Nova vest
Olimpizam

Subota, 11.08.2012.

21:21

Menezeš: Veoma smo tužni

Selektor Brazila Mano Menezeš rekao je posle poraza u finalu OI u Londonu od Meksika da njegova ekipa nije stvorila dovoljno prilika za gol i da je veoma tužan.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Očigledno je da smo veoma tužni pošto smo uradili dobar posao do ovog finala, koji nam je dao određenu dozu samopouzdanja da konačno osvojimo zlatnu medalju. Napravili smo nekoliko prilika, ali ne dovoljno da bismo uspeli da postignemo gol", rekao je Menezeš posle poraza od 2:1.

Na pitanje novinara da li krivi desnog beka Rafaela za pogodak Mekiska u 29. sekundi utakmice, Menezeš je kazao da to nije bila greška pojedinca.

"To nije bila greška pojedinca, imali smo mnogo šansi da u nekoliko minuta izjednačimo rezultat. Sada moramo da poštujemo sebe posle poraza, da ostanemo pozitivni. Sačekaćemo da se ohlade glave pa ćemo lepo analizirati sve što smo uradili na ovom takmičenju", rekao je selektor Brazila.

Muška fudbalska reprezentacija Brazila nikada do sada nije osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Sa drugim mestom u Londonu, oni imaju tri srebrne i dve bronzane medalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve