Nova vest
Košarka

Subota, 30.04.2016.

10:30

Heroj – podliv, 11 kopči i povratak na teren

Šesti meč između Portlanda i Klipersa ostaće upamćen po neverovatnom gestu košarkaša ekipe iz Los Anđelesa Ostina Riversa.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Heroj – podliv, 11 kopči i povratak na teren
Photo by Steve Dykes/Getty Images

Portland je savladao Kliperse rezultatom 106:103 i ukupnim rezultatom 4-2 u seriji izborio plasman u narednu rundu plej-ofa.

Ipak, ovaj duel obeležio je i hrabar gest Riversa – u prvoj četvrtini Aminu ga je u skoku laktom udario u lice, napravio mu veliku posekotinu zbog čega je zaradio čak 11 kopči.

“Krenuo sam na ofanzivni skok, ne znam šta se desilo, ali mislim da je lakat. Završio je na mom oku i trenutno ne mogu da vidim. Morao sam da se vratim, bio nam je potreban svako na parketu, pa sam u drugom poluvremenu pokušao da budem agresivan koliko god sam mogao. Tim je odigrao sjajno, ali nije bilo dovoljno. Ovaj poraz boli”, rekao je Rivers posle meča.

To ga nije sprečilo da se u finišu meča vrati na teren i pokuša da pomogne saigračima, ali na njegovu žalost, nije uspeo.

Na kraju, meč je završio sa Ostin 21 poenom i 8 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve