Nova vest
Sportovi na vodi

Petak, 21.07.2017.

21:02

Udovičić se sastao sa kajakašima

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se sa srpskim kajakašima koji su osvojili medalje na Evropskom prvenstvu u Plovdivu.

Izvor: B92

Autor:B92

Udovičić se sastao sa kajakašima
Foto: mos.gov.rs

Na prijemu u Ministarstvu bili su srebrni Marko Tomićević, Milenko Zorić i Dejan Pajić, bronzani Marko Dragosavljević, selektor Bora Sibinkić, treneri Ognjen Filipović i Uroš Pavlović i predsednik Saveza Mirko Nišović. Izostao je samo Ervin Holpert.

Uz Udovičića je bio i državni sekretar za sport Predrag Peruničić. Udovičić je čestitao kajakašima na osvojenim medaljama i poželeo im uspeh na predstojećem Svetskom prvenstvu u avgustu.

Tokom sastanka ministar je razgovarao sa sportistima o međunarodnim takmičenjima koja se organizuju kod nas i sa kojih se šalje u svet slika da je Srbija dobar domaćin, već prepoznatljiva po uspešnom organizovanju velikih sportskih događaja.

Kajakaši su se zahvalili ministru, ministarstvu i Vladi na podršci koju imaju i na doprinosu da se ovaj sport razvija, a ove brojne medalje su upravo potvrda toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Sportovi na vodi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve