Nova vest
Košarka

Četvrtak, 29.06.2017.

16:10

Kris Pol vredi za sedmoricu

Jedan od najboljih plejmejkera sveta Kris Pol zvanično je trejdovan iz Los Anđeles Klipersa u Hjuston, objavio je generalni menadžer Rokitsa Daril Morej.

Izvor: B92

Autor:B92

Kris Pol vredi za sedmoricu
Foto: YouTube screenshot

Hjuston je zbog Pola u Los Anđeles poslao čak sedmoricu košarkaša Patrika Beverlija, Lua Vilijamsa, Sema Dekera, Montrezla Hareja, Daruna Hilijarda, Deandrea Liginsa i Kajla Viltjera, kao i svog pika iz prve runde drafta, uz neobjavljeni novčani iznos.

Rokitsi su na taj način napravili strašan tandem u narednoj sezoni Kris Pol - Džejms Harden, što vlasnici kluba vide kao mogućnost da se napadne trofej NBA šampiona.

"Potraga za trećom titulom ostaje cilj naše franšize. Kombinacijom dva vrhunska igrača, pod vođstvom trenera Dentonija, dobijamo tim koji će se nadmetati na najvišem mogućem nivou", rekao je vlasnik kluba Lesli Aleksander.

Pol je devet puta bio učesnik Ol-star utakmica, beleživši tokom 12-godišnje NBA karijere u proseku 18,7 poena, 9,9 asistencija i 4,4 skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve