Atletičari otputovali u London

Srpski atletičar Asmir Kolašinac izjavio je da se nalazi u usponu forme i da očekuje dobar rezultat na Olimpijskim igrama u Londonu.

Izvor: MJ

Nedelja, 29.07.2012.

21:20

Default images

Bronzani sa EP u Helsinkiju u bacanju kugle dodao je da jedva čeka 3. avgust kada atletičari počinju da izlaze na olimpijska borilišta.

"Dobro sam raspoložen, forma je u ulaznoj putanji i mogu da kažem da sam najspremniji u dosadašnjoj karijeri. Oborio sam državni rekord posle evropskog prvenstva u Helsinkiju i očekujem da popravim taj rezultat", rekao je Kolašinac pred put u London.

Pored Kolašinca, put Londona krenuli su i preponaš Emir Bekrić i bacačica diska Dragana Tomašević.
Temprali smo formu za Olimpijske igre. Nadam se da ćemo rasterećeno, sa verom u sebe i 120 odsto mogućnosti, ući na takmičenje. Samo na taj način možemo da se nadamo medalji", rekao je Bekrić.

Atletičarka iz Sremske Mitrovice očekuje da popravi rezultat iz Pekinga pre četiri godina kada je zauzela 13. mesto.

"Ovo su moje treće Igre, nadam se da će biti treća-sreća. Trenirala sam i spremala se, videćemo, nadam se da ću popraviti rezultat iz Pekinga", rekla je Tomaševićeva.

Selektor reprezentacije Srbije Dragiša Kuzmanović rekao je da atletika kao "kraljica sportova" zaslužuje centralno mesto na svim takmičenjima i da po njemu prave OI počinju od 3. avgusta.

"Dugo smo se spremali za London. Očekujem dosta uspeha, nadam se da ćemo se vratiti zadovoljni i nastaviti da postižemo dobre rezultate", rekao je Kuzmanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: