Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 30.07.2012.

22:03

Dan IV: Timski, Novak i Velja

Četvrtog dana na Olimpijskim igrama u Londonu boje Srbije braniće odbojkaši, rukometaši, vaterpolisti, veslači, Novak Đoković i Velimir Stjepanović.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Prvi na teren izlaze odbojkaši Srbije, koji od 10.30h igraju protiv selekcije Tunisa u utakmici drugog kola B grupe. Izabranici Igora Kolakovića nastojaće da poprave utisak posle ubedljivog poraza od SAD na startu takmičenja.

Deset minuta kasnije četverac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić, Goran Jagar, Miljan Vuković i Radoje Đerić pokušaće da se kroz repesaž domogne polufinala.

Rukometaši Srbije sastaju se sa selekcijom Hrvatske u derbiju kola B grupe, taj meč na programu je od 17.15h. U prvoj rundi naši rukometaši su izgubili od Španije sa 26:21, iako su na poluvremenu imali četiri gola prednosti.

Mnogo lakši zadatak imaće vaterpolisti Srbije, koji se od 19.20h sastaju sa selekcijom Velike Britanije. U prvoj rundi naši ’delfini’ dobili su Mađarsku sa 14:10.

Mladi srpski plivač Velimir Stjepanović plasirao se u finale u disciplini 200m delfin stilom, koje je na programu od 20.49h.

U utorak na teren izlazi i Novak Đoković u drugom kolu singla, a njegov rival je Amerikanac Endi Rodik. Taj meč na programu je treći po redu na Centralnom terenu, a prethodno se igraju mečevi V. Vilijams – Voznijak i Mari – Nieminen. Program počinje od 13h po srednojevropskom vremenu.

U dublu će igrati Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić protiv Kanađanina Danijela Nestora i Vašeka Pospišila, i taj meč je na programu oko 15.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve