Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 29.03.2021.

16:26

Gordon o Jokiću: Ima neviđena dodavanja

Aron Gordon je debitovao u timu Denvera u pobedi Nagetsa nad Atlantom, 126:102.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Gordon o Jokiću: Ima neviđena dodavanja
Foto: Profimedia

On je poslednjeg dana prelaznog roka trejdovan iz ekipe Orlanda u Denver, a protiv Hoksa je postigao 13 poena.

Dolazak Gordona veruje se da će dodatno rasteretiti Nikolu Jokića, koji ima fenomenalnu sezonu i učiniti da Nagetsi do kraja sezone budu još konkurentniji u plej-of fazi.

On veruje da će biti mnogo zakucavanja i to samo na osnovu fenomenalnih pasova od strane Nikole Jokića.

Gordon je oduševljen kvalitetima srpskog centra.

"Počinjem da razumem tu igru sa ubacivanjima pod koš. Njegova moć dodavanja je neverovatna. Nisam video da neko tako dobro asistira. Radujem se što ću zbog toga imati brojne prilike za ulaze", kaže Gordon.

Očigledno je da je veoma zadovoljan novim okruženjem.

"Ne vidim granice za ovaj tim. Čini se da imamo sve potrebne delove u slagalici. Imamo dubinu, deluje da smo pokriveni na mnogim različitim tačkama, ofanzivno i defanzivno. Sve dok radimo u zajedničkom smeru, ništa nas neće zaustaviti", optimista je bivši košarkaš Orlanda.

Džamajkl Grin je posle meča rekao kako je delovalo kao da Gorodnu ovo nije bio prvi meč u timu Denvera, a Jokić je dodao:

"Mislim da je samo posmatrao kako igramo i nije morao da se trudi previše. Video je da ako je otvoren, da će ga lopta pronaći. Zaista dobar debi za njega", poručio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve