Nova vest
Košarka

Subota, 29.02.2020.

08:04

Debakl Denvera u Los Anđelesu, odlična partija Jokića

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su debakl porazom od Los Anđeles Klipersa rezultatom 132:103.

Izvor: LN

Autor: LN

Debakl Denvera u Los Anđelesu, odlična partija Jokića
Photo by Harry How/Getty Images

Nagetsi su odigrali očajan meč od prvog do poslednjeg minuta i pretrpeli zaslužen poraz od jednog od glavnih rivala za titulu na Zapadu.

Naš Nikola Jokić je za samo 25 minuta na terenu uspeo da ostavi izuzetno pozitivan utisak, ali bez prave podrške nije mogao ozbiljnije da pripreti rivalu.

Već posle prve četvrtine prednost Klipersa je bila dvocifrena, ali Denver im nije dozvolio da se dodatno "odlepe" pred odlazak na pauzu.

Otpor "grumenja" je potpuno nestao u trećoj četvrtini, pa je pred poslednjih deset minuta bilo +19 za domaćina, a prednost je do kraja meča samo još rasla.

Jokić je imao 21 poen (9/13), devet skokova i dve asistencije, a pratili su ga Džerami Grent sa 20 i Vil Barton sa 18 poena.

Na drugoj strani najbolji je bio Pol Džordž sa 24 poena. Kavaj Lenard je iamo 19, a dabl-dabl smo videlo od Montreza Herela, koji je imao 18 poena i deset skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve