Nedelja, 12.08.2012.

15:29

Vaterpolisti herojski do bronze!

Vaterpolisti Srbije pobedili su Crnu Goru sa 12:11 (3:2, 1:3, 4:5, 4:1) posle čudesnog preokreta na olimpijskom turniru u Londonu i osvojili bronzanu medalju.

Izvor: Uroš Živkoviæ

Vaterpolisti herojski do bronze! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

537 Komentari

Sortiraj po:

bravo!!!

pre 11 godina

Genijalci! Svi do jednog. Vanja Udovicic pravi kapiten.
A onaj lob Filipovica? Uf, kakva majstorija! Samo sto nismo pocrkali, gledalo se na Adi...A posle se castilo...
Kad bi prikazali jos jednom utakmicu, na nekom video bimu, na Trgu na primer, pa da dodjemo danas pred docek da je svi jos jednom odgledamo i uzivamo...Kako bi to bilo dobro!
Bravo momci, uzivajte sada, ova bronza je slatka, preslatka!

Djorgo

pre 11 godina

Cestitke! Hteo bih da ovde prokomentarisem preokret protiv Australije i Crne Gore, a cini mi se, ako bi se pravila statistika poslednjih cetvrtina u pslednjih par godina da je Srbija ubedljivo najbolja!?

Pored kvaliteta koji ocigledno imamo, posebno bih izdvojio F Filipovica koji nastavlja tradiciju nasih velikih sportista da preuzima odgovrnost i daje kljucne golove, mislim da je ipak kljucna njihova BESPREKORNA FIZICKA PRIPREMA. Rad-trening, i rad i to je to. Jos jednom cestitke. Jesu izgubili od Italijana, ali su zatim pobedili i solidnu Crnu Goru, i sve druge prepreke ... pa ipak i najvise sebe. Srecno i mnogo uspeha i u buduce, i za igrace i ceo prateci tim!

Dragan Jurić

pre 11 godina

@ Били једном у базену један Црногорац , један Грк, један Италијан и један Србин, Ера. Е сад не знам баш како је све ишло по реду али на крају Србин је био најпаметнији и све их је надмудрио.
(Бата, 13. avgust 2012 02:27)
Osim Italijana...

dd

pre 11 godina

@ dolina bogova Apsurdno je da jedna zemlja na Balkanu - Evropi svoje rukometase naziva kaubojima. Bilo bi prikladnije - stoka bez repa. Toliko od mene.

Vaterpolisti, NAJJACI!!!!

pre 11 godina

Samo sam cekao da sudija izbaci Sora, jer suvise "ometa" protivnicke igrace, a bogme, na kraju sam se uplasio da ni stativa i precka nece biti postedjena crvenog kartona :D

BRAVO MAJSTORI !!! UPRKOS SVIMA I UPRKOS SVEMU!

Jelena

pre 11 godina

svaka vam cast reprezentacijo!!! vi ste nadljudi!!! samo napred, u inat nasoj teskoj situaciji i onima koji mrze srbiju! ponosni smo na vas!!!

Бата

pre 11 godina

Били једном у базену један Црногорац , један Грк, један Италијан и један Србин, Ера. Е сад не знам баш како је све ишло по реду али на крају Србин је био најпаметнији и све их је надмудрио.

Yug

pre 11 godina

Svaka cast srbima, neznam sto im je gore izgubit od crnogoraca ili da se hrvatima klanjaju na dodjelju medalja. Jos koji put pa ce i himnu hrvatske nauciti napamet.

Zoran

pre 11 godina

PODVIG!!! Ovo je stvarno pravi PODVIG!!! Olimpijski Komitet je promenio ime u KORUMPIRANI KOMITE!!!! Ako su oni mogli pored fotografija i filmskih dokaza da POKRADU Cavica na prosloj olimpijadi onda ovo uopste nije iznenadjenje iovo je jos veci PODVIG!!! HVALA SVIMA U REPREZENTACIJI i NEKA VAS BOG CUVA.Nadam se dace OK Srbija da vam dodeli posebnu medalju za PODVIG:-) Vidimo se u Rio De Zaneiru za 4 god.Zivela SRBIJA i Srbski narod!!!

letelica

pre 11 godina

ovo je bio TOTAL vaterpolo. centar igra beka, pa svi u sve! I jos jednom: ne dirajte nam Sora pa covek je sve odbranio od 6. minute, sve! a da ne govorim o 16 sek pre kraja!
ZIVELA SRBIJA BRAVO MOMCI zivi bili vi nama jos 100 godina!

Dolina bogova

pre 11 godina

Apsurdno je da država koja nema more svoje vaterpolo reprezentativce naziva delfinima. Adekvatnije bi bilo da ih zovete somovi.

biljana

pre 11 godina

BRAVO MOJA SRBIJO!!!!!!Crnogorski vaterpolo savez neka razmisli malo zasto je smenila najboljeg trenera Petra Porobica!!!!SRBIJAAAAAAAAAAAA!!!!!

hik

pre 11 godina

Alo bre Hrvati pogledajte vašu genetsku strukturu i siguran sam shvatićete da ste isti Srbi.I ako može da se zajedno borimo protiv ovako sramnog suđenja.Dajte da pričamo o onome što nas spaja ,potenciranjem razlika smo došli do ovde gde smo-do mržnje.

Vuk

pre 11 godina

Crnje i gore nije moglo biti sudjenje,ali ipak sto rece jedan slavni Srbin neka bude sto biti ne moze,neka bude borba neprestalna...Mnogo smo bre jaki komsije juzne tuzne...

hik

pre 11 godina

Kako bre da nekomentarišeš suđenje,mora se,ovo je bio samo nastavak sramotnog suđenja sa evropskog prvenstva.Seti te se.Što žešći pritisak na FIN-u

fdfsd

pre 11 godina

(Krešo, 12. avgust 2012 18:11)

A vi ste garant neki pacifisti u bazenu. Ma ajde malo objektivnosti, sudije su te koje diktiraju igru, pa nemoze se milovati u bazenu a 23 iskljucenja pa sta smo vas tukli.

Kreso

pre 11 godina

Divac i premijer Hrvatske u prijateljskom razgovoru pred fnale varerpola:

http://www.jutarnji.hr/milanovic-se-na-finalu-olimpijskih-igara-upoznao-sa-divcem/1047261/?artId=1047322&foto=1

Bravo, decki! Samo tako i dalje!

Goran

pre 11 godina

Utakmica je bila veoma interesantna i neizvesna a presudio je pobednicki mentalitet Srbije. Cestitke igracima dobro su se borili a sudjenje ne bih komentarisao.

Dragoljub Kojčić

pre 11 godina

Josif (a ne Josip, Kako Vi pišete) je Srbin. Mene je, uvaženi gospodine sa proizvoljnom upotrebom činjenica, krstila u pravoslavnoj crkvi Sv Aleksandra Nevskog u Beogradu Srpkinja, unuka njegovog rodjenog brata, Natalija Runjanin, udata za Nemca Rudolfa Štajnhauza. Njena rodjena sestra Kornelija Beba Runjanin, zubni lekar, živela je u Beogradu u Beogradskoj ulici i sahranjena je na Novom Groblju. Bila je udata za Milana Šantića, pisca kultne knjige o srpskim ratnicima iz Prvog svetskog rata "Vitezi Slobode". Toliko o poreklu kompozitora "Lijepe naše".

duledudule

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.
(kosuta, 12. avgust 2012 19:08)

dabogda vi ispali od Istre u osmini finala
(mrk majstore, 12. avgust 2012 21:07)
axaxa,carski :D

hladisa

pre 11 godina

hahahaha cuj hrvatcica sto kao prozivaju, osvojili nesto posle sto godina pa srecni kao dete na tresnji.... radujte se sad ko zna kad cete opet nesto uzeti....
Elem svaka cast momci na bronZi, sve najbolje.

jkjk

pre 11 godina

Ajde bre Hrvati shvatili smo da ste najlepsi ,najbolji,najvece demokrate itd,aj sad paljba.Sto se tice vaterpola zlato je zlato,al tek kad pobedis najvece(Srbiju)to ima najjaci sjaj,ovako malo slabije sija.U svakom slucaju cestitam.

Mladja car

pre 11 godina

Pozdrav braćo Srbi.
Odoh sa vašeg sajta.
Jedini razlog zato što sam se šalio ovdje s vama je prisvajanje medalja SFRJ za većinu kojih su najzaslužniji Hrvati i Slovenci. Mislite da možete tek tako prevarom postat sportska sila? Ne ide to tako.
Manite se megalomanije i postaviti si razumne ciljeve. Recimo da na jednim OI osvojite jednako medalja kao Hrvatska.

GoogleRulz

pre 11 godina

Hrvati jeste osvojili zlato al vi ste imali samo jednog protivnika Italiju. A mi smo bili sami protiv svih i opet pobedili a da je bilo pravde finale bi igrali Hrvati i Srbi i tu bi se videlo ko je prvak sveta.Nasa bronza je zlato. SRBIJAAA!!!!

bez uvrijede prosim!

pre 11 godina

Prvo ne mogu da verujem da B92 ne objavljuje na svom sajtu vest o pobedi Hrvata nad Italijom i osvajanju zlata (ili sam ja lud pa ne mogu da nađem tu vest?!), a drugo što ne mogu da verujem je da u Hrvatskoj reprezentaciji igraju neki Buljubašić, pa Pavić, pa Obradović, Bošković... Pa to je urnebesno! Alo bre Hrvati, ima li u vašoj državi Hrvata?!

Punmik

pre 11 godina

Ali ti jesi sto posto :) ne kontam ako ti je himna ok onda urlaj slobodno ko da je bitno jel skladatelj tomson ili baja mali knindža :)

sax

pre 11 godina

E sad bravo momci,svaka cast,super ste...a posle poraza od italije skoro svi ste ih pljuvali-sem mene.Ja nikada jer razumem sport.Uaaaa pljuvaci!

Ali

pre 11 godina

Josip Runjanin nije Srbin i prijeporno je da li je uopće uglazbio hrvatsku himnu. To je više legenda i mit da ju je on skladao. Što naravno ne sprječava Srbe da bjesomučno trube o tome.

Alex

pre 11 godina

Za nixon-a

Dragi prijatelju, sto ostavljas kojekakve linkove,
kakve veze ima sport sa Srebrenicom?
Ne verujem, kakvi likovi ovde ostavljaju komentare.

Zivela Srbija, bravo momci za nadljudski napor i hvala za bronzu!

Бојан

pre 11 godina

С обзиром да нас има пар милиона и то да немамо море, да Црногораца има пар стотина хиљада, свака част и једнима и другима на оваквим местима у овом екипном спорту.

Честитке и хрватској репрезентацији, уз жал што нису "налетели" на нас у финалу.

Пошто фејлују у класичним екипним, ови велики покушавају да се ваде на хамбургер спортове и разне новотарије... и ту ће да плачу, само ако се Балканци довољно напрже и на такве будалаштине.

laslo toto

pre 11 godina

Svaka čast vaterpolistima oni jesu heroji... ali uopšte nisam zadovoljan... hoću da vidim da smo uvek na vrhu, samo zlato ostalo nas ne zanima, možda ponekad može da se desi neko srebro kao protiv Italije u finalu prošle godine na svetskom prvenstvu, ali ovo sad; da nas onako ponize Italijani koje možemo da pojedemo za doručak... a za malo Crna Gora pa još Australija... pa nije jasno šta se tu dogodilo, imamo ne preterano reći ubedljivo najjači tim trebali smo sve da potopimo na ovom turniru, ova generacija je to zaslužila... setite se samo Partizana prošle god. kako je sve deklasirao i to sa slabijim timom od ovog koga reprezentacija poseduje... ne mogu da shvatim šta se ovde dogodilo da ne odigramo onako kako umemo, šta nas je sprečilo??????!!!!!!

starior78@yahoo.co.uk

pre 11 godina

Samo vi slavite medalju, mi smo kandidati za EU, a vi kandidati za stečaj.
(Djetić, 12. avgust 2012 19:48)

I Turska je kandidat - vec 40 godina! Siguran sam da jedva cekaju da im napredna i zdrava crnogorska privreda resi aktuelnu rkizu koja im rusi valutu.

tara

pre 11 godina

Сви што пљујете СРПСКЕ ватерполисте и нашег тренера - пукните од муке.
Него, црногорци - слави ли Српска ЦГ ? Ви би да не славе а они славе ли славе као и цео српски род. Опет раде комплекси !

mrk majstore

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.
(kosuta, 12. avgust 2012 19:08)

dabogda vi ispali od Istre u osmini finala

yannuss

pre 11 godina

Svako ko je gledao makar 1-om u životu vaterpolo zna da su Srbi i Crnogorci veliki prijatelji ali i veliki rivali.Od ove dve ekipe da je bilo sreće,TITANI u bazenu.

Boris Gladić

pre 11 godina

Čudno da nam nisu isključili i Acu Stojanovića...!Realno zaslužio je makar isključenje mikrofona, poderao mi je zvučnike...:)))

VeeS

pre 11 godina

@emil batak
Sesnaest medalja za prethodnih sedamnaest takmicenja je necija greska??? O cemu vi pricate??? O necijoj odgovornosti??? Znate li za pojam "sportska sreca"??? Mi je nismo imali (ili jesmo), ali smo (uprkos tome) u sedamnaest takmicenja sesnaest puta osvojili medalju... mislite o tome gospodine Emile... a i ostali kompleksasi... :)

Napred Stuke!!!

pre 11 godina

Zasto ih uporno zovete Delfini kada mi nemamo more, a i dok smo imali nije bilo poznato po delfinima. Zbog toga nas bije maler. Treba da ih zovemo Stuke! :)

Napred Stuke!!!

dragan gm

pre 11 godina

BRAVO MOMCI!!! Zao mi sto nismo igrali finale pa da naprasimo Rvate.Ocajno smo odigrali protiv Italijana,Soro je lose branio,nije mi jasno zasto ga Udovicic nije zamenio?Sta je tu je,sad ce opet biti deranja stalnih nam musterija po evropskim i svetskim prvenstvima.

Boki

pre 11 godina

Svaka cast nasim momcima!
Prava je steta sto su neznalice(?) sa pistaljkama upropastile mec.
I jos nesto-u zivotu se nisam kacio i komentarisao na nekom HR sajtu.
Posle citanja komentara morao sam da proverim gde sam...
Ocigledno su kompleksi preveliki...cini mi se da uopste nije lako biti Hrvat.
Dostojanstveno smo primili medalje,tamo gde se to radi,a ne po sobama i kancelarijama.

Zlatko

pre 11 godina

ne želim da smanjim uspoeh vaterpolista,ali vaterpolo spada u treću kategoriju sportova u svetu.Čim su u svetskom vrhu države proistekle iz bivše Jugoslavije onda je više nego jasno da je to sport bez većeg značaja u porodici sportova.Ipak čestitam vaterpolistima,jer je medalja medalja.
(Bivši sportista, 12. avgust 2012 17:16)

Ne želim da tražim po netu ni “porodicu sportova” ni “kategoriju sportova”, niti želim da gledam nemačke sajtove ali da li ti misliš da Nemci nisu zadovoljni zlatom u hokeju na travi?

ha..

pre 11 godina

Sta smo dozvolili sopstvenim ludacima i velikim vladarima...da se koljemo ko će koju medalju u vaterpolu,i da igramo ex-YU turnir u košarci u vreme olimpijade,umesto da drhte kolena celom svetu od nas svih zajedno.. ovo su me učili kad sam bio mali u školi - šta će biti ako nam se Yuga rasturi.. Gore je nego što su govorili..:(

Branislav

pre 11 godina

Dok su nas krali protiv vecih i ekomomski jacih mislio sam da nas samo kradu. Sad vidim da nas mrze. Bravo momci ako je verovati statistici preplivali ste celu crnu goru na jednoj olimpijadi. HVALA

Znaisha

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.
(kosuta, 12. avgust 2012 19:08)

Pa tako nekako...vi necete ni postojati,sve ce to biti siptarija!

ringo

pre 11 godina

Sad sam se vratio sa utakmice:
Znaci Hrvati skacu kao opareni kad Crnogorci daju gol. A pred pocetak meca sa Italijanima ''dzepovi" sa crnogorskim navijacima postaju magicno kockasti. Navijaci u tranziciji, sta li su, ni sad mi nije jasno. Al nema veze, videti Zlatnu Milicu danas i Drvene Crnogorce -neprocenjivo. O nasim vaterpolistima nemam reci kolko su me zadivili, iako sam na 11:8 mislio da je gotovo. Hvala Bogu nasi majstori to nisu i zato im hvala im na danasnjem danu. Pamticu ga dok sam ziv.
Pored onakvih sudija i onoliko kontra-navijaca ne izvlaci se bas svako.

Bar CG

pre 11 godina

Svaka cast Srbiji na osvojenoj bronzi.Utakmica je bila za svaku pohvalu i zaista su oba tima se borila do kraja. I ljudi manite se politike i nadamo se da ce biti jos ovako kvalitetnih utakmica za gledanje pa ko god da pobijedi.Zivjeli braco i veliki pozdrav iz Bara!

boris

pre 11 godina

Indijanci su izgubili dobijen meč jer osim priče ništa drugo nemaju. Da li je neko od njih čestitao posle meča? Zbog toga su mi suze selektora CG drage koliko i naša medalja. Hrvatima svaka čast,a to što mi ostajemo da čujemo njihovu himnu govori o razlikama koje među nama postoje.

Kreso

pre 11 godina

Prvo bih htio cestitati i Hrvatskoj i Srbiji na osvojenim medaljama. Bravo decki! Stvarno ste super! Takodjer bih kao Hrvat porucio mojim Hrvatima da se sad tu bezpotrebno ne hvalisaju sa zlatom. Kao prvo, nasi vaterpolisti su imali veliku srecu da je pritisak javnosti bio na rukometasima a ne na njima kao u Srbiji. To je bilo kljucno. Kao drugo, puno nasih prijatelja iz Srbije je u finalu navijalo za nas i ja im se ovim putem od srca zahvaljujem i ispricavam za one nezrele i nepristojne komentare onih koji sad lijece svoje frustracije na ovom (inace, jako dobrom)site-u. Veliki pozdrav svima!

Kreso

pre 11 godina

Prvo bih htio cestitati i Hrvatskoj i Srbiji na osvojenim medaljama. Bravo decki! Stvarno ste super! Takodjer bih kao Hrvat porucio mojim Hrvatima da se sad tu bezpotrebno ne hvalisaju sa zlatom. Kao prvo, nasi vaterpolisti su imali veliku srecu da je pritisak javnosti bio na rukometasima a ne na njima kao u Srbiji. To je bilo kljucno. Kao drugo, puno nasih prijatelja iz Srbije je u finalu navijalo za nas i ja im se ovim putem od srca zahvaljujem i ispricavam za one nezrele i nepristojne komentare onih koji sad lijece svoje frustracije na ovom (inace, jako dobrom)site-u. Veliki pozdrav svima!

mia

pre 11 godina

Za ovakvo sramotno suđenje postoji definicija u Krivičnom zakonu. Da su se igrali produžeci, nama bi fizioterapeut morao u bazen. Svaka čast našim delfinima, bronza sija kao zlato. Gledati ovu utakmicu u kafiću na crnogorskom primorju...neprocenjivo! SRBIJA!!!

Blade Runner

pre 11 godina

Sudije su potpuno izgubile kontrolu nad utakmicom, iz greske u gresku, kompenzacije, mislim da nisu bas toliko navlacili za nas kao sto vecina tvrdi ali ok.. Sve u svemu, sami smo krivi, cestitke Srbiji! A ove nase sugradjane koji jedva cekaju da CG izgubi pa da se nasladjuju porazom zemlje u kojoj zive, stvarno ne bih komentarisao..

Uncle phil

pre 11 godina

Čestitke. Samo bi dodala:Ako koža laže rog ne laže. Stanje stvari (evo uzela sam samo nekoliko zemalja brojno slične nama). Kao i Slovenija i Srbija osvojila 4 medalje (1, 1, 2). Irska 5 (1, 1, 3), Švajcarska 4 medalje ali (2, 2, 0), Norveška 4 medalje ali (2, 1, 1), Hrvatska 5 medalja (2, 1, 2), Švedska (1, 4, 3), Danska 9 (2, 4, 3), a tek: Mađarska 17 medalja (8, 4, 5), Češka 10 medalja (4, 3, 3).
(Anđela, 12. avgust 2012 18:03)

Hrvatska 6 medalja draga (3, 1, 2), hvala.

Dušan

pre 11 godina

Izuzetno mi je drago što toliki broj hrvata ima potrebu da se javlja na ovom sajtu i iznosi svoje mišljenje. Njima je ipak najbitnije kad su u bilo čemu bolji od nas. Najgore je što malo ko od njih vidi činjenicu da smo pojedinačno mnogo manje medalja osvojili nego smo ranije zajedno činili. Zato nam je sad i ostalo da se najviše radujemo međusobnim pobedama i porazima. Zavadi pa vladaj na svim poljima. Eto čak su Srbe i Crnogorce uspeli zavaditi.

Dragan

pre 11 godina

Ovi što tupe da su opravdana iskljucenja nemaju veze sa životom.Nije u pitanju jesu li opravdana ili ne u pitanju je kriterijum suđenja,ono što sviraju nama treba da sviraju i montenegrosima. Veci je problem što nam nisu dali da igramo svirajuci non-stp faul u napadu.Ista situacija je bila i sa Italijom.Ovo je stvar zavere vaterpolo federacije zbog neigranja u sv.ligi.Momcima sve cestitke,ovo je još jedan veliki uspeh ovih divnih sportista i ljudi.Ovi što kritikuju bolje da cute jer verovatno nikada nisu ni držali loptu u ruci , znaju samo da je okrugla i mokra!

Doktor

pre 11 godina

Izuzetno je bitno Šta si osvojio!!Ali-ponekad je bitnije..KAKO si osvojio!!!Za ovo ŠTA su osvojili,dobili su bronzu,,a za ovo KAKO su osvojili ne postoji medalja dovoljnog sjaja da bi adekvatno nagradila to što su ove ljudine pokazale!!!Nemam reči!!!

ajde i vi nesto osvojite

pre 11 godina

vaterpolo se vratio kuci. Objasnili smo vam sto je Hrvatska !!!
(modrobradi, 12. avgust 2012 17:58)

Mislio sam da su Englezi izmislili vaterpolo.

reggie

pre 11 godina

@ Sreca uz bruku

Bruko jedna, pa ti ne znas ni koje smo medalje osvajali od Pekinga! Pored bronze sa proslih OI imamo 2 zlata, sa SP i EP, srebro sa SP i bronzu sa EP. Ti i ne znas da se SP odrzava svake 2. a ne svake 4. godine. Jedina smo reprezentacija koja od Pekinga ima medalju na svakom takmicenju! To dovoljno govori o kvalitetu, nama se sigurno nece desiti da budemo prvi pa sledece godine 10.

miroslav

pre 11 godina

U utakmici za trece mesto na Olimpijskom turniru u Londonu Crna Gora "A" pobedila je tim Crna gora "B" sa 12:11 i tako osvojila bronzanu medalju za Republiku Srbiju.

KALUDJER

pre 11 godina

Svaka cast I Hrvatima i Italijanima,ali ne pobedjuje uvek najbolji,posle svega vidjenog srpska bronza najsvetlije sija,bar je nismo ukrali,zasluzeno smo je dobili,bar nismo kupovali i namestali.pozz svima radujmo se svako svojoj medelja

kosuta

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.

Goran

pre 11 godina

da dodam, na sudjenje se redovno zale i Hrvati i Crnogorci, kao sto vidim po komentarima i prenosima (cesto gledam njihove prenose jer su mi zanimljivi kako komentarisu i jadikuju isto kao nasi). Verovatno se i drugi zale, ali ne znam iz prve ruke. Dakle, ili su sudije bas protiv i nas i njih, ili to dokazuje moju tezu da smo previse subjektivni da bismo ocenili sudjenje.

Goran

pre 11 godina

@Srdjan (i ostali) "Kako to da svi imaju sudije na svojoj strani,samo mi nemamo nikada?"

Jednostavno je: koliko silno navijate i želite pobedu, toliko ste i zaslepljeni neobjektivnošću. Skoro svaku sudijsku odluku za nas zanemarujete i smatrate opravdanom, skoro svaku za protivnika stavljate pod sumnju i proglašavate nerealnom... u skoro svakom sportu, skoro uvek. Na taj način, veštački, skoro svaki gledalac, skoro svaki igrač, skoro svaki novinar, smatra da smo zakinuti i onda se to histerično koncentriše i uvećava, kao kad su lovili veštice ili (ne)komuniste. Možda je takva ljudska priroda, ili slovenska. Uglavnom, gola je i jednostavna činjenica da sudije nisu protiv nas (ili jesu u retkim situacijama, nebitnim za globalnu sliku), ali vama se, ohrabreni sredinom i istomišljenicima, tako čini. To je odgovor na vaše pitanje koji, iz istih razloga zbog kojih imate utisak o suđenju, skoro sigurno - nećete prihvatiti. Ali, to je jedina istina.

MrkvaCro

pre 11 godina

Nisam dosao provocirat, ali istine radi, hrvatsku himnu nije napisao srbin, napisao ju je hrvat, a uglazbio srbin, i hvala mu na tome, ima covjek ulicu u zagrebu. Inace cestitke srbiji i naravno mojoj hrvatskoj, zao mi je sto i crnogorci nisu uzeli medalju umjesto talijana. Pozz

Zlatko

pre 11 godina

ne želim da smanjim uspoeh vaterpolista,ali vaterpolo spada u treću kategoriju sportova u svetu.Čim su u svetskom vrhu države proistekle iz bivše Jugoslavije onda je više nego jasno da je to sport bez većeg značaja u porodici sportova.Ipak čestitam vaterpolistima,jer je medalja medalja.
(Bivši sportista, 12. avgust 2012 17:16)

Ne želim da tražim po netu ni “porodicu sportova” ni “kategoriju sportova”, niti želim da gledam nemačke sajtove ali da li ti misliš da Nemci nisu zadovoljni zlatom u hokeju na travi?

Jelena

pre 11 godina

Sta su se ovi Hrvojevici pokacili ovde na nas sajt...pa mi na vase sajtove ne idemo, mozemo bez vas. Za nas je nasa bronza, veca nego vase zlato i necemo slusati vasu himnu, slusacemo samo nasu srpsku "Boze pravde" zajedno sa nasom srpskom bracom iz Crne gore.

ALEX

pre 11 godina

Bronca je bronca, a kraljevima ide zlato !!!
(Loreda, 12. avgust 2012 18:18)

Kraljevi ne osvajaju uvek zlatnu medalju ni bolja ekipa uvek ne pobedjuje to se vidi odmah cim ste vi osvojili zlato a istinski kraljevi broncu-koja inace nama sija kao zlato-ali bice vec sledece godine na SP i OI Rio za cetiri godine povratak kraljeva ne brini .

Iva M.

pre 11 godina

Cestitam.
Drago mi je da ste osvojili broncu da mozete slusati Lijepu nasu :)
(Ivan, 12. avgust 2012 16:47)

Ivane (ili ko god da si) mi ne bezimo sa postolja kao vi 1995. u Atini ostajemo dostojanstveni do kraja. Zato se vi od tada nikada niste ni priblizili pobednickom postolju u kosarci a mi cemo u vaterpolu uvek biti pri vrhu ili na vrhu.

Bivsi sportista ali na PS3

pre 11 godina

(Bivši sportista, 12. avgust 2012 17:16)

Posto vidim da si veliki strucnjak imam jedno pitanje za tebe. Da li i kossarka spada u trecu kategoriju sportova. Jeste da nismo na OI ali imamo uspeha.

ALEX

pre 11 godina

E sada će te slušat lijepu našu!
(neprocjenjivo, 12. avgust 2012 16:52)

Za razliku od vas nasi sportisti ostace na pobednickom podijumu za razliku od vasih jer nasi znaju sta je to dostojanstvo za razliku od vas. I ne brini pratit cemo mi samo podelu medalja treceg mesta onda gasimo TV, pa kada dolaze kod nas u Bg ima da im sviramo Boze pravde.

Bricstix

pre 11 godina

Svaka vam cast na bronci, utakmica je bila strasna i napeta, stvarno je bilo uzitak gledati, bila je cak bolja od finala.

Jedino su vas suci malo zaje*** ali pobjedila je kvaliteta na kraju, neka vam je sjajna bronca!
Pozz

Munir

pre 11 godina

Manijaci, ludaci (nacionalisti) pa ovo je samo sport. Srbija i Crna Gora mogu biti ponosni na sportiste, ali nikako ne i na vas. Pa zar ne vidite da na svim borilistima odlucuju nijanse i sreca. Svi sportisti su dosli na ovim igrama sa svojim snovima. Sa zeljom da postanu heroji svojih drzava. A kakvi su vasi snovi? Pitate li se vi da li cete sjutra otici na radna mjesta i sa kojom zaradom cete se vratiti vasoj djeci? Gde ste vi u ovom svijetu i sta su vase pobjede? Nema vas nigde , a i ne znate za pobjede. Cekate da to neko drugi uradi umjesto vas (Djokovic, Cavic, odbojkasi, rukometasi,vaterpolisti....). Zapitajte se sta to vi dobro radite za vasu djecu, vasu porodicu, vasu drzavu! Sve cestitke sportistima! Biti treci, pa i cetvrti na svijetu je za postovanje.Molim sve normalne ljude da ignorisu manijake, ludake i njihove komentare!

balkan

pre 11 godina

Koja euforija od komentara, iako je takmičenje u vatrepolu na OI ustvari prošireno Balkansko prvenstvo. Ipak smo sportska sila z*inat

A gentleman from Montenegro

pre 11 godina

Gospodo, sve ste u pravu: krive su sudije što vaterpolo ima pravila, umjesto da bude divljačno iživljavanje nad protivnikom.

A navijači i njihovo psovanje crnogorske majke našim igračima - bez komentara

Tuga

pre 11 godina

Cestitam Hrvatima na osvojenoj Olimpijadi. A nasim cestitam na trecem mestu, ali ne i treneru udovicicu koji ce nadam se konacno otici...

crush

pre 11 godina

Na nijednom hrvatskom sajtu nema vest da smo osvojili bronzu, niti sinoc zlatna medalja milice, a vi nasavite da ih nazivate bracom, ali ipak to je njihova SRAMOTA, ne nasa!
(filip, 12. avgust 2012 17:28)

Dobro si rekao ovo "NJIHOVA SRAMOTA" ako misliš na te iste sajtove i sl jer ljudi u Hrvatskoj prate što se događa i ja sam svojim prijateljima iz BGa odmah slao SMS čestitku na osvojenim medaljama kao što sam i ovdje u komentarima izrazio iskrene čestitke... zašto to neki (ili nijedan sajt) nisu objavili ne znam niti me previše zanima... no ovo što smo mi "braća" nema veze sa sajtovima i sl tako da nemoj nas i naše medije stavljat u isti kotao ;)

Pozz iz ZGa

boban

pre 11 godina

Ma draze mi je njih,izdajnike,pobediti nego bilo koga.Bravo momci svaka vam cast.Ubuduce da namestite u pulufinalu i finalu da rasturimo bracu po svemu.One tamo desno i ove dole jadove,neprocenjivo.

Fredy House

pre 11 godina

Komentar sa hrvatskog foruma:

,,dalda je objavio 12.8.2012 16:48 :
Nevidjena kradja...zao mi je Crnogoraca, al ovakvo sudjenje stvarno dugo nisam gledao. Toliko su pomogli Srbima da je to bilo degutantno za gledati, Srbi se nakon ovoga nemaju pravo zaliti na sudjenje protiv Talijana.''

Dzaba vam rodjaci sve, kad se vise bavite nasom bronzom nego vasim zlatom! U recniku za rec ,,kompleks'' i dalje stoji vasa slika. :D

Natasa

pre 11 godina

Za razliku od vas braco Hrvati,koji nam govorite da slusamo Lijepu nasu, da vam porucimo: Da,saslusacemo vasu himnu jer se tako ponasa gospoda. Necemo sici sa podijuma, necemo poslati slucajnu decu koju ste navatali u Nisu pa ih obukli u vase dresove, necemo okretati zadnjicu... Nasi vaterpolisti su gospoda, lepo vaspitani mladici i plavi sportisti koji cene tudje himne zato sto pre svega cene svoju,sto se nikako ne moze reci za neke vase pobegulje sa podijuma.

Darko 88

pre 11 godina

Čestitke na bronci, slavite uz lijepu našu
(susjed, 12. avgust 2012 18:10)
Pa dobro moralo jednom i to da se desi, koliko ste vi samo puta slušali Bože pravde verovatno je znate napamet.
Svaka čast našim momcima, vrhunski odigrana utakmica uprkos svemu!
Ni protiv Italijana nije bilo puno bolje suđenje, ali jednostavno bilo nam je zabranjeno da uzmemo zlato, tako da naš je RIO!
SRBIJA!

Jelena

pre 11 godina

Sta su se ovi Hrvojevici pokacili ovde na nas sajt...pa mi na vase sajtove ne idemo, mozemo bez vas. Za nas je nasa bronza, veca nego vase zlato i necemo slusati vasu himnu, slusacemo samo nasu srpsku "Boze pravde" zajedno sa nasom srpskom bracom iz Crne gore.

Aleksandra

pre 11 godina

U zivotu mi se nije desilo da se tresem od srece! :) Hvala Vam moji zlatni delfini! :) Ponosna na Vas do neba i nazada i tako 100000000 puta! Hvala Vam....

саша

pre 11 godina

браво мајстори! само ми је криво што нисмо освојили злато као најбољи тим...

guru

pre 11 godina

(neprocjenjivo, 12. avgust 2012 16:52)

Gospon sused , za tvoje opšte obrazovanje,muziku za vašu himnu je napisao Josif Runjanin,Srbin kršten u pravoslavnjoj crkvi u Vinkovcima. (1821-1878),na tekst Antuna Mihanovića.

Anđela

pre 11 godina

Čestitke. Samo bi dodala:Ako koža laže rog ne laže. Stanje stvari (evo uzela sam samo nekoliko zemalja brojno slične nama). Kao i Slovenija i Srbija osvojila 4 medalje (1, 1, 2). Irska 5 (1, 1, 3), Švajcarska 4 medalje ali (2, 2, 0), Norveška 4 medalje ali (2, 1, 1), Hrvatska 5 medalja (2, 1, 2), Švedska (1, 4, 3), Danska 9 (2, 4, 3), a tek: Mađarska 17 medalja (8, 4, 5), Češka 10 medalja (4, 3, 3).

Nevit

pre 11 godina

I pored nepostojećih kontra-faulova i pored konstantnih isključenja naših igrača, srpski vaterpolisti su uspeli da pobede i Crnu Goru i sudije.

Bravo momci, tako se igra za Srbiju, ova bronza sjaji kao zlato.

ponosni na vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 11 godina

Da Bog da, da nam ovi momci, kraljevi, ostanu takvi kakvi jesu, sjajni i hrabri uvek!!! Zlatni! Najsjajniji su uvek bili, neka budu i dalje! SRECNO VAM BILO MOMCI!

Atropin

pre 11 godina

Strasno, koliko imbecilnih i zluradih komentara. Mrznja prema CG je veca nego prema mnogima koji su nam naneli veliko zlo?? Kakva bre izdaja?? Zbog vas su i svi pobegli od nas iz bivse nam drzave!!! PRST NA CELO!!!!!!
Vaterpolistima, veliko bravo sto su uspeli da se vrate u mec i osvoje medalju koja sija kao zlato!!

mladen CG

pre 11 godina

Prlainovic, Mandic i uskoro Subotic istinski prestavnici prave Crne Gore.
Dok god je ove zastave, ove himne i Ranka Krivokapica na vlasti necu navijati za zemlju u kojoj sam rodjen i koju volim vise od svega. Dok Crna Gore ne postane ono sto je bila moja drzava je Srbija!

LOVĆEN

pre 11 godina

Naprave haos na bazenu i van njega u završnici utakmice, izvrdaju pravila ovog sporta, ponize olimpizam nesportskom igrom da bi pobijedili i onda govore o sebi kao o herojima. Tipično.

Nema veze, biće još prilike za čorbu od delfina.

Sve najbolje želimo našim prijateljima i susjedima Hrvatima večeras. Crna Gora je uz vas, rasturite Italiju!

Prolaznik

pre 11 godina

Koja vaterpolo sila bese bivsa yuga.....
Medju prve cetiri ekipe na planeti su tako mala srbija , jos manja hrvatska i gitovo nevidljiva crna gora

Nemanja

pre 11 godina

Svaka cast nasima, ali moram i da cestitam Hrvatima svaka cast....Svi moraju da uzivaju po malo zar ne to je i sportski....

Zao mi je sto recimo nije srbija bar druga a crnogorci treci. to bi bilo cool

Dragan Stojanovic

pre 11 godina

Vaterpolo?!?
Ja sam mislio da znam pravila ovog sporta ali nisam znao da vaterpolo ekipa moze da ima i igrace pored bazena, van vode! Zasto nasi ne koriste to pravilo?!?

markic

pre 11 godina

Vazda li placete? Opet sudije,Vatika,CIA? Uvijek je neko kriv kad gubite. Kako su nama sudili u finalu rukometa?
(Joe, 12. avgust 2012 16:29)

Hey Joe, si dobro?

Miki

pre 11 godina

Ovo danas je najotvorenija sportska kradja i toliko "navlacenje" jednom timu da je to prosto neverovatno!Toliko je to bilo bestidno i prizemno da nemam toliko ni volje da se radujem bronzi,pa dokle vise da se pljuje po nama?Ima li neko u Srbiji koji je sposoban i ima ugled u svetu da spreci ovakve i slicne kradje ubuduce?

Jovana

pre 11 godina

Ajde Rvati paljba sa sajta naslusali ste se vi nasiih himni mozes misliti 100 svetlosnih godina da imate necete nam biti jednaki niti cete nam vratiti sta smo vam sve priredili kad se samo setim he,he

uzas

pre 11 godina

Sudije su nas ostetile i sa italijom kada smo igrali, sto je normalno jer u savezu imaju puno svojih ljudi. To je poznato u vaterpolu.

Mnogo smo bolji od italije.

Marija

pre 11 godina

Bravo, momci!! Svaka cast na izdrzljivosti i koncentraciji, zasluzili ste pobedu, zasluzili ste medalju.. Srbija je ponosna na vas! Cestitke i reprezentaciji Hrvatske.

Krešo

pre 11 godina

Pitate li se vi zašto ste imali toliko isključenja i prekršaja u napadu - jednostavno zato što ste igrali previše grubo! Nije vam ovo boks! Zašto su vam igrači isključivani do kraja meča? Zato što su bez lopte udarali vaterpoliste CG! Zašto se pozivate na peterce za CG? Pa svi su bili čisti kao suza! Na kraju ste ipak prigrabili bronzu, koju su vam poklonili igrači CG!

Boka

pre 11 godina

Igrali ste grubo zato takvo sudjenje, 99% vas ne zna osnovna pravila vaterpola a komentarisete. Inace svaka cast na bronzi,cestitke od srca!

NikolaSimatovic

pre 11 godina

Ovo sudjenje me podseca na cuvenu fudbalsku utakmicu Zvezda Obilic devedesetih godina kad je sudija izbacio pola Zvezdniog tima samo da Obilic pobedi.....

moje ime*

pre 11 godina

E sada će te slušat lijepu našu!
(neprocjenjivo, 12. avgust 2012 16:52)

Pa sta? S ponosom cu gledati dodelu medalja i nase divne vaterpoliste sa bronzom oko vrata! Svaka cast vama na zlatu!

emil batak

pre 11 godina

Sve je jasno posle finalne utakmice. Rutinska (dvostruka)pobeda Hrvatske
protiv sasvim prosečne Italije i zasluženo osvojene zlatna medalja,koju je
samo Srbija mogla da im preotme, da je stigla u finale.Ali,Srbija je eli-
minisana u polufinalu zahvaljujući bezglavoj igri čitavog tima i slabom
golmanu.Naravno,glavnu odgovornost za ovo snosi trener Udovičić!
Srećno osvojena bronzana medalja nije mu nikakvo pokriće za ono što je pokazala njegova ekipa, lošom igrom u poslednje tri utakmice.

srbin - cg

pre 11 godina

tooooo braco moja,tooooo srbijoooo,nema milo djukaj para da kupi ponos srpski....srpkinja je mene majka rodila:))))ponos,ponos,ponos!!!

jako slavlje

pre 11 godina

Bolje da smo izgubili ako bi to znachilo da bi Udovichic selektor konachno morao da bude najuren.Ovaj tim je trebao da osvoji zlato jer ga po kvalitetu zasluzuje ali selektor je nesposoban da psiholoshki pripremi ekipu a organizaciju igracha vishe nikada nije savladao.Identichno se desilo i pre 4 godine.Najuriti Dejana Udovichica i postaviti Igora Milanovica jer je ovo neuspeh.

Sale67

pre 11 godina

Ja ne znam da igram vaterpolo,ne znam da sudim ali ako nekome sudite 12,13,14 kontra faulova i izbacite celu ekipu oni su verovatno ubice.Ja gledajuci danasnju utakmicu ne videh da dlaka fali sa glave protivnckim igracima.Da li Italijanski lobi sem sto mora da obezbedi svojoj ekipi da igra u finalu nora i da obezbedi svoju mezimicu da uzme medalju koju su joj sinoc sramno oduzeli u rukometu ,zenskom.Ovo nema vise veze sa sportom.Svaka cast momci ovo je vise nego pobeda.

Bivši sportista

pre 11 godina

ne želim da smanjim uspoeh vaterpolista,ali vaterpolo spada u treću kategoriju sportova u svetu.Čim su u svetskom vrhu države proistekle iz bivše Jugoslavije onda je više nego jasno da je to sport bez većeg značaja u porodici sportova.Ipak čestitam vaterpolistima,jer je medalja medalja.

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

mec za ... uzas ... tolika iskljucenja ... toliko iskljucenja u napadu ... toliko penala pa to je ne vidjeno ... SRAM VAS BILO LOPOVI POTPLACENI !!! - MOMCI kao sto rekoh ranije NE SUMNJAM U VAS taman i da nista niste osvojili za mene ste NAJBOLJI - HVALA VAM !!!!!!

Milossss

pre 11 godina

Hahaha kako fenomenalno!!!Svaka cast,ovo do sad nisam video!!!Takav preokret,plus onakvo bolesno sudjenje i opet su nasli nacin!!!Stvarno SAVRSENSTVO!!!

guru

pre 11 godina

Neka lova je gurnuta sudijama u džep,garant.Pa ni majke,ni očevi crnogorskih vaterpolista,ne bi sudili ovako.Bilo bi ih sramota.Zbog toga je ova pobeda zlata vredna.Ovakav vaterpolo,sa ovakvim suđenjem gubi smisao.

Djepatz

pre 11 godina

Da ne ponavljam....Ali ste SAMO mali grad u SRBIJI!!!!!! ......jos mnogo furuna leba da pojedete!!! i sad nazad u planine da lecite komplekse i plivate po Jadranu!! Niste zasluzili da budete u bazenu u isto vreme sa ovim ljudinama!!!!!!

mirko

pre 11 godina

Koliko su sudije navlacile za Crnogorce,bilo je tragikomicno!Valjda da im vrate za onu jucerasnju pljacku u zenskom rukometu,ali srecom,Bozja pravda je danas bila prisutna!

Milica

pre 11 godina

Pravi Crnogorci su Srbi...Braci Srbima sve cestitke!! Ovo ostalo su hrvatski orijentisani Milovi puleni. E za njih mi je drago sto smo ih ponovo pobijedili.

voxaSRB

pre 11 godina

Sa poslednjih 17 takmicenja, 16 medalja. Sad vam je jasno zasto su sudije ovako sudile, dosadili smo im. Ali, hvala im, sad mi je ova bronza draza od svih ostalih 16 medalja.

Dado

pre 11 godina

Vidim neki Hrvati se raduju kao slusat cemo lijepu njihovu, kao da su več pobedili Italiju. Pa recimo i ako pobedite mi cemo na tom čestitati i uz postovanje odslusati vasu himnu (koju je napisao Srbin) jer naši sportasi umeju da odaju postovanje pobedniku za razliku od nekih vaših sportasa (Atina 95). I jos nesto braco Hrvati. Vi se kao sprdate našim 100 medaljama a sa druge strane pogledajte sta piše na vasoj wikipedia stranici. Tamo recimo pise da je Jasna Sekaric u Seulu osvojila medalju za Hrvatsku. Toliko o tome

Vlada

pre 11 godina

Drastično smo oštećeni, a između ostalog vaterpolisti osvajaju titule i medalje zato što se nikad (ili retko) žale na suđenje. Bode mi oči samo naše teorije zavere. Pre početka utakmice Aca kosica odmah konstatuje da je dobro što nam sude te sudije, a onda već u prvoj četvrtini broji faulove, kontrafaulove i isključenja. Momcima svaka čast pošto su igrali pod konstantnim pritiskom, svi smo im već upisali zlatnu medalju, a da su ostali bez medalje to bi bio smak sveta.

Mladen

pre 11 godina

Čudi me da sudije nisu isključile crnogorski go, pa da naši nemaju gde da šutiraju... Uprkos nepravdi, uprkos svemu, POBEDA!!!

BRAVO MOMCI!!!

Crnogorac

pre 11 godina

Sve cestitke Srbima na osvojenoj bronzi i fer igri! Mi smo imali priliku ali smo je propustili.Najjvise mi je zao sto nismo se borili za zlato i ko god da pobijedi milo bi mi bilo,ali bice prilike! Pozdrav,sve najjbolje!

Dragan

pre 11 godina

Vec sam cestitao momcima ali moram da kazem da su sudije osramotile olimpijski duh.Takodje sramota je i na crnogorcima koji su saucesnici u ovoj skandaloznoj pljacki u pokusajy.Bednici

mici

pre 11 godina

Zadnji minut je bio vrhunac napetosti, specijalno zadnjih 16 sek. A sudije ako nisu shvatile da grese kad je publika pocela da zvizdi onda nista. Ma vazno je da su pokazali da su vrh vaterpola i da ih nije lako odatle spustiti!!!

Miki BG

pre 11 godina

Bravo momci!!! Ova bronza je utoliko lepša i draža jer su je naši vaterpolisti osvojili u neverovatnim uslovima, boreći se protiv skandaloznog sudjenja, brojnih isključenja, bez pomoći trenera na kraju meča, kao i svega drugog što nam nije išlo na ruku. Iako smo osvojili samo 4 medalje, naši osvajačio medalja zaslužuju doček na balkonu!!! Posebno zbog ove zlatne bronze!!! Naravno, dočeku poseban šmek daju i zlatna Milica, srebrna Ivana i Andrija, prva naša bronza iz Londona.

neuki

pre 11 godina

Srbija protiv ostatka sveta...12-11.
Samo sam cekao kad ce suduja da pridje Stojanovicu (komentatoru) i da mu iskljuci mikrofon....jedino im to ostalo da nam iskljuce...:-)))
Hvala vam zlatni vaterpolisti!!!

nixon

pre 11 godina

BRAVO za vaterpoliste!
Ali zar nikoga ne interesuje zasto se tako sudi Srbiji?
(Zoran, 12. avgust 2012 17:10

Mozda zbog ovoga... http://www.youtube.com/watch?v=zr2jfcSP5dE&feature=related

doctor

pre 11 godina

OVAKVA SILA bez zlata! STETA! Ljudi,OI su nam jedne od najuspesnijih, a do pre 2 dana smo KUKALI! Nisu nam dali ZLATO na OI u vaterpolu ,sad je to sigurno!

Nesa

pre 11 godina

Prvo i isnovno BRAVO MOMCI svaka cast pokazali ste kako se bori za svoju zemlju,a takodje svaka cast i sudijama Grcima i vatrepolistima Crne Gore koji su pokazali da im pravoslavlje mnogo znaci kao da su igrali protiv neznam koga a ne protiv Srbije.

Milutin

pre 11 godina

Svaka cast ljudi, ovo je bas bilo junacki! Mislio sam da su sudije zavrsile sa navlacenjem za Italiju u polufinalu a sada I ovo... Stvarno svasta, koja su to pravila primenjivana ovde?? Nema veze sa CG ekipom, momci su stvarno veliki majstori I njima svaka cast na sjajnom vaterpolu, ali sudjenje je providno pristrasno bilo.

Srđan

pre 11 godina

Kako to da svaka druga reprezentacija ima prednost nad reprezentacijom Srbije? Čak i kada sudi Grk!? Čak i kada igramo protiv takve "velesile" kakva je Crna Gora sa "ogromnim" medjunarodnim uticajem i brojem stanovnika kao veća Beogradska opština!? Kako to da svi imaju sudije na svojoj strani,samo mi nemamo nikada?

Srdjan

pre 11 godina

Svaka cast momci kakvo sudjenje odlicna utakmica. Cestitam svim sportistima to je njihov licni uspeh a ne Srbije jer Sbija nije nista ulozila u njih a oni sve dali za grb njen.

PETAR

pre 11 godina

cestitke srbiji iz podgorice na zasluzenoj pobjedi ono sudjenje i mene je bilo sramota gledati bila bi velika nepravda da je crna gora pobijedila jel onakvo sudjenje neide nikome na cast samo toliko

plavusa

pre 11 godina

Hvala vam momci za sve. Vi uvek sta obecate to i ispunite. Pokazali ste neverovatnu borenost, posvecenost i volju za uspehom. Tako se bori za svoju zemlju. Vaterpolisti su konacno zasluzili da ponesu zastavu srbije na sledecoj olimpijadi, bilo bi lepo kada bi svi mogli da je nose( nazalost znam da je to nemoguce). Jos jednom sve cestike nasim sjajnim momcima.
Docek za sve osvajace medalja kod skupstine, zasluzili su. Svi su nas obradovali

Crveni karton

pre 11 godina

Nezasluzena pobeda, celu utakmicu gubili i igrali bez veze i onda na kraju ljudi bolji izgube. I sad cemo jos morati slusati Lijepu nasu. Bolje bi bilo da smo izgubili. A onaj Vanja lupeta gluposti, nisi vise broj 1 i cao, sta sad tu dramis. A reporter je posebna prica, plus onaj Stanojevic i on nema pojma a otisao na olimpijadu.Majko moja mila, sta je ovo.

goran

pre 11 godina

Izvinjavam se svima na ovom portalu sto sam pre neki dan posle razocarenja protiv Italijana u afektu i ljutnji rekao da cu navijati za Crnu Goru u mecu za bronzu,naravno da nisam mogao navijati za bivsu bracu ,kojih mi je iskreno zao jer biti cetvrti na olimpijadi je nesto najgore ,biti tako blizu medalje a ostati bez nje je tesko iskustvo za svakog sportistu...uglavnom svaka cast delfinima na Bronzi ni to nije mala stvar a zlato cemo ponovo pokusati da osvojimo u Riju ako BOG da!!!

Slobodni Klikeri

pre 11 godina

CG-ovci,ako ste hteli medalju posto poto onda ste trebali da namestate sudije u polifinalu protiv vase brace Hrvata,imali bi ste sigurno srebro,a ne protiv nas gde ste dobili jedno veliko nista u svakom smislu.

Snaga volje

pre 11 godina

Vaterpolo pratim punih 20 godina, ali ovakvo suđenje sramotno još nikada nisam video. Sve čestitke našim hrabrim delfinima, ova bronza sija kao zlato. Inat je proradio.

MOMA

pre 11 godina

khhm....Da ti kazem ,ja sam crnogorac i zivim u Srbiji i navijam za srbiju,i tacno je da ovakvo sramno sudjenje u zivotu nisam video,vazna je pobeda a ostalo je na njihovu dusu,pavda uvek pobedjuje....

Provjereno

pre 11 godina

Sudije!? Ma sve vam je to bilo dogovoreno na višoj razini.Crnogorcima medalja,zauzvrat oni preuzimaju dio grčkog kredita(vratit će Milo,žiranti iz Kolumbije),a od Italijana uzimaju Berluskonija u trajno vlasništvo(partner za onog tajlandskog premijera).Propade dobro zamišljen posao.

dexter

pre 11 godina

Pa nismo se dzabe nadali! BRAVO DELFINI!!! Braci nasoj zelim jedan od tronova na sledecim OI, zajedno sa nama naravno :)A hrvati.. pa navijacu za vas, srecno. Eto neka bude to zajebana trojka u Riu sa himnom Boze pravde, pa ko pobedi nek pobedi :D

Neko iz mase

pre 11 godina

Bravo! Veterpolisti Srbije su pokazali kako se igra i bori za nacionalni dres, drago mi je što smo pobedili Crnogorce iako je sudjenje bilo katastrofalno loše i protiv Srbije. Neopisivo sam srećan što smo dobili Crnogorce, ne bih bio toliko srećan da smo igrali protiv bilo koje druge reprezentacije...ali ovako pobediti kada su svi protiv nas, to je nešto neprocenjivo. Još jednom bravo momci tako se igra za Srbiju, a što se tiče Crnogoraca...uf...svašta bi imao da im kažem, ali to nije za javnost, a i ne bi mi objavili komentar

Novosadjanin

pre 11 godina

Da je moja reprezentacija pobedila na ovakav nacin na koji su Crnogorci mogli mene bi bilo sramota, ne bih se ni radovao medalji. Da smo usli u produzetke,mi ne bismo imali dovoljno igraca da zavrsimo utakmicu. Skandal!

Student

pre 11 godina

I posle ovolikog uspeha i herojske borbe postoje ljudi koji su tolika djubrad da nista ne cene, koja ce samo da sede i kritikuju druge, da se prave najpametniji. U svom zivotu nisu postigli nista i tako svoje nezadovoljstvo iskazuju pljuvajuci po drugima. E moja Srbijo. Nije ni cudo sto nam nikada nece biti bolje. Vaterpolistima svaka cast, ulepsali su mi dan :)))

Ponosni Drobnjak(naravno Srbin kao i svi drugi Drobnjaci)!

pre 11 godina

Ovakvo sramno ne bi sudili ni Ranko Krivokapić i Milo Đukanović da su nam bili sudije! I oni bi se bar trudili da budu malo objektivni!
10+ kontrafaulova, 15+ isključenja(ne računajući oba trenera), peterci,... Ne znam Crnogorci kakvo vam je bilo suđenje sinoć u rukometu, ali ove sudije su zaslužile po apartman na Svetom Stefanu kako su navijali za vas!
Ovo je neviđano i nečuveno suđenje u istoriji sporta!

Rene Artoa

pre 11 godina

Svaka čast na ovakvoj HEROJSKOJ BORBI ,ali treba se zapitati ko je u našem savezu zadužen za sudjenje jer naši momci nemaju nikakvu zaštitu od ovakvog kriminalnog sudjenja i to nije prvi put nego se stalno ponavlja kada su utakmice za medalju, i moje skromno mišljenje je da je vreme da menjamo selektora jer u zadnje vreme igramo mnogo loše igrača više.

vuja

pre 11 godina

Na poslednjih 16 takmicenja,nasi su osvojili 17 medalja,kaze Aca Informacija, sto i jeste tacno,jer ova medalja vredi kao dve ! BRAVO MOMCI !!!

Иван-Ниш

pre 11 godina

Груба игра, Соро бранио маестрално и спасио нас. Добили смо на суви квалитет играча. Не слажем се да је селектор Удовичић искључен неоправдано. Сво време је намерно игнорисао упозорења судије и као да је то био део тактике. Хвала Богу постоји интернет и могла је утакмица да се прати без овог назови коментатора на РТС-у. Иако стоји да имамо најквалитетније играче и сви смо прижељкивали злато, честитам момцима бронзу, јер је игром у последње три утакмице то био реалан домет.

Boriss

pre 11 godina

Momci,svaka vam čast. Ovo kada se sve sabere i oduzme nisu bile tako loše Olimpiske igrre. Svaka čast momci,ova bronza vredi više nego da smo zlato osvojili.. A sudjenje,katasrofa.. E bas je u tome i draž,sve su pokušali ali ne vredi im.. Srbijo,ti si sportsa SVETSKA SILA ... Budi ponosna na svoju decu...

Bobes

pre 11 godina

Ljudi... Koliko smo mi jaki kada je ceo svet protiv nas, kada su sudije protiv nas, kada nam iskljuce oba trenera i pola igraca samo da nebi pobedili, a mi na kraju opet pobedimo u inat svima. To mogu samo ljudi sa lavljim srcem!!

Stefan

pre 11 godina

Ovo je najskandaloznije sudjenje koje sam u zivotu video, a video sam svasta. Kako se utakmica blizila kraju, stekao sam utisak da je sudija dobio naredbu da Crnogorci NE SMEJU da izgube. Ali dzaba vam novci, nasi vaterpolisti su CUDO!

Miloš

pre 11 godina

Bravo momci!

Ogromno junačko srce je dobilo ovu bronzu, ali za zlato u Riu će morati dosta da se poradi na glavi i disciplini, možemo još bolje!

Мрка

pre 11 godina

Молим вас ако неко има снимак утакмице са црногорске телевизије нека стави на нет, чујем да је коментатор пук'о.

HlaoRu

pre 11 godina

Е ово се зове имати карактер! Упркос свему до победе! Свака част момци!

СРБИЈА!!!

Wllaxy

pre 11 godina

BRAVO MAJSTORI!!! BRAVO JUNACI!!!! Ako se za neku pobedu moze reci da je ostvarena junacki onda je to ova pobeda!!! Sa ovakvim sramnim sudjenjem kakvo u vaterpolu odavno nisam video sa preko deset kontrafaulova, 3 peterca, skoro 20 iskljucenja (a mozda i citavih 20), preko 10 kontrafaulova, pola ekipe iskljuceno do kraja utakmice, oba trenera... UZAS!!!

Ali slika crnogorskog trenera posle utakmice - NEPROCENJIVO!!!

Milan

pre 11 godina

Ovakvu kradju u zivotu nisam video samim tim mi je a verujem i svima u Srbiji ova bronza mnogo draza i znacajnija.Ali vrhunac cinizma je bio kada je reporter CG tv.rekao da je sudijski kriterijum bio UJEDNACEN i da sudije nisu naginjale ni na jednu stranu.Ponadali se Montenegrini ali dzabe,morace jos dugo da vezbaju.!!!

Aleksandar I

pre 11 godina

Svaka cast na osvojenoj medalji ali meni ne ide u glavu kako smo izgubili od Italijana?
Mislim da tu nisu bila cista posla da je osim sudija jos neko odradio posao!

uzas

pre 11 godina

Sudije su za sve krive.

Savez gura italijane to je uvek bilo i ostalo na zalost, bruka ziva.Sada ce i hrvate da zeznu.

Italija jedino ako je cetvrta reprezentacija, a i to je pitanje.

fortissimo

pre 11 godina

Kad te odvoje od brace
-Kad se stidis svoje zastave
-Kad ne pjevas svoju himnu
-Kad zivis u privatnoj drzavi
-Kad vaterpolisti pobjede, a ti srecan do neba

Tad znas da smo jedan narod, jedna vjera!

Srbija i Crna Gora!
(BAR, 12. avgust 2012 16:52)

Ja razumem tvoja osećanja. Ko je to uradio, političari? A ko je glasao za te političare? Bratski narod? Pa...?

filip

pre 11 godina

Na nijednom hrvatskom sajtu nema vest da smo osvojili bronzu, niti sinoc zlatna medalja milice, a vi nasavite da ih nazivate bracom, ali ipak to je njihova SRAMOTA, ne nasa!

boskob

pre 11 godina

I dalje mislim da smo najbolja reprezentacija na turniru. Krađe je bilo danas ali i u susretu sa Italijom. Ni to im ne bi pomoglo da nisu dali ona dva, ne znam koji izraz da upotrijebim, gola od ruke. Bravo, momci! Jedina konstanta u našem sportu.

Миљан Никшић

pre 11 godina

Каква побједа ! ! ! Живјела Србија, Живела Српска Црна Гора, Живјела Република Српска ---> То је иста држава! Живјели СРБИ на цијелом свету!

pero

pre 11 godina

Ova bronza sija zlatnim sjajom !
Posle ovoliko nepravdi u polufinalu i danas, toliko nepotrebnih iskljucenja nasih igraca, dosudjenih faulova u napadu bez potrebe i davanja crvenih kartona klupi zbog "prekih pogleda" usmerenih ka protivniku, zasluzili su da se svira nasa himna, iako smo treci - pod ovim uslovima i ovim pritiskom niko ne bi dosao ni do cetvrtfinala.

nja

pre 11 godina

Ja bih voleo da znam, da li je nekada neka reprezentacija imala ovako nakazno sudjenje. Kakav god da je ishod, sudije su nas unakazile ovu utakmicu. Da li pokusavaju nasilno da nam prekinu serije dobrih rezultata jer su govna iskompleksirana, ili sta vec...?

Vladimir

pre 11 godina

Srbija je osvojila 17 medalja na poslednjih 16 takmicenja, bravo Aco! Cujem Crnogorke se zalile na sudjenje, sta mi treba da radimo sa danasnjim sudjenjem, u Hag ili Strazbur?

frojd

pre 11 godina

Sad ce ovi nasi sto idu kod njih na more,morati da plate duplu taksu i pri izlasku iz Crne Gore,jbg.moraju nadoknaditi deficit u budzetu kiji je otisao u ruke sudija.

Zoran Markovic

pre 11 godina

Bez trenera, bez kapitena, bez polovine igraca, bez postenog sudjenja, ali nikad - bez medalje! Bravo, momci, najbolji ste, svaka vasa medalja sija kao zlato!

celex

pre 11 godina

Jel ovo neka kazna za nas koji gledamo (placamo) RTS da nam Aca prenosi vaterpolo, oce li ga neko skloniti, ovo je zalosno sta on radi posto ovo nemogu da nazovem komentarisanjem.

Alan Ford

pre 11 godina

Cestitam.Drago mi je da ste osvojili broncu da mozete slusati Lijepu nasu :) (Ivan, 12. avgust 2012 16:47) Vi ste,cini mi se,vec imali cast da slusate "Boze pravde"? Vidim, ostavlja traga. Sta ako se sasvim slucajno ne desi? Forza Italia!!!

crni bombarder

pre 11 godina

Sramno suđenje,al podigli smo se iz pepela,bravo majstori.Čestitke i crnogorcima,nisu oni krivi što grčkom sudiji fali novca da omalteriše kuću.

Zorica-Canada

pre 11 godina

...kod rezultata 11:8 ja iskljucila TV.Nisam imala zivaca gledati sramotu zvanu SUDIJE.... Vaterpolo pratim ceo zivot ( preko 50 leta ) ali ovaku bruku od sudjenja ne vidjoh ...Kako bi klinci rekli-SUDIJA NEMA PISU !!!!!! Ipak, PRAVDA je zadovoljena- B R A V O. D E L F I N I !!!!!!!! B R A V O. S R B I J A !!!!!!!

Budvanin-CG

pre 11 godina

Čestitam Srbiji na zasluženoj medalji. Iako me želudac zabolio od ovih naših, jer smo bronzu puno željeli i bili tako blizu. A time smo Vam bronzu učinili mnogo ljepšom.
Moje čestitke su iskrene, a ovi crnogorci što sad slave i dokazuju privrženost Srbiji... 3,14!

Marko

pre 11 godina

Svaka cast, momci! :D Da li se mogu tuziti sudije posle meca i traziti se njihova suspenzija? Ako je to moguce, ova utakmica je definitivno povod za to!

cento

pre 11 godina

od 10 komentara, 9 je o sudenju..dajte malo realnosti
(zthwbycza, 12. avgust 2012 16:19)

Ne moze da bude realnije.Okacicete drvo oko vrata.Mada bi mozda bolje bilo da okacite kamen.

cento

pre 11 godina

Veliki je pritisak navijača...gubimo ovo, i uzimamo drvenu medalju!!!!
(Tile, 12. avgust 2012 15:46)

100% si u pravu.Uzeli ste drvenu medalju!!!!!!!!!!!!!!!!!SRBIJA!!!!!!!!!!!!

pajac

pre 11 godina

ljudi, pa sudjenje je bilo sasvim korektno. na nbc-u su reprizirali razloge za svako iskljucenje i sve je bilo opravdano. jel' nam sad ni grcke sudije ne valjaju?
igracima sve cestitke, ali selektor mora biti promenjen. bez obzira kako se osecas, ostaviti tim na cedilu minut pre kraja je neoprostivo. ako selektor ne moze da se smiri, kako pripremiti igrace da izvuku maksimum.

Vojvodinian

pre 11 godina

Mentalno nasilje. Momci su toliko jaki, da bi ostali prisebni sve i da su sudije bazen napunile protivničkim igračima.... Živeo duh

Radomir,Hr

pre 11 godina

Ha,koji masakr.Da je utakmica još malo potrajala ovi suci bi isključili i Milicu Mandić i još ponekog navijača na tribinama.Čestitke reprezentaciji,ovo je podvig s velikim P s obzirom na okolnosti u i oko bazena.

volim zuto

pre 11 godina

Sve osim golova i nase igre glupo je komentarisati?! Ja sam odusevljen nasim igracima, njihovom pribranoscu,koncentracijom, zeljom...sve cestitke celom timu.Kada je tesko pokazali su velicinu.E to su majstori.

despot

pre 11 godina

Da sam na mestu Udovicica izveo bih igrace iz bazena i pustio da "BRACA" i sudije igraju sami. Vazno je da je "PREMIJER" odveo sina za vikend da gleda olimpijske igre. Kakvi su na m sportski savezi tako nam i sude na internacionalnim utakmicama.

NIKADA NECETE BITI KAO MI!!!

pre 11 godina

Ne postoji kradja koja je jaca od nas od nas!!! SRBIJA JE JEDNA JEDINA!!!


PS. Bog ne prasta ovakve pokusaje otimanja!!!

Čudoljub

pre 11 godina

Da li se to samo meni čini da su Crnogorci posle meča izgledali kao dete kome nisu dali lizalicu za koju je bilo sigurno da će je dobiti?

Stefan

pre 11 godina

Pratim vaterpolo mnogo godina i jos nisam uspeo da shvatim pravila. Da li ona uopste postoje ili svaki sudija ima neka svoja? Sa Italijanima nam sviraju kontra faul svaki cas, a onaj danas masovno iskljucuje igrace i sudi peterce. Crnogorci nisu imali napad bez igraca vise, a dva puta su imali po dva vise. Mozda se ja ne razumem u ovaj sport, ali me ovo toliko frustrira.

Миладин Суботић

pre 11 godina

Шеснаеста медаља на седамнаестом олимпијском учешћу сјајних ватерполиста! Ово нема нико на свету!

Момци су са врха Олимпа. Момци су енергија, рад, ентузијазам и изнад свега патриотизам! Момци су оно нешто, што нико нема.

Србијо, буди поносна јер имаш не само оно што други немају, већ оно што други никада неће имати!

Fika

pre 11 godina

da je jos malo potrajalo ostali bi i bez fizioterapeuta a i lopta je bila na korak od iskljucenja! :-) Utoliko je snaga ovih momaka veca, svaka cast!

montenegrino

pre 11 godina

SVAKA CAST SRBIJI! Ovo je sramota za nase vaterpoliste! I ne znam sto ste pljuvali ovoga golmana Srbije, odbranio je par cistih zicera,svaka mu cast!

KAKVA KRADJA, NEVIDJENA KRADJA

pre 11 godina

Ako mogu ekipe da se dikvalifikuju zbog namestanja utakmica, zasto ne mogu sudije??? Mada, kasno je ako im priznaju pobedu.

Pips

pre 11 godina

Ovo je naporno za živce. Sramno suđenje na ovako bitnom turniru. Molim čelnike vaterpolo saveza da do daljnjeg istupe iz svih takmičenja pod okriljem FINA-e. Ovo stvarno nije normalno.

Ssss

pre 11 godina

Unistile su nas sudije....Tako su nam sudili i proslo prvenstvo pa se nismo zalili i isto se opet ponavlja.Zato sad ostajemo bez medalje,cestitke Crnogorcima ali morate priznati da su vam sudije donele pobedu

Djordje

pre 11 godina

Steta sto nisam odgledao utakmicu do kraja, pocetkom cetvrte cetvrtine ja, otac i deda smo dobili crvene kartone od strane italijanskog sudije te smo morali napustiti prostoriju... Keva neverue,sestra koma... SRBIJAAAAAAA

Gorki

pre 11 godina

Uvijek se nasmijem komentarima o suđenju na vaterpolu jer ih daju ljudi koja ne znaju vaterpolo pravila, nikad ga u životu nisu ni igrali, ni gledali uživo.

bq

pre 11 godina

Tooooooooo majstori!!!
I protiv jakog protivnika i protiv sudija! Tako se igra za svoju zemlju! Samo zbog ove utakmice bi trebali da vam napravimo docek!!!
Ostaje zal za zlatom, zasluzili ste vise nego ovi sto ce se za njega boriti!
Vi ste nas ponos!

Don Krle One

pre 11 godina

Ono što nije uspelo da urade protiv Australije pošto smo za klasu bolji radili su protiv Italije i uspelo im. Sada to isto rade protiv Crne Gore. Skoro svaki napad Crnogoraca svira se isključenje, svaki treći napad Srbije kontra faul. Nama se svira isključenje samo kad smo u deficitu. Kod 3:2 za nas 2 kontra faula i 2 isključenja i naravno rezultat se preokreće. Da tako rade Italijanima protiv bilo koje reprezentacije ne bi se ni plasirali na OI.

Zuki

pre 11 godina

Bravo momci!
Ne razumem se u vaterpolo ali i ne kapiram ovoliku razliku u iskljucenjima pa na kraju i oni crveni kartoni. U najmanju ruku tendeciozno sudjenje na stetu naseg tima.

Nasi heroji

pre 11 godina

Velika cestitka nasim herojima. Vrlo napeta igra, uzbudljiva cak i stresna utakmica bila. Srce samo sto nije ispalo. Plakao sam od srece. Bravo momci. Na kraju dana opet jos jedna medalja. Zivela Srbija.

sašo

pre 11 godina

vreme je za novog trenera neko ko će doneti neku novinu u igri,recimo Milanović!za mene je ovo neuspeh na OI.ovakav tim morao je da bude prvi.

Sreca uz bruku

pre 11 godina

Bez obzira na bronzu mogli su i morali su zlato. Ocigledno je da pripreme nisu bile adekvatne.Mi se zamajavamo sa Svetskim ligama FINA kupom a od proslih OI dva puta bronza i jedno srebro na SP. Ne pripremamo se adekvatno za OI Italijani i Hrvati su znali kako se to radi.Igrali smo u najslabijoj grupi.Pobedili matore madjare. Sa prosecnom CG igrali nereseno.Pad se video protiv kengura. A onda nas Italijani razbucali.I opet lose u mecu za bronzu.Neko ce reci sudije nas unistile.Mozda .Ali do gresaka se dolazi kada nisi pripremljen. Pravis faul bez potrebe. Nece li nas ovaj opet voditi i u Riju

ZG

pre 11 godina

Ja sam u početku navijao za CG ali kada sam vidio šta vam sudci rade, počeo sam navijati za SRB. Zaslužena pobjeda. Nevjerojatno koliko su poklona crnogorci dobili i svejdeno uspjeli izgubiti. Pozdrav iz Zg.

One night in May

pre 11 godina

NIkad, ali nikad nisu razocarali!!! Nijedan jedini put!!! Sa duplo manje igraca protiv jake Crne Gore, protiv jakih sudija, protiv - 3 u poslednoj cetvrtini - i opet su dobili!!!

Владимир

pre 11 godina

Браво мајстори!!! И против екипе и против судије и ипак победа. Браво! Сада лепо тражити хитну истрагу судија јер или су нестручни или имају неки анимозитет према нашој селекцији или су потплаћени од стране Мила. У сваком случају не треба се смирити док не добијемо јасан одговор јер у супротном чека нас исти сценарио на неком другом такмичењу. Гвожђе се кује док је вруће.

Stefan

pre 11 godina

Brate mili mi ne umemo da damo gol sa 2 metra,sudije nam sviraju kontra faul a da nismo stigli ni da predjemo na protivnicku stranu,igraci nam prave iskljucenja u napadu.Kako smo dobro delovali do cetvrt finala,ovo sad je ocaj zivi.

Andreja

pre 11 godina

Kontra faul,kontra faul, damo go,kontra faul. Ovaj grk definitivno nije normalan, pa nisam video nikad Udovičića da se ovoliko krsti, još mu dade i žuti karton. Još i peterce za crnogorce da sviraju što je Gocić neobrijan.

nenad

pre 11 godina

ajd sto soro brani katastrofa (evo upravo je primio toliko glup gol-sesti...kao da namerno pusta...uopste mi nije jasan), ali nas sudije urnisu...ne znam da li se secate onog finala kad su nas crnogorci pobedili...tada je bilo najprovidnije navlacenje sudija u istoriji vaterpola

Drvena medalja za Srbiju (kao sto neko ovde genijalno rece)

pre 11 godina

10 primljenih golova u 3 cetvrtine znaci da odbrana ne funkcionise i da golman nema pojma. Soro je definitivni krivac za ovaj poraz.

SaLe

pre 11 godina

Nikakvi novci ne mogu da sakriju primitivizam, divljaštvo i zle misli. Sve ste to pobedili DELFINI i zato Vam je ova medalja vrednija od svake njihove zajedno. BRAVO ZA SRBIJU, neka ih pojedu kompleksi !!!

Ivan

pre 11 godina

Igraju nasi sa nasima! Kako god, srpstvo ce da pobedi, sto bi rekli kralj Nikola ili Njegos!
(Dejan, 12. avgust 2012 15:39)

Ovakvo rezoniranje je bilo uzrok ratova, i netrpeljivosti koje se provlace vec desetljecima. Svojatanje tudega.

Naprijed Crna gora !!!

aNOnymous2

pre 11 godina

Napisao sam komentar pri rezultatu 11:8 vjerujuci da je gotovo, da ne mozemo do pobjede, ali eto POBJEDILI SU !!! OVI MOMCI SU HEROJI I HVALA IM NA TOME!!! IZVINITE STO SAM SUMNJAO U VAS SAMPIONI!!!!

Ssss

pre 11 godina

Kakva drama...Sudija je sve moguce uradio za Crnu Goru ali ovi nasi su heroji!!!Nisam verovao da mozemo ovako protiv sudija,ali izgleda da ipak ima Boga.Ponosim se nasim vaterpolistima pokazali su kako se bori za Srbiju,i kad su nam sve iskljucili oni nisu prestali da igraju

Ponosan

pre 11 godina

Momci vi niste delfini, vi ste lavovi. Cinite nas ponosnim.

Dzabe sudije, dzabe negativna atmosfera, samo je medalju ucinila zlatnijom

BAR

pre 11 godina

-Kad te odvoje od brace
-Kad se stidis svoje zastave
-Kad ne pjevas svoju himnu
-Kad zivis u privatnoj drzavi
-Kad vaterpolisti pobjede, a ti srecan do neba

Tad znas da smo jedan narod, jedna vjera!

Srbija i Crna Gora!

Stefan

pre 11 godina

Samo cu reci,kakvo skandalozno sudjenje! Vanja pokazuje sudiji sta mu je Zlokovic uradio,i tek nakon toga sudija pokazuje crveni karton Zlokovicu.Sudije su nam u poslednjoj cetvrtini sudile faul u napadu tri puta za redom.Svaka cast nasim momcima,sve je bilo protiv njih,doduse imali smo i srece.Bez obzira na ovu osvojenu medalju,mislim da bi trebali da se zalimo zbog ovakvog skandaloznog sudjenja,jer ja pratim vaterpolo vise od 20 godina i ovako nesto ne pamtim.

banjaluka

pre 11 godina

sudije, pa ovo nema smisla, to sto rade nasima je sramota i mislim da nas OK treba reagovati, tacno je da ne dozvoljavaju da imamo ravnopravan tretman kao, a mozda i gore nego protiv italijana

Hrkljuš

pre 11 godina

Čoveče, ovaj Aca stvarno neviđeno iritira svojim odvratnim, neprirodnim urlikanjem! A na kraju mu šatro puko glas, dečko imitira Milojka posle utakmice Zvezda-Bajern.

Toma, Beograd

pre 11 godina

Vratili smo vam desetostruko za onu pljacku iz Malage, dobro zapamtite kakvu ste neprimerenu euforiju napravili nakon što su vam sudije poklonile pobedu. Sve se vraća.

BokiPirot

pre 11 godina

Sramotno sudjenje od strane Grka.Valjda im krivo sto nismo uspeli da ih naucimo i vaterpolo da igraju.Nista bolje nije ni ponasanje Crnogoraca.Kao da su ocekivali ovakvo sudjenje.U svakom slucaju sve cestitke nasim momcima jer su pored ovih "junacina" morali da se bore i protiv potplacenih sudija.Zalosno je samo sto su oni koji se kunu u cojstvo i junastvo morali da posegnu za dzep.Molim vas da ovo objavite jer sam 100% siguran da su ovde pare bile u pitanju,jer nemoguce je nemotivisan onako suditi.

Дејан

pre 11 godina

Као што рекох, победило је СРПСТВО!
Живео свети Сава, Цар Лазар, Његош, Тесла, Андрић.....
ДВА СРПСКА ТИМА СЕ БОРИЛА И ЈЕДАН ЈЕ ПОБЕДИО!
ЧЕСТИТКА ВАСКОЛИКОМ СРПСТВУ!

Tara

pre 11 godina

Ovo je nase zlatooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Sudije, crkle dabogda za ovo što ste nam radili, za ovo što umalo nisam umrla, i ja i moj narod. Brvo nasi, svaka čast, ovo samo SRBI mogu.Joj, narode srce mi je u grlu, mucam od uzbuđenja. Bravo vaterpolisti, bravo Dejane, bravo i za Srbe koji su sve ove nepravde preživeli.
Tara, Bajina Basta

Владимир

pre 11 godina

Ја сам сумњао против Италије да нису потплатили судије, али ово против Црне Горе је више него очигледно. Ми смо изједначене репрезентације и требало би тако и да изгледа у игри, али кад нам досуде гомилу фаулова у нападу, а њима не ту нешто дебело смрди. Докле ћемо да ћутимо против спортске мафије да не наводим пример фудбала и окршаја у Италији кад су наместили прекид. Доста бре више ако се ми не побунимо у наше име ко ће!?

bane

pre 11 godina

najbolji smo,srbija,srbija,a ovi ne mogu ime da im spomenem jos jednom pokazali da su prodali sebe talijanima,grcima,albancima,nemcima, a to datira jos iz prvog svetskog rata

filip

pre 11 godina

Soro nije branio na svom nivou onako kako samo on zna zadnje dve utakmice, ali je u poslednjih 2 minuta pokazao da je veliki golman, svaka ti cast majstore, znao sam da ces proraditi! SRBIJAAAAAAA

hanica

pre 11 godina

Casti mi kad sam vidjela Krivokapica baksuza znala sam da cemo da izgubimo! sve cestitke Srbiji odlicna utakmica cestitam i nasim ajkulama zao mi je sto nijesu tri male balkanske drzave na prva tri mjesta da se vidi sto je Jugoslavija bila! Pozdrav svima!

Dragan

pre 11 godina

Naš savez i olimpijski komitet treba ako se ne budu žalili na ovo SKANDALOZNO suđenje, onda će se ovo pristrasno i subjektivno suđenje protiv nas nastaviti i na ostalim turnirima. SVAKA ČAST NAŠIMA POBEDILI SU DOBRU CRNU GORU I SUDIJE I SAME SEBE SVAKA IM ČAST. I daste izgubili ja bi vam čestitao na borbi.

Nisam mogao da odolim. :)

pre 11 godina

Ovaj gol koji su postigli crnogorci za 2-1... Dobar golman nikada ne bih ovo primio! Soro je rupa i njegovo vreme je proslo!
(Aco, 12. avgust 2012 15:37)

Седи, један!

Aleksandar

pre 11 godina

ISKLJUCIVI krivac za ocajan plasman je SORO...Rupa bez dna,bukvalno su ga izbusili Australijanci,Italijani i sada Crnogorci..protiv Australije je primio SEDAM golova za redom,protiv Italije DEVET (samo TRI odbrane) a danas protiv CG je imao 4 odbrane..BRUKA,NAPOLJE IZ REPREZENTACIJE

Babin_zub

pre 11 godina

Ma kakve sudije,ovi igraju katastrofalno u odbrani.Jos od Australije se videlo koliko su "van" Londona.Ako im medalja na olimpijadi nije dovoljan motiv onda ne znam sta bi bio.Ja svakako necu profitirati ni pobedom ni porazom,ali da bih spasao organizam cira na zeludcu ugasio sam tv pred zadnju cetvrtinu.Kad je njih bas briga-mene jos manje.

muljatori

pre 11 godina

Moracete sledeci put vise para da date sudijama, komsije Crnogorci. Inace, da sam iz Crne Gore i da je Crna Gora ipak pobedila - bilo bi jako ali jako sramota.

TAKO JE BRE !!!

pre 11 godina

Samo je jos falilo i sudije da udju pa da pomognuCrnoj Gori.Crnogorci ko god je pokusao da vam na silu pokloni bronzu NE MOZE!!! MI ODLUCUJEMO, MI OSVAJAMO !!!

Lord_Sarma

pre 11 godina

Ma iskluči i Acu informaciju, i Vladu Divca, i Dačića oteraj sa tribina, nateraj i Tomu da podnese ostavku!!! Šta je ovo ljudi moji, šta smo mi bogu zgrešili da nas ovoliko ponižavaju gde stignu?! ALI DŽABA VAM SVE, OSVOJILI SMO BRONZU!!!!!

Milan

pre 11 godina

Pod hitno smeniti sve selektore ekipnih sportova iz vise razloga.Ostavka Udovicica zbog sramne igre sa igracem vise , zbog totalne anarhije u igri . zbog forsiranja ocajnih igraca poput Mandica i Saponjica a sklanjanje Cuka , zbog forsiranje katastrofalno golmana Sora i najvaznije zbog katastrofalnog rezultata, vise je i mnogo razloga da bi se covek smenio . A razloge za smenu Kolakovica i Terzica mislim da netrebam uopste pisati , videcemo celnici saveza sta ce sve odluciti ali sa ovim ljudima polako ali sigurno samo mozemo potonuti .

Zokisha

pre 11 godina

Crnogorci mozete povesti i Grka sa sobom kuci uhashahahahahahaaah/ Ovako vam ne bi ni Krivokapic i Milo sudili pa ste opet izgubili. A najjace je sto komentatori na Crnogorskoj TV kukaju na sudjenje uhahahaaaah.

khhhm

pre 11 godina

Sad ce kao mnoooogobrojni Crnogorci koji zive u Srbiji da daju neutralne komentare i tome sl. iako je sudjenje ovog grckog kvazi sudije bilo kriminalno.

dr.Mabbuzo

pre 11 godina

nemam reci.Bravo momci .... tako se bori... za mene ste najbolji.
hteli su da nas skinu konacno sa postolja , al im neide bas...

Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

maд-maх

pre 11 godina

Показали смо душманима!!! И да неко каже да нису сви против нас ал нека...

Bane

pre 11 godina

Svaki napad iskljuce nam nekog,nekada cak i po dvojicu i jos miliona kontra faulova nam sviraju..Pa zasto tako ocigledno??Zar se Srbija ne moze zaustaviti nikako drugacije?SRAMOTA!!!

muljatori

pre 11 godina

Moracete sledeci put vise para da date sudijama, komsije Crnogorci. Inace, da sam iz Crne Gore i da je Crna Gora ipak pobedila - bilo bi jako ali jako sramota.

grobar.prijepolje

pre 11 godina

A,izvinte,crnogorci,koliko ste platili da nam iskljuce sve igrace i da nas pobedite sa DRUGOM POSTAVOM...SRAMOTA...JADAN SPORT KAD JE SVE DO SUDIJA...I OPET NE MOZETE...A,DJETICIMDJETICI...A koliko sam vas voleo...

Ivan

pre 11 godina

Ovakvo sudjenje nisam video nikada u zivotu. Drago mi je da su nasi dobili ovakvog protivnika i sudije, na nemoguc nacin. Bravo momci, nadam se da su sudije dobile pare za neobavljen posao.

Arsa

pre 11 godina

Kritikovao sam nase sto komentarisu sudjenje ali ovo sudjenje je bilo nesto najskandaloznije sto sam video. Neko iz crnogorskog vrha je sunuo veliku lovu za ovo. Bravo delifini. Najbolji zauvek!!!!!!!!!!!

Ezio Auditore

pre 11 godina

E moji crnogorci, jel vas nije sramota?
Brojite li kontrafaulove, iskljucenja i sve ostalo?
Sramota, trebalo je da ih ponizimo rezultatom...

Mirko

pre 11 godina

Ne smemo da uzmemo bronzu, ne zato sto nismo dobri vec zato sto je neko uticajan tako rekao.14 iskljucenja,7 izmisljenih faula u napadu,3 peterca.

maд-maх

pre 11 godina

Битно да је на почетку меча Аца реко да имамо среће са судијама јер су црногорци задовољни са њима?! Па ко је овде будала можете сами да закључите.

Punmik

pre 11 godina

Nemam priliku da gledam al pratim na mobilnom, svaka čast! Malo po malo se izvukosmo. S obzirom na materijalno I moralno stanje u državi, nije toliko ni loše.

goran021

pre 11 godina

Mislim da je ovo sve pokazalo koliko mi zivimo u zabludi o nasim narodima.Okrenimo se sebi i dosta je toga da neko dolazi kod nas studira kao drzavljanin Srbije a to nije.Use i u svoje kljuse nismo vise SFRJ,SRJ i SCG vec samo Srbija!

crnogorci ne postoje

pre 11 godina

crna gora ima 2 igraca vise...cg ima 3 igraca vise...srbija igra samo sa golmanom...srbija napada sa 2 igraca i sudi im se kontra faul...

SaLe

pre 11 godina

Ahaha... platili ½brđani½ sudiju. Sta ce čovek kad je Grčka kriza, mora od nečega da se živi. Za šta sve ljudi daju lovu, pa to je čudo jedno.

kg

pre 11 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Ako sad nisam riknuo, nikad necu. Bravo bre!!! Mislim da nam nece dozvoliti da se takmicimo na sledecim igrama

Lavlje srce

pre 11 godina

To je ono sto se uvek nadam da vidim kod sportista kada igraju za svoju zemlju, da ostave srce na terenu i da se vidi koliko im je stalo. Svaka cast majstori, vi se UVEK borite za svoju zemlju. SVAKA CAST!!!

dr.mr ofr

pre 11 godina

Po ko zna koji put ste nas obradovali.Do neba vam hvala za jos jednu veliku srecu.Braci Crnogorcima sve cestitke na velikoj borbi,ali ovoga puta imali smo i vise srece.Do sledeceg megdana mi cemo uzivati,a vi braco izvucite pouke.I na kraju ipak ovo mogu samo SRBI.3

Nemanja

pre 11 godina

Strašno koliko sudije navlače za crnogorce u prvoj četvrtini, isključi nam dva igrača za dve sekunde, što je mnoogo ,mnoogo je. Protiv talijana nas unakazili, evo sad opet krenuli, bruka.

BAR

pre 11 godina

-Kad te odvoje od brace
-Kad se stidis svoje zastave
-Kad ne pjevas svoju himnu
-Kad zivis u privatnoj drzavi
-Kad vaterpolisti pobjede, a ti srecan do neba

Tad znas da smo jedan narod, jedna vjera!

Srbija i Crna Gora!

ZG

pre 11 godina

Ja sam u početku navijao za CG ali kada sam vidio šta vam sudci rade, počeo sam navijati za SRB. Zaslužena pobjeda. Nevjerojatno koliko su poklona crnogorci dobili i svejdeno uspjeli izgubiti. Pozdrav iz Zg.

Ivan

pre 11 godina

Ovakvo sudjenje nisam video nikada u zivotu. Drago mi je da su nasi dobili ovakvog protivnika i sudije, na nemoguc nacin. Bravo momci, nadam se da su sudije dobile pare za neobavljen posao.

Andreja

pre 11 godina

Kontra faul,kontra faul, damo go,kontra faul. Ovaj grk definitivno nije normalan, pa nisam video nikad Udovičića da se ovoliko krsti, još mu dade i žuti karton. Još i peterce za crnogorce da sviraju što je Gocić neobrijan.

Arsa

pre 11 godina

Kritikovao sam nase sto komentarisu sudjenje ali ovo sudjenje je bilo nesto najskandaloznije sto sam video. Neko iz crnogorskog vrha je sunuo veliku lovu za ovo. Bravo delifini. Najbolji zauvek!!!!!!!!!!!

moje ime*

pre 11 godina

E sada će te slušat lijepu našu!
(neprocjenjivo, 12. avgust 2012 16:52)

Pa sta? S ponosom cu gledati dodelu medalja i nase divne vaterpoliste sa bronzom oko vrata! Svaka cast vama na zlatu!

Dragan

pre 11 godina

Naš savez i olimpijski komitet treba ako se ne budu žalili na ovo SKANDALOZNO suđenje, onda će se ovo pristrasno i subjektivno suđenje protiv nas nastaviti i na ostalim turnirima. SVAKA ČAST NAŠIMA POBEDILI SU DOBRU CRNU GORU I SUDIJE I SAME SEBE SVAKA IM ČAST. I daste izgubili ja bi vam čestitao na borbi.

Nemanja

pre 11 godina

Strašno koliko sudije navlače za crnogorce u prvoj četvrtini, isključi nam dva igrača za dve sekunde, što je mnoogo ,mnoogo je. Protiv talijana nas unakazili, evo sad opet krenuli, bruka.

khhhm

pre 11 godina

Sad ce kao mnoooogobrojni Crnogorci koji zive u Srbiji da daju neutralne komentare i tome sl. iako je sudjenje ovog grckog kvazi sudije bilo kriminalno.

Kreso

pre 11 godina

Prvo bih htio cestitati i Hrvatskoj i Srbiji na osvojenim medaljama. Bravo decki! Stvarno ste super! Takodjer bih kao Hrvat porucio mojim Hrvatima da se sad tu bezpotrebno ne hvalisaju sa zlatom. Kao prvo, nasi vaterpolisti su imali veliku srecu da je pritisak javnosti bio na rukometasima a ne na njima kao u Srbiji. To je bilo kljucno. Kao drugo, puno nasih prijatelja iz Srbije je u finalu navijalo za nas i ja im se ovim putem od srca zahvaljujem i ispricavam za one nezrele i nepristojne komentare onih koji sad lijece svoje frustracije na ovom (inace, jako dobrom)site-u. Veliki pozdrav svima!

aNOnymous2

pre 11 godina

Napisao sam komentar pri rezultatu 11:8 vjerujuci da je gotovo, da ne mozemo do pobjede, ali eto POBJEDILI SU !!! OVI MOMCI SU HEROJI I HVALA IM NA TOME!!! IZVINITE STO SAM SUMNJAO U VAS SAMPIONI!!!!

Zuki

pre 11 godina

Bravo momci!
Ne razumem se u vaterpolo ali i ne kapiram ovoliku razliku u iskljucenjima pa na kraju i oni crveni kartoni. U najmanju ruku tendeciozno sudjenje na stetu naseg tima.

Slobodni Klikeri

pre 11 godina

CG-ovci,ako ste hteli medalju posto poto onda ste trebali da namestate sudije u polifinalu protiv vase brace Hrvata,imali bi ste sigurno srebro,a ne protiv nas gde ste dobili jedno veliko nista u svakom smislu.

Ssss

pre 11 godina

Kakva drama...Sudija je sve moguce uradio za Crnu Goru ali ovi nasi su heroji!!!Nisam verovao da mozemo ovako protiv sudija,ali izgleda da ipak ima Boga.Ponosim se nasim vaterpolistima pokazali su kako se bori za Srbiju,i kad su nam sve iskljucili oni nisu prestali da igraju

SaLe

pre 11 godina

Nikakvi novci ne mogu da sakriju primitivizam, divljaštvo i zle misli. Sve ste to pobedili DELFINI i zato Vam je ova medalja vrednija od svake njihove zajedno. BRAVO ZA SRBIJU, neka ih pojedu kompleksi !!!

kg

pre 11 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Ako sad nisam riknuo, nikad necu. Bravo bre!!! Mislim da nam nece dozvoliti da se takmicimo na sledecim igrama

Milossss

pre 11 godina

Hahaha kako fenomenalno!!!Svaka cast,ovo do sad nisam video!!!Takav preokret,plus onakvo bolesno sudjenje i opet su nasli nacin!!!Stvarno SAVRSENSTVO!!!

mrk majstore

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.
(kosuta, 12. avgust 2012 19:08)

dabogda vi ispali od Istre u osmini finala

NIKADA NECETE BITI KAO MI!!!

pre 11 godina

Ne postoji kradja koja je jaca od nas od nas!!! SRBIJA JE JEDNA JEDINA!!!


PS. Bog ne prasta ovakve pokusaje otimanja!!!

Dragan

pre 11 godina

Vec sam cestitao momcima ali moram da kazem da su sudije osramotile olimpijski duh.Takodje sramota je i na crnogorcima koji su saucesnici u ovoj skandaloznoj pljacki u pokusajy.Bednici

Milica

pre 11 godina

Pravi Crnogorci su Srbi...Braci Srbima sve cestitke!! Ovo ostalo su hrvatski orijentisani Milovi puleni. E za njih mi je drago sto smo ih ponovo pobijedili.

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

mec za ... uzas ... tolika iskljucenja ... toliko iskljucenja u napadu ... toliko penala pa to je ne vidjeno ... SRAM VAS BILO LOPOVI POTPLACENI !!! - MOMCI kao sto rekoh ranije NE SUMNJAM U VAS taman i da nista niste osvojili za mene ste NAJBOLJI - HVALA VAM !!!!!!

PETAR

pre 11 godina

cestitke srbiji iz podgorice na zasluzenoj pobjedi ono sudjenje i mene je bilo sramota gledati bila bi velika nepravda da je crna gora pobijedila jel onakvo sudjenje neide nikome na cast samo toliko

nenad

pre 11 godina

ajd sto soro brani katastrofa (evo upravo je primio toliko glup gol-sesti...kao da namerno pusta...uopste mi nije jasan), ali nas sudije urnisu...ne znam da li se secate onog finala kad su nas crnogorci pobedili...tada je bilo najprovidnije navlacenje sudija u istoriji vaterpola

neuki

pre 11 godina

Srbija protiv ostatka sveta...12-11.
Samo sam cekao kad ce suduja da pridje Stojanovicu (komentatoru) i da mu iskljuci mikrofon....jedino im to ostalo da nam iskljuce...:-)))
Hvala vam zlatni vaterpolisti!!!

Zorica-Canada

pre 11 godina

...kod rezultata 11:8 ja iskljucila TV.Nisam imala zivaca gledati sramotu zvanu SUDIJE.... Vaterpolo pratim ceo zivot ( preko 50 leta ) ali ovaku bruku od sudjenja ne vidjoh ...Kako bi klinci rekli-SUDIJA NEMA PISU !!!!!! Ipak, PRAVDA je zadovoljena- B R A V O. D E L F I N I !!!!!!!! B R A V O. S R B I J A !!!!!!!

srbin - cg

pre 11 godina

tooooo braco moja,tooooo srbijoooo,nema milo djukaj para da kupi ponos srpski....srpkinja je mene majka rodila:))))ponos,ponos,ponos!!!

Bobes

pre 11 godina

Ljudi... Koliko smo mi jaki kada je ceo svet protiv nas, kada su sudije protiv nas, kada nam iskljuce oba trenera i pola igraca samo da nebi pobedili, a mi na kraju opet pobedimo u inat svima. To mogu samo ljudi sa lavljim srcem!!

Boris Gladić

pre 11 godina

Čudno da nam nisu isključili i Acu Stojanovića...!Realno zaslužio je makar isključenje mikrofona, poderao mi je zvučnike...:)))

ajde i vi nesto osvojite

pre 11 godina

vaterpolo se vratio kuci. Objasnili smo vam sto je Hrvatska !!!
(modrobradi, 12. avgust 2012 17:58)

Mislio sam da su Englezi izmislili vaterpolo.

ringo

pre 11 godina

Sad sam se vratio sa utakmice:
Znaci Hrvati skacu kao opareni kad Crnogorci daju gol. A pred pocetak meca sa Italijanima ''dzepovi" sa crnogorskim navijacima postaju magicno kockasti. Navijaci u tranziciji, sta li su, ni sad mi nije jasno. Al nema veze, videti Zlatnu Milicu danas i Drvene Crnogorce -neprocenjivo. O nasim vaterpolistima nemam reci kolko su me zadivili, iako sam na 11:8 mislio da je gotovo. Hvala Bogu nasi majstori to nisu i zato im hvala im na danasnjem danu. Pamticu ga dok sam ziv.
Pored onakvih sudija i onoliko kontra-navijaca ne izvlaci se bas svako.

boban

pre 11 godina

Ma draze mi je njih,izdajnike,pobediti nego bilo koga.Bravo momci svaka vam cast.Ubuduce da namestite u pulufinalu i finalu da rasturimo bracu po svemu.One tamo desno i ove dole jadove,neprocenjivo.

dr.Mabbuzo

pre 11 godina

nemam reci.Bravo momci .... tako se bori... za mene ste najbolji.
hteli su da nas skinu konacno sa postolja , al im neide bas...

Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bricstix

pre 11 godina

Svaka vam cast na bronci, utakmica je bila strasna i napeta, stvarno je bilo uzitak gledati, bila je cak bolja od finala.

Jedino su vas suci malo zaje*** ali pobjedila je kvaliteta na kraju, neka vam je sjajna bronca!
Pozz

KALUDJER

pre 11 godina

Svaka cast I Hrvatima i Italijanima,ali ne pobedjuje uvek najbolji,posle svega vidjenog srpska bronza najsvetlije sija,bar je nismo ukrali,zasluzeno smo je dobili,bar nismo kupovali i namestali.pozz svima radujmo se svako svojoj medelja

Миљан Никшић

pre 11 godina

Каква побједа ! ! ! Живјела Србија, Живела Српска Црна Гора, Живјела Република Српска ---> То је иста држава! Живјели СРБИ на цијелом свету!

Nevit

pre 11 godina

I pored nepostojećih kontra-faulova i pored konstantnih isključenja naših igrača, srpski vaterpolisti su uspeli da pobede i Crnu Goru i sudije.

Bravo momci, tako se igra za Srbiju, ova bronza sjaji kao zlato.

Radomir,Hr

pre 11 godina

Ha,koji masakr.Da je utakmica još malo potrajala ovi suci bi isključili i Milicu Mandić i još ponekog navijača na tribinama.Čestitke reprezentaciji,ovo je podvig s velikim P s obzirom na okolnosti u i oko bazena.

NikolaSimatovic

pre 11 godina

Ovo sudjenje me podseca na cuvenu fudbalsku utakmicu Zvezda Obilic devedesetih godina kad je sudija izbacio pola Zvezdniog tima samo da Obilic pobedi.....

mirko

pre 11 godina

Koliko su sudije navlacile za Crnogorce,bilo je tragikomicno!Valjda da im vrate za onu jucerasnju pljacku u zenskom rukometu,ali srecom,Bozja pravda je danas bila prisutna!

Boki

pre 11 godina

Svaka cast nasim momcima!
Prava je steta sto su neznalice(?) sa pistaljkama upropastile mec.
I jos nesto-u zivotu se nisam kacio i komentarisao na nekom HR sajtu.
Posle citanja komentara morao sam da proverim gde sam...
Ocigledno su kompleksi preveliki...cini mi se da uopste nije lako biti Hrvat.
Dostojanstveno smo primili medalje,tamo gde se to radi,a ne po sobama i kancelarijama.

HlaoRu

pre 11 godina

Е ово се зове имати карактер! Упркос свему до победе! Свака част момци!

СРБИЈА!!!

boris

pre 11 godina

Indijanci su izgubili dobijen meč jer osim priče ništa drugo nemaju. Da li je neko od njih čestitao posle meča? Zbog toga su mi suze selektora CG drage koliko i naša medalja. Hrvatima svaka čast,a to što mi ostajemo da čujemo njihovu himnu govori o razlikama koje među nama postoje.

Hrkljuš

pre 11 godina

Čoveče, ovaj Aca stvarno neviđeno iritira svojim odvratnim, neprirodnim urlikanjem! A na kraju mu šatro puko glas, dečko imitira Milojka posle utakmice Zvezda-Bajern.

MOMA

pre 11 godina

khhm....Da ti kazem ,ja sam crnogorac i zivim u Srbiji i navijam za srbiju,i tacno je da ovakvo sramno sudjenje u zivotu nisam video,vazna je pobeda a ostalo je na njihovu dusu,pavda uvek pobedjuje....

Zlatko

pre 11 godina

ne želim da smanjim uspoeh vaterpolista,ali vaterpolo spada u treću kategoriju sportova u svetu.Čim su u svetskom vrhu države proistekle iz bivše Jugoslavije onda je više nego jasno da je to sport bez većeg značaja u porodici sportova.Ipak čestitam vaterpolistima,jer je medalja medalja.
(Bivši sportista, 12. avgust 2012 17:16)

Ne želim da tražim po netu ni “porodicu sportova” ni “kategoriju sportova”, niti želim da gledam nemačke sajtove ali da li ti misliš da Nemci nisu zadovoljni zlatom u hokeju na travi?

Zokisha

pre 11 godina

Crnogorci mozete povesti i Grka sa sobom kuci uhashahahahahahaaah/ Ovako vam ne bi ni Krivokapic i Milo sudili pa ste opet izgubili. A najjace je sto komentatori na Crnogorskoj TV kukaju na sudjenje uhahahaaaah.

Iva M.

pre 11 godina

Cestitam.
Drago mi je da ste osvojili broncu da mozete slusati Lijepu nasu :)
(Ivan, 12. avgust 2012 16:47)

Ivane (ili ko god da si) mi ne bezimo sa postolja kao vi 1995. u Atini ostajemo dostojanstveni do kraja. Zato se vi od tada nikada niste ni priblizili pobednickom postolju u kosarci a mi cemo u vaterpolu uvek biti pri vrhu ili na vrhu.

Čudoljub

pre 11 godina

Da li se to samo meni čini da su Crnogorci posle meča izgledali kao dete kome nisu dali lizalicu za koju je bilo sigurno da će je dobiti?

filip

pre 11 godina

Na nijednom hrvatskom sajtu nema vest da smo osvojili bronzu, niti sinoc zlatna medalja milice, a vi nasavite da ih nazivate bracom, ali ipak to je njihova SRAMOTA, ne nasa!

Aleksandra

pre 11 godina

U zivotu mi se nije desilo da se tresem od srece! :) Hvala Vam moji zlatni delfini! :) Ponosna na Vas do neba i nazada i tako 100000000 puta! Hvala Vam....

Zoran Markovic

pre 11 godina

Bez trenera, bez kapitena, bez polovine igraca, bez postenog sudjenja, ali nikad - bez medalje! Bravo, momci, najbolji ste, svaka vasa medalja sija kao zlato!

Fredy House

pre 11 godina

Komentar sa hrvatskog foruma:

,,dalda je objavio 12.8.2012 16:48 :
Nevidjena kradja...zao mi je Crnogoraca, al ovakvo sudjenje stvarno dugo nisam gledao. Toliko su pomogli Srbima da je to bilo degutantno za gledati, Srbi se nakon ovoga nemaju pravo zaliti na sudjenje protiv Talijana.''

Dzaba vam rodjaci sve, kad se vise bavite nasom bronzom nego vasim zlatom! U recniku za rec ,,kompleks'' i dalje stoji vasa slika. :D

Natasa

pre 11 godina

Za razliku od vas braco Hrvati,koji nam govorite da slusamo Lijepu nasu, da vam porucimo: Da,saslusacemo vasu himnu jer se tako ponasa gospoda. Necemo sici sa podijuma, necemo poslati slucajnu decu koju ste navatali u Nisu pa ih obukli u vase dresove, necemo okretati zadnjicu... Nasi vaterpolisti su gospoda, lepo vaspitani mladici i plavi sportisti koji cene tudje himne zato sto pre svega cene svoju,sto se nikako ne moze reci za neke vase pobegulje sa podijuma.

Bar CG

pre 11 godina

Svaka cast Srbiji na osvojenoj bronzi.Utakmica je bila za svaku pohvalu i zaista su oba tima se borila do kraja. I ljudi manite se politike i nadamo se da ce biti jos ovako kvalitetnih utakmica za gledanje pa ko god da pobijedi.Zivjeli braco i veliki pozdrav iz Bara!

Stefan

pre 11 godina

Ovo je najskandaloznije sudjenje koje sam u zivotu video, a video sam svasta. Kako se utakmica blizila kraju, stekao sam utisak da je sudija dobio naredbu da Crnogorci NE SMEJU da izgube. Ali dzaba vam novci, nasi vaterpolisti su CUDO!

Djepatz

pre 11 godina

Da ne ponavljam....Ali ste SAMO mali grad u SRBIJI!!!!!! ......jos mnogo furuna leba da pojedete!!! i sad nazad u planine da lecite komplekse i plivate po Jadranu!! Niste zasluzili da budete u bazenu u isto vreme sa ovim ljudinama!!!!!!

Srdjan

pre 11 godina

Svaka cast momci kakvo sudjenje odlicna utakmica. Cestitam svim sportistima to je njihov licni uspeh a ne Srbije jer Sbija nije nista ulozila u njih a oni sve dali za grb njen.

Branislav

pre 11 godina

Dok su nas krali protiv vecih i ekomomski jacih mislio sam da nas samo kradu. Sad vidim da nas mrze. Bravo momci ako je verovati statistici preplivali ste celu crnu goru na jednoj olimpijadi. HVALA

cento

pre 11 godina

Veliki je pritisak navijača...gubimo ovo, i uzimamo drvenu medalju!!!!
(Tile, 12. avgust 2012 15:46)

100% si u pravu.Uzeli ste drvenu medalju!!!!!!!!!!!!!!!!!SRBIJA!!!!!!!!!!!!

Мрка

pre 11 godina

Молим вас ако неко има снимак утакмице са црногорске телевизије нека стави на нет, чујем да је коментатор пук'о.

Toma, Beograd

pre 11 godina

Vratili smo vam desetostruko za onu pljacku iz Malage, dobro zapamtite kakvu ste neprimerenu euforiju napravili nakon što su vam sudije poklonile pobedu. Sve se vraća.

Vladimir

pre 11 godina

Srbija je osvojila 17 medalja na poslednjih 16 takmicenja, bravo Aco! Cujem Crnogorke se zalile na sudjenje, sta mi treba da radimo sa danasnjim sudjenjem, u Hag ili Strazbur?

Znaisha

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.
(kosuta, 12. avgust 2012 19:08)

Pa tako nekako...vi necete ni postojati,sve ce to biti siptarija!

duledudule

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.
(kosuta, 12. avgust 2012 19:08)

dabogda vi ispali od Istre u osmini finala
(mrk majstore, 12. avgust 2012 21:07)
axaxa,carski :D

Dado

pre 11 godina

Vidim neki Hrvati se raduju kao slusat cemo lijepu njihovu, kao da su več pobedili Italiju. Pa recimo i ako pobedite mi cemo na tom čestitati i uz postovanje odslusati vasu himnu (koju je napisao Srbin) jer naši sportasi umeju da odaju postovanje pobedniku za razliku od nekih vaših sportasa (Atina 95). I jos nesto braco Hrvati. Vi se kao sprdate našim 100 medaljama a sa druge strane pogledajte sta piše na vasoj wikipedia stranici. Tamo recimo pise da je Jasna Sekaric u Seulu osvojila medalju za Hrvatsku. Toliko o tome

Aleksandar I

pre 11 godina

Svaka cast na osvojenoj medalji ali meni ne ide u glavu kako smo izgubili od Italijana?
Mislim da tu nisu bila cista posla da je osim sudija jos neko odradio posao!

Jelena

pre 11 godina

Sta su se ovi Hrvojevici pokacili ovde na nas sajt...pa mi na vase sajtove ne idemo, mozemo bez vas. Za nas je nasa bronza, veca nego vase zlato i necemo slusati vasu himnu, slusacemo samo nasu srpsku "Boze pravde" zajedno sa nasom srpskom bracom iz Crne gore.

Kreso

pre 11 godina

Prvo bih htio cestitati i Hrvatskoj i Srbiji na osvojenim medaljama. Bravo decki! Stvarno ste super! Takodjer bih kao Hrvat porucio mojim Hrvatima da se sad tu bezpotrebno ne hvalisaju sa zlatom. Kao prvo, nasi vaterpolisti su imali veliku srecu da je pritisak javnosti bio na rukometasima a ne na njima kao u Srbiji. To je bilo kljucno. Kao drugo, puno nasih prijatelja iz Srbije je u finalu navijalo za nas i ja im se ovim putem od srca zahvaljujem i ispricavam za one nezrele i nepristojne komentare onih koji sad lijece svoje frustracije na ovom (inace, jako dobrom)site-u. Veliki pozdrav svima!

VeeS

pre 11 godina

@emil batak
Sesnaest medalja za prethodnih sedamnaest takmicenja je necija greska??? O cemu vi pricate??? O necijoj odgovornosti??? Znate li za pojam "sportska sreca"??? Mi je nismo imali (ili jesmo), ali smo (uprkos tome) u sedamnaest takmicenja sesnaest puta osvojili medalju... mislite o tome gospodine Emile... a i ostali kompleksasi... :)

starior78@yahoo.co.uk

pre 11 godina

Samo vi slavite medalju, mi smo kandidati za EU, a vi kandidati za stečaj.
(Djetić, 12. avgust 2012 19:48)

I Turska je kandidat - vec 40 godina! Siguran sam da jedva cekaju da im napredna i zdrava crnogorska privreda resi aktuelnu rkizu koja im rusi valutu.

bez uvrijede prosim!

pre 11 godina

Prvo ne mogu da verujem da B92 ne objavljuje na svom sajtu vest o pobedi Hrvata nad Italijom i osvajanju zlata (ili sam ja lud pa ne mogu da nađem tu vest?!), a drugo što ne mogu da verujem je da u Hrvatskoj reprezentaciji igraju neki Buljubašić, pa Pavić, pa Obradović, Bošković... Pa to je urnebesno! Alo bre Hrvati, ima li u vašoj državi Hrvata?!

ha..

pre 11 godina

Sta smo dozvolili sopstvenim ludacima i velikim vladarima...da se koljemo ko će koju medalju u vaterpolu,i da igramo ex-YU turnir u košarci u vreme olimpijade,umesto da drhte kolena celom svetu od nas svih zajedno.. ovo su me učili kad sam bio mali u školi - šta će biti ako nam se Yuga rasturi.. Gore je nego što su govorili..:(

Vojvodinian

pre 11 godina

Mentalno nasilje. Momci su toliko jaki, da bi ostali prisebni sve i da su sudije bazen napunile protivničkim igračima.... Živeo duh

Crnogorac

pre 11 godina

Sve cestitke Srbima na osvojenoj bronzi i fer igri! Mi smo imali priliku ali smo je propustili.Najjvise mi je zao sto nismo se borili za zlato i ko god da pobijedi milo bi mi bilo,ali bice prilike! Pozdrav,sve najjbolje!

Srđan

pre 11 godina

Kako to da svaka druga reprezentacija ima prednost nad reprezentacijom Srbije? Čak i kada sudi Grk!? Čak i kada igramo protiv takve "velesile" kakva je Crna Gora sa "ogromnim" medjunarodnim uticajem i brojem stanovnika kao veća Beogradska opština!? Kako to da svi imaju sudije na svojoj strani,samo mi nemamo nikada?

Munir

pre 11 godina

Manijaci, ludaci (nacionalisti) pa ovo je samo sport. Srbija i Crna Gora mogu biti ponosni na sportiste, ali nikako ne i na vas. Pa zar ne vidite da na svim borilistima odlucuju nijanse i sreca. Svi sportisti su dosli na ovim igrama sa svojim snovima. Sa zeljom da postanu heroji svojih drzava. A kakvi su vasi snovi? Pitate li se vi da li cete sjutra otici na radna mjesta i sa kojom zaradom cete se vratiti vasoj djeci? Gde ste vi u ovom svijetu i sta su vase pobjede? Nema vas nigde , a i ne znate za pobjede. Cekate da to neko drugi uradi umjesto vas (Djokovic, Cavic, odbojkasi, rukometasi,vaterpolisti....). Zapitajte se sta to vi dobro radite za vasu djecu, vasu porodicu, vasu drzavu! Sve cestitke sportistima! Biti treci, pa i cetvrti na svijetu je za postovanje.Molim sve normalne ljude da ignorisu manijake, ludake i njihove komentare!

Dragoljub Kojčić

pre 11 godina

Josif (a ne Josip, Kako Vi pišete) je Srbin. Mene je, uvaženi gospodine sa proizvoljnom upotrebom činjenica, krstila u pravoslavnoj crkvi Sv Aleksandra Nevskog u Beogradu Srpkinja, unuka njegovog rodjenog brata, Natalija Runjanin, udata za Nemca Rudolfa Štajnhauza. Njena rodjena sestra Kornelija Beba Runjanin, zubni lekar, živela je u Beogradu u Beogradskoj ulici i sahranjena je na Novom Groblju. Bila je udata za Milana Šantića, pisca kultne knjige o srpskim ratnicima iz Prvog svetskog rata "Vitezi Slobode". Toliko o poreklu kompozitora "Lijepe naše".

nja

pre 11 godina

Ja bih voleo da znam, da li je nekada neka reprezentacija imala ovako nakazno sudjenje. Kakav god da je ishod, sudije su nas unakazile ovu utakmicu. Da li pokusavaju nasilno da nam prekinu serije dobrih rezultata jer su govna iskompleksirana, ili sta vec...?

uzas

pre 11 godina

Sudije su nas ostetile i sa italijom kada smo igrali, sto je normalno jer u savezu imaju puno svojih ljudi. To je poznato u vaterpolu.

Mnogo smo bolji od italije.

Sreca uz bruku

pre 11 godina

Bez obzira na bronzu mogli su i morali su zlato. Ocigledno je da pripreme nisu bile adekvatne.Mi se zamajavamo sa Svetskim ligama FINA kupom a od proslih OI dva puta bronza i jedno srebro na SP. Ne pripremamo se adekvatno za OI Italijani i Hrvati su znali kako se to radi.Igrali smo u najslabijoj grupi.Pobedili matore madjare. Sa prosecnom CG igrali nereseno.Pad se video protiv kengura. A onda nas Italijani razbucali.I opet lose u mecu za bronzu.Neko ce reci sudije nas unistile.Mozda .Ali do gresaka se dolazi kada nisi pripremljen. Pravis faul bez potrebe. Nece li nas ovaj opet voditi i u Riju

Miki

pre 11 godina

Ovo danas je najotvorenija sportska kradja i toliko "navlacenje" jednom timu da je to prosto neverovatno!Toliko je to bilo bestidno i prizemno da nemam toliko ni volje da se radujem bronzi,pa dokle vise da se pljuje po nama?Ima li neko u Srbiji koji je sposoban i ima ugled u svetu da spreci ovakve i slicne kradje ubuduce?

Jovana

pre 11 godina

Ajde Rvati paljba sa sajta naslusali ste se vi nasiih himni mozes misliti 100 svetlosnih godina da imate necete nam biti jednaki niti cete nam vratiti sta smo vam sve priredili kad se samo setim he,he

crush

pre 11 godina

Na nijednom hrvatskom sajtu nema vest da smo osvojili bronzu, niti sinoc zlatna medalja milice, a vi nasavite da ih nazivate bracom, ali ipak to je njihova SRAMOTA, ne nasa!
(filip, 12. avgust 2012 17:28)

Dobro si rekao ovo "NJIHOVA SRAMOTA" ako misliš na te iste sajtove i sl jer ljudi u Hrvatskoj prate što se događa i ja sam svojim prijateljima iz BGa odmah slao SMS čestitku na osvojenim medaljama kao što sam i ovdje u komentarima izrazio iskrene čestitke... zašto to neki (ili nijedan sajt) nisu objavili ne znam niti me previše zanima... no ovo što smo mi "braća" nema veze sa sajtovima i sl tako da nemoj nas i naše medije stavljat u isti kotao ;)

Pozz iz ZGa

ALEX

pre 11 godina

E sada će te slušat lijepu našu!
(neprocjenjivo, 12. avgust 2012 16:52)

Za razliku od vas nasi sportisti ostace na pobednickom podijumu za razliku od vasih jer nasi znaju sta je to dostojanstvo za razliku od vas. I ne brini pratit cemo mi samo podelu medalja treceg mesta onda gasimo TV, pa kada dolaze kod nas u Bg ima da im sviramo Boze pravde.

tara

pre 11 godina

Сви што пљујете СРПСКЕ ватерполисте и нашег тренера - пукните од муке.
Него, црногорци - слави ли Српска ЦГ ? Ви би да не славе а они славе ли славе као и цео српски род. Опет раде комплекси !

cento

pre 11 godina

od 10 komentara, 9 je o sudenju..dajte malo realnosti
(zthwbycza, 12. avgust 2012 16:19)

Ne moze da bude realnije.Okacicete drvo oko vrata.Mada bi mozda bolje bilo da okacite kamen.

voxaSRB

pre 11 godina

Sa poslednjih 17 takmicenja, 16 medalja. Sad vam je jasno zasto su sudije ovako sudile, dosadili smo im. Ali, hvala im, sad mi je ova bronza draza od svih ostalih 16 medalja.

mladen CG

pre 11 godina

Prlainovic, Mandic i uskoro Subotic istinski prestavnici prave Crne Gore.
Dok god je ove zastave, ove himne i Ranka Krivokapica na vlasti necu navijati za zemlju u kojoj sam rodjen i koju volim vise od svega. Dok Crna Gore ne postane ono sto je bila moja drzava je Srbija!

Marko

pre 11 godina

Svaka cast, momci! :D Da li se mogu tuziti sudije posle meca i traziti se njihova suspenzija? Ako je to moguce, ova utakmica je definitivno povod za to!

mia

pre 11 godina

Za ovakvo sramotno suđenje postoji definicija u Krivičnom zakonu. Da su se igrali produžeci, nama bi fizioterapeut morao u bazen. Svaka čast našim delfinima, bronza sija kao zlato. Gledati ovu utakmicu u kafiću na crnogorskom primorju...neprocenjivo! SRBIJA!!!

GoogleRulz

pre 11 godina

Hrvati jeste osvojili zlato al vi ste imali samo jednog protivnika Italiju. A mi smo bili sami protiv svih i opet pobedili a da je bilo pravde finale bi igrali Hrvati i Srbi i tu bi se videlo ko je prvak sveta.Nasa bronza je zlato. SRBIJAAA!!!!

Wllaxy

pre 11 godina

BRAVO MAJSTORI!!! BRAVO JUNACI!!!! Ako se za neku pobedu moze reci da je ostvarena junacki onda je to ova pobeda!!! Sa ovakvim sramnim sudjenjem kakvo u vaterpolu odavno nisam video sa preko deset kontrafaulova, 3 peterca, skoro 20 iskljucenja (a mozda i citavih 20), preko 10 kontrafaulova, pola ekipe iskljuceno do kraja utakmice, oba trenera... UZAS!!!

Ali slika crnogorskog trenera posle utakmice - NEPROCENJIVO!!!

sax

pre 11 godina

E sad bravo momci,svaka cast,super ste...a posle poraza od italije skoro svi ste ih pljuvali-sem mene.Ja nikada jer razumem sport.Uaaaa pljuvaci!

Napred Stuke!!!

pre 11 godina

Zasto ih uporno zovete Delfini kada mi nemamo more, a i dok smo imali nije bilo poznato po delfinima. Zbog toga nas bije maler. Treba da ih zovemo Stuke! :)

Napred Stuke!!!

guru

pre 11 godina

Neka lova je gurnuta sudijama u džep,garant.Pa ni majke,ni očevi crnogorskih vaterpolista,ne bi sudili ovako.Bilo bi ih sramota.Zbog toga je ova pobeda zlata vredna.Ovakav vaterpolo,sa ovakvim suđenjem gubi smisao.

Dušan

pre 11 godina

Izuzetno mi je drago što toliki broj hrvata ima potrebu da se javlja na ovom sajtu i iznosi svoje mišljenje. Njima je ipak najbitnije kad su u bilo čemu bolji od nas. Najgore je što malo ko od njih vidi činjenicu da smo pojedinačno mnogo manje medalja osvojili nego smo ranije zajedno činili. Zato nam je sad i ostalo da se najviše radujemo međusobnim pobedama i porazima. Zavadi pa vladaj na svim poljima. Eto čak su Srbe i Crnogorce uspeli zavaditi.

hanica

pre 11 godina

Casti mi kad sam vidjela Krivokapica baksuza znala sam da cemo da izgubimo! sve cestitke Srbiji odlicna utakmica cestitam i nasim ajkulama zao mi je sto nijesu tri male balkanske drzave na prva tri mjesta da se vidi sto je Jugoslavija bila! Pozdrav svima!

Zlatko

pre 11 godina

ne želim da smanjim uspoeh vaterpolista,ali vaterpolo spada u treću kategoriju sportova u svetu.Čim su u svetskom vrhu države proistekle iz bivše Jugoslavije onda je više nego jasno da je to sport bez većeg značaja u porodici sportova.Ipak čestitam vaterpolistima,jer je medalja medalja.
(Bivši sportista, 12. avgust 2012 17:16)

Ne želim da tražim po netu ni “porodicu sportova” ni “kategoriju sportova”, niti želim da gledam nemačke sajtove ali da li ti misliš da Nemci nisu zadovoljni zlatom u hokeju na travi?

markic

pre 11 godina

Vazda li placete? Opet sudije,Vatika,CIA? Uvijek je neko kriv kad gubite. Kako su nama sudili u finalu rukometa?
(Joe, 12. avgust 2012 16:29)

Hey Joe, si dobro?

Marija

pre 11 godina

Bravo, momci!! Svaka cast na izdrzljivosti i koncentraciji, zasluzili ste pobedu, zasluzili ste medalju.. Srbija je ponosna na vas! Cestitke i reprezentaciji Hrvatske.

ALEX

pre 11 godina

Bronca je bronca, a kraljevima ide zlato !!!
(Loreda, 12. avgust 2012 18:18)

Kraljevi ne osvajaju uvek zlatnu medalju ni bolja ekipa uvek ne pobedjuje to se vidi odmah cim ste vi osvojili zlato a istinski kraljevi broncu-koja inace nama sija kao zlato-ali bice vec sledece godine na SP i OI Rio za cetiri godine povratak kraljeva ne brini .

jkjk

pre 11 godina

Ajde bre Hrvati shvatili smo da ste najlepsi ,najbolji,najvece demokrate itd,aj sad paljba.Sto se tice vaterpola zlato je zlato,al tek kad pobedis najvece(Srbiju)to ima najjaci sjaj,ovako malo slabije sija.U svakom slucaju cestitam.

Doktor

pre 11 godina

Izuzetno je bitno Šta si osvojio!!Ali-ponekad je bitnije..KAKO si osvojio!!!Za ovo ŠTA su osvojili,dobili su bronzu,,a za ovo KAKO su osvojili ne postoji medalja dovoljnog sjaja da bi adekvatno nagradila to što su ove ljudine pokazale!!!Nemam reči!!!

MrkvaCro

pre 11 godina

Nisam dosao provocirat, ali istine radi, hrvatsku himnu nije napisao srbin, napisao ju je hrvat, a uglazbio srbin, i hvala mu na tome, ima covjek ulicu u zagrebu. Inace cestitke srbiji i naravno mojoj hrvatskoj, zao mi je sto i crnogorci nisu uzeli medalju umjesto talijana. Pozz

guru

pre 11 godina

(neprocjenjivo, 12. avgust 2012 16:52)

Gospon sused , za tvoje opšte obrazovanje,muziku za vašu himnu je napisao Josif Runjanin,Srbin kršten u pravoslavnjoj crkvi u Vinkovcima. (1821-1878),na tekst Antuna Mihanovića.

celex

pre 11 godina

Jel ovo neka kazna za nas koji gledamo (placamo) RTS da nam Aca prenosi vaterpolo, oce li ga neko skloniti, ovo je zalosno sta on radi posto ovo nemogu da nazovem komentarisanjem.

Krešo

pre 11 godina

Pitate li se vi zašto ste imali toliko isključenja i prekršaja u napadu - jednostavno zato što ste igrali previše grubo! Nije vam ovo boks! Zašto su vam igrači isključivani do kraja meča? Zato što su bez lopte udarali vaterpoliste CG! Zašto se pozivate na peterce za CG? Pa svi su bili čisti kao suza! Na kraju ste ipak prigrabili bronzu, koju su vam poklonili igrači CG!

reggie

pre 11 godina

@ Sreca uz bruku

Bruko jedna, pa ti ne znas ni koje smo medalje osvajali od Pekinga! Pored bronze sa proslih OI imamo 2 zlata, sa SP i EP, srebro sa SP i bronzu sa EP. Ti i ne znas da se SP odrzava svake 2. a ne svake 4. godine. Jedina smo reprezentacija koja od Pekinga ima medalju na svakom takmicenju! To dovoljno govori o kvalitetu, nama se sigurno nece desiti da budemo prvi pa sledece godine 10.

Milan

pre 11 godina

Ovakvu kradju u zivotu nisam video samim tim mi je a verujem i svima u Srbiji ova bronza mnogo draza i znacajnija.Ali vrhunac cinizma je bio kada je reporter CG tv.rekao da je sudijski kriterijum bio UJEDNACEN i da sudije nisu naginjale ni na jednu stranu.Ponadali se Montenegrini ali dzabe,morace jos dugo da vezbaju.!!!

Dragan

pre 11 godina

Ovi što tupe da su opravdana iskljucenja nemaju veze sa životom.Nije u pitanju jesu li opravdana ili ne u pitanju je kriterijum suđenja,ono što sviraju nama treba da sviraju i montenegrosima. Veci je problem što nam nisu dali da igramo svirajuci non-stp faul u napadu.Ista situacija je bila i sa Italijom.Ovo je stvar zavere vaterpolo federacije zbog neigranja u sv.ligi.Momcima sve cestitke,ovo je još jedan veliki uspeh ovih divnih sportista i ljudi.Ovi što kritikuju bolje da cute jer verovatno nikada nisu ni držali loptu u ruci , znaju samo da je okrugla i mokra!

mici

pre 11 godina

Zadnji minut je bio vrhunac napetosti, specijalno zadnjih 16 sek. A sudije ako nisu shvatile da grese kad je publika pocela da zvizdi onda nista. Ma vazno je da su pokazali da su vrh vaterpola i da ih nije lako odatle spustiti!!!

Darko 88

pre 11 godina

Čestitke na bronci, slavite uz lijepu našu
(susjed, 12. avgust 2012 18:10)
Pa dobro moralo jednom i to da se desi, koliko ste vi samo puta slušali Bože pravde verovatno je znate napamet.
Svaka čast našim momcima, vrhunski odigrana utakmica uprkos svemu!
Ni protiv Italijana nije bilo puno bolje suđenje, ali jednostavno bilo nam je zabranjeno da uzmemo zlato, tako da naš je RIO!
SRBIJA!

Alex

pre 11 godina

Za nixon-a

Dragi prijatelju, sto ostavljas kojekakve linkove,
kakve veze ima sport sa Srebrenicom?
Ne verujem, kakvi likovi ovde ostavljaju komentare.

Zivela Srbija, bravo momci za nadljudski napor i hvala za bronzu!

Goran

pre 11 godina

Utakmica je bila veoma interesantna i neizvesna a presudio je pobednicki mentalitet Srbije. Cestitke igracima dobro su se borili a sudjenje ne bih komentarisao.

Don Krle One

pre 11 godina

Ono što nije uspelo da urade protiv Australije pošto smo za klasu bolji radili su protiv Italije i uspelo im. Sada to isto rade protiv Crne Gore. Skoro svaki napad Crnogoraca svira se isključenje, svaki treći napad Srbije kontra faul. Nama se svira isključenje samo kad smo u deficitu. Kod 3:2 za nas 2 kontra faula i 2 isključenja i naravno rezultat se preokreće. Da tako rade Italijanima protiv bilo koje reprezentacije ne bi se ni plasirali na OI.

frojd

pre 11 godina

Sad ce ovi nasi sto idu kod njih na more,morati da plate duplu taksu i pri izlasku iz Crne Gore,jbg.moraju nadoknaditi deficit u budzetu kiji je otisao u ruke sudija.

Provjereno

pre 11 godina

Sudije!? Ma sve vam je to bilo dogovoreno na višoj razini.Crnogorcima medalja,zauzvrat oni preuzimaju dio grčkog kredita(vratit će Milo,žiranti iz Kolumbije),a od Italijana uzimaju Berluskonija u trajno vlasništvo(partner za onog tajlandskog premijera).Propade dobro zamišljen posao.

hladisa

pre 11 godina

hahahaha cuj hrvatcica sto kao prozivaju, osvojili nesto posle sto godina pa srecni kao dete na tresnji.... radujte se sad ko zna kad cete opet nesto uzeti....
Elem svaka cast momci na bronZi, sve najbolje.

volim zuto

pre 11 godina

Sve osim golova i nase igre glupo je komentarisati?! Ja sam odusevljen nasim igracima, njihovom pribranoscu,koncentracijom, zeljom...sve cestitke celom timu.Kada je tesko pokazali su velicinu.E to su majstori.

Jelena

pre 11 godina

Sta su se ovi Hrvojevici pokacili ovde na nas sajt...pa mi na vase sajtove ne idemo, mozemo bez vas. Za nas je nasa bronza, veca nego vase zlato i necemo slusati vasu himnu, slusacemo samo nasu srpsku "Boze pravde" zajedno sa nasom srpskom bracom iz Crne gore.

fortissimo

pre 11 godina

Kad te odvoje od brace
-Kad se stidis svoje zastave
-Kad ne pjevas svoju himnu
-Kad zivis u privatnoj drzavi
-Kad vaterpolisti pobjede, a ti srecan do neba

Tad znas da smo jedan narod, jedna vjera!

Srbija i Crna Gora!
(BAR, 12. avgust 2012 16:52)

Ja razumem tvoja osećanja. Ko je to uradio, političari? A ko je glasao za te političare? Bratski narod? Pa...?

Snaga volje

pre 11 godina

Vaterpolo pratim punih 20 godina, ali ovakvo suđenje sramotno još nikada nisam video. Sve čestitke našim hrabrim delfinima, ova bronza sija kao zlato. Inat je proradio.

Novosadjanin

pre 11 godina

Da je moja reprezentacija pobedila na ovakav nacin na koji su Crnogorci mogli mene bi bilo sramota, ne bih se ni radovao medalji. Da smo usli u produzetke,mi ne bismo imali dovoljno igraca da zavrsimo utakmicu. Skandal!

Prolaznik

pre 11 godina

Koja vaterpolo sila bese bivsa yuga.....
Medju prve cetiri ekipe na planeti su tako mala srbija , jos manja hrvatska i gitovo nevidljiva crna gora

miroslav

pre 11 godina

U utakmici za trece mesto na Olimpijskom turniru u Londonu Crna Gora "A" pobedila je tim Crna gora "B" sa 12:11 i tako osvojila bronzanu medalju za Republiku Srbiju.

Stefan

pre 11 godina

Pratim vaterpolo mnogo godina i jos nisam uspeo da shvatim pravila. Da li ona uopste postoje ili svaki sudija ima neka svoja? Sa Italijanima nam sviraju kontra faul svaki cas, a onaj danas masovno iskljucuje igrace i sudi peterce. Crnogorci nisu imali napad bez igraca vise, a dva puta su imali po dva vise. Mozda se ja ne razumem u ovaj sport, ali me ovo toliko frustrira.

Mladja car

pre 11 godina

Pozdrav braćo Srbi.
Odoh sa vašeg sajta.
Jedini razlog zato što sam se šalio ovdje s vama je prisvajanje medalja SFRJ za većinu kojih su najzaslužniji Hrvati i Slovenci. Mislite da možete tek tako prevarom postat sportska sila? Ne ide to tako.
Manite se megalomanije i postaviti si razumne ciljeve. Recimo da na jednim OI osvojite jednako medalja kao Hrvatska.

Student

pre 11 godina

I posle ovolikog uspeha i herojske borbe postoje ljudi koji su tolika djubrad da nista ne cene, koja ce samo da sede i kritikuju druge, da se prave najpametniji. U svom zivotu nisu postigli nista i tako svoje nezadovoljstvo iskazuju pljuvajuci po drugima. E moja Srbijo. Nije ni cudo sto nam nikada nece biti bolje. Vaterpolistima svaka cast, ulepsali su mi dan :)))

Бојан

pre 11 godina

С обзиром да нас има пар милиона и то да немамо море, да Црногораца има пар стотина хиљада, свака част и једнима и другима на оваквим местима у овом екипном спорту.

Честитке и хрватској репрезентацији, уз жал што нису "налетели" на нас у финалу.

Пошто фејлују у класичним екипним, ови велики покушавају да се ваде на хамбургер спортове и разне новотарије... и ту ће да плачу, само ако се Балканци довољно напрже и на такве будалаштине.

dragan gm

pre 11 godina

BRAVO MOMCI!!! Zao mi sto nismo igrali finale pa da naprasimo Rvate.Ocajno smo odigrali protiv Italijana,Soro je lose branio,nije mi jasno zasto ga Udovicic nije zamenio?Sta je tu je,sad ce opet biti deranja stalnih nam musterija po evropskim i svetskim prvenstvima.

BokiPirot

pre 11 godina

Sramotno sudjenje od strane Grka.Valjda im krivo sto nismo uspeli da ih naucimo i vaterpolo da igraju.Nista bolje nije ni ponasanje Crnogoraca.Kao da su ocekivali ovakvo sudjenje.U svakom slucaju sve cestitke nasim momcima jer su pored ovih "junacina" morali da se bore i protiv potplacenih sudija.Zalosno je samo sto su oni koji se kunu u cojstvo i junastvo morali da posegnu za dzep.Molim vas da ovo objavite jer sam 100% siguran da su ovde pare bile u pitanju,jer nemoguce je nemotivisan onako suditi.

crnogorci ne postoje

pre 11 godina

crna gora ima 2 igraca vise...cg ima 3 igraca vise...srbija igra samo sa golmanom...srbija napada sa 2 igraca i sudi im se kontra faul...

sašo

pre 11 godina

vreme je za novog trenera neko ko će doneti neku novinu u igri,recimo Milanović!za mene je ovo neuspeh na OI.ovakav tim morao je da bude prvi.

Иван-Ниш

pre 11 godina

Груба игра, Соро бранио маестрално и спасио нас. Добили смо на суви квалитет играча. Не слажем се да је селектор Удовичић искључен неоправдано. Сво време је намерно игнорисао упозорења судије и као да је то био део тактике. Хвала Богу постоји интернет и могла је утакмица да се прати без овог назови коментатора на РТС-у. Иако стоји да имамо најквалитетније играче и сви смо прижељкивали злато, честитам момцима бронзу, јер је игром у последње три утакмице то био реалан домет.

vuja

pre 11 godina

Na poslednjih 16 takmicenja,nasi su osvojili 17 medalja,kaze Aca Informacija, sto i jeste tacno,jer ova medalja vredi kao dve ! BRAVO MOMCI !!!

Djordje

pre 11 godina

Steta sto nisam odgledao utakmicu do kraja, pocetkom cetvrte cetvrtine ja, otac i deda smo dobili crvene kartone od strane italijanskog sudije te smo morali napustiti prostoriju... Keva neverue,sestra koma... SRBIJAAAAAAA

Fika

pre 11 godina

da je jos malo potrajalo ostali bi i bez fizioterapeuta a i lopta je bila na korak od iskljucenja! :-) Utoliko je snaga ovih momaka veca, svaka cast!

dexter

pre 11 godina

Pa nismo se dzabe nadali! BRAVO DELFINI!!! Braci nasoj zelim jedan od tronova na sledecim OI, zajedno sa nama naravno :)A hrvati.. pa navijacu za vas, srecno. Eto neka bude to zajebana trojka u Riu sa himnom Boze pravde, pa ko pobedi nek pobedi :D

Ponosni Drobnjak(naravno Srbin kao i svi drugi Drobnjaci)!

pre 11 godina

Ovakvo sramno ne bi sudili ni Ranko Krivokapić i Milo Đukanović da su nam bili sudije! I oni bi se bar trudili da budu malo objektivni!
10+ kontrafaulova, 15+ isključenja(ne računajući oba trenera), peterci,... Ne znam Crnogorci kakvo vam je bilo suđenje sinoć u rukometu, ali ove sudije su zaslužile po apartman na Svetom Stefanu kako su navijali za vas!
Ovo je neviđano i nečuveno suđenje u istoriji sporta!

Dragan Stojanovic

pre 11 godina

Vaterpolo?!?
Ja sam mislio da znam pravila ovog sporta ali nisam znao da vaterpolo ekipa moze da ima i igrace pored bazena, van vode! Zasto nasi ne koriste to pravilo?!?

Lord_Sarma

pre 11 godina

Ma iskluči i Acu informaciju, i Vladu Divca, i Dačića oteraj sa tribina, nateraj i Tomu da podnese ostavku!!! Šta je ovo ljudi moji, šta smo mi bogu zgrešili da nas ovoliko ponižavaju gde stignu?! ALI DŽABA VAM SVE, OSVOJILI SMO BRONZU!!!!!

Nisam mogao da odolim. :)

pre 11 godina

Ovaj gol koji su postigli crnogorci za 2-1... Dobar golman nikada ne bih ovo primio! Soro je rupa i njegovo vreme je proslo!
(Aco, 12. avgust 2012 15:37)

Седи, један!

Mladen

pre 11 godina

Čudi me da sudije nisu isključile crnogorski go, pa da naši nemaju gde da šutiraju... Uprkos nepravdi, uprkos svemu, POBEDA!!!

BRAVO MOMCI!!!

Anđela

pre 11 godina

Čestitke. Samo bi dodala:Ako koža laže rog ne laže. Stanje stvari (evo uzela sam samo nekoliko zemalja brojno slične nama). Kao i Slovenija i Srbija osvojila 4 medalje (1, 1, 2). Irska 5 (1, 1, 3), Švajcarska 4 medalje ali (2, 2, 0), Norveška 4 medalje ali (2, 1, 1), Hrvatska 5 medalja (2, 1, 2), Švedska (1, 4, 3), Danska 9 (2, 4, 3), a tek: Mađarska 17 medalja (8, 4, 5), Češka 10 medalja (4, 3, 3).

banjaluka

pre 11 godina

sudije, pa ovo nema smisla, to sto rade nasima je sramota i mislim da nas OK treba reagovati, tacno je da ne dozvoljavaju da imamo ravnopravan tretman kao, a mozda i gore nego protiv italijana

montenegrino

pre 11 godina

SVAKA CAST SRBIJI! Ovo je sramota za nase vaterpoliste! I ne znam sto ste pljuvali ovoga golmana Srbije, odbranio je par cistih zicera,svaka mu cast!

filip

pre 11 godina

Soro nije branio na svom nivou onako kako samo on zna zadnje dve utakmice, ali je u poslednjih 2 minuta pokazao da je veliki golman, svaka ti cast majstore, znao sam da ces proraditi! SRBIJAAAAAAA

Vaterpolisti, NAJJACI!!!!

pre 11 godina

Samo sam cekao da sudija izbaci Sora, jer suvise "ometa" protivnicke igrace, a bogme, na kraju sam se uplasio da ni stativa i precka nece biti postedjena crvenog kartona :D

BRAVO MAJSTORI !!! UPRKOS SVIMA I UPRKOS SVEMU!

One night in May

pre 11 godina

NIkad, ali nikad nisu razocarali!!! Nijedan jedini put!!! Sa duplo manje igraca protiv jake Crne Gore, protiv jakih sudija, protiv - 3 u poslednoj cetvrtini - i opet su dobili!!!

emil batak

pre 11 godina

Sve je jasno posle finalne utakmice. Rutinska (dvostruka)pobeda Hrvatske
protiv sasvim prosečne Italije i zasluženo osvojene zlatna medalja,koju je
samo Srbija mogla da im preotme, da je stigla u finale.Ali,Srbija je eli-
minisana u polufinalu zahvaljujući bezglavoj igri čitavog tima i slabom
golmanu.Naravno,glavnu odgovornost za ovo snosi trener Udovičić!
Srećno osvojena bronzana medalja nije mu nikakvo pokriće za ono što je pokazala njegova ekipa, lošom igrom u poslednje tri utakmice.

Nemanja

pre 11 godina

Svaka cast nasima, ali moram i da cestitam Hrvatima svaka cast....Svi moraju da uzivaju po malo zar ne to je i sportski....

Zao mi je sto recimo nije srbija bar druga a crnogorci treci. to bi bilo cool

goran021

pre 11 godina

Mislim da je ovo sve pokazalo koliko mi zivimo u zabludi o nasim narodima.Okrenimo se sebi i dosta je toga da neko dolazi kod nas studira kao drzavljanin Srbije a to nije.Use i u svoje kljuse nismo vise SFRJ,SRJ i SCG vec samo Srbija!

Владимир

pre 11 godina

Ја сам сумњао против Италије да нису потплатили судије, али ово против Црне Горе је више него очигледно. Ми смо изједначене репрезентације и требало би тако и да изгледа у игри, али кад нам досуде гомилу фаулова у нападу, а њима не ту нешто дебело смрди. Докле ћемо да ћутимо против спортске мафије да не наводим пример фудбала и окршаја у Италији кад су наместили прекид. Доста бре више ако се ми не побунимо у наше име ко ће!?

Владимир

pre 11 godina

Браво мајстори!!! И против екипе и против судије и ипак победа. Браво! Сада лепо тражити хитну истрагу судија јер или су нестручни или имају неки анимозитет према нашој селекцији или су потплаћени од стране Мила. У сваком случају не треба се смирити док не добијемо јасан одговор јер у супротном чека нас исти сценарио на неком другом такмичењу. Гвожђе се кује док је вруће.

yannuss

pre 11 godina

Svako ko je gledao makar 1-om u životu vaterpolo zna da su Srbi i Crnogorci veliki prijatelji ali i veliki rivali.Od ove dve ekipe da je bilo sreće,TITANI u bazenu.

hik

pre 11 godina

Alo bre Hrvati pogledajte vašu genetsku strukturu i siguran sam shvatićete da ste isti Srbi.I ako može da se zajedno borimo protiv ovako sramnog suđenja.Dajte da pričamo o onome što nas spaja ,potenciranjem razlika smo došli do ovde gde smo-do mržnje.

ponosni na vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 11 godina

Da Bog da, da nam ovi momci, kraljevi, ostanu takvi kakvi jesu, sjajni i hrabri uvek!!! Zlatni! Najsjajniji su uvek bili, neka budu i dalje! SRECNO VAM BILO MOMCI!

Дејан

pre 11 godina

Као што рекох, победило је СРПСТВО!
Живео свети Сава, Цар Лазар, Његош, Тесла, Андрић.....
ДВА СРПСКА ТИМА СЕ БОРИЛА И ЈЕДАН ЈЕ ПОБЕДИО!
ЧЕСТИТКА ВАСКОЛИКОМ СРПСТВУ!

саша

pre 11 godina

браво мајстори! само ми је криво што нисмо освојили злато као најбољи тим...

Миладин Суботић

pre 11 godina

Шеснаеста медаља на седамнаестом олимпијском учешћу сјајних ватерполиста! Ово нема нико на свету!

Момци су са врха Олимпа. Момци су енергија, рад, ентузијазам и изнад свега патриотизам! Момци су оно нешто, што нико нема.

Србијо, буди поносна јер имаш не само оно што други немају, већ оно што други никада неће имати!

Vuk

pre 11 godina

Crnje i gore nije moglo biti sudjenje,ali ipak sto rece jedan slavni Srbin neka bude sto biti ne moze,neka bude borba neprestalna...Mnogo smo bre jaki komsije juzne tuzne...

SaLe

pre 11 godina

Ahaha... platili ½brđani½ sudiju. Sta ce čovek kad je Grčka kriza, mora od nečega da se živi. Za šta sve ljudi daju lovu, pa to je čudo jedno.

maд-maх

pre 11 godina

Битно да је на почетку меча Аца реко да имамо среће са судијама јер су црногорци задовољни са њима?! Па ко је овде будала можете сами да закључите.

Uncle phil

pre 11 godina

Čestitke. Samo bi dodala:Ako koža laže rog ne laže. Stanje stvari (evo uzela sam samo nekoliko zemalja brojno slične nama). Kao i Slovenija i Srbija osvojila 4 medalje (1, 1, 2). Irska 5 (1, 1, 3), Švajcarska 4 medalje ali (2, 2, 0), Norveška 4 medalje ali (2, 1, 1), Hrvatska 5 medalja (2, 1, 2), Švedska (1, 4, 3), Danska 9 (2, 4, 3), a tek: Mađarska 17 medalja (8, 4, 5), Češka 10 medalja (4, 3, 3).
(Anđela, 12. avgust 2012 18:03)

Hrvatska 6 medalja draga (3, 1, 2), hvala.

laslo toto

pre 11 godina

Svaka čast vaterpolistima oni jesu heroji... ali uopšte nisam zadovoljan... hoću da vidim da smo uvek na vrhu, samo zlato ostalo nas ne zanima, možda ponekad može da se desi neko srebro kao protiv Italije u finalu prošle godine na svetskom prvenstvu, ali ovo sad; da nas onako ponize Italijani koje možemo da pojedemo za doručak... a za malo Crna Gora pa još Australija... pa nije jasno šta se tu dogodilo, imamo ne preterano reći ubedljivo najjači tim trebali smo sve da potopimo na ovom turniru, ova generacija je to zaslužila... setite se samo Partizana prošle god. kako je sve deklasirao i to sa slabijim timom od ovog koga reprezentacija poseduje... ne mogu da shvatim šta se ovde dogodilo da ne odigramo onako kako umemo, šta nas je sprečilo??????!!!!!!

Stefan

pre 11 godina

Brate mili mi ne umemo da damo gol sa 2 metra,sudije nam sviraju kontra faul a da nismo stigli ni da predjemo na protivnicku stranu,igraci nam prave iskljucenja u napadu.Kako smo dobro delovali do cetvrt finala,ovo sad je ocaj zivi.

boskob

pre 11 godina

I dalje mislim da smo najbolja reprezentacija na turniru. Krađe je bilo danas ali i u susretu sa Italijom. Ni to im ne bi pomoglo da nisu dali ona dva, ne znam koji izraz da upotrijebim, gola od ruke. Bravo, momci! Jedina konstanta u našem sportu.

Atropin

pre 11 godina

Strasno, koliko imbecilnih i zluradih komentara. Mrznja prema CG je veca nego prema mnogima koji su nam naneli veliko zlo?? Kakva bre izdaja?? Zbog vas su i svi pobegli od nas iz bivse nam drzave!!! PRST NA CELO!!!!!!
Vaterpolistima, veliko bravo sto su uspeli da se vrate u mec i osvoje medalju koja sija kao zlato!!

Jelena

pre 11 godina

svaka vam cast reprezentacijo!!! vi ste nadljudi!!! samo napred, u inat nasoj teskoj situaciji i onima koji mrze srbiju! ponosni smo na vas!!!

despot

pre 11 godina

Da sam na mestu Udovicica izveo bih igrace iz bazena i pustio da "BRACA" i sudije igraju sami. Vazno je da je "PREMIJER" odveo sina za vikend da gleda olimpijske igre. Kakvi su na m sportski savezi tako nam i sude na internacionalnim utakmicama.

KAKVA KRADJA, NEVIDJENA KRADJA

pre 11 godina

Ako mogu ekipe da se dikvalifikuju zbog namestanja utakmica, zasto ne mogu sudije??? Mada, kasno je ako im priznaju pobedu.

Ezio Auditore

pre 11 godina

E moji crnogorci, jel vas nije sramota?
Brojite li kontrafaulove, iskljucenja i sve ostalo?
Sramota, trebalo je da ih ponizimo rezultatom...

pero

pre 11 godina

Ova bronza sija zlatnim sjajom !
Posle ovoliko nepravdi u polufinalu i danas, toliko nepotrebnih iskljucenja nasih igraca, dosudjenih faulova u napadu bez potrebe i davanja crvenih kartona klupi zbog "prekih pogleda" usmerenih ka protivniku, zasluzili su da se svira nasa himna, iako smo treci - pod ovim uslovima i ovim pritiskom niko ne bi dosao ni do cetvrtfinala.

Vlada

pre 11 godina

Drastično smo oštećeni, a između ostalog vaterpolisti osvajaju titule i medalje zato što se nikad (ili retko) žale na suđenje. Bode mi oči samo naše teorije zavere. Pre početka utakmice Aca kosica odmah konstatuje da je dobro što nam sude te sudije, a onda već u prvoj četvrtini broji faulove, kontrafaulove i isključenja. Momcima svaka čast pošto su igrali pod konstantnim pritiskom, svi smo im već upisali zlatnu medalju, a da su ostali bez medalje to bi bio smak sveta.

Bivsi sportista ali na PS3

pre 11 godina

(Bivši sportista, 12. avgust 2012 17:16)

Posto vidim da si veliki strucnjak imam jedno pitanje za tebe. Da li i kossarka spada u trecu kategoriju sportova. Jeste da nismo na OI ali imamo uspeha.

Бата

pre 11 godina

Били једном у базену један Црногорац , један Грк, један Италијан и један Србин, Ера. Е сад не знам баш како је све ишло по реду али на крају Србин је био најпаметнији и све их је надмудрио.

grobar.prijepolje

pre 11 godina

A,izvinte,crnogorci,koliko ste platili da nam iskljuce sve igrace i da nas pobedite sa DRUGOM POSTAVOM...SRAMOTA...JADAN SPORT KAD JE SVE DO SUDIJA...I OPET NE MOZETE...A,DJETICIMDJETICI...A koliko sam vas voleo...

Stefan

pre 11 godina

Samo cu reci,kakvo skandalozno sudjenje! Vanja pokazuje sudiji sta mu je Zlokovic uradio,i tek nakon toga sudija pokazuje crveni karton Zlokovicu.Sudije su nam u poslednjoj cetvrtini sudile faul u napadu tri puta za redom.Svaka cast nasim momcima,sve je bilo protiv njih,doduse imali smo i srece.Bez obzira na ovu osvojenu medalju,mislim da bi trebali da se zalimo zbog ovakvog skandaloznog sudjenja,jer ja pratim vaterpolo vise od 20 godina i ovako nesto ne pamtim.

nixon

pre 11 godina

BRAVO za vaterpoliste!
Ali zar nikoga ne interesuje zasto se tako sudi Srbiji?
(Zoran, 12. avgust 2012 17:10

Mozda zbog ovoga... http://www.youtube.com/watch?v=zr2jfcSP5dE&feature=related

Zoran

pre 11 godina

PODVIG!!! Ovo je stvarno pravi PODVIG!!! Olimpijski Komitet je promenio ime u KORUMPIRANI KOMITE!!!! Ako su oni mogli pored fotografija i filmskih dokaza da POKRADU Cavica na prosloj olimpijadi onda ovo uopste nije iznenadjenje iovo je jos veci PODVIG!!! HVALA SVIMA U REPREZENTACIJI i NEKA VAS BOG CUVA.Nadam se dace OK Srbija da vam dodeli posebnu medalju za PODVIG:-) Vidimo se u Rio De Zaneiru za 4 god.Zivela SRBIJA i Srbski narod!!!

muljatori

pre 11 godina

Moracete sledeci put vise para da date sudijama, komsije Crnogorci. Inace, da sam iz Crne Gore i da je Crna Gora ipak pobedila - bilo bi jako ali jako sramota.

TAKO JE BRE !!!

pre 11 godina

Samo je jos falilo i sudije da udju pa da pomognuCrnoj Gori.Crnogorci ko god je pokusao da vam na silu pokloni bronzu NE MOZE!!! MI ODLUCUJEMO, MI OSVAJAMO !!!

Sale67

pre 11 godina

Ja ne znam da igram vaterpolo,ne znam da sudim ali ako nekome sudite 12,13,14 kontra faulova i izbacite celu ekipu oni su verovatno ubice.Ja gledajuci danasnju utakmicu ne videh da dlaka fali sa glave protivnckim igracima.Da li Italijanski lobi sem sto mora da obezbedi svojoj ekipi da igra u finalu nora i da obezbedi svoju mezimicu da uzme medalju koju su joj sinoc sramno oduzeli u rukometu ,zenskom.Ovo nema vise veze sa sportom.Svaka cast momci ovo je vise nego pobeda.

Alan Ford

pre 11 godina

Cestitam.Drago mi je da ste osvojili broncu da mozete slusati Lijepu nasu :) (Ivan, 12. avgust 2012 16:47) Vi ste,cini mi se,vec imali cast da slusate "Boze pravde"? Vidim, ostavlja traga. Sta ako se sasvim slucajno ne desi? Forza Italia!!!

Kreso

pre 11 godina

Divac i premijer Hrvatske u prijateljskom razgovoru pred fnale varerpola:

http://www.jutarnji.hr/milanovic-se-na-finalu-olimpijskih-igara-upoznao-sa-divcem/1047261/?artId=1047322&foto=1

Bravo, decki! Samo tako i dalje!

biljana

pre 11 godina

BRAVO MOJA SRBIJO!!!!!!Crnogorski vaterpolo savez neka razmisli malo zasto je smenila najboljeg trenera Petra Porobica!!!!SRBIJAAAAAAAAAAAA!!!!!

Mirko

pre 11 godina

Ne smemo da uzmemo bronzu, ne zato sto nismo dobri vec zato sto je neko uticajan tako rekao.14 iskljucenja,7 izmisljenih faula u napadu,3 peterca.

Ponosan

pre 11 godina

Momci vi niste delfini, vi ste lavovi. Cinite nas ponosnim.

Dzabe sudije, dzabe negativna atmosfera, samo je medalju ucinila zlatnijom

Milutin

pre 11 godina

Svaka cast ljudi, ovo je bas bilo junacki! Mislio sam da su sudije zavrsile sa navlacenjem za Italiju u polufinalu a sada I ovo... Stvarno svasta, koja su to pravila primenjivana ovde?? Nema veze sa CG ekipom, momci su stvarno veliki majstori I njima svaka cast na sjajnom vaterpolu, ali sudjenje je providno pristrasno bilo.

Miloš

pre 11 godina

Bravo momci!

Ogromno junačko srce je dobilo ovu bronzu, ali za zlato u Riu će morati dosta da se poradi na glavi i disciplini, možemo još bolje!

letelica

pre 11 godina

ovo je bio TOTAL vaterpolo. centar igra beka, pa svi u sve! I jos jednom: ne dirajte nam Sora pa covek je sve odbranio od 6. minute, sve! a da ne govorim o 16 sek pre kraja!
ZIVELA SRBIJA BRAVO MOMCI zivi bili vi nama jos 100 godina!

bane

pre 11 godina

najbolji smo,srbija,srbija,a ovi ne mogu ime da im spomenem jos jednom pokazali da su prodali sebe talijanima,grcima,albancima,nemcima, a to datira jos iz prvog svetskog rata

bq

pre 11 godina

Tooooooooo majstori!!!
I protiv jakog protivnika i protiv sudija! Tako se igra za svoju zemlju! Samo zbog ove utakmice bi trebali da vam napravimo docek!!!
Ostaje zal za zlatom, zasluzili ste vise nego ovi sto ce se za njega boriti!
Vi ste nas ponos!

Punmik

pre 11 godina

Nemam priliku da gledam al pratim na mobilnom, svaka čast! Malo po malo se izvukosmo. S obzirom na materijalno I moralno stanje u državi, nije toliko ni loše.

dd

pre 11 godina

@ dolina bogova Apsurdno je da jedna zemlja na Balkanu - Evropi svoje rukometase naziva kaubojima. Bilo bi prikladnije - stoka bez repa. Toliko od mene.

Bane

pre 11 godina

Svaki napad iskljuce nam nekog,nekada cak i po dvojicu i jos miliona kontra faulova nam sviraju..Pa zasto tako ocigledno??Zar se Srbija ne moze zaustaviti nikako drugacije?SRAMOTA!!!

Miki BG

pre 11 godina

Bravo momci!!! Ova bronza je utoliko lepša i draža jer su je naši vaterpolisti osvojili u neverovatnim uslovima, boreći se protiv skandaloznog sudjenja, brojnih isključenja, bez pomoći trenera na kraju meča, kao i svega drugog što nam nije išlo na ruku. Iako smo osvojili samo 4 medalje, naši osvajačio medalja zaslužuju doček na balkonu!!! Posebno zbog ove zlatne bronze!!! Naravno, dočeku poseban šmek daju i zlatna Milica, srebrna Ivana i Andrija, prva naša bronza iz Londona.

Crveni karton

pre 11 godina

Nezasluzena pobeda, celu utakmicu gubili i igrali bez veze i onda na kraju ljudi bolji izgube. I sad cemo jos morati slusati Lijepu nasu. Bolje bi bilo da smo izgubili. A onaj Vanja lupeta gluposti, nisi vise broj 1 i cao, sta sad tu dramis. A reporter je posebna prica, plus onaj Stanojevic i on nema pojma a otisao na olimpijadu.Majko moja mila, sta je ovo.

plavusa

pre 11 godina

Hvala vam momci za sve. Vi uvek sta obecate to i ispunite. Pokazali ste neverovatnu borenost, posvecenost i volju za uspehom. Tako se bori za svoju zemlju. Vaterpolisti su konacno zasluzili da ponesu zastavu srbije na sledecoj olimpijadi, bilo bi lepo kada bi svi mogli da je nose( nazalost znam da je to nemoguce). Jos jednom sve cestike nasim sjajnim momcima.
Docek za sve osvajace medalja kod skupstine, zasluzili su. Svi su nas obradovali

Tara

pre 11 godina

Ovo je nase zlatooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Sudije, crkle dabogda za ovo što ste nam radili, za ovo što umalo nisam umrla, i ja i moj narod. Brvo nasi, svaka čast, ovo samo SRBI mogu.Joj, narode srce mi je u grlu, mucam od uzbuđenja. Bravo vaterpolisti, bravo Dejane, bravo i za Srbe koji su sve ove nepravde preživeli.
Tara, Bajina Basta

balkan

pre 11 godina

Koja euforija od komentara, iako je takmičenje u vatrepolu na OI ustvari prošireno Balkansko prvenstvo. Ipak smo sportska sila z*inat

kosuta

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.

maд-maх

pre 11 godina

Показали смо душманима!!! И да неко каже да нису сви против нас ал нека...

Yug

pre 11 godina

Svaka cast srbima, neznam sto im je gore izgubit od crnogoraca ili da se hrvatima klanjaju na dodjelju medalja. Jos koji put pa ce i himnu hrvatske nauciti napamet.

Pips

pre 11 godina

Ovo je naporno za živce. Sramno suđenje na ovako bitnom turniru. Molim čelnike vaterpolo saveza da do daljnjeg istupe iz svih takmičenja pod okriljem FINA-e. Ovo stvarno nije normalno.

Ali

pre 11 godina

Josip Runjanin nije Srbin i prijeporno je da li je uopće uglazbio hrvatsku himnu. To je više legenda i mit da ju je on skladao. Što naravno ne sprječava Srbe da bjesomučno trube o tome.

goran

pre 11 godina

Izvinjavam se svima na ovom portalu sto sam pre neki dan posle razocarenja protiv Italijana u afektu i ljutnji rekao da cu navijati za Crnu Goru u mecu za bronzu,naravno da nisam mogao navijati za bivsu bracu ,kojih mi je iskreno zao jer biti cetvrti na olimpijadi je nesto najgore ,biti tako blizu medalje a ostati bez nje je tesko iskustvo za svakog sportistu...uglavnom svaka cast delfinima na Bronzi ni to nije mala stvar a zlato cemo ponovo pokusati da osvojimo u Riju ako BOG da!!!

Blade Runner

pre 11 godina

Sudije su potpuno izgubile kontrolu nad utakmicom, iz greske u gresku, kompenzacije, mislim da nisu bas toliko navlacili za nas kao sto vecina tvrdi ali ok.. Sve u svemu, sami smo krivi, cestitke Srbiji! A ove nase sugradjane koji jedva cekaju da CG izgubi pa da se nasladjuju porazom zemlje u kojoj zive, stvarno ne bih komentarisao..

uzas

pre 11 godina

Sudije su za sve krive.

Savez gura italijane to je uvek bilo i ostalo na zalost, bruka ziva.Sada ce i hrvate da zeznu.

Italija jedino ako je cetvrta reprezentacija, a i to je pitanje.

Boka

pre 11 godina

Igrali ste grubo zato takvo sudjenje, 99% vas ne zna osnovna pravila vaterpola a komentarisete. Inace svaka cast na bronzi,cestitke od srca!

LOVĆEN

pre 11 godina

Naprave haos na bazenu i van njega u završnici utakmice, izvrdaju pravila ovog sporta, ponize olimpizam nesportskom igrom da bi pobijedili i onda govore o sebi kao o herojima. Tipično.

Nema veze, biće još prilike za čorbu od delfina.

Sve najbolje želimo našim prijateljima i susjedima Hrvatima večeras. Crna Gora je uz vas, rasturite Italiju!

Tuga

pre 11 godina

Cestitam Hrvatima na osvojenoj Olimpijadi. A nasim cestitam na trecem mestu, ali ne i treneru udovicicu koji ce nadam se konacno otici...

hik

pre 11 godina

Kako bre da nekomentarišeš suđenje,mora se,ovo je bio samo nastavak sramotnog suđenja sa evropskog prvenstva.Seti te se.Što žešći pritisak na FIN-u

Lavlje srce

pre 11 godina

To je ono sto se uvek nadam da vidim kod sportista kada igraju za svoju zemlju, da ostave srce na terenu i da se vidi koliko im je stalo. Svaka cast majstori, vi se UVEK borite za svoju zemlju. SVAKA CAST!!!

crni bombarder

pre 11 godina

Sramno suđenje,al podigli smo se iz pepela,bravo majstori.Čestitke i crnogorcima,nisu oni krivi što grčkom sudiji fali novca da omalteriše kuću.

jako slavlje

pre 11 godina

Bolje da smo izgubili ako bi to znachilo da bi Udovichic selektor konachno morao da bude najuren.Ovaj tim je trebao da osvoji zlato jer ga po kvalitetu zasluzuje ali selektor je nesposoban da psiholoshki pripremi ekipu a organizaciju igracha vishe nikada nije savladao.Identichno se desilo i pre 4 godine.Najuriti Dejana Udovichica i postaviti Igora Milanovica jer je ovo neuspeh.

Goran

pre 11 godina

@Srdjan (i ostali) "Kako to da svi imaju sudije na svojoj strani,samo mi nemamo nikada?"

Jednostavno je: koliko silno navijate i želite pobedu, toliko ste i zaslepljeni neobjektivnošću. Skoro svaku sudijsku odluku za nas zanemarujete i smatrate opravdanom, skoro svaku za protivnika stavljate pod sumnju i proglašavate nerealnom... u skoro svakom sportu, skoro uvek. Na taj način, veštački, skoro svaki gledalac, skoro svaki igrač, skoro svaki novinar, smatra da smo zakinuti i onda se to histerično koncentriše i uvećava, kao kad su lovili veštice ili (ne)komuniste. Možda je takva ljudska priroda, ili slovenska. Uglavnom, gola je i jednostavna činjenica da sudije nisu protiv nas (ili jesu u retkim situacijama, nebitnim za globalnu sliku), ali vama se, ohrabreni sredinom i istomišljenicima, tako čini. To je odgovor na vaše pitanje koji, iz istih razloga zbog kojih imate utisak o suđenju, skoro sigurno - nećete prihvatiti. Ali, to je jedina istina.

Dolina bogova

pre 11 godina

Apsurdno je da država koja nema more svoje vaterpolo reprezentativce naziva delfinima. Adekvatnije bi bilo da ih zovete somovi.

Budvanin-CG

pre 11 godina

Čestitam Srbiji na zasluženoj medalji. Iako me želudac zabolio od ovih naših, jer smo bronzu puno željeli i bili tako blizu. A time smo Vam bronzu učinili mnogo ljepšom.
Moje čestitke su iskrene, a ovi crnogorci što sad slave i dokazuju privrženost Srbiji... 3,14!

A gentleman from Montenegro

pre 11 godina

Gospodo, sve ste u pravu: krive su sudije što vaterpolo ima pravila, umjesto da bude divljačno iživljavanje nad protivnikom.

A navijači i njihovo psovanje crnogorske majke našim igračima - bez komentara

Neko iz mase

pre 11 godina

Bravo! Veterpolisti Srbije su pokazali kako se igra i bori za nacionalni dres, drago mi je što smo pobedili Crnogorce iako je sudjenje bilo katastrofalno loše i protiv Srbije. Neopisivo sam srećan što smo dobili Crnogorce, ne bih bio toliko srećan da smo igrali protiv bilo koje druge reprezentacije...ali ovako pobediti kada su svi protiv nas, to je nešto neprocenjivo. Još jednom bravo momci tako se igra za Srbiju, a što se tiče Crnogoraca...uf...svašta bi imao da im kažem, ali to nije za javnost, a i ne bi mi objavili komentar

Boriss

pre 11 godina

Momci,svaka vam čast. Ovo kada se sve sabere i oduzme nisu bile tako loše Olimpiske igrre. Svaka čast momci,ova bronza vredi više nego da smo zlato osvojili.. A sudjenje,katasrofa.. E bas je u tome i draž,sve su pokušali ali ne vredi im.. Srbijo,ti si sportsa SVETSKA SILA ... Budi ponosna na svoju decu...

doctor

pre 11 godina

OVAKVA SILA bez zlata! STETA! Ljudi,OI su nam jedne od najuspesnijih, a do pre 2 dana smo KUKALI! Nisu nam dali ZLATO na OI u vaterpolu ,sad je to sigurno!

Goran

pre 11 godina

da dodam, na sudjenje se redovno zale i Hrvati i Crnogorci, kao sto vidim po komentarima i prenosima (cesto gledam njihove prenose jer su mi zanimljivi kako komentarisu i jadikuju isto kao nasi). Verovatno se i drugi zale, ali ne znam iz prve ruke. Dakle, ili su sudije bas protiv i nas i njih, ili to dokazuje moju tezu da smo previse subjektivni da bismo ocenili sudjenje.

pajac

pre 11 godina

ljudi, pa sudjenje je bilo sasvim korektno. na nbc-u su reprizirali razloge za svako iskljucenje i sve je bilo opravdano. jel' nam sad ni grcke sudije ne valjaju?
igracima sve cestitke, ali selektor mora biti promenjen. bez obzira kako se osecas, ostaviti tim na cedilu minut pre kraja je neoprostivo. ako selektor ne moze da se smiri, kako pripremiti igrace da izvuku maksimum.

Rene Artoa

pre 11 godina

Svaka čast na ovakvoj HEROJSKOJ BORBI ,ali treba se zapitati ko je u našem savezu zadužen za sudjenje jer naši momci nemaju nikakvu zaštitu od ovakvog kriminalnog sudjenja i to nije prvi put nego se stalno ponavlja kada su utakmice za medalju, i moje skromno mišljenje je da je vreme da menjamo selektora jer u zadnje vreme igramo mnogo loše igrača više.

muljatori

pre 11 godina

Moracete sledeci put vise para da date sudijama, komsije Crnogorci. Inace, da sam iz Crne Gore i da je Crna Gora ipak pobedila - bilo bi jako ali jako sramota.

Nasi heroji

pre 11 godina

Velika cestitka nasim herojima. Vrlo napeta igra, uzbudljiva cak i stresna utakmica bila. Srce samo sto nije ispalo. Plakao sam od srece. Bravo momci. Na kraju dana opet jos jedna medalja. Zivela Srbija.

Nesa

pre 11 godina

Prvo i isnovno BRAVO MOMCI svaka cast pokazali ste kako se bori za svoju zemlju,a takodje svaka cast i sudijama Grcima i vatrepolistima Crne Gore koji su pokazali da im pravoslavlje mnogo znaci kao da su igrali protiv neznam koga a ne protiv Srbije.

fdfsd

pre 11 godina

(Krešo, 12. avgust 2012 18:11)

A vi ste garant neki pacifisti u bazenu. Ma ajde malo objektivnosti, sudije su te koje diktiraju igru, pa nemoze se milovati u bazenu a 23 iskljucenja pa sta smo vas tukli.

dr.mr ofr

pre 11 godina

Po ko zna koji put ste nas obradovali.Do neba vam hvala za jos jednu veliku srecu.Braci Crnogorcima sve cestitke na velikoj borbi,ali ovoga puta imali smo i vise srece.Do sledeceg megdana mi cemo uzivati,a vi braco izvucite pouke.I na kraju ipak ovo mogu samo SRBI.3

Punmik

pre 11 godina

Ali ti jesi sto posto :) ne kontam ako ti je himna ok onda urlaj slobodno ko da je bitno jel skladatelj tomson ili baja mali knindža :)

Dragan Jurić

pre 11 godina

@ Били једном у базену један Црногорац , један Грк, један Италијан и један Србин, Ера. Е сад не знам баш како је све ишло по реду али на крају Србин је био најпаметнији и све их је надмудрио.
(Бата, 13. avgust 2012 02:27)
Osim Italijana...

Ivan

pre 11 godina

Igraju nasi sa nasima! Kako god, srpstvo ce da pobedi, sto bi rekli kralj Nikola ili Njegos!
(Dejan, 12. avgust 2012 15:39)

Ovakvo rezoniranje je bilo uzrok ratova, i netrpeljivosti koje se provlace vec desetljecima. Svojatanje tudega.

Naprijed Crna gora !!!

Bivši sportista

pre 11 godina

ne želim da smanjim uspoeh vaterpolista,ali vaterpolo spada u treću kategoriju sportova u svetu.Čim su u svetskom vrhu države proistekle iz bivše Jugoslavije onda je više nego jasno da je to sport bez većeg značaja u porodici sportova.Ipak čestitam vaterpolistima,jer je medalja medalja.

Gorki

pre 11 godina

Uvijek se nasmijem komentarima o suđenju na vaterpolu jer ih daju ljudi koja ne znaju vaterpolo pravila, nikad ga u životu nisu ni igrali, ni gledali uživo.

bravo!!!

pre 11 godina

Genijalci! Svi do jednog. Vanja Udovicic pravi kapiten.
A onaj lob Filipovica? Uf, kakva majstorija! Samo sto nismo pocrkali, gledalo se na Adi...A posle se castilo...
Kad bi prikazali jos jednom utakmicu, na nekom video bimu, na Trgu na primer, pa da dodjemo danas pred docek da je svi jos jednom odgledamo i uzivamo...Kako bi to bilo dobro!
Bravo momci, uzivajte sada, ova bronza je slatka, preslatka!

Drvena medalja za Srbiju (kao sto neko ovde genijalno rece)

pre 11 godina

10 primljenih golova u 3 cetvrtine znaci da odbrana ne funkcionise i da golman nema pojma. Soro je definitivni krivac za ovaj poraz.

Ssss

pre 11 godina

Unistile su nas sudije....Tako su nam sudili i proslo prvenstvo pa se nismo zalili i isto se opet ponavlja.Zato sad ostajemo bez medalje,cestitke Crnogorcima ali morate priznati da su vam sudije donele pobedu

Djorgo

pre 11 godina

Cestitke! Hteo bih da ovde prokomentarisem preokret protiv Australije i Crne Gore, a cini mi se, ako bi se pravila statistika poslednjih cetvrtina u pslednjih par godina da je Srbija ubedljivo najbolja!?

Pored kvaliteta koji ocigledno imamo, posebno bih izdvojio F Filipovica koji nastavlja tradiciju nasih velikih sportista da preuzima odgovrnost i daje kljucne golove, mislim da je ipak kljucna njihova BESPREKORNA FIZICKA PRIPREMA. Rad-trening, i rad i to je to. Jos jednom cestitke. Jesu izgubili od Italijana, ali su zatim pobedili i solidnu Crnu Goru, i sve druge prepreke ... pa ipak i najvise sebe. Srecno i mnogo uspeha i u buduce, i za igrace i ceo prateci tim!

Babin_zub

pre 11 godina

Ma kakve sudije,ovi igraju katastrofalno u odbrani.Jos od Australije se videlo koliko su "van" Londona.Ako im medalja na olimpijadi nije dovoljan motiv onda ne znam sta bi bio.Ja svakako necu profitirati ni pobedom ni porazom,ali da bih spasao organizam cira na zeludcu ugasio sam tv pred zadnju cetvrtinu.Kad je njih bas briga-mene jos manje.

Aleksandar

pre 11 godina

ISKLJUCIVI krivac za ocajan plasman je SORO...Rupa bez dna,bukvalno su ga izbusili Australijanci,Italijani i sada Crnogorci..protiv Australije je primio SEDAM golova za redom,protiv Italije DEVET (samo TRI odbrane) a danas protiv CG je imao 4 odbrane..BRUKA,NAPOLJE IZ REPREZENTACIJE

Milan

pre 11 godina

Pod hitno smeniti sve selektore ekipnih sportova iz vise razloga.Ostavka Udovicica zbog sramne igre sa igracem vise , zbog totalne anarhije u igri . zbog forsiranja ocajnih igraca poput Mandica i Saponjica a sklanjanje Cuka , zbog forsiranje katastrofalno golmana Sora i najvaznije zbog katastrofalnog rezultata, vise je i mnogo razloga da bi se covek smenio . A razloge za smenu Kolakovica i Terzica mislim da netrebam uopste pisati , videcemo celnici saveza sta ce sve odluciti ali sa ovim ljudima polako ali sigurno samo mozemo potonuti .

Sreca uz bruku

pre 11 godina

Bez obzira na bronzu mogli su i morali su zlato. Ocigledno je da pripreme nisu bile adekvatne.Mi se zamajavamo sa Svetskim ligama FINA kupom a od proslih OI dva puta bronza i jedno srebro na SP. Ne pripremamo se adekvatno za OI Italijani i Hrvati su znali kako se to radi.Igrali smo u najslabijoj grupi.Pobedili matore madjare. Sa prosecnom CG igrali nereseno.Pad se video protiv kengura. A onda nas Italijani razbucali.I opet lose u mecu za bronzu.Neko ce reci sudije nas unistile.Mozda .Ali do gresaka se dolazi kada nisi pripremljen. Pravis faul bez potrebe. Nece li nas ovaj opet voditi i u Riju

Krešo

pre 11 godina

Pitate li se vi zašto ste imali toliko isključenja i prekršaja u napadu - jednostavno zato što ste igrali previše grubo! Nije vam ovo boks! Zašto su vam igrači isključivani do kraja meča? Zato što su bez lopte udarali vaterpoliste CG! Zašto se pozivate na peterce za CG? Pa svi su bili čisti kao suza! Na kraju ste ipak prigrabili bronzu, koju su vam poklonili igrači CG!

kosuta

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.

Crveni karton

pre 11 godina

Nezasluzena pobeda, celu utakmicu gubili i igrali bez veze i onda na kraju ljudi bolji izgube. I sad cemo jos morati slusati Lijepu nasu. Bolje bi bilo da smo izgubili. A onaj Vanja lupeta gluposti, nisi vise broj 1 i cao, sta sad tu dramis. A reporter je posebna prica, plus onaj Stanojevic i on nema pojma a otisao na olimpijadu.Majko moja mila, sta je ovo.

sašo

pre 11 godina

vreme je za novog trenera neko ko će doneti neku novinu u igri,recimo Milanović!za mene je ovo neuspeh na OI.ovakav tim morao je da bude prvi.

miroslav

pre 11 godina

U utakmici za trece mesto na Olimpijskom turniru u Londonu Crna Gora "A" pobedila je tim Crna gora "B" sa 12:11 i tako osvojila bronzanu medalju za Republiku Srbiju.

nixon

pre 11 godina

BRAVO za vaterpoliste!
Ali zar nikoga ne interesuje zasto se tako sudi Srbiji?
(Zoran, 12. avgust 2012 17:10

Mozda zbog ovoga... http://www.youtube.com/watch?v=zr2jfcSP5dE&feature=related

LOVĆEN

pre 11 godina

Naprave haos na bazenu i van njega u završnici utakmice, izvrdaju pravila ovog sporta, ponize olimpizam nesportskom igrom da bi pobijedili i onda govore o sebi kao o herojima. Tipično.

Nema veze, biće još prilike za čorbu od delfina.

Sve najbolje želimo našim prijateljima i susjedima Hrvatima večeras. Crna Gora je uz vas, rasturite Italiju!

Hrkljuš

pre 11 godina

Čoveče, ovaj Aca stvarno neviđeno iritira svojim odvratnim, neprirodnim urlikanjem! A na kraju mu šatro puko glas, dečko imitira Milojka posle utakmice Zvezda-Bajern.

BAR

pre 11 godina

-Kad te odvoje od brace
-Kad se stidis svoje zastave
-Kad ne pjevas svoju himnu
-Kad zivis u privatnoj drzavi
-Kad vaterpolisti pobjede, a ti srecan do neba

Tad znas da smo jedan narod, jedna vjera!

Srbija i Crna Gora!

Mladja car

pre 11 godina

Pozdrav braćo Srbi.
Odoh sa vašeg sajta.
Jedini razlog zato što sam se šalio ovdje s vama je prisvajanje medalja SFRJ za većinu kojih su najzaslužniji Hrvati i Slovenci. Mislite da možete tek tako prevarom postat sportska sila? Ne ide to tako.
Manite se megalomanije i postaviti si razumne ciljeve. Recimo da na jednim OI osvojite jednako medalja kao Hrvatska.

Stefan

pre 11 godina

Brate mili mi ne umemo da damo gol sa 2 metra,sudije nam sviraju kontra faul a da nismo stigli ni da predjemo na protivnicku stranu,igraci nam prave iskljucenja u napadu.Kako smo dobro delovali do cetvrt finala,ovo sad je ocaj zivi.

Ali

pre 11 godina

Josip Runjanin nije Srbin i prijeporno je da li je uopće uglazbio hrvatsku himnu. To je više legenda i mit da ju je on skladao. Što naravno ne sprječava Srbe da bjesomučno trube o tome.

A gentleman from Montenegro

pre 11 godina

Gospodo, sve ste u pravu: krive su sudije što vaterpolo ima pravila, umjesto da bude divljačno iživljavanje nad protivnikom.

A navijači i njihovo psovanje crnogorske majke našim igračima - bez komentara

Ivan

pre 11 godina

Igraju nasi sa nasima! Kako god, srpstvo ce da pobedi, sto bi rekli kralj Nikola ili Njegos!
(Dejan, 12. avgust 2012 15:39)

Ovakvo rezoniranje je bilo uzrok ratova, i netrpeljivosti koje se provlace vec desetljecima. Svojatanje tudega.

Naprijed Crna gora !!!

Dolina bogova

pre 11 godina

Apsurdno je da država koja nema more svoje vaterpolo reprezentativce naziva delfinima. Adekvatnije bi bilo da ih zovete somovi.

Boka

pre 11 godina

Igrali ste grubo zato takvo sudjenje, 99% vas ne zna osnovna pravila vaterpola a komentarisete. Inace svaka cast na bronzi,cestitke od srca!

boban

pre 11 godina

Ma draze mi je njih,izdajnike,pobediti nego bilo koga.Bravo momci svaka vam cast.Ubuduce da namestite u pulufinalu i finalu da rasturimo bracu po svemu.One tamo desno i ove dole jadove,neprocenjivo.

laslo toto

pre 11 godina

Svaka čast vaterpolistima oni jesu heroji... ali uopšte nisam zadovoljan... hoću da vidim da smo uvek na vrhu, samo zlato ostalo nas ne zanima, možda ponekad može da se desi neko srebro kao protiv Italije u finalu prošle godine na svetskom prvenstvu, ali ovo sad; da nas onako ponize Italijani koje možemo da pojedemo za doručak... a za malo Crna Gora pa još Australija... pa nije jasno šta se tu dogodilo, imamo ne preterano reći ubedljivo najjači tim trebali smo sve da potopimo na ovom turniru, ova generacija je to zaslužila... setite se samo Partizana prošle god. kako je sve deklasirao i to sa slabijim timom od ovog koga reprezentacija poseduje... ne mogu da shvatim šta se ovde dogodilo da ne odigramo onako kako umemo, šta nas je sprečilo??????!!!!!!

Yug

pre 11 godina

Svaka cast srbima, neznam sto im je gore izgubit od crnogoraca ili da se hrvatima klanjaju na dodjelju medalja. Jos koji put pa ce i himnu hrvatske nauciti napamet.

Bivši sportista

pre 11 godina

ne želim da smanjim uspoeh vaterpolista,ali vaterpolo spada u treću kategoriju sportova u svetu.Čim su u svetskom vrhu države proistekle iz bivše Jugoslavije onda je više nego jasno da je to sport bez većeg značaja u porodici sportova.Ipak čestitam vaterpolistima,jer je medalja medalja.

Иван-Ниш

pre 11 godina

Груба игра, Соро бранио маестрално и спасио нас. Добили смо на суви квалитет играча. Не слажем се да је селектор Удовичић искључен неоправдано. Сво време је намерно игнорисао упозорења судије и као да је то био део тактике. Хвала Богу постоји интернет и могла је утакмица да се прати без овог назови коментатора на РТС-у. Иако стоји да имамо најквалитетније играче и сви смо прижељкивали злато, честитам момцима бронзу, јер је игром у последње три утакмице то био реалан домет.

Anđela

pre 11 godina

Čestitke. Samo bi dodala:Ako koža laže rog ne laže. Stanje stvari (evo uzela sam samo nekoliko zemalja brojno slične nama). Kao i Slovenija i Srbija osvojila 4 medalje (1, 1, 2). Irska 5 (1, 1, 3), Švajcarska 4 medalje ali (2, 2, 0), Norveška 4 medalje ali (2, 1, 1), Hrvatska 5 medalja (2, 1, 2), Švedska (1, 4, 3), Danska 9 (2, 4, 3), a tek: Mađarska 17 medalja (8, 4, 5), Češka 10 medalja (4, 3, 3).

Aleksandar

pre 11 godina

ISKLJUCIVI krivac za ocajan plasman je SORO...Rupa bez dna,bukvalno su ga izbusili Australijanci,Italijani i sada Crnogorci..protiv Australije je primio SEDAM golova za redom,protiv Italije DEVET (samo TRI odbrane) a danas protiv CG je imao 4 odbrane..BRUKA,NAPOLJE IZ REPREZENTACIJE

Milan

pre 11 godina

Pod hitno smeniti sve selektore ekipnih sportova iz vise razloga.Ostavka Udovicica zbog sramne igre sa igracem vise , zbog totalne anarhije u igri . zbog forsiranja ocajnih igraca poput Mandica i Saponjica a sklanjanje Cuka , zbog forsiranje katastrofalno golmana Sora i najvaznije zbog katastrofalnog rezultata, vise je i mnogo razloga da bi se covek smenio . A razloge za smenu Kolakovica i Terzica mislim da netrebam uopste pisati , videcemo celnici saveza sta ce sve odluciti ali sa ovim ljudima polako ali sigurno samo mozemo potonuti .

Djepatz

pre 11 godina

Da ne ponavljam....Ali ste SAMO mali grad u SRBIJI!!!!!! ......jos mnogo furuna leba da pojedete!!! i sad nazad u planine da lecite komplekse i plivate po Jadranu!! Niste zasluzili da budete u bazenu u isto vreme sa ovim ljudinama!!!!!!

Goran

pre 11 godina

@Srdjan (i ostali) "Kako to da svi imaju sudije na svojoj strani,samo mi nemamo nikada?"

Jednostavno je: koliko silno navijate i želite pobedu, toliko ste i zaslepljeni neobjektivnošću. Skoro svaku sudijsku odluku za nas zanemarujete i smatrate opravdanom, skoro svaku za protivnika stavljate pod sumnju i proglašavate nerealnom... u skoro svakom sportu, skoro uvek. Na taj način, veštački, skoro svaki gledalac, skoro svaki igrač, skoro svaki novinar, smatra da smo zakinuti i onda se to histerično koncentriše i uvećava, kao kad su lovili veštice ili (ne)komuniste. Možda je takva ljudska priroda, ili slovenska. Uglavnom, gola je i jednostavna činjenica da sudije nisu protiv nas (ili jesu u retkim situacijama, nebitnim za globalnu sliku), ali vama se, ohrabreni sredinom i istomišljenicima, tako čini. To je odgovor na vaše pitanje koji, iz istih razloga zbog kojih imate utisak o suđenju, skoro sigurno - nećete prihvatiti. Ali, to je jedina istina.

Napred Stuke!!!

pre 11 godina

Zasto ih uporno zovete Delfini kada mi nemamo more, a i dok smo imali nije bilo poznato po delfinima. Zbog toga nas bije maler. Treba da ih zovemo Stuke! :)

Napred Stuke!!!

pajac

pre 11 godina

ljudi, pa sudjenje je bilo sasvim korektno. na nbc-u su reprizirali razloge za svako iskljucenje i sve je bilo opravdano. jel' nam sad ni grcke sudije ne valjaju?
igracima sve cestitke, ali selektor mora biti promenjen. bez obzira kako se osecas, ostaviti tim na cedilu minut pre kraja je neoprostivo. ako selektor ne moze da se smiri, kako pripremiti igrace da izvuku maksimum.

jako slavlje

pre 11 godina

Bolje da smo izgubili ako bi to znachilo da bi Udovichic selektor konachno morao da bude najuren.Ovaj tim je trebao da osvoji zlato jer ga po kvalitetu zasluzuje ali selektor je nesposoban da psiholoshki pripremi ekipu a organizaciju igracha vishe nikada nije savladao.Identichno se desilo i pre 4 godine.Najuriti Dejana Udovichica i postaviti Igora Milanovica jer je ovo neuspeh.

Blade Runner

pre 11 godina

Sudije su potpuno izgubile kontrolu nad utakmicom, iz greske u gresku, kompenzacije, mislim da nisu bas toliko navlacili za nas kao sto vecina tvrdi ali ok.. Sve u svemu, sami smo krivi, cestitke Srbiji! A ove nase sugradjane koji jedva cekaju da CG izgubi pa da se nasladjuju porazom zemlje u kojoj zive, stvarno ne bih komentarisao..

srbin - cg

pre 11 godina

tooooo braco moja,tooooo srbijoooo,nema milo djukaj para da kupi ponos srpski....srpkinja je mene majka rodila:))))ponos,ponos,ponos!!!

Drvena medalja za Srbiju (kao sto neko ovde genijalno rece)

pre 11 godina

10 primljenih golova u 3 cetvrtine znaci da odbrana ne funkcionise i da golman nema pojma. Soro je definitivni krivac za ovaj poraz.

Gorki

pre 11 godina

Uvijek se nasmijem komentarima o suđenju na vaterpolu jer ih daju ljudi koja ne znaju vaterpolo pravila, nikad ga u životu nisu ni igrali, ni gledali uživo.

Tuga

pre 11 godina

Cestitam Hrvatima na osvojenoj Olimpijadi. A nasim cestitam na trecem mestu, ali ne i treneru udovicicu koji ce nadam se konacno otici...

nenad

pre 11 godina

ajd sto soro brani katastrofa (evo upravo je primio toliko glup gol-sesti...kao da namerno pusta...uopste mi nije jasan), ali nas sudije urnisu...ne znam da li se secate onog finala kad su nas crnogorci pobedili...tada je bilo najprovidnije navlacenje sudija u istoriji vaterpola

Atropin

pre 11 godina

Strasno, koliko imbecilnih i zluradih komentara. Mrznja prema CG je veca nego prema mnogima koji su nam naneli veliko zlo?? Kakva bre izdaja?? Zbog vas su i svi pobegli od nas iz bivse nam drzave!!! PRST NA CELO!!!!!!
Vaterpolistima, veliko bravo sto su uspeli da se vrate u mec i osvoje medalju koja sija kao zlato!!

Jelena

pre 11 godina

Sta su se ovi Hrvojevici pokacili ovde na nas sajt...pa mi na vase sajtove ne idemo, mozemo bez vas. Za nas je nasa bronza, veca nego vase zlato i necemo slusati vasu himnu, slusacemo samo nasu srpsku "Boze pravde" zajedno sa nasom srpskom bracom iz Crne gore.

bez uvrijede prosim!

pre 11 godina

Prvo ne mogu da verujem da B92 ne objavljuje na svom sajtu vest o pobedi Hrvata nad Italijom i osvajanju zlata (ili sam ja lud pa ne mogu da nađem tu vest?!), a drugo što ne mogu da verujem je da u Hrvatskoj reprezentaciji igraju neki Buljubašić, pa Pavić, pa Obradović, Bošković... Pa to je urnebesno! Alo bre Hrvati, ima li u vašoj državi Hrvata?!

Milica

pre 11 godina

Pravi Crnogorci su Srbi...Braci Srbima sve cestitke!! Ovo ostalo su hrvatski orijentisani Milovi puleni. E za njih mi je drago sto smo ih ponovo pobijedili.

Nemanja

pre 11 godina

Strašno koliko sudije navlače za crnogorce u prvoj četvrtini, isključi nam dva igrača za dve sekunde, što je mnoogo ,mnoogo je. Protiv talijana nas unakazili, evo sad opet krenuli, bruka.

Slobodni Klikeri

pre 11 godina

CG-ovci,ako ste hteli medalju posto poto onda ste trebali da namestate sudije u polifinalu protiv vase brace Hrvata,imali bi ste sigurno srebro,a ne protiv nas gde ste dobili jedno veliko nista u svakom smislu.

KALUDJER

pre 11 godina

Svaka cast I Hrvatima i Italijanima,ali ne pobedjuje uvek najbolji,posle svega vidjenog srpska bronza najsvetlije sija,bar je nismo ukrali,zasluzeno smo je dobili,bar nismo kupovali i namestali.pozz svima radujmo se svako svojoj medelja

celex

pre 11 godina

Jel ovo neka kazna za nas koji gledamo (placamo) RTS da nam Aca prenosi vaterpolo, oce li ga neko skloniti, ovo je zalosno sta on radi posto ovo nemogu da nazovem komentarisanjem.

ZG

pre 11 godina

Ja sam u početku navijao za CG ali kada sam vidio šta vam sudci rade, počeo sam navijati za SRB. Zaslužena pobjeda. Nevjerojatno koliko su poklona crnogorci dobili i svejdeno uspjeli izgubiti. Pozdrav iz Zg.

GoogleRulz

pre 11 godina

Hrvati jeste osvojili zlato al vi ste imali samo jednog protivnika Italiju. A mi smo bili sami protiv svih i opet pobedili a da je bilo pravde finale bi igrali Hrvati i Srbi i tu bi se videlo ko je prvak sveta.Nasa bronza je zlato. SRBIJAAA!!!!

moje ime*

pre 11 godina

E sada će te slušat lijepu našu!
(neprocjenjivo, 12. avgust 2012 16:52)

Pa sta? S ponosom cu gledati dodelu medalja i nase divne vaterpoliste sa bronzom oko vrata! Svaka cast vama na zlatu!

filip

pre 11 godina

Na nijednom hrvatskom sajtu nema vest da smo osvojili bronzu, niti sinoc zlatna medalja milice, a vi nasavite da ih nazivate bracom, ali ipak to je njihova SRAMOTA, ne nasa!

Babin_zub

pre 11 godina

Ma kakve sudije,ovi igraju katastrofalno u odbrani.Jos od Australije se videlo koliko su "van" Londona.Ako im medalja na olimpijadi nije dovoljan motiv onda ne znam sta bi bio.Ja svakako necu profitirati ni pobedom ni porazom,ali da bih spasao organizam cira na zeludcu ugasio sam tv pred zadnju cetvrtinu.Kad je njih bas briga-mene jos manje.

Dado

pre 11 godina

Vidim neki Hrvati se raduju kao slusat cemo lijepu njihovu, kao da su več pobedili Italiju. Pa recimo i ako pobedite mi cemo na tom čestitati i uz postovanje odslusati vasu himnu (koju je napisao Srbin) jer naši sportasi umeju da odaju postovanje pobedniku za razliku od nekih vaših sportasa (Atina 95). I jos nesto braco Hrvati. Vi se kao sprdate našim 100 medaljama a sa druge strane pogledajte sta piše na vasoj wikipedia stranici. Tamo recimo pise da je Jasna Sekaric u Seulu osvojila medalju za Hrvatsku. Toliko o tome

Jelena

pre 11 godina

Sta su se ovi Hrvojevici pokacili ovde na nas sajt...pa mi na vase sajtove ne idemo, mozemo bez vas. Za nas je nasa bronza, veca nego vase zlato i necemo slusati vasu himnu, slusacemo samo nasu srpsku "Boze pravde" zajedno sa nasom srpskom bracom iz Crne gore.

hladisa

pre 11 godina

hahahaha cuj hrvatcica sto kao prozivaju, osvojili nesto posle sto godina pa srecni kao dete na tresnji.... radujte se sad ko zna kad cete opet nesto uzeti....
Elem svaka cast momci na bronZi, sve najbolje.

khhhm

pre 11 godina

Sad ce kao mnoooogobrojni Crnogorci koji zive u Srbiji da daju neutralne komentare i tome sl. iako je sudjenje ovog grckog kvazi sudije bilo kriminalno.

Budvanin-CG

pre 11 godina

Čestitam Srbiji na zasluženoj medalji. Iako me želudac zabolio od ovih naših, jer smo bronzu puno željeli i bili tako blizu. A time smo Vam bronzu učinili mnogo ljepšom.
Moje čestitke su iskrene, a ovi crnogorci što sad slave i dokazuju privrženost Srbiji... 3,14!

emil batak

pre 11 godina

Sve je jasno posle finalne utakmice. Rutinska (dvostruka)pobeda Hrvatske
protiv sasvim prosečne Italije i zasluženo osvojene zlatna medalja,koju je
samo Srbija mogla da im preotme, da je stigla u finale.Ali,Srbija je eli-
minisana u polufinalu zahvaljujući bezglavoj igri čitavog tima i slabom
golmanu.Naravno,glavnu odgovornost za ovo snosi trener Udovičić!
Srećno osvojena bronzana medalja nije mu nikakvo pokriće za ono što je pokazala njegova ekipa, lošom igrom u poslednje tri utakmice.

Aleksandra

pre 11 godina

U zivotu mi se nije desilo da se tresem od srece! :) Hvala Vam moji zlatni delfini! :) Ponosna na Vas do neba i nazada i tako 100000000 puta! Hvala Vam....

Dragan Jurić

pre 11 godina

@ Били једном у базену један Црногорац , један Грк, један Италијан и један Србин, Ера. Е сад не знам баш како је све ишло по реду али на крају Србин је био најпаметнији и све их је надмудрио.
(Бата, 13. avgust 2012 02:27)
Osim Italijana...

Ivan

pre 11 godina

Ovakvo sudjenje nisam video nikada u zivotu. Drago mi je da su nasi dobili ovakvog protivnika i sudije, na nemoguc nacin. Bravo momci, nadam se da su sudije dobile pare za neobavljen posao.

Goran

pre 11 godina

da dodam, na sudjenje se redovno zale i Hrvati i Crnogorci, kao sto vidim po komentarima i prenosima (cesto gledam njihove prenose jer su mi zanimljivi kako komentarisu i jadikuju isto kao nasi). Verovatno se i drugi zale, ali ne znam iz prve ruke. Dakle, ili su sudije bas protiv i nas i njih, ili to dokazuje moju tezu da smo previse subjektivni da bismo ocenili sudjenje.

Srđan

pre 11 godina

Kako to da svaka druga reprezentacija ima prednost nad reprezentacijom Srbije? Čak i kada sudi Grk!? Čak i kada igramo protiv takve "velesile" kakva je Crna Gora sa "ogromnim" medjunarodnim uticajem i brojem stanovnika kao veća Beogradska opština!? Kako to da svi imaju sudije na svojoj strani,samo mi nemamo nikada?

Fredy House

pre 11 godina

Komentar sa hrvatskog foruma:

,,dalda je objavio 12.8.2012 16:48 :
Nevidjena kradja...zao mi je Crnogoraca, al ovakvo sudjenje stvarno dugo nisam gledao. Toliko su pomogli Srbima da je to bilo degutantno za gledati, Srbi se nakon ovoga nemaju pravo zaliti na sudjenje protiv Talijana.''

Dzaba vam rodjaci sve, kad se vise bavite nasom bronzom nego vasim zlatom! U recniku za rec ,,kompleks'' i dalje stoji vasa slika. :D

Znaisha

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.
(kosuta, 12. avgust 2012 19:08)

Pa tako nekako...vi necete ni postojati,sve ce to biti siptarija!

fortissimo

pre 11 godina

Kad te odvoje od brace
-Kad se stidis svoje zastave
-Kad ne pjevas svoju himnu
-Kad zivis u privatnoj drzavi
-Kad vaterpolisti pobjede, a ti srecan do neba

Tad znas da smo jedan narod, jedna vjera!

Srbija i Crna Gora!
(BAR, 12. avgust 2012 16:52)

Ja razumem tvoja osećanja. Ko je to uradio, političari? A ko je glasao za te političare? Bratski narod? Pa...?

Jovana

pre 11 godina

Ajde Rvati paljba sa sajta naslusali ste se vi nasiih himni mozes misliti 100 svetlosnih godina da imate necete nam biti jednaki niti cete nam vratiti sta smo vam sve priredili kad se samo setim he,he

jkjk

pre 11 godina

Ajde bre Hrvati shvatili smo da ste najlepsi ,najbolji,najvece demokrate itd,aj sad paljba.Sto se tice vaterpola zlato je zlato,al tek kad pobedis najvece(Srbiju)to ima najjaci sjaj,ovako malo slabije sija.U svakom slucaju cestitam.

ha..

pre 11 godina

Sta smo dozvolili sopstvenim ludacima i velikim vladarima...da se koljemo ko će koju medalju u vaterpolu,i da igramo ex-YU turnir u košarci u vreme olimpijade,umesto da drhte kolena celom svetu od nas svih zajedno.. ovo su me učili kad sam bio mali u školi - šta će biti ako nam se Yuga rasturi.. Gore je nego što su govorili..:(

mrk majstore

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.
(kosuta, 12. avgust 2012 19:08)

dabogda vi ispali od Istre u osmini finala

Boki

pre 11 godina

Svaka cast nasim momcima!
Prava je steta sto su neznalice(?) sa pistaljkama upropastile mec.
I jos nesto-u zivotu se nisam kacio i komentarisao na nekom HR sajtu.
Posle citanja komentara morao sam da proverim gde sam...
Ocigledno su kompleksi preveliki...cini mi se da uopste nije lako biti Hrvat.
Dostojanstveno smo primili medalje,tamo gde se to radi,a ne po sobama i kancelarijama.

ajde i vi nesto osvojite

pre 11 godina

vaterpolo se vratio kuci. Objasnili smo vam sto je Hrvatska !!!
(modrobradi, 12. avgust 2012 17:58)

Mislio sam da su Englezi izmislili vaterpolo.

sax

pre 11 godina

E sad bravo momci,svaka cast,super ste...a posle poraza od italije skoro svi ste ih pljuvali-sem mene.Ja nikada jer razumem sport.Uaaaa pljuvaci!

Uncle phil

pre 11 godina

Čestitke. Samo bi dodala:Ako koža laže rog ne laže. Stanje stvari (evo uzela sam samo nekoliko zemalja brojno slične nama). Kao i Slovenija i Srbija osvojila 4 medalje (1, 1, 2). Irska 5 (1, 1, 3), Švajcarska 4 medalje ali (2, 2, 0), Norveška 4 medalje ali (2, 1, 1), Hrvatska 5 medalja (2, 1, 2), Švedska (1, 4, 3), Danska 9 (2, 4, 3), a tek: Mađarska 17 medalja (8, 4, 5), Češka 10 medalja (4, 3, 3).
(Anđela, 12. avgust 2012 18:03)

Hrvatska 6 medalja draga (3, 1, 2), hvala.

Andreja

pre 11 godina

Kontra faul,kontra faul, damo go,kontra faul. Ovaj grk definitivno nije normalan, pa nisam video nikad Udovičića da se ovoliko krsti, još mu dade i žuti karton. Još i peterce za crnogorce da sviraju što je Gocić neobrijan.

Миљан Никшић

pre 11 godina

Каква побједа ! ! ! Живјела Србија, Живела Српска Црна Гора, Живјела Република Српска ---> То је иста држава! Живјели СРБИ на цијелом свету!

NikolaSimatovic

pre 11 godina

Ovo sudjenje me podseca na cuvenu fudbalsku utakmicu Zvezda Obilic devedesetih godina kad je sudija izbacio pola Zvezdniog tima samo da Obilic pobedi.....

Natasa

pre 11 godina

Za razliku od vas braco Hrvati,koji nam govorite da slusamo Lijepu nasu, da vam porucimo: Da,saslusacemo vasu himnu jer se tako ponasa gospoda. Necemo sici sa podijuma, necemo poslati slucajnu decu koju ste navatali u Nisu pa ih obukli u vase dresove, necemo okretati zadnjicu... Nasi vaterpolisti su gospoda, lepo vaspitani mladici i plavi sportisti koji cene tudje himne zato sto pre svega cene svoju,sto se nikako ne moze reci za neke vase pobegulje sa podijuma.

boris

pre 11 godina

Indijanci su izgubili dobijen meč jer osim priče ništa drugo nemaju. Da li je neko od njih čestitao posle meča? Zbog toga su mi suze selektora CG drage koliko i naša medalja. Hrvatima svaka čast,a to što mi ostajemo da čujemo njihovu himnu govori o razlikama koje među nama postoje.

ringo

pre 11 godina

Sad sam se vratio sa utakmice:
Znaci Hrvati skacu kao opareni kad Crnogorci daju gol. A pred pocetak meca sa Italijanima ''dzepovi" sa crnogorskim navijacima postaju magicno kockasti. Navijaci u tranziciji, sta li su, ni sad mi nije jasno. Al nema veze, videti Zlatnu Milicu danas i Drvene Crnogorce -neprocenjivo. O nasim vaterpolistima nemam reci kolko su me zadivili, iako sam na 11:8 mislio da je gotovo. Hvala Bogu nasi majstori to nisu i zato im hvala im na danasnjem danu. Pamticu ga dok sam ziv.
Pored onakvih sudija i onoliko kontra-navijaca ne izvlaci se bas svako.

hik

pre 11 godina

Alo bre Hrvati pogledajte vašu genetsku strukturu i siguran sam shvatićete da ste isti Srbi.I ako može da se zajedno borimo protiv ovako sramnog suđenja.Dajte da pričamo o onome što nas spaja ,potenciranjem razlika smo došli do ovde gde smo-do mržnje.

Aleksandar I

pre 11 godina

Svaka cast na osvojenoj medalji ali meni ne ide u glavu kako smo izgubili od Italijana?
Mislim da tu nisu bila cista posla da je osim sudija jos neko odradio posao!

Kreso

pre 11 godina

Prvo bih htio cestitati i Hrvatskoj i Srbiji na osvojenim medaljama. Bravo decki! Stvarno ste super! Takodjer bih kao Hrvat porucio mojim Hrvatima da se sad tu bezpotrebno ne hvalisaju sa zlatom. Kao prvo, nasi vaterpolisti su imali veliku srecu da je pritisak javnosti bio na rukometasima a ne na njima kao u Srbiji. To je bilo kljucno. Kao drugo, puno nasih prijatelja iz Srbije je u finalu navijalo za nas i ja im se ovim putem od srca zahvaljujem i ispricavam za one nezrele i nepristojne komentare onih koji sad lijece svoje frustracije na ovom (inace, jako dobrom)site-u. Veliki pozdrav svima!

hanica

pre 11 godina

Casti mi kad sam vidjela Krivokapica baksuza znala sam da cemo da izgubimo! sve cestitke Srbiji odlicna utakmica cestitam i nasim ajkulama zao mi je sto nijesu tri male balkanske drzave na prva tri mjesta da se vidi sto je Jugoslavija bila! Pozdrav svima!

Bobes

pre 11 godina

Ljudi... Koliko smo mi jaki kada je ceo svet protiv nas, kada su sudije protiv nas, kada nam iskljuce oba trenera i pola igraca samo da nebi pobedili, a mi na kraju opet pobedimo u inat svima. To mogu samo ljudi sa lavljim srcem!!

MrkvaCro

pre 11 godina

Nisam dosao provocirat, ali istine radi, hrvatsku himnu nije napisao srbin, napisao ju je hrvat, a uglazbio srbin, i hvala mu na tome, ima covjek ulicu u zagrebu. Inace cestitke srbiji i naravno mojoj hrvatskoj, zao mi je sto i crnogorci nisu uzeli medalju umjesto talijana. Pozz

NIKADA NECETE BITI KAO MI!!!

pre 11 godina

Ne postoji kradja koja je jaca od nas od nas!!! SRBIJA JE JEDNA JEDINA!!!


PS. Bog ne prasta ovakve pokusaje otimanja!!!

Дејан

pre 11 godina

Као што рекох, победило је СРПСТВО!
Живео свети Сава, Цар Лазар, Његош, Тесла, Андрић.....
ДВА СРПСКА ТИМА СЕ БОРИЛА И ЈЕДАН ЈЕ ПОБЕДИО!
ЧЕСТИТКА ВАСКОЛИКОМ СРПСТВУ!

cento

pre 11 godina

Veliki je pritisak navijača...gubimo ovo, i uzimamo drvenu medalju!!!!
(Tile, 12. avgust 2012 15:46)

100% si u pravu.Uzeli ste drvenu medalju!!!!!!!!!!!!!!!!!SRBIJA!!!!!!!!!!!!

Munir

pre 11 godina

Manijaci, ludaci (nacionalisti) pa ovo je samo sport. Srbija i Crna Gora mogu biti ponosni na sportiste, ali nikako ne i na vas. Pa zar ne vidite da na svim borilistima odlucuju nijanse i sreca. Svi sportisti su dosli na ovim igrama sa svojim snovima. Sa zeljom da postanu heroji svojih drzava. A kakvi su vasi snovi? Pitate li se vi da li cete sjutra otici na radna mjesta i sa kojom zaradom cete se vratiti vasoj djeci? Gde ste vi u ovom svijetu i sta su vase pobjede? Nema vas nigde , a i ne znate za pobjede. Cekate da to neko drugi uradi umjesto vas (Djokovic, Cavic, odbojkasi, rukometasi,vaterpolisti....). Zapitajte se sta to vi dobro radite za vasu djecu, vasu porodicu, vasu drzavu! Sve cestitke sportistima! Biti treci, pa i cetvrti na svijetu je za postovanje.Molim sve normalne ljude da ignorisu manijake, ludake i njihove komentare!

Dragoljub Kojčić

pre 11 godina

Josif (a ne Josip, Kako Vi pišete) je Srbin. Mene je, uvaženi gospodine sa proizvoljnom upotrebom činjenica, krstila u pravoslavnoj crkvi Sv Aleksandra Nevskog u Beogradu Srpkinja, unuka njegovog rodjenog brata, Natalija Runjanin, udata za Nemca Rudolfa Štajnhauza. Njena rodjena sestra Kornelija Beba Runjanin, zubni lekar, živela je u Beogradu u Beogradskoj ulici i sahranjena je na Novom Groblju. Bila je udata za Milana Šantića, pisca kultne knjige o srpskim ratnicima iz Prvog svetskog rata "Vitezi Slobode". Toliko o poreklu kompozitora "Lijepe naše".

Darko 88

pre 11 godina

Čestitke na bronci, slavite uz lijepu našu
(susjed, 12. avgust 2012 18:10)
Pa dobro moralo jednom i to da se desi, koliko ste vi samo puta slušali Bože pravde verovatno je znate napamet.
Svaka čast našim momcima, vrhunski odigrana utakmica uprkos svemu!
Ni protiv Italijana nije bilo puno bolje suđenje, ali jednostavno bilo nam je zabranjeno da uzmemo zlato, tako da naš je RIO!
SRBIJA!

Iva M.

pre 11 godina

Cestitam.
Drago mi je da ste osvojili broncu da mozete slusati Lijepu nasu :)
(Ivan, 12. avgust 2012 16:47)

Ivane (ili ko god da si) mi ne bezimo sa postolja kao vi 1995. u Atini ostajemo dostojanstveni do kraja. Zato se vi od tada nikada niste ni priblizili pobednickom postolju u kosarci a mi cemo u vaterpolu uvek biti pri vrhu ili na vrhu.

Boris Gladić

pre 11 godina

Čudno da nam nisu isključili i Acu Stojanovića...!Realno zaslužio je makar isključenje mikrofona, poderao mi je zvučnike...:)))

Goran

pre 11 godina

Utakmica je bila veoma interesantna i neizvesna a presudio je pobednicki mentalitet Srbije. Cestitke igracima dobro su se borili a sudjenje ne bih komentarisao.

aNOnymous2

pre 11 godina

Napisao sam komentar pri rezultatu 11:8 vjerujuci da je gotovo, da ne mozemo do pobjede, ali eto POBJEDILI SU !!! OVI MOMCI SU HEROJI I HVALA IM NA TOME!!! IZVINITE STO SAM SUMNJAO U VAS SAMPIONI!!!!

Dragan

pre 11 godina

Vec sam cestitao momcima ali moram da kazem da su sudije osramotile olimpijski duh.Takodje sramota je i na crnogorcima koji su saucesnici u ovoj skandaloznoj pljacki u pokusajy.Bednici

Srdjan

pre 11 godina

Svaka cast momci kakvo sudjenje odlicna utakmica. Cestitam svim sportistima to je njihov licni uspeh a ne Srbije jer Sbija nije nista ulozila u njih a oni sve dali za grb njen.

guru

pre 11 godina

(neprocjenjivo, 12. avgust 2012 16:52)

Gospon sused , za tvoje opšte obrazovanje,muziku za vašu himnu je napisao Josif Runjanin,Srbin kršten u pravoslavnjoj crkvi u Vinkovcima. (1821-1878),na tekst Antuna Mihanovića.

mladen CG

pre 11 godina

Prlainovic, Mandic i uskoro Subotic istinski prestavnici prave Crne Gore.
Dok god je ove zastave, ove himne i Ranka Krivokapica na vlasti necu navijati za zemlju u kojoj sam rodjen i koju volim vise od svega. Dok Crna Gore ne postane ono sto je bila moja drzava je Srbija!

markic

pre 11 godina

Vazda li placete? Opet sudije,Vatika,CIA? Uvijek je neko kriv kad gubite. Kako su nama sudili u finalu rukometa?
(Joe, 12. avgust 2012 16:29)

Hey Joe, si dobro?

Bricstix

pre 11 godina

Svaka vam cast na bronci, utakmica je bila strasna i napeta, stvarno je bilo uzitak gledati, bila je cak bolja od finala.

Jedino su vas suci malo zaje*** ali pobjedila je kvaliteta na kraju, neka vam je sjajna bronca!
Pozz

SaLe

pre 11 godina

Nikakvi novci ne mogu da sakriju primitivizam, divljaštvo i zle misli. Sve ste to pobedili DELFINI i zato Vam je ova medalja vrednija od svake njihove zajedno. BRAVO ZA SRBIJU, neka ih pojedu kompleksi !!!

Punmik

pre 11 godina

Nemam priliku da gledam al pratim na mobilnom, svaka čast! Malo po malo se izvukosmo. S obzirom na materijalno I moralno stanje u državi, nije toliko ni loše.

cento

pre 11 godina

od 10 komentara, 9 je o sudenju..dajte malo realnosti
(zthwbycza, 12. avgust 2012 16:19)

Ne moze da bude realnije.Okacicete drvo oko vrata.Mada bi mozda bolje bilo da okacite kamen.

frojd

pre 11 godina

Sad ce ovi nasi sto idu kod njih na more,morati da plate duplu taksu i pri izlasku iz Crne Gore,jbg.moraju nadoknaditi deficit u budzetu kiji je otisao u ruke sudija.

MOMA

pre 11 godina

khhm....Da ti kazem ,ja sam crnogorac i zivim u Srbiji i navijam za srbiju,i tacno je da ovakvo sramno sudjenje u zivotu nisam video,vazna je pobeda a ostalo je na njihovu dusu,pavda uvek pobedjuje....

Provjereno

pre 11 godina

Sudije!? Ma sve vam je to bilo dogovoreno na višoj razini.Crnogorcima medalja,zauzvrat oni preuzimaju dio grčkog kredita(vratit će Milo,žiranti iz Kolumbije),a od Italijana uzimaju Berluskonija u trajno vlasništvo(partner za onog tajlandskog premijera).Propade dobro zamišljen posao.

dexter

pre 11 godina

Pa nismo se dzabe nadali! BRAVO DELFINI!!! Braci nasoj zelim jedan od tronova na sledecim OI, zajedno sa nama naravno :)A hrvati.. pa navijacu za vas, srecno. Eto neka bude to zajebana trojka u Riu sa himnom Boze pravde, pa ko pobedi nek pobedi :D

Nevit

pre 11 godina

I pored nepostojećih kontra-faulova i pored konstantnih isključenja naših igrača, srpski vaterpolisti su uspeli da pobede i Crnu Goru i sudije.

Bravo momci, tako se igra za Srbiju, ova bronza sjaji kao zlato.

ALEX

pre 11 godina

E sada će te slušat lijepu našu!
(neprocjenjivo, 12. avgust 2012 16:52)

Za razliku od vas nasi sportisti ostace na pobednickom podijumu za razliku od vasih jer nasi znaju sta je to dostojanstvo za razliku od vas. I ne brini pratit cemo mi samo podelu medalja treceg mesta onda gasimo TV, pa kada dolaze kod nas u Bg ima da im sviramo Boze pravde.

Zlatko

pre 11 godina

ne želim da smanjim uspoeh vaterpolista,ali vaterpolo spada u treću kategoriju sportova u svetu.Čim su u svetskom vrhu države proistekle iz bivše Jugoslavije onda je više nego jasno da je to sport bez većeg značaja u porodici sportova.Ipak čestitam vaterpolistima,jer je medalja medalja.
(Bivši sportista, 12. avgust 2012 17:16)

Ne želim da tražim po netu ni “porodicu sportova” ni “kategoriju sportova”, niti želim da gledam nemačke sajtove ali da li ti misliš da Nemci nisu zadovoljni zlatom u hokeju na travi?

Arsa

pre 11 godina

Kritikovao sam nase sto komentarisu sudjenje ali ovo sudjenje je bilo nesto najskandaloznije sto sam video. Neko iz crnogorskog vrha je sunuo veliku lovu za ovo. Bravo delifini. Najbolji zauvek!!!!!!!!!!!

Ssss

pre 11 godina

Kakva drama...Sudija je sve moguce uradio za Crnu Goru ali ovi nasi su heroji!!!Nisam verovao da mozemo ovako protiv sudija,ali izgleda da ipak ima Boga.Ponosim se nasim vaterpolistima pokazali su kako se bori za Srbiju,i kad su nam sve iskljucili oni nisu prestali da igraju

HlaoRu

pre 11 godina

Е ово се зове имати карактер! Упркос свему до победе! Свака част момци!

СРБИЈА!!!

uzas

pre 11 godina

Sudije su nas ostetile i sa italijom kada smo igrali, sto je normalno jer u savezu imaju puno svojih ljudi. To je poznato u vaterpolu.

Mnogo smo bolji od italije.

Miki

pre 11 godina

Ovo danas je najotvorenija sportska kradja i toliko "navlacenje" jednom timu da je to prosto neverovatno!Toliko je to bilo bestidno i prizemno da nemam toliko ni volje da se radujem bronzi,pa dokle vise da se pljuje po nama?Ima li neko u Srbiji koji je sposoban i ima ugled u svetu da spreci ovakve i slicne kradje ubuduce?

dragan gm

pre 11 godina

BRAVO MOMCI!!! Zao mi sto nismo igrali finale pa da naprasimo Rvate.Ocajno smo odigrali protiv Italijana,Soro je lose branio,nije mi jasno zasto ga Udovicic nije zamenio?Sta je tu je,sad ce opet biti deranja stalnih nam musterija po evropskim i svetskim prvenstvima.

dd

pre 11 godina

@ dolina bogova Apsurdno je da jedna zemlja na Balkanu - Evropi svoje rukometase naziva kaubojima. Bilo bi prikladnije - stoka bez repa. Toliko od mene.

Ssss

pre 11 godina

Unistile su nas sudije....Tako su nam sudili i proslo prvenstvo pa se nismo zalili i isto se opet ponavlja.Zato sad ostajemo bez medalje,cestitke Crnogorcima ali morate priznati da su vam sudije donele pobedu

neuki

pre 11 godina

Srbija protiv ostatka sveta...12-11.
Samo sam cekao kad ce suduja da pridje Stojanovicu (komentatoru) i da mu iskljuci mikrofon....jedino im to ostalo da nam iskljuce...:-)))
Hvala vam zlatni vaterpolisti!!!

Zorica-Canada

pre 11 godina

...kod rezultata 11:8 ja iskljucila TV.Nisam imala zivaca gledati sramotu zvanu SUDIJE.... Vaterpolo pratim ceo zivot ( preko 50 leta ) ali ovaku bruku od sudjenja ne vidjoh ...Kako bi klinci rekli-SUDIJA NEMA PISU !!!!!! Ipak, PRAVDA je zadovoljena- B R A V O. D E L F I N I !!!!!!!! B R A V O. S R B I J A !!!!!!!

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

mec za ... uzas ... tolika iskljucenja ... toliko iskljucenja u napadu ... toliko penala pa to je ne vidjeno ... SRAM VAS BILO LOPOVI POTPLACENI !!! - MOMCI kao sto rekoh ranije NE SUMNJAM U VAS taman i da nista niste osvojili za mene ste NAJBOLJI - HVALA VAM !!!!!!

Crnogorac

pre 11 godina

Sve cestitke Srbima na osvojenoj bronzi i fer igri! Mi smo imali priliku ali smo je propustili.Najjvise mi je zao sto nismo se borili za zlato i ko god da pobijedi milo bi mi bilo,ali bice prilike! Pozdrav,sve najjbolje!

Nemanja

pre 11 godina

Svaka cast nasima, ali moram i da cestitam Hrvatima svaka cast....Svi moraju da uzivaju po malo zar ne to je i sportski....

Zao mi je sto recimo nije srbija bar druga a crnogorci treci. to bi bilo cool

ALEX

pre 11 godina

Bronca je bronca, a kraljevima ide zlato !!!
(Loreda, 12. avgust 2012 18:18)

Kraljevi ne osvajaju uvek zlatnu medalju ni bolja ekipa uvek ne pobedjuje to se vidi odmah cim ste vi osvojili zlato a istinski kraljevi broncu-koja inace nama sija kao zlato-ali bice vec sledece godine na SP i OI Rio za cetiri godine povratak kraljeva ne brini .

Zlatko

pre 11 godina

ne želim da smanjim uspoeh vaterpolista,ali vaterpolo spada u treću kategoriju sportova u svetu.Čim su u svetskom vrhu države proistekle iz bivše Jugoslavije onda je više nego jasno da je to sport bez većeg značaja u porodici sportova.Ipak čestitam vaterpolistima,jer je medalja medalja.
(Bivši sportista, 12. avgust 2012 17:16)

Ne želim da tražim po netu ni “porodicu sportova” ni “kategoriju sportova”, niti želim da gledam nemačke sajtove ali da li ti misliš da Nemci nisu zadovoljni zlatom u hokeju na travi?

tara

pre 11 godina

Сви што пљујете СРПСКЕ ватерполисте и нашег тренера - пукните од муке.
Него, црногорци - слави ли Српска ЦГ ? Ви би да не славе а они славе ли славе као и цео српски род. Опет раде комплекси !

duledudule

pre 11 godina

cestitamo medalju ,iako smo puno bolji od vas....i smijenite trenera jer je stvarno nikakav,bruka vas svojom pojavom-gadan je..... i dabogda sledece OI igrali polufinale sa Kosovom.
(kosuta, 12. avgust 2012 19:08)

dabogda vi ispali od Istre u osmini finala
(mrk majstore, 12. avgust 2012 21:07)
axaxa,carski :D

Punmik

pre 11 godina

Ali ti jesi sto posto :) ne kontam ako ti je himna ok onda urlaj slobodno ko da je bitno jel skladatelj tomson ili baja mali knindža :)

Zuki

pre 11 godina

Bravo momci!
Ne razumem se u vaterpolo ali i ne kapiram ovoliku razliku u iskljucenjima pa na kraju i oni crveni kartoni. U najmanju ruku tendeciozno sudjenje na stetu naseg tima.

PETAR

pre 11 godina

cestitke srbiji iz podgorice na zasluzenoj pobjedi ono sudjenje i mene je bilo sramota gledati bila bi velika nepravda da je crna gora pobijedila jel onakvo sudjenje neide nikome na cast samo toliko

Alan Ford

pre 11 godina

Cestitam.Drago mi je da ste osvojili broncu da mozete slusati Lijepu nasu :) (Ivan, 12. avgust 2012 16:47) Vi ste,cini mi se,vec imali cast da slusate "Boze pravde"? Vidim, ostavlja traga. Sta ako se sasvim slucajno ne desi? Forza Italia!!!

Milossss

pre 11 godina

Hahaha kako fenomenalno!!!Svaka cast,ovo do sad nisam video!!!Takav preokret,plus onakvo bolesno sudjenje i opet su nasli nacin!!!Stvarno SAVRSENSTVO!!!

Dušan

pre 11 godina

Izuzetno mi je drago što toliki broj hrvata ima potrebu da se javlja na ovom sajtu i iznosi svoje mišljenje. Njima je ipak najbitnije kad su u bilo čemu bolji od nas. Najgore je što malo ko od njih vidi činjenicu da smo pojedinačno mnogo manje medalja osvojili nego smo ranije zajedno činili. Zato nam je sad i ostalo da se najviše radujemo međusobnim pobedama i porazima. Zavadi pa vladaj na svim poljima. Eto čak su Srbe i Crnogorce uspeli zavaditi.

Branislav

pre 11 godina

Dok su nas krali protiv vecih i ekomomski jacih mislio sam da nas samo kradu. Sad vidim da nas mrze. Bravo momci ako je verovati statistici preplivali ste celu crnu goru na jednoj olimpijadi. HVALA

Бата

pre 11 godina

Били једном у базену један Црногорац , један Грк, један Италијан и један Србин, Ера. Е сад не знам баш како је све ишло по реду али на крају Србин је био најпаметнији и све их је надмудрио.

Nisam mogao da odolim. :)

pre 11 godina

Ovaj gol koji su postigli crnogorci za 2-1... Dobar golman nikada ne bih ovo primio! Soro je rupa i njegovo vreme je proslo!
(Aco, 12. avgust 2012 15:37)

Седи, један!

Neko iz mase

pre 11 godina

Bravo! Veterpolisti Srbije su pokazali kako se igra i bori za nacionalni dres, drago mi je što smo pobedili Crnogorce iako je sudjenje bilo katastrofalno loše i protiv Srbije. Neopisivo sam srećan što smo dobili Crnogorce, ne bih bio toliko srećan da smo igrali protiv bilo koje druge reprezentacije...ali ovako pobediti kada su svi protiv nas, to je nešto neprocenjivo. Još jednom bravo momci tako se igra za Srbiju, a što se tiče Crnogoraca...uf...svašta bi imao da im kažem, ali to nije za javnost, a i ne bi mi objavili komentar

uzas

pre 11 godina

Sudije su za sve krive.

Savez gura italijane to je uvek bilo i ostalo na zalost, bruka ziva.Sada ce i hrvate da zeznu.

Italija jedino ako je cetvrta reprezentacija, a i to je pitanje.

Rene Artoa

pre 11 godina

Svaka čast na ovakvoj HEROJSKOJ BORBI ,ali treba se zapitati ko je u našem savezu zadužen za sudjenje jer naši momci nemaju nikakvu zaštitu od ovakvog kriminalnog sudjenja i to nije prvi put nego se stalno ponavlja kada su utakmice za medalju, i moje skromno mišljenje je da je vreme da menjamo selektora jer u zadnje vreme igramo mnogo loše igrača više.

Мрка

pre 11 godina

Молим вас ако неко има снимак утакмице са црногорске телевизије нека стави на нет, чујем да је коментатор пук'о.

Stefan

pre 11 godina

Ovo je najskandaloznije sudjenje koje sam u zivotu video, a video sam svasta. Kako se utakmica blizila kraju, stekao sam utisak da je sudija dobio naredbu da Crnogorci NE SMEJU da izgube. Ali dzaba vam novci, nasi vaterpolisti su CUDO!

саша

pre 11 godina

браво мајстори! само ми је криво што нисмо освојили злато као најбољи тим...

VeeS

pre 11 godina

@emil batak
Sesnaest medalja za prethodnih sedamnaest takmicenja je necija greska??? O cemu vi pricate??? O necijoj odgovornosti??? Znate li za pojam "sportska sreca"??? Mi je nismo imali (ili jesmo), ali smo (uprkos tome) u sedamnaest takmicenja sesnaest puta osvojili medalju... mislite o tome gospodine Emile... a i ostali kompleksasi... :)

starior78@yahoo.co.uk

pre 11 godina

Samo vi slavite medalju, mi smo kandidati za EU, a vi kandidati za stečaj.
(Djetić, 12. avgust 2012 19:48)

I Turska je kandidat - vec 40 godina! Siguran sam da jedva cekaju da im napredna i zdrava crnogorska privreda resi aktuelnu rkizu koja im rusi valutu.

yannuss

pre 11 godina

Svako ko je gledao makar 1-om u životu vaterpolo zna da su Srbi i Crnogorci veliki prijatelji ali i veliki rivali.Od ove dve ekipe da je bilo sreće,TITANI u bazenu.

Pips

pre 11 godina

Ovo je naporno za živce. Sramno suđenje na ovako bitnom turniru. Molim čelnike vaterpolo saveza da do daljnjeg istupe iz svih takmičenja pod okriljem FINA-e. Ovo stvarno nije normalno.

Dragan

pre 11 godina

Naš savez i olimpijski komitet treba ako se ne budu žalili na ovo SKANDALOZNO suđenje, onda će se ovo pristrasno i subjektivno suđenje protiv nas nastaviti i na ostalim turnirima. SVAKA ČAST NAŠIMA POBEDILI SU DOBRU CRNU GORU I SUDIJE I SAME SEBE SVAKA IM ČAST. I daste izgubili ja bi vam čestitao na borbi.

Vladimir

pre 11 godina

Srbija je osvojila 17 medalja na poslednjih 16 takmicenja, bravo Aco! Cujem Crnogorke se zalile na sudjenje, sta mi treba da radimo sa danasnjim sudjenjem, u Hag ili Strazbur?

goran

pre 11 godina

Izvinjavam se svima na ovom portalu sto sam pre neki dan posle razocarenja protiv Italijana u afektu i ljutnji rekao da cu navijati za Crnu Goru u mecu za bronzu,naravno da nisam mogao navijati za bivsu bracu ,kojih mi je iskreno zao jer biti cetvrti na olimpijadi je nesto najgore ,biti tako blizu medalje a ostati bez nje je tesko iskustvo za svakog sportistu...uglavnom svaka cast delfinima na Bronzi ni to nije mala stvar a zlato cemo ponovo pokusati da osvojimo u Riju ako BOG da!!!

Milan

pre 11 godina

Ovakvu kradju u zivotu nisam video samim tim mi je a verujem i svima u Srbiji ova bronza mnogo draza i znacajnija.Ali vrhunac cinizma je bio kada je reporter CG tv.rekao da je sudijski kriterijum bio UJEDNACEN i da sudije nisu naginjale ni na jednu stranu.Ponadali se Montenegrini ali dzabe,morace jos dugo da vezbaju.!!!

Student

pre 11 godina

I posle ovolikog uspeha i herojske borbe postoje ljudi koji su tolika djubrad da nista ne cene, koja ce samo da sede i kritikuju druge, da se prave najpametniji. U svom zivotu nisu postigli nista i tako svoje nezadovoljstvo iskazuju pljuvajuci po drugima. E moja Srbijo. Nije ni cudo sto nam nikada nece biti bolje. Vaterpolistima svaka cast, ulepsali su mi dan :)))

Vlada

pre 11 godina

Drastično smo oštećeni, a između ostalog vaterpolisti osvajaju titule i medalje zato što se nikad (ili retko) žale na suđenje. Bode mi oči samo naše teorije zavere. Pre početka utakmice Aca kosica odmah konstatuje da je dobro što nam sude te sudije, a onda već u prvoj četvrtini broji faulove, kontrafaulove i isključenja. Momcima svaka čast pošto su igrali pod konstantnim pritiskom, svi smo im već upisali zlatnu medalju, a da su ostali bez medalje to bi bio smak sveta.

balkan

pre 11 godina

Koja euforija od komentara, iako je takmičenje u vatrepolu na OI ustvari prošireno Balkansko prvenstvo. Ipak smo sportska sila z*inat

crush

pre 11 godina

Na nijednom hrvatskom sajtu nema vest da smo osvojili bronzu, niti sinoc zlatna medalja milice, a vi nasavite da ih nazivate bracom, ali ipak to je njihova SRAMOTA, ne nasa!
(filip, 12. avgust 2012 17:28)

Dobro si rekao ovo "NJIHOVA SRAMOTA" ako misliš na te iste sajtove i sl jer ljudi u Hrvatskoj prate što se događa i ja sam svojim prijateljima iz BGa odmah slao SMS čestitku na osvojenim medaljama kao što sam i ovdje u komentarima izrazio iskrene čestitke... zašto to neki (ili nijedan sajt) nisu objavili ne znam niti me previše zanima... no ovo što smo mi "braća" nema veze sa sajtovima i sl tako da nemoj nas i naše medije stavljat u isti kotao ;)

Pozz iz ZGa

Marija

pre 11 godina

Bravo, momci!! Svaka cast na izdrzljivosti i koncentraciji, zasluzili ste pobedu, zasluzili ste medalju.. Srbija je ponosna na vas! Cestitke i reprezentaciji Hrvatske.

Dragan

pre 11 godina

Ovi što tupe da su opravdana iskljucenja nemaju veze sa životom.Nije u pitanju jesu li opravdana ili ne u pitanju je kriterijum suđenja,ono što sviraju nama treba da sviraju i montenegrosima. Veci je problem što nam nisu dali da igramo svirajuci non-stp faul u napadu.Ista situacija je bila i sa Italijom.Ovo je stvar zavere vaterpolo federacije zbog neigranja u sv.ligi.Momcima sve cestitke,ovo je još jedan veliki uspeh ovih divnih sportista i ljudi.Ovi što kritikuju bolje da cute jer verovatno nikada nisu ni držali loptu u ruci , znaju samo da je okrugla i mokra!

Bar CG

pre 11 godina

Svaka cast Srbiji na osvojenoj bronzi.Utakmica je bila za svaku pohvalu i zaista su oba tima se borila do kraja. I ljudi manite se politike i nadamo se da ce biti jos ovako kvalitetnih utakmica za gledanje pa ko god da pobijedi.Zivjeli braco i veliki pozdrav iz Bara!

Kreso

pre 11 godina

Divac i premijer Hrvatske u prijateljskom razgovoru pred fnale varerpola:

http://www.jutarnji.hr/milanovic-se-na-finalu-olimpijskih-igara-upoznao-sa-divcem/1047261/?artId=1047322&foto=1

Bravo, decki! Samo tako i dalje!

Toma, Beograd

pre 11 godina

Vratili smo vam desetostruko za onu pljacku iz Malage, dobro zapamtite kakvu ste neprimerenu euforiju napravili nakon što su vam sudije poklonile pobedu. Sve se vraća.

Čudoljub

pre 11 godina

Da li se to samo meni čini da su Crnogorci posle meča izgledali kao dete kome nisu dali lizalicu za koju je bilo sigurno da će je dobiti?

Ponosni Drobnjak(naravno Srbin kao i svi drugi Drobnjaci)!

pre 11 godina

Ovakvo sramno ne bi sudili ni Ranko Krivokapić i Milo Đukanović da su nam bili sudije! I oni bi se bar trudili da budu malo objektivni!
10+ kontrafaulova, 15+ isključenja(ne računajući oba trenera), peterci,... Ne znam Crnogorci kakvo vam je bilo suđenje sinoć u rukometu, ali ove sudije su zaslužile po apartman na Svetom Stefanu kako su navijali za vas!
Ovo je neviđano i nečuveno suđenje u istoriji sporta!

Nesa

pre 11 godina

Prvo i isnovno BRAVO MOMCI svaka cast pokazali ste kako se bori za svoju zemlju,a takodje svaka cast i sudijama Grcima i vatrepolistima Crne Gore koji su pokazali da im pravoslavlje mnogo znaci kao da su igrali protiv neznam koga a ne protiv Srbije.

mia

pre 11 godina

Za ovakvo sramotno suđenje postoji definicija u Krivičnom zakonu. Da su se igrali produžeci, nama bi fizioterapeut morao u bazen. Svaka čast našim delfinima, bronza sija kao zlato. Gledati ovu utakmicu u kafiću na crnogorskom primorju...neprocenjivo! SRBIJA!!!

Doktor

pre 11 godina

Izuzetno je bitno Šta si osvojio!!Ali-ponekad je bitnije..KAKO si osvojio!!!Za ovo ŠTA su osvojili,dobili su bronzu,,a za ovo KAKO su osvojili ne postoji medalja dovoljnog sjaja da bi adekvatno nagradila to što su ove ljudine pokazale!!!Nemam reči!!!

Бојан

pre 11 godina

С обзиром да нас има пар милиона и то да немамо море, да Црногораца има пар стотина хиљада, свака част и једнима и другима на оваквим местима у овом екипном спорту.

Честитке и хрватској репрезентацији, уз жал што нису "налетели" на нас у финалу.

Пошто фејлују у класичним екипним, ови велики покушавају да се ваде на хамбургер спортове и разне новотарије... и ту ће да плачу, само ако се Балканци довољно напрже и на такве будалаштине.

Vaterpolisti, NAJJACI!!!!

pre 11 godina

Samo sam cekao da sudija izbaci Sora, jer suvise "ometa" protivnicke igrace, a bogme, na kraju sam se uplasio da ni stativa i precka nece biti postedjena crvenog kartona :D

BRAVO MAJSTORI !!! UPRKOS SVIMA I UPRKOS SVEMU!

SaLe

pre 11 godina

Ahaha... platili ½brđani½ sudiju. Sta ce čovek kad je Grčka kriza, mora od nečega da se živi. Za šta sve ljudi daju lovu, pa to je čudo jedno.

dr.Mabbuzo

pre 11 godina

nemam reci.Bravo momci .... tako se bori... za mene ste najbolji.
hteli su da nas skinu konacno sa postolja , al im neide bas...

Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

goran021

pre 11 godina

Mislim da je ovo sve pokazalo koliko mi zivimo u zabludi o nasim narodima.Okrenimo se sebi i dosta je toga da neko dolazi kod nas studira kao drzavljanin Srbije a to nije.Use i u svoje kljuse nismo vise SFRJ,SRJ i SCG vec samo Srbija!

bane

pre 11 godina

najbolji smo,srbija,srbija,a ovi ne mogu ime da im spomenem jos jednom pokazali da su prodali sebe talijanima,grcima,albancima,nemcima, a to datira jos iz prvog svetskog rata

Zokisha

pre 11 godina

Crnogorci mozete povesti i Grka sa sobom kuci uhashahahahahahaaah/ Ovako vam ne bi ni Krivokapic i Milo sudili pa ste opet izgubili. A najjace je sto komentatori na Crnogorskoj TV kukaju na sudjenje uhahahaaaah.

Radomir,Hr

pre 11 godina

Ha,koji masakr.Da je utakmica još malo potrajala ovi suci bi isključili i Milicu Mandić i još ponekog navijača na tribinama.Čestitke reprezentaciji,ovo je podvig s velikim P s obzirom na okolnosti u i oko bazena.

mirko

pre 11 godina

Koliko su sudije navlacile za Crnogorce,bilo je tragikomicno!Valjda da im vrate za onu jucerasnju pljacku u zenskom rukometu,ali srecom,Bozja pravda je danas bila prisutna!

Novosadjanin

pre 11 godina

Da je moja reprezentacija pobedila na ovakav nacin na koji su Crnogorci mogli mene bi bilo sramota, ne bih se ni radovao medalji. Da smo usli u produzetke,mi ne bismo imali dovoljno igraca da zavrsimo utakmicu. Skandal!

Snaga volje

pre 11 godina

Vaterpolo pratim punih 20 godina, ali ovakvo suđenje sramotno još nikada nisam video. Sve čestitke našim hrabrim delfinima, ova bronza sija kao zlato. Inat je proradio.

guru

pre 11 godina

Neka lova je gurnuta sudijama u džep,garant.Pa ni majke,ni očevi crnogorskih vaterpolista,ne bi sudili ovako.Bilo bi ih sramota.Zbog toga je ova pobeda zlata vredna.Ovakav vaterpolo,sa ovakvim suđenjem gubi smisao.

nja

pre 11 godina

Ja bih voleo da znam, da li je nekada neka reprezentacija imala ovako nakazno sudjenje. Kakav god da je ishod, sudije su nas unakazile ovu utakmicu. Da li pokusavaju nasilno da nam prekinu serije dobrih rezultata jer su govna iskompleksirana, ili sta vec...?

Prolaznik

pre 11 godina

Koja vaterpolo sila bese bivsa yuga.....
Medju prve cetiri ekipe na planeti su tako mala srbija , jos manja hrvatska i gitovo nevidljiva crna gora

Dragan Stojanovic

pre 11 godina

Vaterpolo?!?
Ja sam mislio da znam pravila ovog sporta ali nisam znao da vaterpolo ekipa moze da ima i igrace pored bazena, van vode! Zasto nasi ne koriste to pravilo?!?

Alex

pre 11 godina

Za nixon-a

Dragi prijatelju, sto ostavljas kojekakve linkove,
kakve veze ima sport sa Srebrenicom?
Ne verujem, kakvi likovi ovde ostavljaju komentare.

Zivela Srbija, bravo momci za nadljudski napor i hvala za bronzu!

hik

pre 11 godina

Kako bre da nekomentarišeš suđenje,mora se,ovo je bio samo nastavak sramotnog suđenja sa evropskog prvenstva.Seti te se.Što žešći pritisak na FIN-u

Vuk

pre 11 godina

Crnje i gore nije moglo biti sudjenje,ali ipak sto rece jedan slavni Srbin neka bude sto biti ne moze,neka bude borba neprestalna...Mnogo smo bre jaki komsije juzne tuzne...

Zoran

pre 11 godina

PODVIG!!! Ovo je stvarno pravi PODVIG!!! Olimpijski Komitet je promenio ime u KORUMPIRANI KOMITE!!!! Ako su oni mogli pored fotografija i filmskih dokaza da POKRADU Cavica na prosloj olimpijadi onda ovo uopste nije iznenadjenje iovo je jos veci PODVIG!!! HVALA SVIMA U REPREZENTACIJI i NEKA VAS BOG CUVA.Nadam se dace OK Srbija da vam dodeli posebnu medalju za PODVIG:-) Vidimo se u Rio De Zaneiru za 4 god.Zivela SRBIJA i Srbski narod!!!

Владимир

pre 11 godina

Ја сам сумњао против Италије да нису потплатили судије, али ово против Црне Горе је више него очигледно. Ми смо изједначене репрезентације и требало би тако и да изгледа у игри, али кад нам досуде гомилу фаулова у нападу, а њима не ту нешто дебело смрди. Докле ћемо да ћутимо против спортске мафије да не наводим пример фудбала и окршаја у Италији кад су наместили прекид. Доста бре више ако се ми не побунимо у наше име ко ће!?

grobar.prijepolje

pre 11 godina

A,izvinte,crnogorci,koliko ste platili da nam iskljuce sve igrace i da nas pobedite sa DRUGOM POSTAVOM...SRAMOTA...JADAN SPORT KAD JE SVE DO SUDIJA...I OPET NE MOZETE...A,DJETICIMDJETICI...A koliko sam vas voleo...

Lord_Sarma

pre 11 godina

Ma iskluči i Acu informaciju, i Vladu Divca, i Dačića oteraj sa tribina, nateraj i Tomu da podnese ostavku!!! Šta je ovo ljudi moji, šta smo mi bogu zgrešili da nas ovoliko ponižavaju gde stignu?! ALI DŽABA VAM SVE, OSVOJILI SMO BRONZU!!!!!

maд-maх

pre 11 godina

Показали смо душманима!!! И да неко каже да нису сви против нас ал нека...

kg

pre 11 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Ako sad nisam riknuo, nikad necu. Bravo bre!!! Mislim da nam nece dozvoliti da se takmicimo na sledecim igrama

muljatori

pre 11 godina

Moracete sledeci put vise para da date sudijama, komsije Crnogorci. Inace, da sam iz Crne Gore i da je Crna Gora ipak pobedila - bilo bi jako ali jako sramota.

volim zuto

pre 11 godina

Sve osim golova i nase igre glupo je komentarisati?! Ja sam odusevljen nasim igracima, njihovom pribranoscu,koncentracijom, zeljom...sve cestitke celom timu.Kada je tesko pokazali su velicinu.E to su majstori.

Djordje

pre 11 godina

Steta sto nisam odgledao utakmicu do kraja, pocetkom cetvrte cetvrtine ja, otac i deda smo dobili crvene kartone od strane italijanskog sudije te smo morali napustiti prostoriju... Keva neverue,sestra koma... SRBIJAAAAAAA

crnogorci ne postoje

pre 11 godina

crna gora ima 2 igraca vise...cg ima 3 igraca vise...srbija igra samo sa golmanom...srbija napada sa 2 igraca i sudi im se kontra faul...

filip

pre 11 godina

Soro nije branio na svom nivou onako kako samo on zna zadnje dve utakmice, ali je u poslednjih 2 minuta pokazao da je veliki golman, svaka ti cast majstore, znao sam da ces proraditi! SRBIJAAAAAAA

Vojvodinian

pre 11 godina

Mentalno nasilje. Momci su toliko jaki, da bi ostali prisebni sve i da su sudije bazen napunile protivničkim igračima.... Živeo duh

Marko

pre 11 godina

Svaka cast, momci! :D Da li se mogu tuziti sudije posle meca i traziti se njihova suspenzija? Ako je to moguce, ova utakmica je definitivno povod za to!

Boriss

pre 11 godina

Momci,svaka vam čast. Ovo kada se sve sabere i oduzme nisu bile tako loše Olimpiske igrre. Svaka čast momci,ova bronza vredi više nego da smo zlato osvojili.. A sudjenje,katasrofa.. E bas je u tome i draž,sve su pokušali ali ne vredi im.. Srbijo,ti si sportsa SVETSKA SILA ... Budi ponosna na svoju decu...

Sale67

pre 11 godina

Ja ne znam da igram vaterpolo,ne znam da sudim ali ako nekome sudite 12,13,14 kontra faulova i izbacite celu ekipu oni su verovatno ubice.Ja gledajuci danasnju utakmicu ne videh da dlaka fali sa glave protivnckim igracima.Da li Italijanski lobi sem sto mora da obezbedi svojoj ekipi da igra u finalu nora i da obezbedi svoju mezimicu da uzme medalju koju su joj sinoc sramno oduzeli u rukometu ,zenskom.Ovo nema vise veze sa sportom.Svaka cast momci ovo je vise nego pobeda.

boskob

pre 11 godina

I dalje mislim da smo najbolja reprezentacija na turniru. Krađe je bilo danas ali i u susretu sa Italijom. Ni to im ne bi pomoglo da nisu dali ona dva, ne znam koji izraz da upotrijebim, gola od ruke. Bravo, momci! Jedina konstanta u našem sportu.

plavusa

pre 11 godina

Hvala vam momci za sve. Vi uvek sta obecate to i ispunite. Pokazali ste neverovatnu borenost, posvecenost i volju za uspehom. Tako se bori za svoju zemlju. Vaterpolisti su konacno zasluzili da ponesu zastavu srbije na sledecoj olimpijadi, bilo bi lepo kada bi svi mogli da je nose( nazalost znam da je to nemoguce). Jos jednom sve cestike nasim sjajnim momcima.
Docek za sve osvajace medalja kod skupstine, zasluzili su. Svi su nas obradovali

Mladen

pre 11 godina

Čudi me da sudije nisu isključile crnogorski go, pa da naši nemaju gde da šutiraju... Uprkos nepravdi, uprkos svemu, POBEDA!!!

BRAVO MOMCI!!!

Milutin

pre 11 godina

Svaka cast ljudi, ovo je bas bilo junacki! Mislio sam da su sudije zavrsile sa navlacenjem za Italiju u polufinalu a sada I ovo... Stvarno svasta, koja su to pravila primenjivana ovde?? Nema veze sa CG ekipom, momci su stvarno veliki majstori I njima svaka cast na sjajnom vaterpolu, ali sudjenje je providno pristrasno bilo.

Wllaxy

pre 11 godina

BRAVO MAJSTORI!!! BRAVO JUNACI!!!! Ako se za neku pobedu moze reci da je ostvarena junacki onda je to ova pobeda!!! Sa ovakvim sramnim sudjenjem kakvo u vaterpolu odavno nisam video sa preko deset kontrafaulova, 3 peterca, skoro 20 iskljucenja (a mozda i citavih 20), preko 10 kontrafaulova, pola ekipe iskljuceno do kraja utakmice, oba trenera... UZAS!!!

Ali slika crnogorskog trenera posle utakmice - NEPROCENJIVO!!!

vuja

pre 11 godina

Na poslednjih 16 takmicenja,nasi su osvojili 17 medalja,kaze Aca Informacija, sto i jeste tacno,jer ova medalja vredi kao dve ! BRAVO MOMCI !!!

ponosni na vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 11 godina

Da Bog da, da nam ovi momci, kraljevi, ostanu takvi kakvi jesu, sjajni i hrabri uvek!!! Zlatni! Najsjajniji su uvek bili, neka budu i dalje! SRECNO VAM BILO MOMCI!

Kreso

pre 11 godina

Prvo bih htio cestitati i Hrvatskoj i Srbiji na osvojenim medaljama. Bravo decki! Stvarno ste super! Takodjer bih kao Hrvat porucio mojim Hrvatima da se sad tu bezpotrebno ne hvalisaju sa zlatom. Kao prvo, nasi vaterpolisti su imali veliku srecu da je pritisak javnosti bio na rukometasima a ne na njima kao u Srbiji. To je bilo kljucno. Kao drugo, puno nasih prijatelja iz Srbije je u finalu navijalo za nas i ja im se ovim putem od srca zahvaljujem i ispricavam za one nezrele i nepristojne komentare onih koji sad lijece svoje frustracije na ovom (inace, jako dobrom)site-u. Veliki pozdrav svima!

Bivsi sportista ali na PS3

pre 11 godina

(Bivši sportista, 12. avgust 2012 17:16)

Posto vidim da si veliki strucnjak imam jedno pitanje za tebe. Da li i kossarka spada u trecu kategoriju sportova. Jeste da nismo na OI ali imamo uspeha.

reggie

pre 11 godina

@ Sreca uz bruku

Bruko jedna, pa ti ne znas ni koje smo medalje osvajali od Pekinga! Pored bronze sa proslih OI imamo 2 zlata, sa SP i EP, srebro sa SP i bronzu sa EP. Ti i ne znas da se SP odrzava svake 2. a ne svake 4. godine. Jedina smo reprezentacija koja od Pekinga ima medalju na svakom takmicenju! To dovoljno govori o kvalitetu, nama se sigurno nece desiti da budemo prvi pa sledece godine 10.

fdfsd

pre 11 godina

(Krešo, 12. avgust 2012 18:11)

A vi ste garant neki pacifisti u bazenu. Ma ajde malo objektivnosti, sudije su te koje diktiraju igru, pa nemoze se milovati u bazenu a 23 iskljucenja pa sta smo vas tukli.

biljana

pre 11 godina

BRAVO MOJA SRBIJO!!!!!!Crnogorski vaterpolo savez neka razmisli malo zasto je smenila najboljeg trenera Petra Porobica!!!!SRBIJAAAAAAAAAAAA!!!!!

banjaluka

pre 11 godina

sudije, pa ovo nema smisla, to sto rade nasima je sramota i mislim da nas OK treba reagovati, tacno je da ne dozvoljavaju da imamo ravnopravan tretman kao, a mozda i gore nego protiv italijana

Don Krle One

pre 11 godina

Ono što nije uspelo da urade protiv Australije pošto smo za klasu bolji radili su protiv Italije i uspelo im. Sada to isto rade protiv Crne Gore. Skoro svaki napad Crnogoraca svira se isključenje, svaki treći napad Srbije kontra faul. Nama se svira isključenje samo kad smo u deficitu. Kod 3:2 za nas 2 kontra faula i 2 isključenja i naravno rezultat se preokreće. Da tako rade Italijanima protiv bilo koje reprezentacije ne bi se ni plasirali na OI.

despot

pre 11 godina

Da sam na mestu Udovicica izveo bih igrace iz bazena i pustio da "BRACA" i sudije igraju sami. Vazno je da je "PREMIJER" odveo sina za vikend da gleda olimpijske igre. Kakvi su na m sportski savezi tako nam i sude na internacionalnim utakmicama.

Mirko

pre 11 godina

Ne smemo da uzmemo bronzu, ne zato sto nismo dobri vec zato sto je neko uticajan tako rekao.14 iskljucenja,7 izmisljenih faula u napadu,3 peterca.

Stefan

pre 11 godina

Pratim vaterpolo mnogo godina i jos nisam uspeo da shvatim pravila. Da li ona uopste postoje ili svaki sudija ima neka svoja? Sa Italijanima nam sviraju kontra faul svaki cas, a onaj danas masovno iskljucuje igrace i sudi peterce. Crnogorci nisu imali napad bez igraca vise, a dva puta su imali po dva vise. Mozda se ja ne razumem u ovaj sport, ali me ovo toliko frustrira.

muljatori

pre 11 godina

Moracete sledeci put vise para da date sudijama, komsije Crnogorci. Inace, da sam iz Crne Gore i da je Crna Gora ipak pobedila - bilo bi jako ali jako sramota.

Ponosan

pre 11 godina

Momci vi niste delfini, vi ste lavovi. Cinite nas ponosnim.

Dzabe sudije, dzabe negativna atmosfera, samo je medalju ucinila zlatnijom

montenegrino

pre 11 godina

SVAKA CAST SRBIJI! Ovo je sramota za nase vaterpoliste! I ne znam sto ste pljuvali ovoga golmana Srbije, odbranio je par cistih zicera,svaka mu cast!

Миладин Суботић

pre 11 godina

Шеснаеста медаља на седамнаестом олимпијском учешћу сјајних ватерполиста! Ово нема нико на свету!

Момци су са врха Олимпа. Момци су енергија, рад, ентузијазам и изнад свега патриотизам! Момци су оно нешто, што нико нема.

Србијо, буди поносна јер имаш не само оно што други немају, већ оно што други никада неће имати!

TAKO JE BRE !!!

pre 11 godina

Samo je jos falilo i sudije da udju pa da pomognuCrnoj Gori.Crnogorci ko god je pokusao da vam na silu pokloni bronzu NE MOZE!!! MI ODLUCUJEMO, MI OSVAJAMO !!!

Владимир

pre 11 godina

Браво мајстори!!! И против екипе и против судије и ипак победа. Браво! Сада лепо тражити хитну истрагу судија јер или су нестручни или имају неки анимозитет према нашој селекцији или су потплаћени од стране Мила. У сваком случају не треба се смирити док не добијемо јасан одговор јер у супротном чека нас исти сценарио на неком другом такмичењу. Гвожђе се кује док је вруће.

bq

pre 11 godina

Tooooooooo majstori!!!
I protiv jakog protivnika i protiv sudija! Tako se igra za svoju zemlju! Samo zbog ove utakmice bi trebali da vam napravimo docek!!!
Ostaje zal za zlatom, zasluzili ste vise nego ovi sto ce se za njega boriti!
Vi ste nas ponos!

Tara

pre 11 godina

Ovo je nase zlatooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Sudije, crkle dabogda za ovo što ste nam radili, za ovo što umalo nisam umrla, i ja i moj narod. Brvo nasi, svaka čast, ovo samo SRBI mogu.Joj, narode srce mi je u grlu, mucam od uzbuđenja. Bravo vaterpolisti, bravo Dejane, bravo i za Srbe koji su sve ove nepravde preživeli.
Tara, Bajina Basta

Stefan

pre 11 godina

Samo cu reci,kakvo skandalozno sudjenje! Vanja pokazuje sudiji sta mu je Zlokovic uradio,i tek nakon toga sudija pokazuje crveni karton Zlokovicu.Sudije su nam u poslednjoj cetvrtini sudile faul u napadu tri puta za redom.Svaka cast nasim momcima,sve je bilo protiv njih,doduse imali smo i srece.Bez obzira na ovu osvojenu medalju,mislim da bi trebali da se zalimo zbog ovakvog skandaloznog sudjenja,jer ja pratim vaterpolo vise od 20 godina i ovako nesto ne pamtim.

doctor

pre 11 godina

OVAKVA SILA bez zlata! STETA! Ljudi,OI su nam jedne od najuspesnijih, a do pre 2 dana smo KUKALI! Nisu nam dali ZLATO na OI u vaterpolu ,sad je to sigurno!

Miki BG

pre 11 godina

Bravo momci!!! Ova bronza je utoliko lepša i draža jer su je naši vaterpolisti osvojili u neverovatnim uslovima, boreći se protiv skandaloznog sudjenja, brojnih isključenja, bez pomoći trenera na kraju meča, kao i svega drugog što nam nije išlo na ruku. Iako smo osvojili samo 4 medalje, naši osvajačio medalja zaslužuju doček na balkonu!!! Posebno zbog ove zlatne bronze!!! Naravno, dočeku poseban šmek daju i zlatna Milica, srebrna Ivana i Andrija, prva naša bronza iz Londona.

mici

pre 11 godina

Zadnji minut je bio vrhunac napetosti, specijalno zadnjih 16 sek. A sudije ako nisu shvatile da grese kad je publika pocela da zvizdi onda nista. Ma vazno je da su pokazali da su vrh vaterpola i da ih nije lako odatle spustiti!!!

Zoran Markovic

pre 11 godina

Bez trenera, bez kapitena, bez polovine igraca, bez postenog sudjenja, ali nikad - bez medalje! Bravo, momci, najbolji ste, svaka vasa medalja sija kao zlato!

voxaSRB

pre 11 godina

Sa poslednjih 17 takmicenja, 16 medalja. Sad vam je jasno zasto su sudije ovako sudile, dosadili smo im. Ali, hvala im, sad mi je ova bronza draza od svih ostalih 16 medalja.

Bane

pre 11 godina

Svaki napad iskljuce nam nekog,nekada cak i po dvojicu i jos miliona kontra faulova nam sviraju..Pa zasto tako ocigledno??Zar se Srbija ne moze zaustaviti nikako drugacije?SRAMOTA!!!

KAKVA KRADJA, NEVIDJENA KRADJA

pre 11 godina

Ako mogu ekipe da se dikvalifikuju zbog namestanja utakmica, zasto ne mogu sudije??? Mada, kasno je ako im priznaju pobedu.

maд-maх

pre 11 godina

Битно да је на почетку меча Аца реко да имамо среће са судијама јер су црногорци задовољни са њима?! Па ко је овде будала можете сами да закључите.

Ezio Auditore

pre 11 godina

E moji crnogorci, jel vas nije sramota?
Brojite li kontrafaulove, iskljucenja i sve ostalo?
Sramota, trebalo je da ih ponizimo rezultatom...

Nasi heroji

pre 11 godina

Velika cestitka nasim herojima. Vrlo napeta igra, uzbudljiva cak i stresna utakmica bila. Srce samo sto nije ispalo. Plakao sam od srece. Bravo momci. Na kraju dana opet jos jedna medalja. Zivela Srbija.

Lavlje srce

pre 11 godina

To je ono sto se uvek nadam da vidim kod sportista kada igraju za svoju zemlju, da ostave srce na terenu i da se vidi koliko im je stalo. Svaka cast majstori, vi se UVEK borite za svoju zemlju. SVAKA CAST!!!

dr.mr ofr

pre 11 godina

Po ko zna koji put ste nas obradovali.Do neba vam hvala za jos jednu veliku srecu.Braci Crnogorcima sve cestitke na velikoj borbi,ali ovoga puta imali smo i vise srece.Do sledeceg megdana mi cemo uzivati,a vi braco izvucite pouke.I na kraju ipak ovo mogu samo SRBI.3

One night in May

pre 11 godina

NIkad, ali nikad nisu razocarali!!! Nijedan jedini put!!! Sa duplo manje igraca protiv jake Crne Gore, protiv jakih sudija, protiv - 3 u poslednoj cetvrtini - i opet su dobili!!!

BokiPirot

pre 11 godina

Sramotno sudjenje od strane Grka.Valjda im krivo sto nismo uspeli da ih naucimo i vaterpolo da igraju.Nista bolje nije ni ponasanje Crnogoraca.Kao da su ocekivali ovakvo sudjenje.U svakom slucaju sve cestitke nasim momcima jer su pored ovih "junacina" morali da se bore i protiv potplacenih sudija.Zalosno je samo sto su oni koji se kunu u cojstvo i junastvo morali da posegnu za dzep.Molim vas da ovo objavite jer sam 100% siguran da su ovde pare bile u pitanju,jer nemoguce je nemotivisan onako suditi.

Fika

pre 11 godina

da je jos malo potrajalo ostali bi i bez fizioterapeuta a i lopta je bila na korak od iskljucenja! :-) Utoliko je snaga ovih momaka veca, svaka cast!

crni bombarder

pre 11 godina

Sramno suđenje,al podigli smo se iz pepela,bravo majstori.Čestitke i crnogorcima,nisu oni krivi što grčkom sudiji fali novca da omalteriše kuću.

pero

pre 11 godina

Ova bronza sija zlatnim sjajom !
Posle ovoliko nepravdi u polufinalu i danas, toliko nepotrebnih iskljucenja nasih igraca, dosudjenih faulova u napadu bez potrebe i davanja crvenih kartona klupi zbog "prekih pogleda" usmerenih ka protivniku, zasluzili su da se svira nasa himna, iako smo treci - pod ovim uslovima i ovim pritiskom niko ne bi dosao ni do cetvrtfinala.

Miloš

pre 11 godina

Bravo momci!

Ogromno junačko srce je dobilo ovu bronzu, ali za zlato u Riu će morati dosta da se poradi na glavi i disciplini, možemo još bolje!

letelica

pre 11 godina

ovo je bio TOTAL vaterpolo. centar igra beka, pa svi u sve! I jos jednom: ne dirajte nam Sora pa covek je sve odbranio od 6. minute, sve! a da ne govorim o 16 sek pre kraja!
ZIVELA SRBIJA BRAVO MOMCI zivi bili vi nama jos 100 godina!

Jelena

pre 11 godina

svaka vam cast reprezentacijo!!! vi ste nadljudi!!! samo napred, u inat nasoj teskoj situaciji i onima koji mrze srbiju! ponosni smo na vas!!!

Djorgo

pre 11 godina

Cestitke! Hteo bih da ovde prokomentarisem preokret protiv Australije i Crne Gore, a cini mi se, ako bi se pravila statistika poslednjih cetvrtina u pslednjih par godina da je Srbija ubedljivo najbolja!?

Pored kvaliteta koji ocigledno imamo, posebno bih izdvojio F Filipovica koji nastavlja tradiciju nasih velikih sportista da preuzima odgovrnost i daje kljucne golove, mislim da je ipak kljucna njihova BESPREKORNA FIZICKA PRIPREMA. Rad-trening, i rad i to je to. Jos jednom cestitke. Jesu izgubili od Italijana, ali su zatim pobedili i solidnu Crnu Goru, i sve druge prepreke ... pa ipak i najvise sebe. Srecno i mnogo uspeha i u buduce, i za igrace i ceo prateci tim!

bravo!!!

pre 11 godina

Genijalci! Svi do jednog. Vanja Udovicic pravi kapiten.
A onaj lob Filipovica? Uf, kakva majstorija! Samo sto nismo pocrkali, gledalo se na Adi...A posle se castilo...
Kad bi prikazali jos jednom utakmicu, na nekom video bimu, na Trgu na primer, pa da dodjemo danas pred docek da je svi jos jednom odgledamo i uzivamo...Kako bi to bilo dobro!
Bravo momci, uzivajte sada, ova bronza je slatka, preslatka!