Kecmanović – Ože Alijasim 2:0 (6:3, 6:3)

Srpski teniser Miomir Kecmanović slavio je sa 6:3, 6:3 protiv Kanađinana Feliksa Ožea-Alijasima prvom kolu turnira u Sinsinatiju

 6:3, 6:3    
  SET GEM
KEC 2  
ALI 0  
6:3, 5:3 – Kecmanović na korak od pobede
Miomir Kecmanović ima veliku prednost u završnici drugog seta. Trenutno servira Ože-Alijasim, uspeo je da osvoji gem na svom servisu, pa će srpski teniser imati priliku da servira i upiše pobedu u prvom kolu Sinsinatija.
6:3, 4:1 – Odgovara Alijasim, ali Miomir održava svoju prednost
Iako je Kanađanin dobio ovaj gem malo je falilo da Kecmanović povede sa 4:0. Imao je srpski teniser šansu da dodatno ugrozi Alijasima, ali je nije iskoristio i on je napravio preokret. Međutim već u narednom gemu je Miomir servirao i tu priliku ipak nije propustio i uspešno održava prednost od tri gema.
6:3, 3:0 – Kecmanović dominira!
Sa samo jednim izgubljenim poenom je Miomir napravio ovaj brejk i potom je iskoristio priliku da na svom servisu napravi prednost od tri gema u drugom setu.
6:3, 1:0 – Dobar start drugog seta
Kecmanović je na najbolji mogući način startovao u drugom setu, uspeo je da povede sa 1:0 i da ponovo pritisak prebaci na stranu kanadskog predstavnika.
6:3 – Novi brejk Miomira Kecmanovića
Ovoga puta je brejk srpskog tenisera značio i trijumf u prvom setu. Posle devet odigranih gemova Miomir Kecmanović upisao je sebi prvi set i sada može da igra rasterećenije u drugom.
5:3 – Sjajni Kecmanović
Servis je bio pravi prijatelj Miomira Kecmanovića u ovom setu. Srpski teniser uspeva da povede sa 5:3 i sada je nadomak osvajanja prvog seta.
4:2 – Kecmanović održava dva gema prednosti
Ponovo je sjajnim servisom Miomir Kecmanović izbacio iz ravnoteže Feliksa Ože-Alijasima i sada pred početak sedmog gema ima lepu prednost.
3:2 – Alijasim se probudio
Uspeo je Feliks Ože-Alijasim da poveže nekoliko odličnih udaraca i da ostane rezultatski rame uz rame sa srpskim teniserom. Kecmanović ima priliku da na svom servisu ponovo pobegne na dva gema razlike.
3:1 Kecmanović potvrdio brejk
Prvo je Kecmanović uspeo da uznemiri Ože-Alijasima, Kanađanin je vezao nekoliko grešaka i izgubio gem na svoj servis da bi taj brejk Kecmanović potvrdio odmah u narednom gemu i sada vodi sa 3:1 u prvom setu.
1:1 Ekspresan odgovor Kecmanovića
Sjajno je odservirao srpski teniser u drugom gemu i zasluženo došao do izjednačenja.
Prvi gem pripao Alijasimu
Odbranio je servis kanadski teniser i uspeo da povede sa 1:0.
Meč je počeo!
Dobrodošli!
Zajedno ćemo ispratiti duel Miomira Kecmanovića i Feliks Ože-Alijasima u prvom kolu turnira u Sinsinatiju. Kao što je poznato, Kecmanović je na ovaj turnir došao kroz kvalifikacije i u poslednjem duelu je savladao favorizovanog Felisijana Lopesa.

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: