Nova vest
Košarka

Utorak, 26.02.2019.

15:00

Očajna odbrana Lebrona – ko je stvarni problem Lejkersa? VIDEO

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice, dosta se muči sa Los Anđeles Lejkersima i ukoliko nastave sa ovako lošim partijama neće izboriti plej-of.

Izvor: PT

Autor: PT

Očajna odbrana Lebrona – ko je stvarni problem Lejkersa? VIDEO
Photo by Harry How/Getty Images

Lejkersi deluje očajno na terenu, hemija gotovo da ne postoji, a glavni krivac za sve to je Lebron Džejms koji je "ubio odnose u ekipi".

Tako makar smatra neimenovani generalni menadžer jedne NBA franšize.

"Lebron je ubio hemiju Lejkersa. Nije trebalo da tako javno traži trejd Entonija Dejvisa. Čak se i tokom Ol-star drafta smejao na tu temu...", rekao je neimenovani GM za "Bleacher report".

Džejms i njegovi predstavnici želeli su da dovedu Entonija Dejvisa u Los Anđeles Lejkerse, a Medžik Džonson je bio spreman da ponudi sve košarkaše osim Lebrona u zamenu za igrača Nju Orleans Pelikansa.

To je sve postalo javno, licitiralo se sa imenima i kako se ništa od toga nije desilo, očekivao se krah, što se upravo i događa. Lejkersi su poraženi na poslednja dva meča od Pelikansa i Grizlisa – ekipa koje su ispod proseka.

Na ta dva meča primili su 238 poena što dosta govori o odbrani ekipe iz Los Anđelesa. Koliko je defanziva Lejkersa, ali i Lebrona očajna, govori i video snimak s meča protiv Memfisa.

Kakav je vaš stav povodom raspada Lejkersa?

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve