Nova vest
Košarka

Nedelja, 29.04.2018.

20:45

Dženkins pita Herisa: Brate, šta si to uradio Bobiju?

Čarls Dženkins, košarkaš Himkija, zavoleo je Srbiju i Beograd kao do sada nijedan stranac koji je igrao za neki od srpskih fudbalskih ili košarkaških timova.

Izvor: B92

Autor:B92

Dženkins pita Herisa: Brate, šta si to uradio Bobiju?
Starsportphoto

Popularni "Đenka" za Crvenu zvezdu igrao je u periodu od 2013. do 2015. godine (kao i sezone 2016/2017), kao i Boban Marjanović – centar Los Anđeles Klipersa.

Bek iz Amerike ostao je u dobrim odnosima sa Bobijem i u subotu na Tviteru viđena je zanimljiva prepiska između njega i Bobijevog najboljeg druga u SAD – Tobajasa Herisa.

Dobro je poznato da su se Bobi i Tobi tokom boravka u Detroitu, a potom i Los Anđelesu, postali sjajni 'ortaci', a široj javnosti u SAD poznati su po čuvenim plesovima pred start mečeva.

Heris je na Tviteru postavio pitanje "Xbox" kompaniji da li imaju veće džojstike za Bobija, pošto su mu ovi normalni mali.

Usledio je odgovor Dženkinsa, a potom i prepiska koja je ovako izgledala:

"Brate, šta si to uradio sa mojim Bobijem", pitao je Čarls.

Usledio je odgovor Herisa kroz smeh: "Kultivisao".

"VIdim, ne prepoznajem ga više", uzvratio je Dženkins, takođe kroz smeh.

"Između ostalog, rekao je 'ćao'", odgovorio mu je Heris, a onda je Dženkins napisao na srpskom: "Reci mu da sam rekao 'pa gde si bre? Kad dolaziš u Beograd'".

Najmešniji deo je odgovor Herisa koji kaže: "Rekao ti je 'nazdum'", a onda Dženkins uzvraća sa: "Ne razumem".

Heris je verovatno mislio na "ne znam", ali se potrudio da to napiše na srpskom.

Marjanović i Heris nalaze se na odmoru, pošto nisu uspeli da izbore plej-of sa Los Anđeles Klipersima i po svemu sudeći zabavljaju se sjajno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve