Nova vest
Košarka

Utorak, 26.02.2019.

14:15

Denver zadovoljno trlja ruke – vetrenjača zdravog Portera VIDEO

Majkl Porter junior, košarkaš Denver Nagetsa, ove sezone nije odigrao nijedan meč zbog problema sa leđima, ali sudeći po vestima iz SAD dobro napreduje.

Izvor: PT

Autor: PT

Denver zadovoljno trlja ruke – vetrenjača zdravog Portera VIDEO
Photo by Stacy Revere/Getty Images

Porter junior, kojeg su Nagetsi izabrali kao 14. pika na NBA draftu prošle godine, na treningu je zakucao izvevši popularnu vetrenjaču.

Nekadašnji student univerziteta Misuri bio je među najtalentovanijim igračima u svojoj klasi, međutim povreda leđa ga je dosta omela u prvoj sezoni u NCAA.

Propustio je veći deo takmičarske godine i zbog toga je umesto da bude među prva tri pika na Draftu, izabran na "tek" četrnaestom mestu od strane Nagetsa.

Denver je znao da Porter neće biti u stanju da igra na početku sezone, odnosno verovatno tokom cele 2018/2019. Kako je prošlo 60 utakmica, malo je verovatno da će on zaigrati ove sezone, međutim ekipa iz Kolorada nigde ne žuri.

Ako Porter uspe da ostane zdrav Denver bi mogao da dobije veliko pojačanje za budućnost. Mnogi ga porede sa Kevinom Durentom zbog visine i mogućnosti da poentira na različite načine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve