Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 29.04.2019.

15:10

Grin o Hardenu: Hoće da doskoči metar od mesta sa koga je šutnuo?

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin je reagovao na izjavu zvezde Hjustona Džejmsa Hardena posle prve utakmice polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije.

Izvor: SV

Autor: SV

Grin o Hardenu: Hoće da doskoči metar od mesta sa koga je šutnuo?
Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Podsetimo, lider Roketsa je bio nezadovoljan sudijskim odlukama i smatrao je da treba da ima fer šansu, a sve u vezi sa njegovom željom da dobije prekršaj protivnika pri šutu za tri poena, navodeći da nije imao dovoljno mesta za doskok.

“Šta? Mene je faulirao Harden pre nego što je šutnuo za tri poena... Ne, ne, ne...“, naveo je Grin.

Na pitanje šta misli o mišljenju Hardena da je Roketsima trebalo dodeliti više slobodnih bacanja, rekao je da bi i Voriorsi trebalo da imaju bar 20 više.

“Tako je, kako je. I mi možemo da se žalimo na suđenje, da sednemo ovde i da se žalimo, posle svake utakmice. To je priroda igre koju igramo“, rekao je Grin.

Na pitanje da li će paziti kako prilazi Hardenu pri njegovim šutevima odgovorio da da nije njegov problem ukoliko šuter želi da doskoči metar bliže košu od mesta sa koga se odrazio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d