Nova vest
Košarka

Sreda, 27.02.2019.

09:20

Jokić o MVP: Ima boljih od mene koji će osvojiti tu nagradu

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, rekao je da mu je pomalo smešno kada sa tribina čuje sa tribina "Pepsi centra" da mu navijači skandiraju MVP, MVP.

Izvor: PT

Autor: PT

Jokić o MVP: Ima boljih od mene koji će osvojiti tu nagradu
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Srpski centar odigrao je sjajnu partiju u pobedi Nagetsa nad Tanderom, a u poslednjem minutu, kada je izvodio slobodna bacanja, navijači su ga pozdravili tako što su vikali da je najkorisniji igrač lige (MVP).

"Iskren da budem, smešno mi je to... Mislim da ima boljih košarkaša od mene koji će osvojiti nagradu za MVP, a ja se samo trudim da igram timsku košarku", rekao je Jokić posle meča Karonu Batleru.

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su 42. trijumf u sezoni, pošto su pred domaćom publikom bili bolji od Oklahome Siti Tander sa 121:112.

"Oni (Oklahoma) se uvek vraćaju (nikad ne odustaju), uvek je teško igrati protiv njih. Veoma su dobar košarkaški tim, imali smo lepu prednost, ali smo izgubili fokus energiju i oni su se vratili. Na kraju smo uspeli da pronađemo način da pobedimo", kazao je Jokić.

Nikola je meč završio sa 36 poena, devet skokova i 10 asistencija.

"Samo sam pokušavao da pobedimo meč. Mislim da sam u poslednjoj četvrtini postigao samo jedan koš iz igre, ali sam pogađa sa linije za slobodna bacanja. Ovo je veoma važna pobeda jer igraju s nama u diviziji i sada imamo 3:0 protiv njih", dodao je srpski košarkaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve