Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 25.02.2008.

20:40

LeBron i Manu NBA igrači nedelje

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

LeBron Džejms iz Klivlenda i Manu Đinobili iz San Antonija proglašeni su za najbolje košarkaše nedelje u svojim konferencijama NBA lige za mečeve igrane od 19. do 24. februara.

U nedelji u kojoj su Kavsi imali 3-1, Džejms je dva puta imao tripl-dabl, a prosečno je na četiri meča imao tripl-dabl (28.8 poena, 12.3 skokova i 10.5 asistencija). Džejms je prvi igrač od Medžika Džonsona iz 1988. godine koji je na dve utakmice za redom zabeležio tripl-dabl.

Đinobili je Sparse doveo do 3-0 prošle nedelje, a u proseku je beležio 30.7 poena, 6.3 asistencije i 4.3 skokova. On je trenutno najbolji strelac San Antonija, a pogotkom je doneo trijumf protiv Timbervulvsa.

Ostali kandidati za titulu najboljeg igrača nedelje bili su Čansi Bilaps i Rašid Valas iz Detroita, Trejsi MekGrejdi iz Hjustona, Lamar Odom iz Lejkersa, Ričard Džeferson iz Nju Džersija, Dvajt Hauard iz Orlanda, Amari Stodemajer iz Finiksa, Ron Artest iz Sakramenta i Kris Boš iz Toronta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve