Nova vest
Košarka

Četvrtak, 29.01.2004.

12:40

Čikago trejdom želi Marka Jarića

Izvor: B92, HoopsHype

Autor:B92, HoopsHype

Default images

Operativni šef Čikago Bulsa Džon Pekson ozbiljno je zainteresovan da angažuje beka Los Andjeles Klipersa Marka Jarića, prenosi lokalni “Chicago Sun Times”.

Taj list pozivajući se na neimenovani izvor iz NBA lige preneo je da bi u mogužem trejdu o kome dva kluba već pregovaraju pored Jarića u Čikago došao i Melvin Eli u zamenu za talentovanog Markusa Fizera.

Glavna namera operativaca Klipersa je da pokušaju da očiste “seleri kep” i narednog leta imaju dovoljno novca da zadrže u “Stejpls Centru” jednu od najvećih zvezda lige Kobe Brajanta, ali u dresu Klipersa.

O toj mogućnosti u NBA ligi se govorka još od početka sezone u kojoj je Brajant “bogatiji” za sudski proces ui Koloradu, ali i još jdnu svadju sa gazdom tima Šekilom O Nilom.

Marko Jarić je 2002.godine potpisao trogodišnji ugovor sa Klipersima vredan 6 miliona dolara a ove sezone prosečno beleži 8,3 poena i skoro 4,5 asistencija po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve