Kolašinac: Voleo bih da pevam himnu

Srpski atletičar Asmir Kolašinac izjavio je da se nada da će u budućnosti, kao pobednik velikog takmičenja, imati priliku da peva himnu “Bože pravde”.

Izvor: JT

Utorak, 07.08.2012.

13:39

Default images

Kolašinac je demantovao pisanje pojedinih medija da ne želi da peva srpsku himnu, u kojem on navodno, između ostalog, kaže da trener ne tera da pevam srpsku himnu i da mu “Bože pravde” ne smeta, osim stiha u kojem se pominje srpski rod.

Žao mi je što moj uspeh na Igama i rezultati postignuti pod obeležjima Srbije nisu dovoljna vest za pojedine medije. Ni u jednom trenutku nisam izjavio da neću da pevam himnu Srbije. Voleo bih da sam olimpijski šampion i da sam imao priliku da pevam himnu. Nadam se da ću u budućnosti kao pobednik nekog velikog takmičenja imati tu sreću”, rekao je Kolašinac.

Srpski atletičar je na Olimpijskim igrama u Londonu zauzeo sedmo mesto, dok je na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju osvojio bronzanu medalju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: