Nova vest
Sportovi na vodi

Petak, 04.05.2012.

15:55

Sve srpske posade u polufinalu

Sve srpske posade uspešno su prošle kroz repesaž u popodnevnom programu Svetskog veslačkog kupa u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija će tako u subotnjim polufinalima imati svih pet posada, pošto je Iva Obradović posao završila već u kvalifikacijama.

U popodnevnim trkama repesaža uspena je bila Ivana Filipović u skifu, kao i dubl skul, dvojac bez kormilara i četverac bez kormilara. Takmičenje na Adi Ciganliji trajaće do nedelje, kada su na programu finala.

Filipovićeva se kao druga u svojoj grupi u repesažu plasirala u polufinale, a trku na 1.500 metara završila je u vremenu 7:37.32.

Dvojac bez kormilara u sastavu Jovan Popović i Nenad Bedjik je pobedio u svojoj grupi sa vremenom 6:30.24 i prošao dalje, dok je dubl skul Miloš Vasić i Marko Marjanović do polufinala stigao kao trećeplasirani u vremenu 6:21.64.

Konačno, srpski četverac u sastavu Radoje Đerić, Nikola Stojić, Goran Jagar i Miljan Vuković (na slici) izborio je mesto u polufinalu osvojivši treće mesto u vremenu 6:01.58.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Sportovi na vodi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve