Nova vest
Košarka

Sreda, 29.03.2017.

14:29

Borba za plej-of – Nagetsi u "kanalu"

Denver Nagetsi su do pre samo nekoliko dana bili favoriti za osmo mesto i plasman u plej-of, a već danas je situacija potpuno drugačija.

Izvor: AK

Autor: AK

Borba za plej-of – Nagetsi u
Foto: Getty images

Tim Nikole Jokića se nalazi u izuzetno teškoj poziciji posle poraza od Portland Trejlblejzersa (122:113).

Imaju pobedu manje i slabiji međusobni skor sa rivalom iz Oregona, što znači da moraju imati pobedu više od njega posle 82 utakmice regularnog dela sezone ako žele u doigravanje.

Osim što moraju ostvariti dve pobede više u poslednjih osam mečeva, borbu im dodatno kompikuje znatno teži raspored od rivala.

Portland će igrati sa Hjustonom, Finiksom, Minesotom dva puta, Jutom, San Antonio i Nju Orleansom. Međutim, samo dva puta će gostovati, u Mineapolisu i Solt Lejk Sitiju.

S druge strane, Nagetse očekuju dueli sa Šarlotom, Majamijem, Nju Orleansom dva puta, Hjustonom, Oklahoma Sitijem dva puta i Dalasom. Ali, samo dva puta će biti domaćini, Pelikansima i Tanderu.

"Želim igračima Nagetsa srećno leto", najavio je verovatni rasplet borbe za osmo mesto i plej-of centar Portlanda, a doskorašnji igrač Denvera Jusuf Nurkić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve