Nova vest
Košarka

Utorak, 18.07.2006.

12:49

Pol Pirs u Bostonu do 2011. godine

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Najbolji košarkaš Boston Seltiksa Pol Pirs produžio je saradnju sa tim NBA klubom za još tri godine pa će zeleni dres nositi do 2011. godine. Prethodni ugovor Seltiksa i Pirsa vaćio je do 2008. godine, a za tri godine produžetka igrač će dobiti 59 miliona dolara.

Pol je jedan od najvećih naših igrača u istoriji,“ rekao je izvršni direktor Seltiksa Deni Ejndž, „Srećni smo što će još pet godina igrati za naš tim i predvoditi ga.

Pirs je u nedavno završenoj sezoni na 63 utakmice bio najefikasniji igrač Bostona, ali Boston nije uspeo da se dokopa plej-ofa.

Organizacija u klubu je odlična, kao i navijači. Sada možemo da krenemo u pohod na 17. titulu šampiona,“ rekao je Pirs posle potpisivanja ugovora. Prošle sezone Pirs prosečno je beležio 26,8 poena, 6,7 skokova i 4,7 asistencija po utakmici. Zbog povrede neće igrati za reprezentaciju SAD na SP u Japanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve