Nova vest
Košarka

Subota, 26.08.2017.

08:27

Tomas i dalje povređen – Kavsi odustaju od trejda?

Najveći i najznaćajniji trejd leta između Klivlend Kavalirsa i Boston Seltiksa mogao bi da bude otkazan, prenosi Adrijan Vojnarovski.

Izvor:

Autor:

Tomas i dalje povređen – Kavsi odustaju od trejda?
Getty Images

Posle šokantnog zahteva za trejd od strane Kajrija Irvinga, Kavsi su dugo vagali i na kraju odlučili da 'Uncle Drewa' pošalju u Masačusets, u zamenu za Ajzeu Tomasa, Džeju Kraudera, Anta Žižića i zaštićenog pika prve runde na narednom draftu.

Međutim, novinar ESPN, najupućeniji i najpouzdaniji kada su u pitanju dešavanja u NBA ligi, saznaje da Tomas i dalje ima problema sa povredom kuka, zbog koje je morao da završi prošlu sezonu ranije, odnosno da nije uspeo da prođe lekarske preglede u Ohaju.

"Situacija je veoma osetljiva", prenosi Voj stav uprave vicešampiona sveta, dok postoji opcija da se ceo posao otkaže.

Takođe, postoji mogućnost i da Klivlend izvrši dodatni pritisak na Boston, posle saznanja o zdravlju jednog od najboljih plejeva lige, kako bi eventualno dobili prava na još nekog pika Seltiksa, pre svega jer je Deni Ejndž, generalni menadžer Kelta, kao jedan od glavnih razloga za trejdovanje Ajzee naveo upravo povrede.

S druge strane, Kajri će lekarske preglede u Masačusetsu obaviti tokom dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve