Nova vest
Košarka

Utorak, 28.03.2017.

13:32

Vlasnik Sakramenta uz Divca želi tvorca „Procesa"

Vivak Ranadive, vlasnik NBA ekipe Sakramento Kings, zainteresovan je da angažuje Sema Hinkija, bivšeg generalnog menadžera i predsednika Filadelfije.

Izvor: P.T.

Autor: P.T.

Vlasnik Sakramenta uz Divca želi tvorca „Procesa
Vlade Divac (Foto: Starsport)

Sakramento je nedavnim trejdom prve zvezde ekipe Demarkusa Kazinsa u Nju Orleans započeo novu eru, pa indijski multimilioner traga za osobom koja bi zajedno sa Divcem, generalnim menadžerom Kingsa, započela stvaranje šampionskog tima.

Prava osoba za to, svakako je tvorac „Procesa", Sem Hinki, koji je 2012. godine sa Filadelfijom krenuo u reformu ekipe, koja nakon pet godina ima blistavu budućnost u vidu mladih igrača: Simonsa, Embida, Okafora, Šarića i drugih.

Ako je suditi prema, Adrianu Vojnarovskom, jednom od najuticajnih američkih novinara, Hinki nije preterano zainteresovan za poziciju u Kaliforniji, međutim Ranadive će pokušati sve kako bi pomogao Divcu u stvaranju nekog novog, boljeg, Sakramenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve