Nova vest
Košarka

Subota, 27.10.2018.

13:15

Bjelica: Celog života me potcenjuju

Nemanja Bjelica, košarkaš Sakramenta, odigrao je odličnu utakmicu u pobedi nad Vašington posle čega je rekao da je mnogo puta u karijeri bio potcenjen.

Izvor: PT

Autor: PT

Bjelica: Celog života me potcenjuju
Foto: Getty Images

"Celog života, tokom cele karijere, bio sam potcenjen. Ali nemam problem s tim. Volim košarku i radio sam jako da bih bio ovde danas. Srećan sam što sam dobio priliku da igram ovde u Sakramentu, jer su Kingsi deo čak i naše, srpske istorije. Uzbuđen sam. Samo još da se Bogdan da se vrati i bićemo dobri", rekao je Bjelica posle meča.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde na terenu je proveo najviše minuta od svih saigrača – 36. On je za to vreme uspeo da ostvari učinak od 26 poena, 12 skokova, tri asistencije, uz jednu blokadu i ukradenu loptu.

Bjelica je iz igre šutirao odličnih 9 od 16, odnosno trojke šest od deset. Pored toga dok je on bio u igri Kingsi su bili na +16 u odnosu na Vašington i srpski igrač najzaslužniji je za trijumf ekipe Dejva Jegera.

"Igramo dobro. Nikada nisam video ovo, da trčimo toliko brzo… Foks je naš lider, a svi ostali ga pratimo. Mlad smo tim, ne želim sada da pričam o titulama ili plej-ofu, samo je sjajan osećaj. Umalo nismo izgubili jer hoćemo da budemo brzi, ali to je način na koji moramo da igramo. Samo je bitno da ostanemo zajedno i da se spremamo za svaku sledeću utakmicu", rekao je Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve