Nova vest
Košarka

Subota, 27.06.2020.

08:37

Bogdan podržao Novaka, javili se i Dončić i Nurkić FOTO

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramento Kingsa, pružio je podršku Novaku Đokoviću koji se nalazi na meti kritika zbog organizovanja Adrija tura.

Izvor: PT

Autor: PT

Bogdan podržao Novaka, javili se i Dončić i Nurkić FOTO
Starsportphoto ©Starsportphoto

Poznato je da su mnogi teniseri, koji su učestvovali u Beogradu i Zadru, pozitivni na koronavirus, a među njima je i najbolji na svetu.

Novak se zbog toga nalazi na udaru zapadnih medija, a Bogdanović je putem Instagrama napisao:

"Žao mi je zbog nemilih dogadjaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion", napisao je Bogdanović i dodao:

"Novače, inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima".

U komentarima na ovoj objavi javili su se, između ostalog, Luka Dončić i Jusuf Nurkić koji su podržali ono što je Bogdan napisao stavivši emotikone "💪" i "
💯".

Bogdanović nije jedini koji je pružio podršku Novaku, među njima su i Nemanja Matić, Olga Danilović, Božidar Maljković, ali i mnogi drugi.

View this post on Instagram

Žao mi je zbog nemilih dogadjaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek æe biti naš šampion. @djokernole Inspiracija si za mnoge, tako æe biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima. 🇷🇸❤️ I am truly sad about everything that is happening to Novak. I know that the best intention was behind everything, as before, in everything he did. Let’s not forget now how much he has given to fans around the world, and especially to our Serbia and our people. He is part of Serbia and will always be a champion for our country. @djokernole you are an inspiration for many, it will always be like that. I wish you a speedy recovery, we all must persevere in this difficult time.

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve