Nova vest
Košarka

Četvrtak, 31.10.2019.

08:25

Bjelica i Bogdanović dvocifreni, ali Kingsi su i dalje bez pobede

Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović imali su dvocifren učinak prošle noći u NBA ligi, ali je njihov Sakramento poražen od Šarlota, 111:118.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Bjelica i Bogdanović dvocifreni, ali Kingsi su i dalje bez pobede
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Kings imaju katastrofalan start, zabeležili su svih pet poraza i na poslednjem su mestu tabele Zapada.

Badi Hild je u timu Sakramenta imaol najbolji učinak, postigao je 23, poena, dok je Harison Barns postigao poen manje.

Bogdanović je za nešto više od 25 minuta na parketu imao 12 poena, dva skoka i pet asistencija. Opet ga nije služio šut, imao je svega 4/14 iz igre, dok je Bjelica za nepunih 25 minuta u igri postigao 11 poena uz četiri uhvaćene lopte.

U timu Hornetsa Pi Džej Vašington je postigao 23 poena uz osam skokova, Teri Rozijer 22 poena uz pet skokova i šest asistencija, dok je Kodi Zeler imao dabl-dablk učinak od 12 poena, 15 skokova i pet asistencija.

Sakramento je bio bolji u prvom poluvremenu, imali su Kingsi i dvociferenu prednost, najviše od 14 poena (49:35), ali je pad počeo sredinom treće deonice.

Šarlot je zaigrao agresivnije i efikasnije i tako je na početku poslednje četvrtine imao čak 15 poena prednosti (99:83).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve