Utorak, 31.07.2012.

16:03

Savršen Novakov meč, sledi Hjuit

Srpski teniser Novak Đoković odigrao je jedan od najboljih mečeva ove sezone i pobedio je Endija Rodika iz SAD sa 6:2, 6:1 u drugom kolu Olimpijskih igara.

Izvor: SO

Savršen Novakov meè, sledi Hjuit IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

%

pre 11 godina

Svaka cast! Noletova medalja i medalja vaterpolista su po meni najsigurnije! A ovi likovi sto pisu 1500% i to preko 100%, molim ih da mi objasne sta to znaci?! Kada kazemo da je nesto sigurno, to je 100%, pa ne shvatam sta znaci 1500%?!

Djole

pre 11 godina

Ko je gledao mec, nek kaze da li se Novak klizao i na centralnom terenu? Ono u prvom kolu je bilo zabrinjavajuce, setio sam se odmah Madrida i plave sljake.. Samo da se ne kliza i zlato je tu.

Abc

pre 11 godina

Najveci je optimista ipak lik koji prognozira pobedu Tipsija nad Fedexom. Mislim da ce pre sutra pasti sneg u Bdogradu nego sto ce Tipsi uzeti set

bajo

pre 11 godina

Sledeci je Hjuit, a posle svi redom. Nole osvaja zlato 1500%. Mozda bude srpsko finale, jer Tipsarevic ima dobre sanse da pobedi Federera u 1/4 finalu.

City Girl

pre 11 godina

Nisam stigla ni kafu da zavrsim, a on vec zavrsio mec! Bravo! Sto rekose ovde na BBC-ju : Brilliant. From start to finish, just brilliant.

UZAS

pre 11 godina

@Coa
U kladionici se ne igra - u kladionici se kocka, a kocka je porok isto kao i alkohol, droga...
Jadna je nasa buducnost kad danasnji klinci kladjenje smatraju igrom.
Vi niste u stanju da razlikujete dobro od loseg, normalno od nenormalnog, zdravo od bolesnog.

Dermendziev

pre 11 godina

Pre meca pisao sam da ce se sve mozda zavrsiti na najbolji moguci nacin,ali da se izuzetno bojim meca jer je Novak od uvek bio inspiracija za Rodika,a Rodik po meni najtezi Novakov protivnik na OI do susreta sa Federerom.

Kako zalim sto sam mec propustio banalnim preracunavanjem vremena istocnog dela pojasa sa Londonom(nisam dovoljno obratio paznju).Pa i neka sam propustio,pao je kamen sa srca jer po pisanju vidi se da je Novak imao izuzetno ozbiljan pristup mecu,a o njegovim majstorijama,tehnici suvisno je govoriti,jer najveci Novakov protivnik po nekad zna da bude sam Novak!

Pozdrav i srecno!

vlajziTHESERBISH

pre 11 godina

(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12)

Molim te, kazi da ce Novak da izgubi i od Hjuita... molim te, molim te, molim te, molim te, molim teeeee...!!!!!

realo

pre 11 godina

Ovo je vec licilo na br. 1. Perfektan tajming, puno samopouzdanje u udarce, mali broj gresaka, odlican servis. Ako ovako nastavi, bice sudar titana sa Fedexom u finalu

Ivan Drago

pre 11 godina

vlajzi voli partizan, 31. jul 2012 18:01)...vjeruj,nekad si mi bio i zanimljiv sa svojim kontrama,sad si obljutavio totalno...istrosio si se...al' ajde guraj jos dok mozes.

vlajzi voli partizan

pre 11 godina

Jedva cekam da ga Merej savlada u polufinalu. Kao Nadal pre cetiri godine.A sta ce onda biti opravdanje Verovatno vrucina, ili neravna trava, ili ko zna sta jos. Navijac zvezde je poznat da ne zna da podnese poraz. Videti to-neprocenjivo!

raša

pre 11 godina

Komentator na RTS-u kaze da su Ana i Zimonjih imali srece sa zrebom u mix dublu. U prvom kolu Mirza/Paes, ako prodju Azarenka/Mirni. Da li on bas nista ne zna ili imaju direktivu na RTS-u da sire optimizam.

Odvalio Ga

pre 11 godina

Disete li anti-Srbi i anti-Djokovici? Ili pojma nemate o tenisu ili ste ljubomorni. Smejte se sami sebi. Ha, ha, ha.... Nole grabi u finale!

BaneUtd

pre 11 godina

Ljudi,opet euforija!Pobedio veterana Rodika i odmah ga proglasili za osvajaca zlata.Lakse malo, pa i da dodje do finala,sigurno gubi od Federera, koji igra kao terminator.Onaj mali plivac, do juce nismo ni culi zanjega, usao u finale kao osmi, a mi odmah ga usporedjujemo sa Felpsom!!! Ej, sa velikim Felpsom.A Felps ce ga ostaviti za duzinu tela iza sebe veceras.Stavrno smo urokljiv narod!

Aca Znalac

pre 11 godina

Joj Novak sto ovako pobedi Rodicka. Znas mnogo ti bre zameram. Ja sam mislio da ce da mu pustis jedno par gemica vise, ali ti si se stvarno obezobrazio, pa si ga onako ostavio na tri, ej bre tri komada, sram da te bre bude Novace. Iapk nema veze, neka nije po mom kriterijumu, gazi do zlata pa makar morao Federeru da das 4 gemica.

todorantula

pre 11 godina

(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12...dragi Josko,pa ti ni sam sebi danas nisi preporucio komentar,auuu,zabrinjavajuce.

Roko

pre 11 godina

Ajde Veljo dovece, vreme je za medalju,zato je Nole pozurio da stigne da te gleda!!!!!

Izgleda da je mnogo pozurio !!! Sta ce sad da radi 3 sata :))))))

zoran021

pre 11 godina

Rodick ne koristi dopink sad sam 100%siguran :D...
Salu na stranu, Novak i Janko fantasticni u prva dva kola... Ne smem nista da prognoziram :)...

Joca

pre 11 godina

Bojim se da opet ne bude kao na Vimbldonu, ceo turnir odličan, nadmoćan, a pred Fedom iznenada i niodkuda, neobjašnjivo (k’ bi se z’), pao, poklekao, smutio se, posustao, kliza se, promašuje, ne zna šta mu je. I – odleprša, o gle čuda, zlato, kome?
.

Barak Obama

pre 11 godina

Cestitamo Novaku Djokovicu na pobedi,al njegova vlada ne stoji iza njega kad je rec o dopingu tako da mi sumnjamo u to da on koristi nedozvoljena sredstva.

Jay Zlo

pre 11 godina

Rodik ima dobre izglede da danas pobedi Djokovica. Ne lezi mu, ima bolji medjusebni skor, igra se na travi, koja mu je omiljena podloga, a osim toga, ovo mu je posledja sansa da osvoji medalju na OI.Neka pobedi bolji i neka bude dobar tenis, to je najvaznije.
(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12)

Uvijek se veselim tvojim prognozama,samo nastavi tako.

kent

pre 11 godina

osko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12) ....za ovaj drugi dio tvog komentara se slazem ...a upravo se to desilo gledali smo savrsen tenis Novaka....Josko, Josko jesi nevaljao...

Branko S.

pre 11 godina

Vauuuu!Novak ovako odavno nije igrao!Pomesti sa terena uvek neugodnog Rodika ispod jednog sata igre,pritom izgubivsi samo 3 gema,velika je opomena svima,da sa sampionom nema sale!Molim sledeceg - Marin Cilic?Ako se po jutru dan poznaje eto nama jos jednog radovanja!Sve ostalo bilo bi senzacija!!!Novakov put do finala i verovatno susret sa Federerom,izgleda toliko blizu narocito posle ovog super odigranog meca!!!

zurim

pre 11 godina

Moram na rukomet, prvo da kazem BRAVO hirurgu! Drugo, da se nadam da se @Zenevljanin nije mLogo iznervirao ili ipak jeste?! Novak je POSEBNA klasa dragi @Zenevljanin i steta da to do sada nisi shvatio! A, ni mnogi.Samo, momenat genia to pokazuje: sve sto mozes ti mogu i ja i to daleko bolje! Americkog servera, as-ovca..danas pocisti 'server-as-ovac'! SAMO nebo je granica ovom mladom coveku!

Pozdrav,

Jay Zlo

pre 11 godina

Strašno,jadan Andy,pa nije znao šta ga je snašlo.Ovo je jedan od najtežih Rodikovih poraza i sva za samo pedesetak minuta.Brutalno.Go Nole!!!

Ženevljanin

pre 11 godina

Sjajna Novakova igra; greške (nebitne) se mogu nabrojati na prste jedne ruke. 14 asova je vrlo ohrabrujući podatak, ali nije samo to: ukupan utisak o apsolutnoj nadmoći nad jednim od najboljih "travaša" potvrđuje da je Đoković jedan od dva najozbiljnija kandidata za olimpijsko zlato. Moram da priznam da sam pogrešio kad sam prognozirao da nas očekuje neizvestan meč i mnogo nerviranja. Novak je Andija pregazio za manje od sat vremena...

CRUISER

pre 11 godina

Bravo Novak!
Ovaj covek me uvek iznova odusevljava. Kakva dominacija, kakav atomski tenis. Roddick was completly dismantled. Uprkos pakosnih komentara ovde na ovom portalu pre pocetka meca, Novak je svima pokazao kakav teniski monster - ultimate fighter je postao i kako se bori za svoju zemlju, ciju je zatavu onako ponosno nosio na Otvaranju Igara. Bravo majstore idemo do finala i zlatne medalje!

Jova

pre 11 godina

Uf. Plašila sam se malo ovog meča. Čak sam se i pitala šta sam ja to vidjela na W, pošto su me neki skoro, skoro ubijedili da Novak ne zna igrati na travi. Spušten krov, odskok loptica, jaki servisi, slajz udarci - sve to ne znači ništa ako se Novaku igra. A danas mu se itekako igralo. Ne sijećam se kad sam vidjela ovakvu statistiku na nekom zvaničnom meču. Sijajno. Ima tu još posla ali se definitivno lakše se diše.

Pozdrav svima

Smilica

pre 11 godina

Protutnjao brzi voz zvani NO1E kroz Wimbldon!
Svaka cast NO1E Sine SRBINE!!!!!
Sad si mu vratio za sve.Posle ovog poraza rodik ce zavrsiti ubrzo karijeru,jos ne zna sta ga je snaslo.

Srecno svim nasim sportistima.
Ajde Veljo dovece, vreme je za medalju,zato je Nole pozurio da stigne da te gleda!!!!!

Coa

pre 11 godina

@ Rodik ima dobre izglede da danas pobedi Djokovica. Ne lezi mu, ima bolji medjusebni skor, igra se na travi, koja mu je omiljena podloga, a osim toga, ovo mu je posledja sansa da osvoji medalju na OI.Neka pobedi bolji i neka bude dobar tenis, to je najvaznije.
(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12)

Pretpostavljam da ne igras cesto kladionicu.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

I to je to! Lekcija iz tenisa. Jedan od retkih nasih sportista u koje ne sumnjam. Sada proci verovatno Cilica, a zatim se pripremiti za polufinale gde ce ga cekati najverovatnije Mari. Ali ne brinem za Novaka, verujem da ce doci do zlata.

DOMINACIJA

pre 11 godina

Ja realno očekujem još dve medaje:vaterpolisti i Novak.A posle Olimpijade da se zapitamo gde nam je sport.Streljaštvo i tenis su induvidualni spotovi,zaključak je da su timski sportovi potounuli na dno.

Obrad

pre 11 godina

Klikce orao sa visine
Ziveo nam srpski sine
Ti si zvezda celog sveta
I nikome to ne smeta
Djokovicu srpski brate
Na TV i terenu, svi te ptate
Ti si prava srspska dika
Srpskih tenis predstavnika
Hvala tebi , ti si pravi
Satobom se srbi hvale

Stefan

pre 11 godina

Mozda sam smotan,ali ne mogu da nadjem link za prenos ovog meca.Sve sto nadjem se placa,pa ako neko zna neka postavi bio bih mu zahvalan.Iako zvuci nevjerovatno,crnogorci su ugasili sve kanale koji prenose OI da bi mi morali da gledamo RTCG,iako oni ne prenose Djokovica i srpske sportiste uopste.Prenose crnogorske sportiste,ponekad nesto tipa plivanje i to je to.I dalje ih kompleksi ubijaju..

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Rodik ima dobre izglede da danas pobedi Djokovica. Ne lezi mu, ima bolji medjusebni skor, igra se na travi, koja mu je omiljena podloga, a osim toga, ovo mu je posledja sansa da osvoji medalju na OI.Neka pobedi bolji i neka bude dobar tenis, to je najvaznije.

Znaisha

pre 11 godina

Tacno se vidi kad je naspanovan kako treba...nema gledanja u nebo,psovanja,urlanja,mahanja rukama,iscudjavanja i sl.! Ehh,kad bi uvek ovakav bio...

Znaisha

pre 11 godina

Tacno se vidi kad je naspanovan kako treba...nema gledanja u nebo,psovanja,urlanja,mahanja rukama,iscudjavanja i sl.! Ehh,kad bi uvek ovakav bio...

raša

pre 11 godina

Komentator na RTS-u kaze da su Ana i Zimonjih imali srece sa zrebom u mix dublu. U prvom kolu Mirza/Paes, ako prodju Azarenka/Mirni. Da li on bas nista ne zna ili imaju direktivu na RTS-u da sire optimizam.

Jay Zlo

pre 11 godina

Rodik ima dobre izglede da danas pobedi Djokovica. Ne lezi mu, ima bolji medjusebni skor, igra se na travi, koja mu je omiljena podloga, a osim toga, ovo mu je posledja sansa da osvoji medalju na OI.Neka pobedi bolji i neka bude dobar tenis, to je najvaznije.
(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12)

Uvijek se veselim tvojim prognozama,samo nastavi tako.

Odvalio Ga

pre 11 godina

Disete li anti-Srbi i anti-Djokovici? Ili pojma nemate o tenisu ili ste ljubomorni. Smejte se sami sebi. Ha, ha, ha.... Nole grabi u finale!

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

I to je to! Lekcija iz tenisa. Jedan od retkih nasih sportista u koje ne sumnjam. Sada proci verovatno Cilica, a zatim se pripremiti za polufinale gde ce ga cekati najverovatnije Mari. Ali ne brinem za Novaka, verujem da ce doci do zlata.

Barak Obama

pre 11 godina

Cestitamo Novaku Djokovicu na pobedi,al njegova vlada ne stoji iza njega kad je rec o dopingu tako da mi sumnjamo u to da on koristi nedozvoljena sredstva.

Jay Zlo

pre 11 godina

Strašno,jadan Andy,pa nije znao šta ga je snašlo.Ovo je jedan od najtežih Rodikovih poraza i sva za samo pedesetak minuta.Brutalno.Go Nole!!!

Ženevljanin

pre 11 godina

Sjajna Novakova igra; greške (nebitne) se mogu nabrojati na prste jedne ruke. 14 asova je vrlo ohrabrujući podatak, ali nije samo to: ukupan utisak o apsolutnoj nadmoći nad jednim od najboljih "travaša" potvrđuje da je Đoković jedan od dva najozbiljnija kandidata za olimpijsko zlato. Moram da priznam da sam pogrešio kad sam prognozirao da nas očekuje neizvestan meč i mnogo nerviranja. Novak je Andija pregazio za manje od sat vremena...

CRUISER

pre 11 godina

Bravo Novak!
Ovaj covek me uvek iznova odusevljava. Kakva dominacija, kakav atomski tenis. Roddick was completly dismantled. Uprkos pakosnih komentara ovde na ovom portalu pre pocetka meca, Novak je svima pokazao kakav teniski monster - ultimate fighter je postao i kako se bori za svoju zemlju, ciju je zatavu onako ponosno nosio na Otvaranju Igara. Bravo majstore idemo do finala i zlatne medalje!

Stefan

pre 11 godina

Mozda sam smotan,ali ne mogu da nadjem link za prenos ovog meca.Sve sto nadjem se placa,pa ako neko zna neka postavi bio bih mu zahvalan.Iako zvuci nevjerovatno,crnogorci su ugasili sve kanale koji prenose OI da bi mi morali da gledamo RTCG,iako oni ne prenose Djokovica i srpske sportiste uopste.Prenose crnogorske sportiste,ponekad nesto tipa plivanje i to je to.I dalje ih kompleksi ubijaju..

kent

pre 11 godina

osko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12) ....za ovaj drugi dio tvog komentara se slazem ...a upravo se to desilo gledali smo savrsen tenis Novaka....Josko, Josko jesi nevaljao...

todorantula

pre 11 godina

(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12...dragi Josko,pa ti ni sam sebi danas nisi preporucio komentar,auuu,zabrinjavajuce.

Obrad

pre 11 godina

Klikce orao sa visine
Ziveo nam srpski sine
Ti si zvezda celog sveta
I nikome to ne smeta
Djokovicu srpski brate
Na TV i terenu, svi te ptate
Ti si prava srspska dika
Srpskih tenis predstavnika
Hvala tebi , ti si pravi
Satobom se srbi hvale

Aca Znalac

pre 11 godina

Joj Novak sto ovako pobedi Rodicka. Znas mnogo ti bre zameram. Ja sam mislio da ce da mu pustis jedno par gemica vise, ali ti si se stvarno obezobrazio, pa si ga onako ostavio na tri, ej bre tri komada, sram da te bre bude Novace. Iapk nema veze, neka nije po mom kriterijumu, gazi do zlata pa makar morao Federeru da das 4 gemica.

Coa

pre 11 godina

@ Rodik ima dobre izglede da danas pobedi Djokovica. Ne lezi mu, ima bolji medjusebni skor, igra se na travi, koja mu je omiljena podloga, a osim toga, ovo mu je posledja sansa da osvoji medalju na OI.Neka pobedi bolji i neka bude dobar tenis, to je najvaznije.
(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12)

Pretpostavljam da ne igras cesto kladionicu.

Branko S.

pre 11 godina

Vauuuu!Novak ovako odavno nije igrao!Pomesti sa terena uvek neugodnog Rodika ispod jednog sata igre,pritom izgubivsi samo 3 gema,velika je opomena svima,da sa sampionom nema sale!Molim sledeceg - Marin Cilic?Ako se po jutru dan poznaje eto nama jos jednog radovanja!Sve ostalo bilo bi senzacija!!!Novakov put do finala i verovatno susret sa Federerom,izgleda toliko blizu narocito posle ovog super odigranog meca!!!

Smilica

pre 11 godina

Protutnjao brzi voz zvani NO1E kroz Wimbldon!
Svaka cast NO1E Sine SRBINE!!!!!
Sad si mu vratio za sve.Posle ovog poraza rodik ce zavrsiti ubrzo karijeru,jos ne zna sta ga je snaslo.

Srecno svim nasim sportistima.
Ajde Veljo dovece, vreme je za medalju,zato je Nole pozurio da stigne da te gleda!!!!!

zurim

pre 11 godina

Moram na rukomet, prvo da kazem BRAVO hirurgu! Drugo, da se nadam da se @Zenevljanin nije mLogo iznervirao ili ipak jeste?! Novak je POSEBNA klasa dragi @Zenevljanin i steta da to do sada nisi shvatio! A, ni mnogi.Samo, momenat genia to pokazuje: sve sto mozes ti mogu i ja i to daleko bolje! Americkog servera, as-ovca..danas pocisti 'server-as-ovac'! SAMO nebo je granica ovom mladom coveku!

Pozdrav,

Jova

pre 11 godina

Uf. Plašila sam se malo ovog meča. Čak sam se i pitala šta sam ja to vidjela na W, pošto su me neki skoro, skoro ubijedili da Novak ne zna igrati na travi. Spušten krov, odskok loptica, jaki servisi, slajz udarci - sve to ne znači ništa ako se Novaku igra. A danas mu se itekako igralo. Ne sijećam se kad sam vidjela ovakvu statistiku na nekom zvaničnom meču. Sijajno. Ima tu još posla ali se definitivno lakše se diše.

Pozdrav svima

Roko

pre 11 godina

Ajde Veljo dovece, vreme je za medalju,zato je Nole pozurio da stigne da te gleda!!!!!

Izgleda da je mnogo pozurio !!! Sta ce sad da radi 3 sata :))))))

DOMINACIJA

pre 11 godina

Ja realno očekujem još dve medaje:vaterpolisti i Novak.A posle Olimpijade da se zapitamo gde nam je sport.Streljaštvo i tenis su induvidualni spotovi,zaključak je da su timski sportovi potounuli na dno.

UZAS

pre 11 godina

@Coa
U kladionici se ne igra - u kladionici se kocka, a kocka je porok isto kao i alkohol, droga...
Jadna je nasa buducnost kad danasnji klinci kladjenje smatraju igrom.
Vi niste u stanju da razlikujete dobro od loseg, normalno od nenormalnog, zdravo od bolesnog.

bajo

pre 11 godina

Sledeci je Hjuit, a posle svi redom. Nole osvaja zlato 1500%. Mozda bude srpsko finale, jer Tipsarevic ima dobre sanse da pobedi Federera u 1/4 finalu.

City Girl

pre 11 godina

Nisam stigla ni kafu da zavrsim, a on vec zavrsio mec! Bravo! Sto rekose ovde na BBC-ju : Brilliant. From start to finish, just brilliant.

Dermendziev

pre 11 godina

Pre meca pisao sam da ce se sve mozda zavrsiti na najbolji moguci nacin,ali da se izuzetno bojim meca jer je Novak od uvek bio inspiracija za Rodika,a Rodik po meni najtezi Novakov protivnik na OI do susreta sa Federerom.

Kako zalim sto sam mec propustio banalnim preracunavanjem vremena istocnog dela pojasa sa Londonom(nisam dovoljno obratio paznju).Pa i neka sam propustio,pao je kamen sa srca jer po pisanju vidi se da je Novak imao izuzetno ozbiljan pristup mecu,a o njegovim majstorijama,tehnici suvisno je govoriti,jer najveci Novakov protivnik po nekad zna da bude sam Novak!

Pozdrav i srecno!

vlajziTHESERBISH

pre 11 godina

(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12)

Molim te, kazi da ce Novak da izgubi i od Hjuita... molim te, molim te, molim te, molim te, molim teeeee...!!!!!

Ivan Drago

pre 11 godina

vlajzi voli partizan, 31. jul 2012 18:01)...vjeruj,nekad si mi bio i zanimljiv sa svojim kontrama,sad si obljutavio totalno...istrosio si se...al' ajde guraj jos dok mozes.

realo

pre 11 godina

Ovo je vec licilo na br. 1. Perfektan tajming, puno samopouzdanje u udarce, mali broj gresaka, odlican servis. Ako ovako nastavi, bice sudar titana sa Fedexom u finalu

BaneUtd

pre 11 godina

Ljudi,opet euforija!Pobedio veterana Rodika i odmah ga proglasili za osvajaca zlata.Lakse malo, pa i da dodje do finala,sigurno gubi od Federera, koji igra kao terminator.Onaj mali plivac, do juce nismo ni culi zanjega, usao u finale kao osmi, a mi odmah ga usporedjujemo sa Felpsom!!! Ej, sa velikim Felpsom.A Felps ce ga ostaviti za duzinu tela iza sebe veceras.Stavrno smo urokljiv narod!

zoran021

pre 11 godina

Rodick ne koristi dopink sad sam 100%siguran :D...
Salu na stranu, Novak i Janko fantasticni u prva dva kola... Ne smem nista da prognoziram :)...

Djole

pre 11 godina

Ko je gledao mec, nek kaze da li se Novak klizao i na centralnom terenu? Ono u prvom kolu je bilo zabrinjavajuce, setio sam se odmah Madrida i plave sljake.. Samo da se ne kliza i zlato je tu.

Joca

pre 11 godina

Bojim se da opet ne bude kao na Vimbldonu, ceo turnir odličan, nadmoćan, a pred Fedom iznenada i niodkuda, neobjašnjivo (k’ bi se z’), pao, poklekao, smutio se, posustao, kliza se, promašuje, ne zna šta mu je. I – odleprša, o gle čuda, zlato, kome?
.

vlajzi voli partizan

pre 11 godina

Jedva cekam da ga Merej savlada u polufinalu. Kao Nadal pre cetiri godine.A sta ce onda biti opravdanje Verovatno vrucina, ili neravna trava, ili ko zna sta jos. Navijac zvezde je poznat da ne zna da podnese poraz. Videti to-neprocenjivo!

Abc

pre 11 godina

Najveci je optimista ipak lik koji prognozira pobedu Tipsija nad Fedexom. Mislim da ce pre sutra pasti sneg u Bdogradu nego sto ce Tipsi uzeti set

%

pre 11 godina

Svaka cast! Noletova medalja i medalja vaterpolista su po meni najsigurnije! A ovi likovi sto pisu 1500% i to preko 100%, molim ih da mi objasne sta to znaci?! Kada kazemo da je nesto sigurno, to je 100%, pa ne shvatam sta znaci 1500%?!

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Rodik ima dobre izglede da danas pobedi Djokovica. Ne lezi mu, ima bolji medjusebni skor, igra se na travi, koja mu je omiljena podloga, a osim toga, ovo mu je posledja sansa da osvoji medalju na OI.Neka pobedi bolji i neka bude dobar tenis, to je najvaznije.

BaneUtd

pre 11 godina

Ljudi,opet euforija!Pobedio veterana Rodika i odmah ga proglasili za osvajaca zlata.Lakse malo, pa i da dodje do finala,sigurno gubi od Federera, koji igra kao terminator.Onaj mali plivac, do juce nismo ni culi zanjega, usao u finale kao osmi, a mi odmah ga usporedjujemo sa Felpsom!!! Ej, sa velikim Felpsom.A Felps ce ga ostaviti za duzinu tela iza sebe veceras.Stavrno smo urokljiv narod!

vlajzi voli partizan

pre 11 godina

Jedva cekam da ga Merej savlada u polufinalu. Kao Nadal pre cetiri godine.A sta ce onda biti opravdanje Verovatno vrucina, ili neravna trava, ili ko zna sta jos. Navijac zvezde je poznat da ne zna da podnese poraz. Videti to-neprocenjivo!

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Rodik ima dobre izglede da danas pobedi Djokovica. Ne lezi mu, ima bolji medjusebni skor, igra se na travi, koja mu je omiljena podloga, a osim toga, ovo mu je posledja sansa da osvoji medalju na OI.Neka pobedi bolji i neka bude dobar tenis, to je najvaznije.

Joca

pre 11 godina

Bojim se da opet ne bude kao na Vimbldonu, ceo turnir odličan, nadmoćan, a pred Fedom iznenada i niodkuda, neobjašnjivo (k’ bi se z’), pao, poklekao, smutio se, posustao, kliza se, promašuje, ne zna šta mu je. I – odleprša, o gle čuda, zlato, kome?
.

Obrad

pre 11 godina

Klikce orao sa visine
Ziveo nam srpski sine
Ti si zvezda celog sveta
I nikome to ne smeta
Djokovicu srpski brate
Na TV i terenu, svi te ptate
Ti si prava srspska dika
Srpskih tenis predstavnika
Hvala tebi , ti si pravi
Satobom se srbi hvale

Barak Obama

pre 11 godina

Cestitamo Novaku Djokovicu na pobedi,al njegova vlada ne stoji iza njega kad je rec o dopingu tako da mi sumnjamo u to da on koristi nedozvoljena sredstva.

Abc

pre 11 godina

Najveci je optimista ipak lik koji prognozira pobedu Tipsija nad Fedexom. Mislim da ce pre sutra pasti sneg u Bdogradu nego sto ce Tipsi uzeti set

Aca Znalac

pre 11 godina

Joj Novak sto ovako pobedi Rodicka. Znas mnogo ti bre zameram. Ja sam mislio da ce da mu pustis jedno par gemica vise, ali ti si se stvarno obezobrazio, pa si ga onako ostavio na tri, ej bre tri komada, sram da te bre bude Novace. Iapk nema veze, neka nije po mom kriterijumu, gazi do zlata pa makar morao Federeru da das 4 gemica.

DOMINACIJA

pre 11 godina

Ja realno očekujem još dve medaje:vaterpolisti i Novak.A posle Olimpijade da se zapitamo gde nam je sport.Streljaštvo i tenis su induvidualni spotovi,zaključak je da su timski sportovi potounuli na dno.

Znaisha

pre 11 godina

Tacno se vidi kad je naspanovan kako treba...nema gledanja u nebo,psovanja,urlanja,mahanja rukama,iscudjavanja i sl.! Ehh,kad bi uvek ovakav bio...

bajo

pre 11 godina

Sledeci je Hjuit, a posle svi redom. Nole osvaja zlato 1500%. Mozda bude srpsko finale, jer Tipsarevic ima dobre sanse da pobedi Federera u 1/4 finalu.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

I to je to! Lekcija iz tenisa. Jedan od retkih nasih sportista u koje ne sumnjam. Sada proci verovatno Cilica, a zatim se pripremiti za polufinale gde ce ga cekati najverovatnije Mari. Ali ne brinem za Novaka, verujem da ce doci do zlata.

Stefan

pre 11 godina

Mozda sam smotan,ali ne mogu da nadjem link za prenos ovog meca.Sve sto nadjem se placa,pa ako neko zna neka postavi bio bih mu zahvalan.Iako zvuci nevjerovatno,crnogorci su ugasili sve kanale koji prenose OI da bi mi morali da gledamo RTCG,iako oni ne prenose Djokovica i srpske sportiste uopste.Prenose crnogorske sportiste,ponekad nesto tipa plivanje i to je to.I dalje ih kompleksi ubijaju..

Smilica

pre 11 godina

Protutnjao brzi voz zvani NO1E kroz Wimbldon!
Svaka cast NO1E Sine SRBINE!!!!!
Sad si mu vratio za sve.Posle ovog poraza rodik ce zavrsiti ubrzo karijeru,jos ne zna sta ga je snaslo.

Srecno svim nasim sportistima.
Ajde Veljo dovece, vreme je za medalju,zato je Nole pozurio da stigne da te gleda!!!!!

Ženevljanin

pre 11 godina

Sjajna Novakova igra; greške (nebitne) se mogu nabrojati na prste jedne ruke. 14 asova je vrlo ohrabrujući podatak, ali nije samo to: ukupan utisak o apsolutnoj nadmoći nad jednim od najboljih "travaša" potvrđuje da je Đoković jedan od dva najozbiljnija kandidata za olimpijsko zlato. Moram da priznam da sam pogrešio kad sam prognozirao da nas očekuje neizvestan meč i mnogo nerviranja. Novak je Andija pregazio za manje od sat vremena...

Odvalio Ga

pre 11 godina

Disete li anti-Srbi i anti-Djokovici? Ili pojma nemate o tenisu ili ste ljubomorni. Smejte se sami sebi. Ha, ha, ha.... Nole grabi u finale!

Jay Zlo

pre 11 godina

Rodik ima dobre izglede da danas pobedi Djokovica. Ne lezi mu, ima bolji medjusebni skor, igra se na travi, koja mu je omiljena podloga, a osim toga, ovo mu je posledja sansa da osvoji medalju na OI.Neka pobedi bolji i neka bude dobar tenis, to je najvaznije.
(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12)

Uvijek se veselim tvojim prognozama,samo nastavi tako.

Dermendziev

pre 11 godina

Pre meca pisao sam da ce se sve mozda zavrsiti na najbolji moguci nacin,ali da se izuzetno bojim meca jer je Novak od uvek bio inspiracija za Rodika,a Rodik po meni najtezi Novakov protivnik na OI do susreta sa Federerom.

Kako zalim sto sam mec propustio banalnim preracunavanjem vremena istocnog dela pojasa sa Londonom(nisam dovoljno obratio paznju).Pa i neka sam propustio,pao je kamen sa srca jer po pisanju vidi se da je Novak imao izuzetno ozbiljan pristup mecu,a o njegovim majstorijama,tehnici suvisno je govoriti,jer najveci Novakov protivnik po nekad zna da bude sam Novak!

Pozdrav i srecno!

Jova

pre 11 godina

Uf. Plašila sam se malo ovog meča. Čak sam se i pitala šta sam ja to vidjela na W, pošto su me neki skoro, skoro ubijedili da Novak ne zna igrati na travi. Spušten krov, odskok loptica, jaki servisi, slajz udarci - sve to ne znači ništa ako se Novaku igra. A danas mu se itekako igralo. Ne sijećam se kad sam vidjela ovakvu statistiku na nekom zvaničnom meču. Sijajno. Ima tu još posla ali se definitivno lakše se diše.

Pozdrav svima

CRUISER

pre 11 godina

Bravo Novak!
Ovaj covek me uvek iznova odusevljava. Kakva dominacija, kakav atomski tenis. Roddick was completly dismantled. Uprkos pakosnih komentara ovde na ovom portalu pre pocetka meca, Novak je svima pokazao kakav teniski monster - ultimate fighter je postao i kako se bori za svoju zemlju, ciju je zatavu onako ponosno nosio na Otvaranju Igara. Bravo majstore idemo do finala i zlatne medalje!

Roko

pre 11 godina

Ajde Veljo dovece, vreme je za medalju,zato je Nole pozurio da stigne da te gleda!!!!!

Izgleda da je mnogo pozurio !!! Sta ce sad da radi 3 sata :))))))

kent

pre 11 godina

osko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12) ....za ovaj drugi dio tvog komentara se slazem ...a upravo se to desilo gledali smo savrsen tenis Novaka....Josko, Josko jesi nevaljao...

realo

pre 11 godina

Ovo je vec licilo na br. 1. Perfektan tajming, puno samopouzdanje u udarce, mali broj gresaka, odlican servis. Ako ovako nastavi, bice sudar titana sa Fedexom u finalu

City Girl

pre 11 godina

Nisam stigla ni kafu da zavrsim, a on vec zavrsio mec! Bravo! Sto rekose ovde na BBC-ju : Brilliant. From start to finish, just brilliant.

Jay Zlo

pre 11 godina

Strašno,jadan Andy,pa nije znao šta ga je snašlo.Ovo je jedan od najtežih Rodikovih poraza i sva za samo pedesetak minuta.Brutalno.Go Nole!!!

todorantula

pre 11 godina

(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12...dragi Josko,pa ti ni sam sebi danas nisi preporucio komentar,auuu,zabrinjavajuce.

raša

pre 11 godina

Komentator na RTS-u kaze da su Ana i Zimonjih imali srece sa zrebom u mix dublu. U prvom kolu Mirza/Paes, ako prodju Azarenka/Mirni. Da li on bas nista ne zna ili imaju direktivu na RTS-u da sire optimizam.

Ivan Drago

pre 11 godina

vlajzi voli partizan, 31. jul 2012 18:01)...vjeruj,nekad si mi bio i zanimljiv sa svojim kontrama,sad si obljutavio totalno...istrosio si se...al' ajde guraj jos dok mozes.

UZAS

pre 11 godina

@Coa
U kladionici se ne igra - u kladionici se kocka, a kocka je porok isto kao i alkohol, droga...
Jadna je nasa buducnost kad danasnji klinci kladjenje smatraju igrom.
Vi niste u stanju da razlikujete dobro od loseg, normalno od nenormalnog, zdravo od bolesnog.

vlajziTHESERBISH

pre 11 godina

(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12)

Molim te, kazi da ce Novak da izgubi i od Hjuita... molim te, molim te, molim te, molim te, molim teeeee...!!!!!

Djole

pre 11 godina

Ko je gledao mec, nek kaze da li se Novak klizao i na centralnom terenu? Ono u prvom kolu je bilo zabrinjavajuce, setio sam se odmah Madrida i plave sljake.. Samo da se ne kliza i zlato je tu.

Branko S.

pre 11 godina

Vauuuu!Novak ovako odavno nije igrao!Pomesti sa terena uvek neugodnog Rodika ispod jednog sata igre,pritom izgubivsi samo 3 gema,velika je opomena svima,da sa sampionom nema sale!Molim sledeceg - Marin Cilic?Ako se po jutru dan poznaje eto nama jos jednog radovanja!Sve ostalo bilo bi senzacija!!!Novakov put do finala i verovatno susret sa Federerom,izgleda toliko blizu narocito posle ovog super odigranog meca!!!

zurim

pre 11 godina

Moram na rukomet, prvo da kazem BRAVO hirurgu! Drugo, da se nadam da se @Zenevljanin nije mLogo iznervirao ili ipak jeste?! Novak je POSEBNA klasa dragi @Zenevljanin i steta da to do sada nisi shvatio! A, ni mnogi.Samo, momenat genia to pokazuje: sve sto mozes ti mogu i ja i to daleko bolje! Americkog servera, as-ovca..danas pocisti 'server-as-ovac'! SAMO nebo je granica ovom mladom coveku!

Pozdrav,

Coa

pre 11 godina

@ Rodik ima dobre izglede da danas pobedi Djokovica. Ne lezi mu, ima bolji medjusebni skor, igra se na travi, koja mu je omiljena podloga, a osim toga, ovo mu je posledja sansa da osvoji medalju na OI.Neka pobedi bolji i neka bude dobar tenis, to je najvaznije.
(Josko Martinoski,Tetovo, 31. jul 2012 16:12)

Pretpostavljam da ne igras cesto kladionicu.

zoran021

pre 11 godina

Rodick ne koristi dopink sad sam 100%siguran :D...
Salu na stranu, Novak i Janko fantasticni u prva dva kola... Ne smem nista da prognoziram :)...

%

pre 11 godina

Svaka cast! Noletova medalja i medalja vaterpolista su po meni najsigurnije! A ovi likovi sto pisu 1500% i to preko 100%, molim ih da mi objasne sta to znaci?! Kada kazemo da je nesto sigurno, to je 100%, pa ne shvatam sta znaci 1500%?!