Nova vest
Košarka

Nedelja, 30.03.2014.

12:19

Kevin Lav bi u veći klub

Krilni centar Minesote Timbervulvsa Kevin Lav mogao bi da napusti svoju ekipu po isteku ugovora koji će nastupiti za godinu dana.

Izvor: MLN

Autor: MLN

Default images

Trostruki učesnik Ol-star utakmica nijednom u svojih šest sezona u klubu nije uspeo da uđe u plej-of, a smatra se da će upravo zbog toga želeti da uskoro promeni sredinu.

Svoju zainteresovanost za njegove usluge izrazili su Niksi, Bulsi i Lejkersi, koji se svi muče sa trenutnim rosterima i planiraju reorganizaciju tima.

"Ljudi znaju da su mi roditelji u Kaliforniji i da bi najradije da i ja tamo pronađem klub. Naravno da mi prija kada sam im blizu. Međutim, i dalje imam ugovor sa Minesotom, fokusiran sam samo na sledeću utakmicu, a do bilo kakvih velikih promena ima još mnogo vremena", rekao je Lav, čiji je otac igrao za Lejkerse pre tačno dvadeset godina, u ekipi koju navijači Jezeraša pamte kao najgoru u svojoj istoriji.

Lav je ove sezone jedan od najkorisnijih igrača lige, a prosečno beleži neverovatnih 26 poena i 13 skokova po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve