Nedelja, 12.08.2012.

08:59

Dan XVI: Vaterpolisti za bronzu

Poslednjeg, 16. dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu, Srbija će imati predstavnike u dva sporta – u atletici i vaterpolu.

Izvor: JT

Dan XVI: Vaterpolisti za bronzu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Crnogorac znaci Srbin, Srbin znaci Crnogorac

pre 11 godina

Crnogorci sa najcistiji Srbi, uspeli su da sacuvaju svoju drzavu od Turaka, a Srbi, skoro svi su poreklom iz Crne Gore gde su i nastajale prve srpske drzave Zeta i Duklja. Dakle igraju nasi sa nasima. I sto bi rekli kralj Nikola ili Njegos, srpstvo ce pobediti!

Kum Rudisha

pre 11 godina

Znaci u sred Srbije radim za crncogorce, ako je vec tako daj da im pokazemo njihovog boga u bazenu i rasturimo ih. S R B I J A!!!!!!!!!!

mirko vrabac

pre 11 godina

Ove OI bez obzira sta uradili vaterpolisti danas,bice mnogo uspesnije nego one u Pekingu.Zasto?Pa da vidimo ko je to osvojio sve medalje u Pekingu:Cavic(srebro),Djokovic(bronza),Vaterpolisti(bronza).Za te medalje Olimpijski komitet uopste nije zasluzan.Cavic vec odavno trenira u SAD,Djokovic svoju formu dokazuje na raznim turnirima,dok vaterpolisti i da treniraju u zabokrecini oni bi opet osvojili neku medalju,jer su jednostavno rodjeni za taj sport.Sada imamo dve medalje u streljastvu,sto znaci da su se uslovi koliko-toliko poboljsali.A za tekvondo sta reci,devojka vredno trenirala i uz mnogo odricanja i muke osvojila olimpijsko zlato!I da vas pitam da li se neko moze setiti ostalih sportista u Pekingu koji su bili makar blizu medalje?Nema ih,a sada imali smo 3 cetvrta mesta(Arunovic,Djokovic,Cavic),imali smo sestre Moldovan i Novakovica u finalu,imali smo predstavnika u boksu,tri predstavnika u tekvondou,rukometase,atleticare i jos mnoge druge sportiste koje nismo imali u Pekingu.Ove OI su odlicno zavrsene,moglo je i vise medalja,moglo je i da ih ne bude,ali mislim da je ovo realan broj medalja koliko Srbija trenutno ulaze u sport.

mladen

pre 11 godina

Neverovatna je bila sreca hrvatskih medija kad je ITA izbacila Srbiju,kazu:"Hrvatska ima optvoren put do zlata",znaju oni da se Barakude prepadnu u bazenu kada vide Delfine...Pustite vi forume ,na njima svako moze biti heroj!

Ja bre

pre 11 godina

Momci glavu gore, pustite ove hejtere koji vas mnogo dekoncentrisu, sledece godine su Mediteranske igre, pa se tu dokazite i svima zapusite usta.

dzon snezni

pre 11 godina

hehe... bice zaista zabavno pratiti ovaj mec ovde u Herceg Novom ..heheh...
Da sam ja na mestu (kao sto nisam) ja bih u samom bazenu menjao kapice sa crnogorcima i oni sa nama... koja bi to zbrka bila ... hahahaha
Zamislite da u jednom napadu Vanja navuce crnogosku i zabije go Soru a neko od djetica uzme nasu i... znate vec sta mislim! To bi bio udarac i za ove u BG i za ove u PG
ehhh

Andrija Prlainović forever ♥

pre 11 godina

Ovo je zaista meč vrijedan finala, ali sreće nema, kao i obično. navijam za bilo koga, ali za mene su delfini pobjednici i zlatni olimpijci. http://www.london2012.com/water-polo/event/men/teamstatistics/type=teamLeaders-prelFinalRnd/index.html statistika sve govori. Navijam samo da Andrija još jednom dokaže zašto je najbolji strijelac turnira i najbolji igrač reprezentacije.

kad se nisam slogiro

pre 11 godina

Ajde o sto eura da se kladimo da ce nas maratonac da odustane? Ajde Darko stisni zube i istrci maraton za medalju! Samo treba da se ubacis u prvu vodecu grupu i da pratis njihov tempo! Nista komplikovano to je cista izdrzljivost i sprema! Ako si trenirao 4 godine, odnosno 1460 dana za maraton, kako je moguce da ne juris sam vrh! Za razliku od fudbala i kosarke ovde sreca ne igra nikakvu ulogu, vec samo jesi li spreman ili ne!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 12. avgust 2012 11:01)
Nek' si mu objasnio kako se trci maraton:) Ma da, sve je to jednostavno, brzo pretrcis 46 km i eto zlatne medalje. Ajoj Boze, sta se ovde sve moze procitati?!:)

Mrzim ijekavicu

pre 11 godina

Nadam se da ćete uspjeti da pobijedite danas, jer svaka se medelja broji i bitna je. Naprijed Delfini, potopite tzv. Ajkule!

p.s.Slažem se sa Milenom da se Janko Tipsarević zaista borio, za razliku od Đokovića.

Zuja

pre 11 godina

Nas maratonac je u vodecoj grupi i medju glavnim kandidatima za zlato po svim kladionicama. Ako uspe da osvoji Olimpijski maraton bice to ravno sletanju coveka na Mars.

Goran- mne

pre 11 godina

Rodjen sam u Crnoj Gori,živim u srbiji a navijam naravno za moju Crnu Goru i to talno mi je nejasno da ovi "srbi " koji su rodjeni u cg i žive tamo bukvalno mrze svoju zemlju ?! ako ne voliš sebe ne voliš ni drugoga

branislav

pre 11 godina

ovo je zavrseno ,MNE osvaja ,setite se proslih OI kad su crnogorci statirali u bazenu za trece mesto protiv Srbije(bilo je nekih 6,7 razlika za nas),sad je red da se vrati usluga

JANOVIC

pre 11 godina

Iako zivim u Srbiji navijam za moje ajkule ,voleo sam da je ovaj mec bio za zlatnu medalju ali sta je tu je delfini vise srece drugi put...

ultimativni sampioni!

pre 11 godina

ako osvoji zlato u vaterpolu,Hrvatska ce imati vaterpolska zlata i na SP-u i na EP-u i na OI.
sto reci nego sampioni,vladat ce jos dugo vaterpolom!

darko

pre 11 godina

ne zanimaju me svetske lige, ne zanimaju me kupovi cara konstantina u nisu, ne zanimaju me evropska prvenstva na kojima ne ucestvuju ili ne tempiraju formu za njih najbolji evropski sportisti, ne zanimaju me olimpijske bronze, ne zanimaju me olimpijska finala. Milice, cestitam ti sto si se svrstala u red najvecih srpskih sportista u istoriji, uz Aleksandru Ivosev, uz odbojkase, uz sve Srbe koji su osvajali olimpijska zlata pod zastavom Jugoslavije. hvala ti sto napokon nakon dugo vremena imamo jednog olimpijskog POBEDNIKA, a ne razne gubitnike koje smo onda proglasavali za nase pobednike koji sijaju zlatnim sjajem. ti stvarno jesi zlatna. a dokle god budemo slavili gubitnike, bicemo nacija gubitnika, cetvrtih, sedmih, i sto sedmih mesta, sto u sportu sto u zivotu. cestitam ti sto si to sve uradila u jednom borilackom sportu, gde druga opcija sem pobede ne postoji, jer ako izgubis, ode noga u glavu. iako se pobednicki mentalitet ne moze nauciti, vec se sa njim radja, nadam se da ces nekim svojim savetom pomoci nekim nekim novim klincima da ostvare uspeh slican uspeh, a i tebi naravno zelim jos puno uspeha u nastavku karijere. i posebno ti hvala sto se sinoc po prvi put otkako nam je zvanicna himna, sinoc nasa himna cula na najvecoj sceni, prvi put ju je ceo svet mogao cuti posle meca, a ne pre meca (a pre meca smo uvek u svemu svi najbolji), jer u sustini, jedina dva takmicenja na svetu koja se racunaju su svetsko prvenstvo u fudbalu i olimpijske igre, sve drugo je nebitno.

nekle

pre 11 godina

Madjari do sada 17 medalja, od toga 8 zlatnih, a ima ih ko nas.
Eto sta znaci kada je neko bez kompleksa male nacije, od kog mi patimo.
Kod nas se za neuspeh odmah poteze broj stanovnika, uslovi i slicno, a madjari svaku olimpijado pu 20 medlja.
Svaka cast.
Vaterpolisti su jos jednom pokazali da kad je klucno za zlato, na olimpijadi, nema ih nigde.
Sta god uradili, novi selektor je neopohdan i tu i u odbojci.
Udovicic ima 2 olimpijade bez zlata, Kolakovic dve bez polufinala, sto je mnogo mnogo je.

smeker

pre 11 godina

Momci Vi ste uvek ponos i dika .posteni,radni,odani grbu i narodu koga predstavljate.Zbog toga glavu gore i posteno igrajte kao i uvek do sada.Vi nemozete da razocarate...SVAKA CAST

Zuja

pre 11 godina

(Ratko, 12. avgust 2012 11:01) upravo tako. On je iz Kragujevca, ima 25 godina i zaista bi bilo sramota da ne izdrzi do kraja! Pricao je pre OI da mu je cilj da istrci vreme od 2:17 i da ce pokusati to da ostvari. Drzava mu je pomogla i ulozila je pare u njega, te bi zaista bilo krajnje neozbiljno da ne odradi maraton kako dolikuje.

Ratko

pre 11 godina

Ajde o sto eura da se kladimo da ce nas maratonac da odustane? Ajde Darko stisni zube i istrci maraton za medalju! Samo treba da se ubacis u prvu vodecu grupu i da pratis njihov tempo! Nista komplikovano to je cista izdrzljivost i sprema! Ako si trenirao 4 godine, odnosno 1460 dana za maraton, kako je moguce da ne juris sam vrh! Za razliku od fudbala i kosarke ovde sreca ne igra nikakvu ulogu, vec samo jesi li spreman ili ne!

milena

pre 11 godina

Prizelkivala sam,da se svira nasa himna,i da to slusaju i Hrvati sa jedne strane i Crnogorci sa druge strane.Ali sta da se radi.Bit cu srecna i sa bronzom,jer nasi to zasluzuju.Samo napred,zdusno navijam za vas.

Neka odgledaju cisto da skinu pritisak!

pre 11 godina

Nemogu da se otmem utisku da nasi vaterpolisti razbijaju sve redom na svim ostalim takmicenjima, ligama, sampionatima, ali se uvek prodaju na Olimpijadi. Dobro, niko nije lud da ponudi kintu za Svetsku Ligu ili EP, ali za olimpijsko zlato je vec druga prica. Uz to vaterpolisti imaju jako skromna primanja, pa je lako nekog i potkupiti. Zato predlazem za sledeci put da im nas Olimpijski komitet (drzava) ponudi dobre premije za ulazak u finale i posebno za olimpijsko zlato. Ej, sa ubedljivo najkvalitetnijim timom mozda necemo ni medalju da osvojimo. Bruka!!!

Treba svim nasim olimpijcima pustiti da odgledaju sve Milicine borbe od juce, da vide kako se bori za cast, za svoj narod i za ulazak u istoriju.

Milena

pre 11 godina

Nekako njima sve i da hocemo ne mozemo nista da zamerimo,ostaje zal za porazom odbojkasa bar meni od Nemacke jer bi u 1/4 sve bilo moguce ona grupa tamo nije bila nepobediva,takodje i teniseri jedino se Tipsa trudio ali naisao na onu banderu,i jos koja u streljastvu pre svega Arunovicka

hmelj zlotvor

pre 11 godina

Nasi vaterpolisti vrlo retko gube ove utakmice za 3.mesto, a bilo ih je dosta. Mislim da smo izgubili samo na SP 2007 i to je sve.

kinaski

pre 11 godina

Ako neko od sportista zasluzuje priznanje za sve ove godine,onda ste to vi. I ako sam se nervirao i cupao kosu zbog poraza i igre. Ne mogu a da se ne setim svih medalja i uzivanja gledajuci vaterpolo.

kinaski

pre 11 godina

Ako neko od sportista zasluzuje priznanje za sve ove godine,onda ste to vi. I ako sam se nervirao i cupao kosu zbog poraza i igre. Ne mogu a da se ne setim svih medalja i uzivanja gledajuci vaterpolo.

milena

pre 11 godina

Prizelkivala sam,da se svira nasa himna,i da to slusaju i Hrvati sa jedne strane i Crnogorci sa druge strane.Ali sta da se radi.Bit cu srecna i sa bronzom,jer nasi to zasluzuju.Samo napred,zdusno navijam za vas.

darko

pre 11 godina

ne zanimaju me svetske lige, ne zanimaju me kupovi cara konstantina u nisu, ne zanimaju me evropska prvenstva na kojima ne ucestvuju ili ne tempiraju formu za njih najbolji evropski sportisti, ne zanimaju me olimpijske bronze, ne zanimaju me olimpijska finala. Milice, cestitam ti sto si se svrstala u red najvecih srpskih sportista u istoriji, uz Aleksandru Ivosev, uz odbojkase, uz sve Srbe koji su osvajali olimpijska zlata pod zastavom Jugoslavije. hvala ti sto napokon nakon dugo vremena imamo jednog olimpijskog POBEDNIKA, a ne razne gubitnike koje smo onda proglasavali za nase pobednike koji sijaju zlatnim sjajem. ti stvarno jesi zlatna. a dokle god budemo slavili gubitnike, bicemo nacija gubitnika, cetvrtih, sedmih, i sto sedmih mesta, sto u sportu sto u zivotu. cestitam ti sto si to sve uradila u jednom borilackom sportu, gde druga opcija sem pobede ne postoji, jer ako izgubis, ode noga u glavu. iako se pobednicki mentalitet ne moze nauciti, vec se sa njim radja, nadam se da ces nekim svojim savetom pomoci nekim nekim novim klincima da ostvare uspeh slican uspeh, a i tebi naravno zelim jos puno uspeha u nastavku karijere. i posebno ti hvala sto se sinoc po prvi put otkako nam je zvanicna himna, sinoc nasa himna cula na najvecoj sceni, prvi put ju je ceo svet mogao cuti posle meca, a ne pre meca (a pre meca smo uvek u svemu svi najbolji), jer u sustini, jedina dva takmicenja na svetu koja se racunaju su svetsko prvenstvo u fudbalu i olimpijske igre, sve drugo je nebitno.

nekle

pre 11 godina

Madjari do sada 17 medalja, od toga 8 zlatnih, a ima ih ko nas.
Eto sta znaci kada je neko bez kompleksa male nacije, od kog mi patimo.
Kod nas se za neuspeh odmah poteze broj stanovnika, uslovi i slicno, a madjari svaku olimpijado pu 20 medlja.
Svaka cast.
Vaterpolisti su jos jednom pokazali da kad je klucno za zlato, na olimpijadi, nema ih nigde.
Sta god uradili, novi selektor je neopohdan i tu i u odbojci.
Udovicic ima 2 olimpijade bez zlata, Kolakovic dve bez polufinala, sto je mnogo mnogo je.

hmelj zlotvor

pre 11 godina

Nasi vaterpolisti vrlo retko gube ove utakmice za 3.mesto, a bilo ih je dosta. Mislim da smo izgubili samo na SP 2007 i to je sve.

JANOVIC

pre 11 godina

Iako zivim u Srbiji navijam za moje ajkule ,voleo sam da je ovaj mec bio za zlatnu medalju ali sta je tu je delfini vise srece drugi put...

smeker

pre 11 godina

Momci Vi ste uvek ponos i dika .posteni,radni,odani grbu i narodu koga predstavljate.Zbog toga glavu gore i posteno igrajte kao i uvek do sada.Vi nemozete da razocarate...SVAKA CAST

Milena

pre 11 godina

Nekako njima sve i da hocemo ne mozemo nista da zamerimo,ostaje zal za porazom odbojkasa bar meni od Nemacke jer bi u 1/4 sve bilo moguce ona grupa tamo nije bila nepobediva,takodje i teniseri jedino se Tipsa trudio ali naisao na onu banderu,i jos koja u streljastvu pre svega Arunovicka

Neka odgledaju cisto da skinu pritisak!

pre 11 godina

Nemogu da se otmem utisku da nasi vaterpolisti razbijaju sve redom na svim ostalim takmicenjima, ligama, sampionatima, ali se uvek prodaju na Olimpijadi. Dobro, niko nije lud da ponudi kintu za Svetsku Ligu ili EP, ali za olimpijsko zlato je vec druga prica. Uz to vaterpolisti imaju jako skromna primanja, pa je lako nekog i potkupiti. Zato predlazem za sledeci put da im nas Olimpijski komitet (drzava) ponudi dobre premije za ulazak u finale i posebno za olimpijsko zlato. Ej, sa ubedljivo najkvalitetnijim timom mozda necemo ni medalju da osvojimo. Bruka!!!

Treba svim nasim olimpijcima pustiti da odgledaju sve Milicine borbe od juce, da vide kako se bori za cast, za svoj narod i za ulazak u istoriju.

Ratko

pre 11 godina

Ajde o sto eura da se kladimo da ce nas maratonac da odustane? Ajde Darko stisni zube i istrci maraton za medalju! Samo treba da se ubacis u prvu vodecu grupu i da pratis njihov tempo! Nista komplikovano to je cista izdrzljivost i sprema! Ako si trenirao 4 godine, odnosno 1460 dana za maraton, kako je moguce da ne juris sam vrh! Za razliku od fudbala i kosarke ovde sreca ne igra nikakvu ulogu, vec samo jesi li spreman ili ne!

ultimativni sampioni!

pre 11 godina

ako osvoji zlato u vaterpolu,Hrvatska ce imati vaterpolska zlata i na SP-u i na EP-u i na OI.
sto reci nego sampioni,vladat ce jos dugo vaterpolom!

dzon snezni

pre 11 godina

hehe... bice zaista zabavno pratiti ovaj mec ovde u Herceg Novom ..heheh...
Da sam ja na mestu (kao sto nisam) ja bih u samom bazenu menjao kapice sa crnogorcima i oni sa nama... koja bi to zbrka bila ... hahahaha
Zamislite da u jednom napadu Vanja navuce crnogosku i zabije go Soru a neko od djetica uzme nasu i... znate vec sta mislim! To bi bio udarac i za ove u BG i za ove u PG
ehhh

Goran- mne

pre 11 godina

Rodjen sam u Crnoj Gori,živim u srbiji a navijam naravno za moju Crnu Goru i to talno mi je nejasno da ovi "srbi " koji su rodjeni u cg i žive tamo bukvalno mrze svoju zemlju ?! ako ne voliš sebe ne voliš ni drugoga

Zuja

pre 11 godina

Nas maratonac je u vodecoj grupi i medju glavnim kandidatima za zlato po svim kladionicama. Ako uspe da osvoji Olimpijski maraton bice to ravno sletanju coveka na Mars.

mirko vrabac

pre 11 godina

Ove OI bez obzira sta uradili vaterpolisti danas,bice mnogo uspesnije nego one u Pekingu.Zasto?Pa da vidimo ko je to osvojio sve medalje u Pekingu:Cavic(srebro),Djokovic(bronza),Vaterpolisti(bronza).Za te medalje Olimpijski komitet uopste nije zasluzan.Cavic vec odavno trenira u SAD,Djokovic svoju formu dokazuje na raznim turnirima,dok vaterpolisti i da treniraju u zabokrecini oni bi opet osvojili neku medalju,jer su jednostavno rodjeni za taj sport.Sada imamo dve medalje u streljastvu,sto znaci da su se uslovi koliko-toliko poboljsali.A za tekvondo sta reci,devojka vredno trenirala i uz mnogo odricanja i muke osvojila olimpijsko zlato!I da vas pitam da li se neko moze setiti ostalih sportista u Pekingu koji su bili makar blizu medalje?Nema ih,a sada imali smo 3 cetvrta mesta(Arunovic,Djokovic,Cavic),imali smo sestre Moldovan i Novakovica u finalu,imali smo predstavnika u boksu,tri predstavnika u tekvondou,rukometase,atleticare i jos mnoge druge sportiste koje nismo imali u Pekingu.Ove OI su odlicno zavrsene,moglo je i vise medalja,moglo je i da ih ne bude,ali mislim da je ovo realan broj medalja koliko Srbija trenutno ulaze u sport.

kad se nisam slogiro

pre 11 godina

Ajde o sto eura da se kladimo da ce nas maratonac da odustane? Ajde Darko stisni zube i istrci maraton za medalju! Samo treba da se ubacis u prvu vodecu grupu i da pratis njihov tempo! Nista komplikovano to je cista izdrzljivost i sprema! Ako si trenirao 4 godine, odnosno 1460 dana za maraton, kako je moguce da ne juris sam vrh! Za razliku od fudbala i kosarke ovde sreca ne igra nikakvu ulogu, vec samo jesi li spreman ili ne!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 12. avgust 2012 11:01)
Nek' si mu objasnio kako se trci maraton:) Ma da, sve je to jednostavno, brzo pretrcis 46 km i eto zlatne medalje. Ajoj Boze, sta se ovde sve moze procitati?!:)

Mrzim ijekavicu

pre 11 godina

Nadam se da ćete uspjeti da pobijedite danas, jer svaka se medelja broji i bitna je. Naprijed Delfini, potopite tzv. Ajkule!

p.s.Slažem se sa Milenom da se Janko Tipsarević zaista borio, za razliku od Đokovića.

Zuja

pre 11 godina

(Ratko, 12. avgust 2012 11:01) upravo tako. On je iz Kragujevca, ima 25 godina i zaista bi bilo sramota da ne izdrzi do kraja! Pricao je pre OI da mu je cilj da istrci vreme od 2:17 i da ce pokusati to da ostvari. Drzava mu je pomogla i ulozila je pare u njega, te bi zaista bilo krajnje neozbiljno da ne odradi maraton kako dolikuje.

mladen

pre 11 godina

Neverovatna je bila sreca hrvatskih medija kad je ITA izbacila Srbiju,kazu:"Hrvatska ima optvoren put do zlata",znaju oni da se Barakude prepadnu u bazenu kada vide Delfine...Pustite vi forume ,na njima svako moze biti heroj!

Andrija Prlainović forever ♥

pre 11 godina

Ovo je zaista meč vrijedan finala, ali sreće nema, kao i obično. navijam za bilo koga, ali za mene su delfini pobjednici i zlatni olimpijci. http://www.london2012.com/water-polo/event/men/teamstatistics/type=teamLeaders-prelFinalRnd/index.html statistika sve govori. Navijam samo da Andrija još jednom dokaže zašto je najbolji strijelac turnira i najbolji igrač reprezentacije.

Crnogorac znaci Srbin, Srbin znaci Crnogorac

pre 11 godina

Crnogorci sa najcistiji Srbi, uspeli su da sacuvaju svoju drzavu od Turaka, a Srbi, skoro svi su poreklom iz Crne Gore gde su i nastajale prve srpske drzave Zeta i Duklja. Dakle igraju nasi sa nasima. I sto bi rekli kralj Nikola ili Njegos, srpstvo ce pobediti!

branislav

pre 11 godina

ovo je zavrseno ,MNE osvaja ,setite se proslih OI kad su crnogorci statirali u bazenu za trece mesto protiv Srbije(bilo je nekih 6,7 razlika za nas),sad je red da se vrati usluga

Ja bre

pre 11 godina

Momci glavu gore, pustite ove hejtere koji vas mnogo dekoncentrisu, sledece godine su Mediteranske igre, pa se tu dokazite i svima zapusite usta.

Kum Rudisha

pre 11 godina

Znaci u sred Srbije radim za crncogorce, ako je vec tako daj da im pokazemo njihovog boga u bazenu i rasturimo ih. S R B I J A!!!!!!!!!!

JANOVIC

pre 11 godina

Iako zivim u Srbiji navijam za moje ajkule ,voleo sam da je ovaj mec bio za zlatnu medalju ali sta je tu je delfini vise srece drugi put...

darko

pre 11 godina

ne zanimaju me svetske lige, ne zanimaju me kupovi cara konstantina u nisu, ne zanimaju me evropska prvenstva na kojima ne ucestvuju ili ne tempiraju formu za njih najbolji evropski sportisti, ne zanimaju me olimpijske bronze, ne zanimaju me olimpijska finala. Milice, cestitam ti sto si se svrstala u red najvecih srpskih sportista u istoriji, uz Aleksandru Ivosev, uz odbojkase, uz sve Srbe koji su osvajali olimpijska zlata pod zastavom Jugoslavije. hvala ti sto napokon nakon dugo vremena imamo jednog olimpijskog POBEDNIKA, a ne razne gubitnike koje smo onda proglasavali za nase pobednike koji sijaju zlatnim sjajem. ti stvarno jesi zlatna. a dokle god budemo slavili gubitnike, bicemo nacija gubitnika, cetvrtih, sedmih, i sto sedmih mesta, sto u sportu sto u zivotu. cestitam ti sto si to sve uradila u jednom borilackom sportu, gde druga opcija sem pobede ne postoji, jer ako izgubis, ode noga u glavu. iako se pobednicki mentalitet ne moze nauciti, vec se sa njim radja, nadam se da ces nekim svojim savetom pomoci nekim nekim novim klincima da ostvare uspeh slican uspeh, a i tebi naravno zelim jos puno uspeha u nastavku karijere. i posebno ti hvala sto se sinoc po prvi put otkako nam je zvanicna himna, sinoc nasa himna cula na najvecoj sceni, prvi put ju je ceo svet mogao cuti posle meca, a ne pre meca (a pre meca smo uvek u svemu svi najbolji), jer u sustini, jedina dva takmicenja na svetu koja se racunaju su svetsko prvenstvo u fudbalu i olimpijske igre, sve drugo je nebitno.

Neka odgledaju cisto da skinu pritisak!

pre 11 godina

Nemogu da se otmem utisku da nasi vaterpolisti razbijaju sve redom na svim ostalim takmicenjima, ligama, sampionatima, ali se uvek prodaju na Olimpijadi. Dobro, niko nije lud da ponudi kintu za Svetsku Ligu ili EP, ali za olimpijsko zlato je vec druga prica. Uz to vaterpolisti imaju jako skromna primanja, pa je lako nekog i potkupiti. Zato predlazem za sledeci put da im nas Olimpijski komitet (drzava) ponudi dobre premije za ulazak u finale i posebno za olimpijsko zlato. Ej, sa ubedljivo najkvalitetnijim timom mozda necemo ni medalju da osvojimo. Bruka!!!

Treba svim nasim olimpijcima pustiti da odgledaju sve Milicine borbe od juce, da vide kako se bori za cast, za svoj narod i za ulazak u istoriju.

milena

pre 11 godina

Prizelkivala sam,da se svira nasa himna,i da to slusaju i Hrvati sa jedne strane i Crnogorci sa druge strane.Ali sta da se radi.Bit cu srecna i sa bronzom,jer nasi to zasluzuju.Samo napred,zdusno navijam za vas.

Goran- mne

pre 11 godina

Rodjen sam u Crnoj Gori,živim u srbiji a navijam naravno za moju Crnu Goru i to talno mi je nejasno da ovi "srbi " koji su rodjeni u cg i žive tamo bukvalno mrze svoju zemlju ?! ako ne voliš sebe ne voliš ni drugoga

Ratko

pre 11 godina

Ajde o sto eura da se kladimo da ce nas maratonac da odustane? Ajde Darko stisni zube i istrci maraton za medalju! Samo treba da se ubacis u prvu vodecu grupu i da pratis njihov tempo! Nista komplikovano to je cista izdrzljivost i sprema! Ako si trenirao 4 godine, odnosno 1460 dana za maraton, kako je moguce da ne juris sam vrh! Za razliku od fudbala i kosarke ovde sreca ne igra nikakvu ulogu, vec samo jesi li spreman ili ne!

ultimativni sampioni!

pre 11 godina

ako osvoji zlato u vaterpolu,Hrvatska ce imati vaterpolska zlata i na SP-u i na EP-u i na OI.
sto reci nego sampioni,vladat ce jos dugo vaterpolom!

nekle

pre 11 godina

Madjari do sada 17 medalja, od toga 8 zlatnih, a ima ih ko nas.
Eto sta znaci kada je neko bez kompleksa male nacije, od kog mi patimo.
Kod nas se za neuspeh odmah poteze broj stanovnika, uslovi i slicno, a madjari svaku olimpijado pu 20 medlja.
Svaka cast.
Vaterpolisti su jos jednom pokazali da kad je klucno za zlato, na olimpijadi, nema ih nigde.
Sta god uradili, novi selektor je neopohdan i tu i u odbojci.
Udovicic ima 2 olimpijade bez zlata, Kolakovic dve bez polufinala, sto je mnogo mnogo je.

dzon snezni

pre 11 godina

hehe... bice zaista zabavno pratiti ovaj mec ovde u Herceg Novom ..heheh...
Da sam ja na mestu (kao sto nisam) ja bih u samom bazenu menjao kapice sa crnogorcima i oni sa nama... koja bi to zbrka bila ... hahahaha
Zamislite da u jednom napadu Vanja navuce crnogosku i zabije go Soru a neko od djetica uzme nasu i... znate vec sta mislim! To bi bio udarac i za ove u BG i za ove u PG
ehhh

branislav

pre 11 godina

ovo je zavrseno ,MNE osvaja ,setite se proslih OI kad su crnogorci statirali u bazenu za trece mesto protiv Srbije(bilo je nekih 6,7 razlika za nas),sad je red da se vrati usluga

mladen

pre 11 godina

Neverovatna je bila sreca hrvatskih medija kad je ITA izbacila Srbiju,kazu:"Hrvatska ima optvoren put do zlata",znaju oni da se Barakude prepadnu u bazenu kada vide Delfine...Pustite vi forume ,na njima svako moze biti heroj!

Andrija Prlainović forever ♥

pre 11 godina

Ovo je zaista meč vrijedan finala, ali sreće nema, kao i obično. navijam za bilo koga, ali za mene su delfini pobjednici i zlatni olimpijci. http://www.london2012.com/water-polo/event/men/teamstatistics/type=teamLeaders-prelFinalRnd/index.html statistika sve govori. Navijam samo da Andrija još jednom dokaže zašto je najbolji strijelac turnira i najbolji igrač reprezentacije.

Crnogorac znaci Srbin, Srbin znaci Crnogorac

pre 11 godina

Crnogorci sa najcistiji Srbi, uspeli su da sacuvaju svoju drzavu od Turaka, a Srbi, skoro svi su poreklom iz Crne Gore gde su i nastajale prve srpske drzave Zeta i Duklja. Dakle igraju nasi sa nasima. I sto bi rekli kralj Nikola ili Njegos, srpstvo ce pobediti!

kinaski

pre 11 godina

Ako neko od sportista zasluzuje priznanje za sve ove godine,onda ste to vi. I ako sam se nervirao i cupao kosu zbog poraza i igre. Ne mogu a da se ne setim svih medalja i uzivanja gledajuci vaterpolo.

smeker

pre 11 godina

Momci Vi ste uvek ponos i dika .posteni,radni,odani grbu i narodu koga predstavljate.Zbog toga glavu gore i posteno igrajte kao i uvek do sada.Vi nemozete da razocarate...SVAKA CAST

Mrzim ijekavicu

pre 11 godina

Nadam se da ćete uspjeti da pobijedite danas, jer svaka se medelja broji i bitna je. Naprijed Delfini, potopite tzv. Ajkule!

p.s.Slažem se sa Milenom da se Janko Tipsarević zaista borio, za razliku od Đokovića.

mirko vrabac

pre 11 godina

Ove OI bez obzira sta uradili vaterpolisti danas,bice mnogo uspesnije nego one u Pekingu.Zasto?Pa da vidimo ko je to osvojio sve medalje u Pekingu:Cavic(srebro),Djokovic(bronza),Vaterpolisti(bronza).Za te medalje Olimpijski komitet uopste nije zasluzan.Cavic vec odavno trenira u SAD,Djokovic svoju formu dokazuje na raznim turnirima,dok vaterpolisti i da treniraju u zabokrecini oni bi opet osvojili neku medalju,jer su jednostavno rodjeni za taj sport.Sada imamo dve medalje u streljastvu,sto znaci da su se uslovi koliko-toliko poboljsali.A za tekvondo sta reci,devojka vredno trenirala i uz mnogo odricanja i muke osvojila olimpijsko zlato!I da vas pitam da li se neko moze setiti ostalih sportista u Pekingu koji su bili makar blizu medalje?Nema ih,a sada imali smo 3 cetvrta mesta(Arunovic,Djokovic,Cavic),imali smo sestre Moldovan i Novakovica u finalu,imali smo predstavnika u boksu,tri predstavnika u tekvondou,rukometase,atleticare i jos mnoge druge sportiste koje nismo imali u Pekingu.Ove OI su odlicno zavrsene,moglo je i vise medalja,moglo je i da ih ne bude,ali mislim da je ovo realan broj medalja koliko Srbija trenutno ulaze u sport.

Milena

pre 11 godina

Nekako njima sve i da hocemo ne mozemo nista da zamerimo,ostaje zal za porazom odbojkasa bar meni od Nemacke jer bi u 1/4 sve bilo moguce ona grupa tamo nije bila nepobediva,takodje i teniseri jedino se Tipsa trudio ali naisao na onu banderu,i jos koja u streljastvu pre svega Arunovicka

hmelj zlotvor

pre 11 godina

Nasi vaterpolisti vrlo retko gube ove utakmice za 3.mesto, a bilo ih je dosta. Mislim da smo izgubili samo na SP 2007 i to je sve.

Zuja

pre 11 godina

Nas maratonac je u vodecoj grupi i medju glavnim kandidatima za zlato po svim kladionicama. Ako uspe da osvoji Olimpijski maraton bice to ravno sletanju coveka na Mars.

kad se nisam slogiro

pre 11 godina

Ajde o sto eura da se kladimo da ce nas maratonac da odustane? Ajde Darko stisni zube i istrci maraton za medalju! Samo treba da se ubacis u prvu vodecu grupu i da pratis njihov tempo! Nista komplikovano to je cista izdrzljivost i sprema! Ako si trenirao 4 godine, odnosno 1460 dana za maraton, kako je moguce da ne juris sam vrh! Za razliku od fudbala i kosarke ovde sreca ne igra nikakvu ulogu, vec samo jesi li spreman ili ne!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Ratko, 12. avgust 2012 11:01)
Nek' si mu objasnio kako se trci maraton:) Ma da, sve je to jednostavno, brzo pretrcis 46 km i eto zlatne medalje. Ajoj Boze, sta se ovde sve moze procitati?!:)

Kum Rudisha

pre 11 godina

Znaci u sred Srbije radim za crncogorce, ako je vec tako daj da im pokazemo njihovog boga u bazenu i rasturimo ih. S R B I J A!!!!!!!!!!

Zuja

pre 11 godina

(Ratko, 12. avgust 2012 11:01) upravo tako. On je iz Kragujevca, ima 25 godina i zaista bi bilo sramota da ne izdrzi do kraja! Pricao je pre OI da mu je cilj da istrci vreme od 2:17 i da ce pokusati to da ostvari. Drzava mu je pomogla i ulozila je pare u njega, te bi zaista bilo krajnje neozbiljno da ne odradi maraton kako dolikuje.

Ja bre

pre 11 godina

Momci glavu gore, pustite ove hejtere koji vas mnogo dekoncentrisu, sledece godine su Mediteranske igre, pa se tu dokazite i svima zapusite usta.