Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.01.2020.

09:50

Bruklin "hvata voz" za doigravanja, Oladipov povratak uveličao pobedu Indijane

Košarkaši Bruklin Netsa bili su bolji od Detroit Pistonsa sa 125:115, dok je Indijana pobedila Čikago posle produžetka rezultatom 115:106.

Izvor: SN

Autor: SN

Bruklin
AP Photo/Darron Cummings

Bruklin Netsi jure plej of i trenutno su na osmoj poziciji na tabeli Istoka i čeka ih naporan posao do proleća.

Oni su u prethodnoj noći bili bolji od Detroit Pistonsa, a Kajri Irving je bio vidno potresen zbog pogibije košarkaške legende Kobija Brajanta.

"Uopšte nisam želeo da igram večeras, sve ovo mi je slomilo srce i trudim se da se ne raspadnem", iskren je bio Kajri Irving koji je meč završio sa 20 poena i po 5 skokova i asistencija.

Bruklin je bio bolji tim tokom čitavog meča, ali su ih Pistonsi "pratili u stopu", pa je susret morao da bude rešen u drugom poluvremenu i to najviše zahvaljujući odličnim partijama bekova Netsa.

Pored pomenutog Irvinga, Spenser Dinvidi je ubacio 28 poena, a Torijan Prins 22. Redži Džekson i Derik Rouz su na drugoj strani bili sjajni sa 23 i 22 poena, dok je Kristijan Vud imao 20 uz 8 skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Povratak Viktora Oladipa obeležio je proteklo NBA veče, a njegovi Indijana Pejsersi su posle produžetaka savladali Čikago Bulse rezultatom 115:106.

Utakmica je bila izuzetno napeta u regularnom delu u kom su obe ekipe postigle po 100 poena, od čega je povratnik "Dipo" imao 9 uz 2 skoka i 4 asistencije.

Njegovi minuti biće ograničeni na 24 u ovom periodu, pošto Indijana ne želi ništa da rizikuje.

Brogdon, Sabonis i Voren bili su glavna imena u produžecima, dok su za Čikago jedine poene postigli Levin i Hačinson.

Najefikasniji pojedinac bio je Ti Džej Voren sa 25 poena, dok je Hačinson u Bulsima bio najbolji sa 21 poenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve