Nova vest
Sportovi na vodi

Petak, 04.05.2012.

15:12

Iva Obradović u polufinalu

Najbolja srpska veslačica Iva Obradović plasirala se u polufinale Svetskog kupa na Adi Ciganliji, jer je ubedljivo trijumfovala u svojoj kvalifikacionoj grupi.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Ona je u skifu stazu od 1.500 metara preveslala u vremenu 7:29.83.

U istoj disciplini Ivana Filipović zauzela je poslednje mesto u drugoj kvalifikacionoj grupi sa vremenom 8:11.79.

"Moram da budem zadovoljna s obzirom na to da sam pobedila u svojoj grupi, a kada osvojiš prvo mesto u bilo kojoj trci nema i ne sme da bude razloga da ne budeš srećan. Preskačem repesaž i to će mi pomoći da što spremnije dočekam subotnje polufinale", izjavila je Obradovićeva.

Dvojac bez kormilara Jovan Popović i Nenad Bedjik u prvoj kvalifikacionoj grupi zauzeo je drugo mesto sa vremenom 6:36.35, što nije bilo dovoljno za polufinale, pa će drugu šansu imati u repesažu u petak popodne.

Isto važi i za dubl skul Miloš Vasić i Marko Marjanović, koji su u trećoj kvalifikacionoj grupi s vremenom 6:34.12 bili prvi ispod crte za direktan plasman u polufinale.

I četverac bez kormilara u sastavu Radoje Đerić, Nikola Stojić, Goran Jagar, Miljan Vuković plasman u polufinale tražiće kroz repesaž. Oni su sa vremenom 6:00.81 osvojili četvrto mesto u drugoj kvalifikacionoj grupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Sportovi na vodi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve