Nova vest
Košarka

Petak, 13.12.2002.

14:03

Sakramento se polako kompletira

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Autor:B92, lokalni sajtovi

Default images

Posle dugo vremena trener Sakramento Kingsa Rik Adelman imao je u četvrtak punu salu za trening - u ekipu su se konačno vratili Hidajet Turkolu koji se povredio 30.novembra i Matin Klivs.

Dan ranije, na parket se vratio jugoslovenski reprezentativac Predrag Stojaković, koji je zbog povrede propustio 9 utakmica.

Očekuje se da bi Turkolu i Klivs mogli da zaigraju već sledeće nedelje, kao i Majk Bibi, koji za sada trenira bez lopte, ali se sve bolje oseća.

Jedini igrač čiji je povratak na parket još ne nazire je Skot Polard, koji od starta sezone vuče neugodnu povredu ledja.

Pedja Stojaković koji je slabo odigrao povratničku utakmicu protiv Hjustona kaže da se još uvek ne oseća potpuno fit:

"Bilo je stresno propustiti 9 mečeva, a stresno je i igrati kada nisi 100 posto zdrav.Još uvek osećam blagi bol, ali sve ide na bolje...treniram sve više kako bih se vratio u takmičarsku formu."

Podsetimo, trener Adelman niz mečeva odigrao je sa 8 igrača, a Kingsi do sada imaju 18 pobeda i 6 poraza, što je sasvim dobar učinak uzimajući u obzir probleme sa povredama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve