Nova vest
Košarka

Četvrtak, 29.06.2017.

09:55

Nova velika trojka – Entoni kod Hardena i Pola?

Stiven Smit, novinar uglednog ESPN i specijalista za dešavanja u NBA ligi, donosi nam informaciju o potencijalnom prelasku Karmela Entonija u Hjuston Roketse.

Izvor:

Autor:

Nova velika trojka – Entoni kod Hardena i Pola?
Getty Images

Teksašani su u sredu završili veliki trejd sa Los Anđeles Klipersima i u svoje redove doveli jednog od najboljih plejmejkera najjače lige sveta Krisa Pola.

Ipak, Roketsi ne žele na tome da se zaustave, pošto u narednoj sezoni žele da budu ravnopravni rivali sa Golden Stejt Voriorsima i Klivlend Kavalirsima, koji godinama u nazad dominiraju ligom.

Kako navodi Smit, jedan od najboljih poentera u novojoj istoriji nalazi se u pregovorima sa upravom Njujork Niksa oko otkupa svog ugovora, vrednog 50.000.000 dolara u naredne dve sezone.

Za tridesettrogodišnje krilo zainteresovani su i Kavsi, pa Roketsi razmišljaju i o Polu Džordžu, krilnom igraču Indijana Pejsersa, koga takođe želi Klivlend.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve