Nova vest
Sportovi na vodi

Utorak, 04.08.2009.

14:27

Juniori na SP u Francuskoj

Članovi stručnog štaba juniorske veslačke reprezentacije Srbije izjavili su da imaju velika očekivanja na SP koje počinje u sredu u francuskom gradu Brivu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Sa nestrpljenjem očekujemo start kvalifikacionih trka. Glavni cilj je osvajanje bar jedne medalje, ali sam siguran da imamo kvaliteta i za više. Ne bih pojedinačno o šansama čamaca, jer svi izabrani imaju veliki potencijal. Nastupićemo u novoj Joma opremi i mogu vam reći da nam je i ona poboljšala rezultate", rekao je trener reprezentacije Srbije Aleksandar Fedotov.

Srbiju će na prvenstvu sveta u Brivu, od 5. do 8. avgusta, predstavljati Miloš Vasić (skif), Igor Lučić, Luka Đordević (dvojac bez kormilara), Radoje Derić, Jovan Jovanović (dubl skul), Luka Lekić, Svetislav Pejčić, Aleksandar Marinkovski, Dejan Jović (četverac bez kormilara), Jelena Miladinović i Jovana Arsić (dubl skul).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Sportovi na vodi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve