Nova vest
Košarka

Subota, 31.01.2004.

03:27

Osiguranje limitira povratak Grenta Hila

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle pauze od godinu dana i serije veoma teških operacija na povredjenom članku noge,nekada velika zvezda NBA lige Grent Hil spreman je da se vrati na parket.

Krilni igrač Orlanda izjavio je da je spreman da se vrati u igru ali da ove sezone neće igrati više od 10 utakmica. Razlog je jasan. Od dolaska na Floridu gde je potpiso višegodišnji ugovor vredan preko 80 miliona dolara Hil je pogodjen teškom povredom odigrao samo 47 mečeva u dresu Medžika. Medjutim, veliki novčani gubitak ( o igračkom najbolje može da kaže otpušteni trener Dok Rivers) trenutno pokriva osiguravajuća kompanija koja plaća 80 posto ugovora koji ima Hil.

U ugovoru medjutim, postoji klauzula po kojoj se taj procenat smanjuje ukoliko ex All star igrač odigra više od 10 utakmica u sezoni. Pošto se Orlando nalazi u sred sezone koju bi na Floridi svi želeli da se što pre završi, jasno je da će i ove godine Grent Hil odigrati simboličan broj utakmica za Orlando.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve