Nova vest
Košarka

Utorak, 23.07.2013.

16:27

Murinjo: Ne želim rat sa Mojsom

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je u utorak da ne želi da vodi "psihološki rat" protiv kolege iz Mančester Junajteda Dejvida Mojsa.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Ako pričam dobro o njemu, onda svi misle da vodim psihološki rat. Šta bi tek bilo da pričam loše o Mojsu? Zato je najbolje da ne govorim ništa. Ako ja ne kažem ništa, ni drugi neće pričati", rekao je Murinjo novinarima u Kuala Lumpuru.

Portugalac je nedavno izjavio da je Mojs dobar trener, koji zaslužuje uspeh i vreme za rad. On je dodao i da Škot u svom bivšem klubu Evertonu nije osvajao trofeje, jer je tako nešto teško u tom timu iz Liverpula.

Moguć uzrok potencijalnog sukoba sa Mojsom je i eventualni prelazak Vejna Runija na Stamford Bridž. Mojs je više puta istakao da Runi nije na prodaju, ali je igrač istakao da želi da napusti 'Old Traford'.

Nova sezona Premijer lige počinje 17. avgusta, kada će Mančester Junajted gostovati Svonsiju, a dan kasnije Čelsi dočekuje Hal Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve