Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 16.12.2002.

10:32

Soniksi nude novi ugovor Pejtonu

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Autor:B92, lokalni sajtovi

Default images

Mnogobrojne trzavice izmedju Sijetl Supersoniksa i vodećeg igrača i može se reći, zaštitnog znaka kluba Gerija Pejtona najverovatnije če biti razrešene novim ugovorom.

Podsetimo, zaraćene strane punile su novinske naslove prošlog leta kada je nezadovoljni Pejton ( u poslednjoj godini višegodišnjeg ugovora) pokušavao na sve načine da ode iz Sijetla ( klub mu nije ponudio novi ugovor)

Mejdutim, nova sezona pokazala je da Soniksi ne mogu bez Gerija Pejtona, koji je i dalje medju vodećim plejmejkerima lige. Trener Nejt Mek Milan zadovoljan učinkom » rukavice« ( kako u NBA zovu Pejtona zbog brzih ruku i spektakularnih kradja) odlučio je da mu ponudi novi ugovor na dve godine vredan 25 miliona dolara.

U opciji je takodje i trogodišnji ugovor u vrednosti od čak 34 miliona dolara. Soniksi i trener Mek Milan se nadaju da ni jedan klub neće moći da parira ovoj ponudi jer Pejton narednog leta puni 35 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve