Nova vest
Košarka

Četvrtak, 26.12.2019.

20:00

Džordan o Dončiću: Biće uživanje pratiti njegov razvoj

Majkl Džordan, najbolji košarkaš svih vremena, imao je samo lepe reči za novo zaštitno lice brenda "Air Džordan" – Luku Dončića.

Izvor: PT

Autor: PT

Džordan o Dončiću: Biće uživanje pratiti njegov razvoj
Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Reprezentativac Slovenije potpisao je unosan ugovor za patike i narednih godina će nositi samo obuću legandarnog Majkla.

"Luka je fenomenalan košarkaš i kao tako mlad igrač, biće uživanje pratiti njegov razvoj u NBA", rekao je kratko Džordan.

Dončić je bio najbolji ruki sezone 2018/2019, a u svojoj drugoj u NBA sa prosekom od 29,3 poena, 9,6 skokova i 8,9 asistencija je kandidat za MVP-ja.

"Privilegija je biti deo nove generacije brenda Džordan. Majkl Džordan mi je bio uzor dok sam odrastao, pa je posebna stvar predstavljati njegov legendarni brend, posebno za klinca iz Slovenije", rekao je Dončić.

Kompanija Najki nije saopštila koliko je vredan ugovor sa Dončićem, osim da je "unosan višegodišnji", ali su američki mediji prethodnih nedelja licitirali sa oko 100.000.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve