Nova vest
Košarka

Utorak, 29.10.2019.

17:00

Netsi zabrinuti zbog Irvingove "lude" glave

Kajri Irving, jedan od najboljih plejmejkera sveta, poznat je po svom teškom karakteru, što sada vide i u Bruklin Netsima, prenosi ESPN.

Izvor: PT

Autor: PT

Netsi zabrinuti zbog Irvingove
Photo by Emilee Chinn/Getty Images

Džeki Mekmulan, dugogodišnja novinarska ovog medija, u članku je napisala kako nagle promene kod Irvinga brinu franšizu iz Njujorka.

Kajri je nesumnjivo fenomenalan košarkaš, ali izgleda nije uspeo da smiri karakter i videćemo kako će to uticati na ekipu, koja je prethodne godine imala sjajnu hemiju.

"Kada Irvingu dođe 'žuta minuta' zna da se povuče u sebe, da ne razgovara ni sa kim, ni sa stručnim štabom, ni ljudima iz uprave, pa čak ni sa saigračima ne priča. Izvor iz Bruklina kaže da se takva situacija desila na putovanju u Kini kada su svi ostali bez teksta na njegovo ponašanje. Netsi se nadaju da bi prisustvo Durenta moglo da smiri Kajrija", piše ESPN.

Irvinga tokom karijere prati ta "neshvaćenost", često je znao da ne priča sa saigračima po nekoliko dana što je slučaj bio u Klivlendu 2017. godine.

Potom je zatražio trejd u Boston gde takođe nije imao dobar odnos sa saigračima i često ih je kritikovao.

"Gledajte na Kajrija kao na umetnika. Samo ga ostavite na miru. Znate šta donosi svake večeri i koliko mu je stalo do košarke", rekao je Durent pre nekoliko meseci za ESPN.

Irving je odlično krenuo ovu sezone, na tri odigrana meča ima prosek od 37 poena, četiri skoka i šest asistencija, ali Bruklin ima pobedu i dva poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve