Nova vest
Košarka

Sreda, 27.08.2014.

14:12

Lav: Došao sam zbog Lebrona

Novi košarkaš Klivlenda Kevin Lav rekao je da je odluku o tome gde će nastaviti karijeru doneo kada se Lebron Džejms vratio u Kavalirse.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Lav je stigao među Kavalirse u okviru trejda sa Minesota Timbervulvsima, po kojem su na drugu stranu otišli Endru Vigins i Entoni Benet.

Kada se Lebron vratio u Kavalirse, nekoliko sati kasnije me je pozvao i ja sam pristao. Lebron ima veliki udeo u mojoj odluci. Mnogo mi znači što ću biti deo ove organizacije. Sve što sam radio u poslednjih šest godina me je dovelo do ove prilike“, istakao je Lav.

Lav je u junu saopštio Vulvsima da želi da bude trejdovan ili da će postati slobodan agent ovog leta. Zbog toga su u timu iz Mineapolisa bili primorani da postignu dogovor sa Kavsima, koji je kompletiran tokom vikenda.

Krilni centar je u utorak, prilikom predstavljanja, istakao da trenutno ne razmišlja da produži saradnju sa Kavsima. Lav je 2012. godine potpisao četvorogodišnji ugovor sa Vulvsima vredan 61 milion dolara, dok je peta godina, za sezonu 2016/17, opciona, a za nju bi dobio 16,7 miliona dolara.

Nismo razgovarali o produžetku saradnje. Posvećen sam ovom timu i našem dugoročnom cilju, a to je šampionski prsten“, istakao je Lav, „Smatrao sam da je ovo moja prilika za novi početak. Tako je pala odluka o nuli na dresu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve