Nova vest
Olimpizam

Utorak, 31.07.2012.

20:10

Novak: Savršen meč u svakom pogledu

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je odigrao savršen meč i da mu je dobar servis pomogao da ekspresno pobedi Endija Rodika na olimpijskom turniru.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Đoković je za samo 54 minuta eliminisao Rodika i nadmašio Švajcarca Rodžera Federera, koji je prethodno dobio Francuza Žilijena Benetoa za 58 minuta.

"Bio je ovo savršen meč u svakom pogledu. Servirao sam dosta asova i imao mnogo lakih poena posle prve serve. Trudio sam se da vraćam lopte u teren i terao ga da igra. To je bila taktika koju sam želeo da primenim i uspeo sam u tome", rekao je Đoković posle meča.

On je dodao da bi mu mnogo značilo da u Londonu osvoji zlatnu medalju.

"Zlato bi mi mnogo značilo, jer ovde igram za svoju državu. Svi smo ponosni što nosimo ime Srbije na majicama i trenerkama i trudimo se da to i opravdamo što boljim rezultatima. Borićemo se da donesemo uspehe naciji i da obradujemo navijače", rekao je Đoković.

Srpski teniser će u osmini finala olimpijskog turnira igrati protiv Australijanca Lejtona Hjuita, koji je sa 6:4, 7:5 pobedio Hrvata Marina Čilića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve