Nova vest
Košarka

Utorak, 26.10.2021.

10:10

Meloun: Premalo i prekasno

Majkl Meloun, trener Denvera, nije bio zadovoljan posle poraza Nagetsa od Klivlenda.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Meloun: Premalo i prekasno
Foto: Profimedia

Kavalirsi su pobedili u Bol areni sa 99:87 u meču u kojem su igrači Denvera imali čak 21 izgubljenu loptu.

Jasno je da će do meča sa Jutom narednog jutra (04.00) imati na čemu da poradi sa igračima.

"Lopta nam jednostavno beži iz ruku. Delujemo komično, kao policajci iz Kistona (likovi iz ere nemog filma, p.a.) sa svim tim izgubljenim loptama. Moraćemo da se pozabavimo tim stvarima. Da shvatimo zašto to nastavlja da nam bude problem, nadam se da ćemo na brzinu uspeti da nađemo odgovor", rekao je Meloun.

Ruki Bouns Hajland je debitovao u prvoj četvrtini, pogodio je jednu trojku i Maloun kaže da ovak momak na prva dva meča nije izgrao ne zato što se muči, već iz drugih razloga.

Sada je strateg Denvera bio veoma zadovoljan njegovom igrom, ali je ukazao na jednu boljku u igri ekipe.

"Znam šta Bouns donosi i to je pokazao na ovom meču. Kako se privikao, počeo je da proigrava. Momak igra čvrsto, sa dosta brzine. Moramo da nađemo grupu momaka koja želi to da radi, jer imamo neke koji samo džogiraju, kao da žale sami sebe", kritikuje trener Denvera.

Nikola Jokić je ušao sa klupe kasno u trećoj deonici i sa pet poena doneo izjednačenje, ali je Klivlend opet napravio razliku.

Kada se Jokić vratio na teren početkom četvrte, Denver je imao već zaostatak od 13 poena.

"U tom periodu smo igrali našu najagresivniju postavku, ali nismo izdržali. Okrenuli smo se igračima sa klupe, oni nisu uspeli. Vratili smo se opet starterima. Bilo je premalo i prekasno", zaključio je trener Denvera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve