Černogorac hoće u vojsku

Hrvatski reprezentativac u streljaštvu Đovani Černogorac rekao je da bi voleo da radi u vojsci ili policiji, kao neke njegove kolege sportisti.

Izvor: MJ

Ponedeljak, 06.08.2012.

20:39

Default images

Černogorac je osvojio zlatnu medalju u trapu i doneo Hrvatskoj drugo zlato na OI.

"Ako bi bilo moguće, hteo bih da dobijem posao u vojsci ili policiji, kao što su to dobili neki drugi sportisti pre mene", rekao je olimpijski šampion.

On je izjavio i da još nije svestan da je osvojio zlatnu medalju na Igrama u Londonu i da jedva čeka da dođe "u svoj Novigrad".

"Jedva čekam da dođem kući, u restoranu je već sada fešta. Niko od mojih nije mogao da dođe u London, jer je turistička sezona. Drago mi je što sam postao prvi Istranin sa olimpijskim zlatom posle Mate Parlova, mog velikog uzora", rekao je 30-godišnji Černogorac, koji je napisao da radi kao konobar u očevom restoranu.

Kako navodi hrvatska agencija Hina, on je priznao da je imao malu tremu ujutro u kvalifikacijama, kao i na početku finalne serije.

Černogorac je medalju posvetio svojoj porodici, naročito deci Leonardu i Evi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: