Nova vest
Košarka

Nedelja, 29.01.2006.

18:05

Hornetsi se ne vraćaju u Nju Orlins

Izvor: Ilija Kovačić

Autor:Ilija Kovačić

Default images

Nju Orlins Hornetsi će po svemu sudeći ostati u Oklahoma Sitiju još godinu dana pre nego što se vrate u Lujzijanu u sezoni 2007/08. Dnevne novine “Nju Orlins Tajms” citirale su neimenovanog zvaničnika lige da će Hornetsi, koji se se preselili zbog veliki štete koju je naneo uragan Katrina, ostati u Oklahomi još celu sezonu.

NBA komesar Dejvid Štern kaže da konačna odluka mora da se donese u naredne dve nedelje, kako bi bilo dovoljno vremena da se pripreme paketi sezonskih ulaznica.

“Ako se Hornetsi vrate u Oklahomu Siti naredne sezone, to će biti samo zato što Nju Orlins još nije spreman. Nismo pregovarali, jer to ne bi bilo u redu. Razmišljaćemo o tome tek ukoliko se odluči da Nju Orlins još uvek ne može da ih primi”, rekao je gradonačelnik Oklahome Siti Mik Kornet.

Vlasnik Hornetsa Džordž Šin koji je tim preselio iz Šarlota u Nju Orlins kaže da želi da tim igra i naredne sezone, ali samo ukoliko grad stane iza njih. Hornetsi imaju mnogo bolju posetu u Oklahoma Sitiju nego u Nju Orlinsu. Sa prosekom od 17.641 tim ima 11. posetu u ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve