Nedelja, 12.08.2012.

13:38

"Ne verujem da mi je ovo oko vrata"

Olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić izjavila je da joj se ispunila želja da se na velikom takmičenju zapeva himnu „Bože pravde“.

Izvor: JT

"Ne verujem da mi je ovo oko vrata" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Highlander

pre 11 godina

Milica je veliki borac, nije se uplašila, imala tremu i slično, već je dala sve od sebe kada je trebalo. Mislim da bi trebali svi ostali sportisti u Srbiji da se ugledaju na nju. Meni je jedino to bitno, sve drugo je nebitno...
HVALA TI MILICE DO NEBA ZA SVE...

aquarius

pre 11 godina

Svaka cast i Ivani Maksimovic i Milici Mandic! Drago mi je sto su ove devojke , tako reci "ANONIMUSI" za naciju osvojili medalje a ne one "naduvane face" kojima je zlato oko vrata sijalo i pre pocetka OI. Takodje, cestitke i Zlaticu i vaterpolistima koji ni ovaj put nisu razocarali, nije bitno sto nije zlato ali su se bar borili do kraja i ostvarili su ogroman uspeh...

Bruka

pre 11 godina

Citam ove komentare i ne verujem u kakvoj to zemlji iz bajke živimo ... pa da se organizovalo pljuvanje u dalj mi bi i tog zlatnog pljuvača obožavali ...bruka od nacije i sporta kojeg veličamo a Nole nam nije dovoljno dobar ...bruka !!!

Milica

pre 11 godina

Milici svaka cast na ovome.Ispratio sam sve njene meceve!
ali
Prozivam Olimpijski komitet Srbije.
1. Da li je neko uopste pre 4 godine napravio analizu koji sportovi ce biti zastupljeni na Olimpijadi i odredio strategiju kako da na Olimpijadi imamo sto vise uspeha? Nije.

2. Da ste to uradili gospodo umesto sto samo putujete o trosku drzave i hvalite se nasim malobrojnim medaljama za koje ste Vi najmanje zasluzni, sada bi u Takewondo-u imali iz svih 8 kategorija po 1 zlato! Dobro iz 7 jer je Italijan policajac pokazao da je car.
I slepac vidi da je ovaj sport na pocetku i da svako moze uzeti medalju uz malo ozbiljnijeg treninga. Bilo je potrebno samo 4 meca za zlato na turniru. Da ne pricam sto je dozvoljeno skakati i udarati protivnika pa tako oni koji treniraju i ostale borilacke vestine poput kung-fu-a, karatea ili full kontakta mogu ovde da imaju veliki uspeh i naprosto oduvaju protivnike.
Mi u Srbiji imamo odlicne borce a samo je neko trebao da ih selektuje i radi sa njima 4 godine.

3. Vaterpolo nam je konstantno na najvisem nivou a nikom nije palo na pamet da pogleda kako smesno i jadno igraju amerikanke koje su u Londonu uzele zlato i da napravi zenski vaterpolo tim koji bi ih oduvao!

4. Zasto se ne ulaze u male sportove koji su bili zastupljeni na olimpijadi? Gadjanje glinenih golubova, kajak, kanu, triatlon, trambulina?

Tako da gospodo nemojte mi prodavati price kako je vama stalo do sto vise medalja kada niste sposobni da odradite tako jednostavan posao.

Swiss

pre 11 godina

Ja u zivotu nisam pogledao jednu Tae-Kwon-Do borbu! Toliko me to interesuje..... Za Milicu, eto prvi put cujem... Novakovo cetvrto mesto je 1000x vece nego ova medalja! Jedan head-reket Novaka je vredniji nego cela taekwondo reprezentacija Srbije!!! Sta vi pricate, smesni ste...

Stevan

pre 11 godina

Nemogu da opišem tu sreću i radost kada si pobedila, a onda su krenule i suze uz našu himnu.
Iskreno se nadam da će ova naša država da uradi nešto za tebe i sve naše talentovame sportiste.
Milice svaka ti čast.

suzuki kobajagi

pre 11 godina

Hahaha, stavljate Milicu ispred Novaka??? Jel ste vi totalno poludeli??? Pa ameri ne slave sve svoje medalje kao mi tu jedinu zlatnu!!! Kad se podvuce crta nakon OI, totalno smo podbacili! Skoro katastrofa... I dalje ne verujem sta pisete.. Pa Novak je najbolji srpski sportista svih vremena.... Sta je vama??? Pazi Taekwondo??? hahha

Shomika

pre 11 godina

Svaka cast legendo! Samo napred! P.S. Ostavite Noleta na miru. Covek je legenda! Kad krene ponovo da dere sve redom, bice vam zao sto ste pljuvali!

srki_hr

pre 11 godina

Cestitke curo. I moja cura trenira ovo nogatanje. Postalo je izgleda nesto jako polularno otkad je hr u Pekingu pokupila 2 medalje bas u tom nogatanju. Inace zena je zmaj na terenu i van njega ako znate sta mislim. Nista pijanoj balkanskoj budali bolje ne objasnjava da ne znaci ne kao kruzni u glavu. Preporucujem svim nasim curama da se pozabave malo nekim borilackim vjestinama. Izgleda da imaju potencijala.

arkadije

pre 11 godina

tekvondo je jedna velika laz. pridjes i ne smes da ga udaras rukama u glavu vec se klucaju u stomak. boks, kik boks, sanda i savate su nedodirljivi. ali korejanci platise i ubacise njihov sport. bruka od sporta

ns

pre 11 godina

Meni je tak danas postalo sasvim jasno zasto je toliko vazno pobediti na OI... dobijas dozivotnu olimpijsku penziju, koja nije mala, plus odmah neke grdne novce od svoje drzave, od OK itd. A ja mislio bore se tek-tako da bi pobedili.

josip

pre 11 godina

cestitam srbiji na zlatnoj medalji...gdje su oni koji su se sprdali sa broncanom medaljom HR u tom sportu, kao i zlatom u gađanju glinenih golubova? "smijesni sportovi"

medalja je medalja, bez obzira u kojem i ma nju treba bit ponosan...ali zlato je ipak vrh, bravo milice

ko lupa ove minuse, bre?!

pre 11 godina

Bravo Milice, sve sto treba da bi neko bio covek, pokazala si nam svima - sa 20 godinica. To sto si postigla da bude nauk svim mamama i tatama a deci si vec sad idol! Moj sin od 5 i po se beci do ponoci da bi video kako primas medalju i prvi put sam morala da mu objasnjavam kako se to i zasto place od srece! Zivela nam sto godina!! Pozdrav od Sapcana!!

ДрашкоРС

pre 11 godina

Заслужила си ово злато а сигурно је и да си заслужила да носиш српску заставу у Рију! Желим да ти Бог подари добро здравље, срећу, весеље и још много успјеха како у такмичарском тако и у приватном животу.
Веееелики поздрав из Бањалуке!

Михајло

pre 11 godina

ЦАРИЦА МИЛИЦА - барјактар у Риу.Case closed!
Желим јој сву срећу у животу и у наставку каријере : пуно медаља
(златних!) и пара...
Наше спортисткиње најбоље и најлепше на свету!

Miki

pre 11 godina

Osvojila je zlato! Svaka čast! Čestitam! Osvojila je i nacionalnu penziju! Čestitam! A sada, navalite pa joj dajte stan, kola, kompjutere, mobilne, stipendije, nagrade....kao što ste radili i sa nekima koji su se samo prošetali do Londona!!! A sirotinja, neka sačeka na lekove, bolje autobuse, vodovod i kanalizaciju, a ostaće, možda, i za narodne kuhinje!
p.s. Nadam se da ćete objaviti i time potvrditi da živimo u demokratskom društvu gde postoje različita mišljenja; Pozdrav zaposlenima na B92!

borislav

pre 11 godina

I treba da nosi zastavu Srbije. Ovim nastupima, ispoljenim emocijama i borbenoscu, to je i zasluzila. U njenom sportu nema puno para, nece nikad zaraditi kao Novak, ali ona je vise od njega zasluzila da nosi narednu zastavu!

da, to sam ja

pre 11 godina

Uvek neko bude ispred vaterpolista, nece oni nositi zastavu nikad, vidim... Mozda su ovde "podbacili", ali su najtrofejnija nasa ekipa i zasluzuju da nekad neko od njih ponese zastavu!

Zoran

pre 11 godina

Ogroman uspeh !!! Neverovatna devojka !!! Mislim da bi cak i Novak Djokovic imao sta da nauci od nje, kad su u pitanju koncentracija, volja i pozrtvovanost... Plakao sam nocas...

suzuki kobajagi

pre 11 godina

Hahaha, stavljati Milicu ispred Novaka je bolesno!!! Razumem ja emocije itd... Ali Ameri ne slave sve njihove medalje kao mi tu jedinu zlatnu! Kad se podvuce crta posle OI, mi smo totalno podbacili... Novak je najbolji sportista Srbije u istoriji, stvarno je smesno a i zalosno kad neko misli da je Milica ispred Noleta!!!

iggy

pre 11 godina

Mozda je Novak Djokovic popularniji u svetu od nje, mozda su vaterpolisti osvojili vise trofeja, mozda cemo u naredne 4 godine dobiti nekog novog Miljkovica, Divca, Cavica, mozda se ukine fudbal pa da nema ko da nas blamira u Evropi, ali ova devojka je osvojila prvu zlatnu medalju za Srbiju u istoriji OI - ne racunajuci one koje pravno tumacimo onako kako nama odgovara i kao takvu zasluzuje srpski barjak u Riju

Mrtvac

pre 11 godina

Samo molim te Milice pazi!! Da neko drugi ne pocne da se kiti tvojom medaljom, recimo Divac, Dacic, Nikolic i slicni. Ovo ce sigurno iskoristiti da kazu kako se ulaze dovoljno u sport, kako smo postigli iuzetan uspeh na OI, da nema razloga da niko govori o odgovornosti i slicno... Medalja je samo tvoja a rukovodstvo SOK-a treba da celo podnese ostavku zbog debakla!

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

(Zoran, 12. avgust 2012 14:01)

Prijatelju, bas si preterao! Da Novak uci od nje!?!? Nas najbolji sportista svih vremena, dominantni teniser danasnjice samo moze da poducava, nikako vise da uci od nikog. Sigurno ne od devojke od 20 godina. Svaka joj cast na uspehu, ali uporedjivati tekvondo i tenis je vise nego smesno. Ipak je to sport koji nije atraktivan za siru javnost. I na kraju krajeva, slaba nam je uteha za veliki neuspeh srbije u Londonu.Dao bih tri medalje u tekvondu, za na primer, jednu u atletici.

Mikica Kurtovic

pre 11 godina

Ulazak Srbije u Eu odlaze se do daljnjeg zbog jucerasnjeg incidenta na ceremoniji dodele medalja, kada je srpska predstavnica Milica Mandic dala sebi za pravo da peva " Boze pravde ", a ne " Odu radosti" . Salu na stranu. Cestitke od srca. U tvom pogledu video se pobednik, neko ko je naporno radio I dosao da pobedi! To je mentalitet pobednika. Doslo je vreme kada zene imaju veca... od muskaraca. Zene ponos ste Srbije na ovim OI:)

Ana

pre 11 godina

Obzirom da je jedina osvojila zlatnu medalju za Srbiju, a malo nas je i culo za nju pre jucerasnjeg dana, iskreno se nadam da ce OK Srbije da joj ispuni zelju i da ce BAS ONA da ponese nasu zastavu na otvaranju OI u Riju! Toliko je valjda zasluzila od nase drzave!

Milice, puno srece na svim buducim takmicenjima i nadam se da ce te sada vise pratiti nasi mediji i da ces imati i podrsku drzave za sve potrebne pripreme!

Suk

pre 11 godina

Stvarno sjajan uspeh, nema dovoljno reci da se opise. Sve cestitke, i uzivaj u zasluzenom uspehu. Hej, olimijska sampionka, kako to lepo zvuci:-). Ponos Srbije:-).

Ранко Србин Република Срб(п)ска

pre 11 godina

Ја сам се заљубио.....Милице удај се за мене? Жива била и Бог те благословио!!!

Mrga

pre 11 godina

Ne pamtim da me neka medalja toliko obradovala, kao ova sinoc osvojena.Dokaz da se radom ipak moze postici rezultat. Svaka ti cast devojko!!!

borislav

pre 11 godina

I treba da nosi zastavu Srbije. Ovim nastupima, ispoljenim emocijama i borbenoscu, to je i zasluzila. U njenom sportu nema puno para, nece nikad zaraditi kao Novak, ali ona je vise od njega zasluzila da nosi narednu zastavu!

Ana

pre 11 godina

Obzirom da je jedina osvojila zlatnu medalju za Srbiju, a malo nas je i culo za nju pre jucerasnjeg dana, iskreno se nadam da ce OK Srbije da joj ispuni zelju i da ce BAS ONA da ponese nasu zastavu na otvaranju OI u Riju! Toliko je valjda zasluzila od nase drzave!

Milice, puno srece na svim buducim takmicenjima i nadam se da ce te sada vise pratiti nasi mediji i da ces imati i podrsku drzave za sve potrebne pripreme!

Zoran

pre 11 godina

Ogroman uspeh !!! Neverovatna devojka !!! Mislim da bi cak i Novak Djokovic imao sta da nauci od nje, kad su u pitanju koncentracija, volja i pozrtvovanost... Plakao sam nocas...

Mrga

pre 11 godina

Ne pamtim da me neka medalja toliko obradovala, kao ova sinoc osvojena.Dokaz da se radom ipak moze postici rezultat. Svaka ti cast devojko!!!

Ранко Србин Република Срб(п)ска

pre 11 godina

Ја сам се заљубио.....Милице удај се за мене? Жива била и Бог те благословио!!!

Suk

pre 11 godina

Stvarno sjajan uspeh, nema dovoljno reci da se opise. Sve cestitke, i uzivaj u zasluzenom uspehu. Hej, olimijska sampionka, kako to lepo zvuci:-). Ponos Srbije:-).

Михајло

pre 11 godina

ЦАРИЦА МИЛИЦА - барјактар у Риу.Case closed!
Желим јој сву срећу у животу и у наставку каријере : пуно медаља
(златних!) и пара...
Наше спортисткиње најбоље и најлепше на свету!

ДрашкоРС

pre 11 godina

Заслужила си ово злато а сигурно је и да си заслужила да носиш српску заставу у Рију! Желим да ти Бог подари добро здравље, срећу, весеље и још много успјеха како у такмичарском тако и у приватном животу.
Веееелики поздрав из Бањалуке!

Shomika

pre 11 godina

Svaka cast legendo! Samo napred! P.S. Ostavite Noleta na miru. Covek je legenda! Kad krene ponovo da dere sve redom, bice vam zao sto ste pljuvali!

josip

pre 11 godina

cestitam srbiji na zlatnoj medalji...gdje su oni koji su se sprdali sa broncanom medaljom HR u tom sportu, kao i zlatom u gađanju glinenih golubova? "smijesni sportovi"

medalja je medalja, bez obzira u kojem i ma nju treba bit ponosan...ali zlato je ipak vrh, bravo milice

iggy

pre 11 godina

Mozda je Novak Djokovic popularniji u svetu od nje, mozda su vaterpolisti osvojili vise trofeja, mozda cemo u naredne 4 godine dobiti nekog novog Miljkovica, Divca, Cavica, mozda se ukine fudbal pa da nema ko da nas blamira u Evropi, ali ova devojka je osvojila prvu zlatnu medalju za Srbiju u istoriji OI - ne racunajuci one koje pravno tumacimo onako kako nama odgovara i kao takvu zasluzuje srpski barjak u Riju

Mrtvac

pre 11 godina

Samo molim te Milice pazi!! Da neko drugi ne pocne da se kiti tvojom medaljom, recimo Divac, Dacic, Nikolic i slicni. Ovo ce sigurno iskoristiti da kazu kako se ulaze dovoljno u sport, kako smo postigli iuzetan uspeh na OI, da nema razloga da niko govori o odgovornosti i slicno... Medalja je samo tvoja a rukovodstvo SOK-a treba da celo podnese ostavku zbog debakla!

srki_hr

pre 11 godina

Cestitke curo. I moja cura trenira ovo nogatanje. Postalo je izgleda nesto jako polularno otkad je hr u Pekingu pokupila 2 medalje bas u tom nogatanju. Inace zena je zmaj na terenu i van njega ako znate sta mislim. Nista pijanoj balkanskoj budali bolje ne objasnjava da ne znaci ne kao kruzni u glavu. Preporucujem svim nasim curama da se pozabave malo nekim borilackim vjestinama. Izgleda da imaju potencijala.

aquarius

pre 11 godina

Svaka cast i Ivani Maksimovic i Milici Mandic! Drago mi je sto su ove devojke , tako reci "ANONIMUSI" za naciju osvojili medalje a ne one "naduvane face" kojima je zlato oko vrata sijalo i pre pocetka OI. Takodje, cestitke i Zlaticu i vaterpolistima koji ni ovaj put nisu razocarali, nije bitno sto nije zlato ali su se bar borili do kraja i ostvarili su ogroman uspeh...

Mikica Kurtovic

pre 11 godina

Ulazak Srbije u Eu odlaze se do daljnjeg zbog jucerasnjeg incidenta na ceremoniji dodele medalja, kada je srpska predstavnica Milica Mandic dala sebi za pravo da peva " Boze pravde ", a ne " Odu radosti" . Salu na stranu. Cestitke od srca. U tvom pogledu video se pobednik, neko ko je naporno radio I dosao da pobedi! To je mentalitet pobednika. Doslo je vreme kada zene imaju veca... od muskaraca. Zene ponos ste Srbije na ovim OI:)

Milica

pre 11 godina

Milici svaka cast na ovome.Ispratio sam sve njene meceve!
ali
Prozivam Olimpijski komitet Srbije.
1. Da li je neko uopste pre 4 godine napravio analizu koji sportovi ce biti zastupljeni na Olimpijadi i odredio strategiju kako da na Olimpijadi imamo sto vise uspeha? Nije.

2. Da ste to uradili gospodo umesto sto samo putujete o trosku drzave i hvalite se nasim malobrojnim medaljama za koje ste Vi najmanje zasluzni, sada bi u Takewondo-u imali iz svih 8 kategorija po 1 zlato! Dobro iz 7 jer je Italijan policajac pokazao da je car.
I slepac vidi da je ovaj sport na pocetku i da svako moze uzeti medalju uz malo ozbiljnijeg treninga. Bilo je potrebno samo 4 meca za zlato na turniru. Da ne pricam sto je dozvoljeno skakati i udarati protivnika pa tako oni koji treniraju i ostale borilacke vestine poput kung-fu-a, karatea ili full kontakta mogu ovde da imaju veliki uspeh i naprosto oduvaju protivnike.
Mi u Srbiji imamo odlicne borce a samo je neko trebao da ih selektuje i radi sa njima 4 godine.

3. Vaterpolo nam je konstantno na najvisem nivou a nikom nije palo na pamet da pogleda kako smesno i jadno igraju amerikanke koje su u Londonu uzele zlato i da napravi zenski vaterpolo tim koji bi ih oduvao!

4. Zasto se ne ulaze u male sportove koji su bili zastupljeni na olimpijadi? Gadjanje glinenih golubova, kajak, kanu, triatlon, trambulina?

Tako da gospodo nemojte mi prodavati price kako je vama stalo do sto vise medalja kada niste sposobni da odradite tako jednostavan posao.

da, to sam ja

pre 11 godina

Uvek neko bude ispred vaterpolista, nece oni nositi zastavu nikad, vidim... Mozda su ovde "podbacili", ali su najtrofejnija nasa ekipa i zasluzuju da nekad neko od njih ponese zastavu!

ko lupa ove minuse, bre?!

pre 11 godina

Bravo Milice, sve sto treba da bi neko bio covek, pokazala si nam svima - sa 20 godinica. To sto si postigla da bude nauk svim mamama i tatama a deci si vec sad idol! Moj sin od 5 i po se beci do ponoci da bi video kako primas medalju i prvi put sam morala da mu objasnjavam kako se to i zasto place od srece! Zivela nam sto godina!! Pozdrav od Sapcana!!

Stevan

pre 11 godina

Nemogu da opišem tu sreću i radost kada si pobedila, a onda su krenule i suze uz našu himnu.
Iskreno se nadam da će ova naša država da uradi nešto za tebe i sve naše talentovame sportiste.
Milice svaka ti čast.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

(Zoran, 12. avgust 2012 14:01)

Prijatelju, bas si preterao! Da Novak uci od nje!?!? Nas najbolji sportista svih vremena, dominantni teniser danasnjice samo moze da poducava, nikako vise da uci od nikog. Sigurno ne od devojke od 20 godina. Svaka joj cast na uspehu, ali uporedjivati tekvondo i tenis je vise nego smesno. Ipak je to sport koji nije atraktivan za siru javnost. I na kraju krajeva, slaba nam je uteha za veliki neuspeh srbije u Londonu.Dao bih tri medalje u tekvondu, za na primer, jednu u atletici.

ns

pre 11 godina

Meni je tak danas postalo sasvim jasno zasto je toliko vazno pobediti na OI... dobijas dozivotnu olimpijsku penziju, koja nije mala, plus odmah neke grdne novce od svoje drzave, od OK itd. A ja mislio bore se tek-tako da bi pobedili.

Highlander

pre 11 godina

Milica je veliki borac, nije se uplašila, imala tremu i slično, već je dala sve od sebe kada je trebalo. Mislim da bi trebali svi ostali sportisti u Srbiji da se ugledaju na nju. Meni je jedino to bitno, sve drugo je nebitno...
HVALA TI MILICE DO NEBA ZA SVE...

suzuki kobajagi

pre 11 godina

Hahaha, stavljati Milicu ispred Novaka je bolesno!!! Razumem ja emocije itd... Ali Ameri ne slave sve njihove medalje kao mi tu jedinu zlatnu! Kad se podvuce crta posle OI, mi smo totalno podbacili... Novak je najbolji sportista Srbije u istoriji, stvarno je smesno a i zalosno kad neko misli da je Milica ispred Noleta!!!

Miki

pre 11 godina

Osvojila je zlato! Svaka čast! Čestitam! Osvojila je i nacionalnu penziju! Čestitam! A sada, navalite pa joj dajte stan, kola, kompjutere, mobilne, stipendije, nagrade....kao što ste radili i sa nekima koji su se samo prošetali do Londona!!! A sirotinja, neka sačeka na lekove, bolje autobuse, vodovod i kanalizaciju, a ostaće, možda, i za narodne kuhinje!
p.s. Nadam se da ćete objaviti i time potvrditi da živimo u demokratskom društvu gde postoje različita mišljenja; Pozdrav zaposlenima na B92!

suzuki kobajagi

pre 11 godina

Hahaha, stavljate Milicu ispred Novaka??? Jel ste vi totalno poludeli??? Pa ameri ne slave sve svoje medalje kao mi tu jedinu zlatnu!!! Kad se podvuce crta nakon OI, totalno smo podbacili! Skoro katastrofa... I dalje ne verujem sta pisete.. Pa Novak je najbolji srpski sportista svih vremena.... Sta je vama??? Pazi Taekwondo??? hahha

arkadije

pre 11 godina

tekvondo je jedna velika laz. pridjes i ne smes da ga udaras rukama u glavu vec se klucaju u stomak. boks, kik boks, sanda i savate su nedodirljivi. ali korejanci platise i ubacise njihov sport. bruka od sporta

Swiss

pre 11 godina

Ja u zivotu nisam pogledao jednu Tae-Kwon-Do borbu! Toliko me to interesuje..... Za Milicu, eto prvi put cujem... Novakovo cetvrto mesto je 1000x vece nego ova medalja! Jedan head-reket Novaka je vredniji nego cela taekwondo reprezentacija Srbije!!! Sta vi pricate, smesni ste...

Bruka

pre 11 godina

Citam ove komentare i ne verujem u kakvoj to zemlji iz bajke živimo ... pa da se organizovalo pljuvanje u dalj mi bi i tog zlatnog pljuvača obožavali ...bruka od nacije i sporta kojeg veličamo a Nole nam nije dovoljno dobar ...bruka !!!

ns

pre 11 godina

Meni je tak danas postalo sasvim jasno zasto je toliko vazno pobediti na OI... dobijas dozivotnu olimpijsku penziju, koja nije mala, plus odmah neke grdne novce od svoje drzave, od OK itd. A ja mislio bore se tek-tako da bi pobedili.

Swiss

pre 11 godina

Ja u zivotu nisam pogledao jednu Tae-Kwon-Do borbu! Toliko me to interesuje..... Za Milicu, eto prvi put cujem... Novakovo cetvrto mesto je 1000x vece nego ova medalja! Jedan head-reket Novaka je vredniji nego cela taekwondo reprezentacija Srbije!!! Sta vi pricate, smesni ste...

arkadije

pre 11 godina

tekvondo je jedna velika laz. pridjes i ne smes da ga udaras rukama u glavu vec se klucaju u stomak. boks, kik boks, sanda i savate su nedodirljivi. ali korejanci platise i ubacise njihov sport. bruka od sporta

suzuki kobajagi

pre 11 godina

Hahaha, stavljate Milicu ispred Novaka??? Jel ste vi totalno poludeli??? Pa ameri ne slave sve svoje medalje kao mi tu jedinu zlatnu!!! Kad se podvuce crta nakon OI, totalno smo podbacili! Skoro katastrofa... I dalje ne verujem sta pisete.. Pa Novak je najbolji srpski sportista svih vremena.... Sta je vama??? Pazi Taekwondo??? hahha

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

(Zoran, 12. avgust 2012 14:01)

Prijatelju, bas si preterao! Da Novak uci od nje!?!? Nas najbolji sportista svih vremena, dominantni teniser danasnjice samo moze da poducava, nikako vise da uci od nikog. Sigurno ne od devojke od 20 godina. Svaka joj cast na uspehu, ali uporedjivati tekvondo i tenis je vise nego smesno. Ipak je to sport koji nije atraktivan za siru javnost. I na kraju krajeva, slaba nam je uteha za veliki neuspeh srbije u Londonu.Dao bih tri medalje u tekvondu, za na primer, jednu u atletici.

borislav

pre 11 godina

I treba da nosi zastavu Srbije. Ovim nastupima, ispoljenim emocijama i borbenoscu, to je i zasluzila. U njenom sportu nema puno para, nece nikad zaraditi kao Novak, ali ona je vise od njega zasluzila da nosi narednu zastavu!

Ранко Србин Република Срб(п)ска

pre 11 godina

Ја сам се заљубио.....Милице удај се за мене? Жива била и Бог те благословио!!!

Zoran

pre 11 godina

Ogroman uspeh !!! Neverovatna devojka !!! Mislim da bi cak i Novak Djokovic imao sta da nauci od nje, kad su u pitanju koncentracija, volja i pozrtvovanost... Plakao sam nocas...

Bruka

pre 11 godina

Citam ove komentare i ne verujem u kakvoj to zemlji iz bajke živimo ... pa da se organizovalo pljuvanje u dalj mi bi i tog zlatnog pljuvača obožavali ...bruka od nacije i sporta kojeg veličamo a Nole nam nije dovoljno dobar ...bruka !!!

suzuki kobajagi

pre 11 godina

Hahaha, stavljati Milicu ispred Novaka je bolesno!!! Razumem ja emocije itd... Ali Ameri ne slave sve njihove medalje kao mi tu jedinu zlatnu! Kad se podvuce crta posle OI, mi smo totalno podbacili... Novak je najbolji sportista Srbije u istoriji, stvarno je smesno a i zalosno kad neko misli da je Milica ispred Noleta!!!

Miki

pre 11 godina

Osvojila je zlato! Svaka čast! Čestitam! Osvojila je i nacionalnu penziju! Čestitam! A sada, navalite pa joj dajte stan, kola, kompjutere, mobilne, stipendije, nagrade....kao što ste radili i sa nekima koji su se samo prošetali do Londona!!! A sirotinja, neka sačeka na lekove, bolje autobuse, vodovod i kanalizaciju, a ostaće, možda, i za narodne kuhinje!
p.s. Nadam se da ćete objaviti i time potvrditi da živimo u demokratskom društvu gde postoje različita mišljenja; Pozdrav zaposlenima na B92!

Ana

pre 11 godina

Obzirom da je jedina osvojila zlatnu medalju za Srbiju, a malo nas je i culo za nju pre jucerasnjeg dana, iskreno se nadam da ce OK Srbije da joj ispuni zelju i da ce BAS ONA da ponese nasu zastavu na otvaranju OI u Riju! Toliko je valjda zasluzila od nase drzave!

Milice, puno srece na svim buducim takmicenjima i nadam se da ce te sada vise pratiti nasi mediji i da ces imati i podrsku drzave za sve potrebne pripreme!

Mrga

pre 11 godina

Ne pamtim da me neka medalja toliko obradovala, kao ova sinoc osvojena.Dokaz da se radom ipak moze postici rezultat. Svaka ti cast devojko!!!

Suk

pre 11 godina

Stvarno sjajan uspeh, nema dovoljno reci da se opise. Sve cestitke, i uzivaj u zasluzenom uspehu. Hej, olimijska sampionka, kako to lepo zvuci:-). Ponos Srbije:-).

Mikica Kurtovic

pre 11 godina

Ulazak Srbije u Eu odlaze se do daljnjeg zbog jucerasnjeg incidenta na ceremoniji dodele medalja, kada je srpska predstavnica Milica Mandic dala sebi za pravo da peva " Boze pravde ", a ne " Odu radosti" . Salu na stranu. Cestitke od srca. U tvom pogledu video se pobednik, neko ko je naporno radio I dosao da pobedi! To je mentalitet pobednika. Doslo je vreme kada zene imaju veca... od muskaraca. Zene ponos ste Srbije na ovim OI:)

Михајло

pre 11 godina

ЦАРИЦА МИЛИЦА - барјактар у Риу.Case closed!
Желим јој сву срећу у животу и у наставку каријере : пуно медаља
(златних!) и пара...
Наше спортисткиње најбоље и најлепше на свету!

ДрашкоРС

pre 11 godina

Заслужила си ово злато а сигурно је и да си заслужила да носиш српску заставу у Рију! Желим да ти Бог подари добро здравље, срећу, весеље и још много успјеха како у такмичарском тако и у приватном животу.
Веееелики поздрав из Бањалуке!

iggy

pre 11 godina

Mozda je Novak Djokovic popularniji u svetu od nje, mozda su vaterpolisti osvojili vise trofeja, mozda cemo u naredne 4 godine dobiti nekog novog Miljkovica, Divca, Cavica, mozda se ukine fudbal pa da nema ko da nas blamira u Evropi, ali ova devojka je osvojila prvu zlatnu medalju za Srbiju u istoriji OI - ne racunajuci one koje pravno tumacimo onako kako nama odgovara i kao takvu zasluzuje srpski barjak u Riju

josip

pre 11 godina

cestitam srbiji na zlatnoj medalji...gdje su oni koji su se sprdali sa broncanom medaljom HR u tom sportu, kao i zlatom u gađanju glinenih golubova? "smijesni sportovi"

medalja je medalja, bez obzira u kojem i ma nju treba bit ponosan...ali zlato je ipak vrh, bravo milice

srki_hr

pre 11 godina

Cestitke curo. I moja cura trenira ovo nogatanje. Postalo je izgleda nesto jako polularno otkad je hr u Pekingu pokupila 2 medalje bas u tom nogatanju. Inace zena je zmaj na terenu i van njega ako znate sta mislim. Nista pijanoj balkanskoj budali bolje ne objasnjava da ne znaci ne kao kruzni u glavu. Preporucujem svim nasim curama da se pozabave malo nekim borilackim vjestinama. Izgleda da imaju potencijala.

Shomika

pre 11 godina

Svaka cast legendo! Samo napred! P.S. Ostavite Noleta na miru. Covek je legenda! Kad krene ponovo da dere sve redom, bice vam zao sto ste pljuvali!

Milica

pre 11 godina

Milici svaka cast na ovome.Ispratio sam sve njene meceve!
ali
Prozivam Olimpijski komitet Srbije.
1. Da li je neko uopste pre 4 godine napravio analizu koji sportovi ce biti zastupljeni na Olimpijadi i odredio strategiju kako da na Olimpijadi imamo sto vise uspeha? Nije.

2. Da ste to uradili gospodo umesto sto samo putujete o trosku drzave i hvalite se nasim malobrojnim medaljama za koje ste Vi najmanje zasluzni, sada bi u Takewondo-u imali iz svih 8 kategorija po 1 zlato! Dobro iz 7 jer je Italijan policajac pokazao da je car.
I slepac vidi da je ovaj sport na pocetku i da svako moze uzeti medalju uz malo ozbiljnijeg treninga. Bilo je potrebno samo 4 meca za zlato na turniru. Da ne pricam sto je dozvoljeno skakati i udarati protivnika pa tako oni koji treniraju i ostale borilacke vestine poput kung-fu-a, karatea ili full kontakta mogu ovde da imaju veliki uspeh i naprosto oduvaju protivnike.
Mi u Srbiji imamo odlicne borce a samo je neko trebao da ih selektuje i radi sa njima 4 godine.

3. Vaterpolo nam je konstantno na najvisem nivou a nikom nije palo na pamet da pogleda kako smesno i jadno igraju amerikanke koje su u Londonu uzele zlato i da napravi zenski vaterpolo tim koji bi ih oduvao!

4. Zasto se ne ulaze u male sportove koji su bili zastupljeni na olimpijadi? Gadjanje glinenih golubova, kajak, kanu, triatlon, trambulina?

Tako da gospodo nemojte mi prodavati price kako je vama stalo do sto vise medalja kada niste sposobni da odradite tako jednostavan posao.

aquarius

pre 11 godina

Svaka cast i Ivani Maksimovic i Milici Mandic! Drago mi je sto su ove devojke , tako reci "ANONIMUSI" za naciju osvojili medalje a ne one "naduvane face" kojima je zlato oko vrata sijalo i pre pocetka OI. Takodje, cestitke i Zlaticu i vaterpolistima koji ni ovaj put nisu razocarali, nije bitno sto nije zlato ali su se bar borili do kraja i ostvarili su ogroman uspeh...

Mrtvac

pre 11 godina

Samo molim te Milice pazi!! Da neko drugi ne pocne da se kiti tvojom medaljom, recimo Divac, Dacic, Nikolic i slicni. Ovo ce sigurno iskoristiti da kazu kako se ulaze dovoljno u sport, kako smo postigli iuzetan uspeh na OI, da nema razloga da niko govori o odgovornosti i slicno... Medalja je samo tvoja a rukovodstvo SOK-a treba da celo podnese ostavku zbog debakla!

ko lupa ove minuse, bre?!

pre 11 godina

Bravo Milice, sve sto treba da bi neko bio covek, pokazala si nam svima - sa 20 godinica. To sto si postigla da bude nauk svim mamama i tatama a deci si vec sad idol! Moj sin od 5 i po se beci do ponoci da bi video kako primas medalju i prvi put sam morala da mu objasnjavam kako se to i zasto place od srece! Zivela nam sto godina!! Pozdrav od Sapcana!!

da, to sam ja

pre 11 godina

Uvek neko bude ispred vaterpolista, nece oni nositi zastavu nikad, vidim... Mozda su ovde "podbacili", ali su najtrofejnija nasa ekipa i zasluzuju da nekad neko od njih ponese zastavu!

Stevan

pre 11 godina

Nemogu da opišem tu sreću i radost kada si pobedila, a onda su krenule i suze uz našu himnu.
Iskreno se nadam da će ova naša država da uradi nešto za tebe i sve naše talentovame sportiste.
Milice svaka ti čast.

Highlander

pre 11 godina

Milica je veliki borac, nije se uplašila, imala tremu i slično, već je dala sve od sebe kada je trebalo. Mislim da bi trebali svi ostali sportisti u Srbiji da se ugledaju na nju. Meni je jedino to bitno, sve drugo je nebitno...
HVALA TI MILICE DO NEBA ZA SVE...