Srpski dubl u četvrtfinalu

Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić plasirali su se u četvrtfinale Olimpijskog turnira u konkurenciji parova.

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2012.

21:02

Default images

Srpski dubl je u drugom kolu bio bolji od kanadskog sa 2-1, po setovima 6:4, 6:7(5), 11:9.

Tipsarević i Zimonjić su treći nosioci, a rivali u borbi za polufinale biće im Francuzi Beneto i Gaske koji su savladali sedme favorite Indijce Bupatija i Bopanu sa 2:0.

Tipsarević i Zimonjić odlično su počeli pošto su dobili prvi set napravivši rani brejk (6:4). U drugom setu nije bilo brejkova pa se ušlo u taj-brejk. Kanađani su bolje počeli 13. gem, odmah na startu su napravili mini brejk i poveli sa 2-0, ali Zimonjić i Tipsarević su se brzo vratili u igru.

Međutim, odlučujući je bio deseti poen, Nestor i Pospišil su novim mini-brejkom došli do dve vezane set šanse i drugu su iskoristili za 1:1 (7:5 u taj-brejku). Treći set bio je veoma neizvestan, Kanađani su u tom periodu imali čak četiri šanse za brejk, ali Janko i Nenad su ostali smireni i napravili su odlučujući brejk u 20. gemu za plasman u četvrtfinale gde ih čekaju Francuzi Beneto i Gaske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: