Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 30.07.2012.

12:44

I Korejke bolje od Srpkinja

Odbojkašice Srbije poražene su i u drugom meču na Igrama u Londonu, bolje od Srpkinja bile su Korejke rezultatom 3:1 (25:12, 25:16, 16:25, 25:21) po setovima.

Izvor:

Autor:

Default images

Naše reprezentativke su poražene u prvom meču na turniru od reprezentacije Kine sa 3:1.

Srpkinje su pružile sličnu partiju kao u prvom kolu. Mnogo su grešile uz dosta uspona i padova u igri. Kao i u prvom meču na turniru naše odbojkašice su uspele da osvoje jedan set, i u tom trenutku smanje na 2:1, ali nisu uspele da održe visok nivo igre iz trećeg seta.

Srpske odbojkašice su vrlo loše odigrale prvi set protiv Korejki, kao zadnja tri protiv Kine u prethodnom kolu. Korejke su sigurnom igrom, i sa vrlo malo grešaka, rešile prvi set u svoju korist, 25:12. Srpkinje imaju velike probleme da poentiraju, i isto kao i u prvom meču, prave veliki broj grešaka.

Naše igričice nikako ne mogu da se konsoliduju i da počnu da igraju u svom stilu. Koreja i dalje nastavlja da dominira u svim segmentima igre. Šampionke Evrope ne mogu nikako da nađu rešenje za odličan blok odbojkašica Koreje. Tek krajem drugog seta su naše igračice počele da liče na sebe, ali je već bilo kasno jer su Korejke već stekle osetniju prednost i rešile set u svoju korist, 25:16.

U tećem setu naše igračice su napokon počele da igraju onako kako su nas navikle. Počeo je da funkcioniše blok uz izvaredan servis, i odmah je to počelo da se oseća na terenu. Naše odbojkašice su odlično počele set i od prvog do poslednjeg poena držale osetnu rezultatsku prednost, 25:16.

Naše odbojkašice nisu u potpunosti uspele da održe igru iz trećeg seta i u do sada najnaizvesnijem setu, ipak, izgubile od Korejki. Rezultat je bio 25:21, a Srpkinje su ,opet, imale velikih problema sa prijemom i prelaska iz odbrane u napad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve