"Sramotno suđenje, pobeda draža"

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Udovičić je posle osvajanja bronzane medalje rekao da je bilo teško preokrenuti rezultat i da je suđenje bilo sramotno.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 12.08.2012.

17:13

Default images

"Mnogo je bilo teško. Kad se sve sabere, zaslužili smo da se u Beograd vratimo sa medaljom. Zahtevna i teška utakmica. Suđenje je bilo sramota, zbog toga sam ponosniji i ova pobeda mi je draža. Maltene smo ostali bez igrača na kraju", rekao je selektor Udovičić.

"Ponosan sam na ove momke, čestitam im od sveg srca. Prošli smo celo leto zajedno, težak period i mislim da bi bilo apsolutno nezasluženo, s obzirom na sve što smo do sada pokazali, da se u Beograd vratimo bez medalje", dodao je Udovičić.

Srbija je pobedila Crnu Goru sa 12:11, a da pobede je stigla serijom 4:0.

"To ove momke čini šampionima, zato je meni čast što ih treniram. Vrhunski su ljudi, kvalitetni i kad svi misle da je nemoguće vratiti se, oni veruju".

Srbija je meč završila bez isključenog selektora, pomoćnog trenera i nekoliko igrača.

"Ništa nisam rekao posle polufinala, jer nisam hteo da narušim mir, ali mislim da su poslednje dve utakmice sramota. Nismo imali zamenu... Nije to problem, mi smo jednostavno bili fokusirani na sebe same i da pružimo maksimum... Ako smo čisti prema sebi, zadovoljni smo koje god mesto da osvojimo."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: