Nova vest
Košarka

Nedelja, 30.06.2019.

08:40

Derik Rouz sledeće dve godine u Detroitu?

Čuveni američki plejmejker Derik Rouz sastaće se sa čelnicima Detroit Pistonsa kako bi dogovorili dvogodišnju saradnju, prenose američki mediji.

Izvor: SN

Autor: SN

Derik Rouz sledeće dve godine u Detroitu?
Photo by Harry How/Getty Images

Derik Rouz je posle sjajne sezone u redovima Minesota Timbervulfsa ponovo slobodan igrač, a svoju karijeru bi mogao da nastavi u Detroit Pistonsima.

Kako pišu mediji u Sjedinjenim Američkim Državama, Derik Rouz i Detroit Pistonsi će se sastati u nedelju kako bi razgovarali o dvogodišnjem ugovoru.

O ovom transferu je već bilo reči, a obe strane su veoma zainteresovane da do saradnje dođe, priča se da je dvogodišnji ugovor gotovo siguran, ali da je ostalo da se dogovore finansijski detalji.

Derik Rouz je svojevremeno bio student univerziteta Memfis kod čuvenog trenera Džona Kaliparija, a svoju NBA karijeru je počeo u Čikago Bulsima u čijem dresu je bio i MVP lige, kada je postao najmlađi igrač ikada kome je tako nešto pošlo za rukom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve