Nova vest
Košarka

Petak, 30.06.2017.

16:16

Tragom Džordana: Teodosića sele u Bulse?

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić navodno je na meti Čikago Bulsa, prema poslednjim glasinama iz Vetrovitog grada.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Tragom Džordana: Teodosića sele u Bulse?
Getty images

Teodosić je prethodnih meseci dovođen u vezu sa više NBA klubova ali ni do kakvom konkretnog dogovora nije došlo.

Slično je i sada, nema zvanične potvrde, ali su prema izvorima Čikago Sports Njuza Bulsi blizu potpisivanja ugovora sa plejmejkerom moskovskog CSKA.

Osim toga, navodi se i da Teodosić želi da igra u klubu sa kojim je Majkl Džordan tokom devedesetih godina dominirao. Odlaskom Džimija Batlera, dovođenje Teodosića ne deluje neverovatno, ali trener Fred Holjberg ima već na raspolaganju više spoljnih igrača.

Teodosić bi kao najbolji igrač van američkog kontinenta mogao da pruži značajan kreativni doprinos koji je timu Bulsa nedostajao u plejofu kada je na klupi zbog povrede završio Ražon Rondo.

Podsećamo da je CSKA Teodosiću ponudila 12 miliona evra za tri godine. Srpski as je u dresu Armejaca u nedavno završenoj sezoni odbranio titulu u VTB ligi, ali nije uspeo da još jednom podigne evroligaški trofej koji je otišao u Istanbul Fenerbahčeu.

Tokom prošle sezone prosečno je beležio 16 poena i 6,8 aistencija u Evroligi, a njegov tim je eliminisan u polufinalu elitnog kontinentalnog takmičenja od Olimpijakosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve